2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim adetlerimde hep 30 günde olur, hiç şaşmazdı, gerçi bu bebekte herşey çok ilginç.
Hem kondomla oldu, hem geç döllenme oldu, hemde oğlum 6 aylıkken oldu :)

anamcığım nsl hem korunup hem hamile kalabiliyosunuz şaşıyorum wala,hayranım size...biz evlendiğiizden beri dr. dr. gezdik artık bıkma aşamasına gelmiştikki oldu,gitmediğim dr.,etmediğim dua,yapmadığım koca karı işi kalmadı,1 sene 3 ay hergün uğraştık kız, 2 ay bi aramız oldu oda bebek için eşim ameliyat olmuştu o zaman...

Evet delinmiş tabi biz farkında olmadan.
%99 koruma demiştiler ama %1 bize denk geldi, ilk etapta zordu ama şuan kabullendim, oğlum abi oluyor :)

allah kolaylık versiin canım fakat sen vitaminlerini folic asidini falan ihmal etme içmeyi zira yeni doğum yapmışsın vucudun daha kendime tam gelememiştir.
allah gücünü kuvvetini sabrını verir inş. bir arada büyüyüp giderler

Oyle dogri diyosunbistemediklerinde hep bi bahane geldim ama kizim uyuyunca bende uyumusum yeni kalktim klimayi yaktim oyle mayismisimki kolyujtan kalkamiyorum

Valla bizde şaşırdık ama Rabbim ol diyince sur dşksende oluyor.
Doktorum bile gülüyor, hadi delik olsa bi kere olur o bi kerede de nasıl tutmuş, sende nasıl hormon varmış diyor :)
Onlarda karı-koca kadın doğumcu oldukları halde zar zor hamile kaldı, nasip diyelim.
Hayırlısı böyleymiş.

Folic asid alıyorum, Allah'tan normal doğumdu, vücut kendini çok iyi toparladı, sadece 4 kilo fazla ve biraz göbek kaldı.
Normal doğum eşsiz bişey...

Kızlar dün doktor kontrolüne gittim. Bebeğim maşallah çok iyiymiş. Yüzünü bize dönmüş kollarını bacaklarını oynatıp durdu,hiç durmadı kuzum. 27.8 mm olmuş boyu,üç gün ilerde gidiyormuş gelişimi. Doktor bişeyler gördü herhalde ki erkek olursa ne isim koyacağınızı düşündünüz mü diye sordu. Hayırlısı bakalım.

aynen katılıyorum benimkide normal çıktığı anki duygular mükemmel birden herşeyi unutuyor insan

O zaman erkektir canım, erkek hemen belli ediyor kendini.
Aşermelerin nasıl oluyor, mide bulantıları falan?

valla benim oğlum 21.haftada gösterdi kendini daha doğrusu önceki dotkorum biraz tuhaftı oğlumda 7.aya kadar sölemiyomuş cinsiteyi 21.haftada artık dayanamayıp başka doktora gitmiştim o söylemişti

aynen katılıyorum benimkide normal çıktığı anki duygular mükemmel birden herşeyi unutuyor insan

Evet sanki o ağrıları ben hiç çekmemişim, sanki ilk doğum olacak gibi şimdiden doğum heyecanı sardı.

Arkadaşlar bu arada bebişlerini cinsiyetini hissediyormusunuz?
Bana hep kız geliyor...

Aaah ahhhh!!!Ne çok istemiştim normal doğum yapmayı.O da bana kısmet olmadı
senin durumunda imkansız zaten olsun çocuğun sağlıklı ya sen ona bak önemli olanda bu

Evet sanki o ağrıları ben hiç çekmemişim, sanki ilk doğum olacak gibi şimdiden doğum heyecanı sardı.

Arkadaşlar bu arada bebişlerini cinsiyetini hissediyormusunuz?
Bana hep kız geliyor...

banada hep buda erkek gibi geliyor

O zaman erkektir canım, erkek hemen belli ediyor kendini.
Aşermelerin nasıl oluyor, mide bulantıları falan?

Canım mide bulantım yok allaha şükür. Aşermem de tatlıya karşı hiç ilgim yok. Şimdiye kadar yeşil zeytin ve salatalık aşerdim. :)

demek değişiyor.
Oğlumda 2 hafta sadece kraker yemiştim, şimdide aç kalınca bulantım oluyor...

Evet kişiden kişiye değişiyor tabi. Ama cinsiyet daha net değil tabi.Doktor erkek olacak demedi. Haftaya dört boyutlu ultrasona gideceğim. Orda belli olur herhalde...

banada kız gibi geliyo. eşimede öyle geliyomuş o zaten kız istiyor. sağlıklı olsunda önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…