2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bu çatlak kremlerini 2. aydan itibaren mi kullanmaya başlıyorsunuz? ben zaten çok zayıf değilim üstüne bir de çatlaklarım olsun istemiyorum hangi markaları tavsiye edersiniz? bir de bebişlere bir zararı olmaz değil mi

çatlaklar hakkında bikaç sayfa geriye gidersen yazdığımız şeyler vardı bir oku istersen
çatlağın olacaksa olacaktır canım önüne geçmen imkansız fakat yinede bebe yağı sürebilirsin göbişine nemli tutmak adına

kızlar bi sorum olucak şimdi ben dogum tarihimi son adet tarihime göre hesapladım öyle oluyomuş zaten de benim bebegim geç döllenmeyle oldu yani adetlerim fln düzensizdi .normal şartlarda 13ünde hastalanmam gerekiyodu ben 2 gün önceden test yptırdım 0.19 cıktı 29 unda yptırdım pozitif cıktı ..cuma günü kontrolum war doktor vajinal ultrasonla bakınca haftasını doğru tespit ediyomu ?

Canım ben 6. aydan sonra her banyodan sonra vazelin sürdüm, sadece son ay sürmedim, onda da hemen çatlak oluştu, ama çok az, belli belirsiz.

Benimde geç döllenme oldu. Doktor bir dahaki kontrolde belirleriz dedi, vajinal bakmaya gerek yok bence.
Benim doğum 11 eylül görünüyor ama sanırım sonuna denk gelecek...

kesenin büyüklügüne göremi belli oluyomuş acaba?

kesenin büyüklügüne göremi belli oluyomuş acaba?

Doktorun söylediği şuydu.
Kalp atışı başlamış fakat haftasına göre küçük görünüyor bebek dedi, 4.3mm görünüyormuş.
Sağlıklı fakat doğumu sata göre belirlemicez, bir dahaki gelişinde bebeğin boyutuna göre belirlicem dedi.

çatlaklar için krem tavsiye etmişsiniz tşkler açıkçası hiç aklıma gelmemişti çatlak konusu.
peki yapmamız gereken başka bişey var mı acaba.
biz acemi anne adaylarına tecrübeli annelerden tavsiyeleri alalım :)

benimde durumum aynı şekilde, sata göre bebek ve kesem küçük ama mmsini sormadım zaten tuhaf biri sölemezdi belkide.
halbuki adetlerimde 28-30 günde bir olur şaşırdım doğrusu bakalım artık kısmet
senin adetlerin nasıl?

Benim adetlerimde hep 30 günde olur, hiç şaşmazdı, gerçi bu bebekte herşey çok ilginç.
Hem kondomla oldu, hem geç döllenme oldu, hemde oğlum 6 aylıkken oldu :)

Canım senin cinsiyet 1 haftaya kadar belli olur sanırım.
Oğlumun cinsiyetinş 11. haftada söylemişlerdi :)

Benim adetlerimde hep 30 günde olur, hiç şaşmazdı, gerçi bu bebekte herşey çok ilginç.
Hem kondomla oldu, hem geç döllenme oldu, hemde oğlum 6 aylıkken oldu :)

af buyurda canım komdom delindi falanmı? öyle durum bizimde başımıza gelmişti bi kez çünkü

slm kızlarrr doktordn geldim şimdi çok şükür herşey normal güpgüpgüp atıyor kalbi :) bir de kıpırdakkk br de kıpırdakkk eli kolu hiç durmuyo maşallah :))

slm kızlarrr doktordn geldim şimdi çok şükür herşey normal güpgüpgüp atıyor kalbi :) bir de kıpırdakkk br de kıpırdakkk eli kolu hiç durmuyo maşallah :))

maşallah güzel haberler almak çok iyi, maşallah yawruna amanda aman bicikte bicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…