2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hmm benim daha yeni olduğu için kalp atısı duyulmaz daha ama sabırsızlıkla beklicem :)

Merhaba hanımlar bende 6+5im aranıza yeni katıldım ve ilk bebeğim olucak inş.cumartesi kontrolüm var inş kalp atıilarınıda duyarız şimdilik 5+5te sadece keseyi gördük.dualarınızı eksik etmeyin kızlar hayırlısıyla alalım.miniklerimizi kucaklarımıza..

benim gbi mide bulantısı çeken yok sanırımmm hiçbirşeeyy yiyemiyoruuummm ne zaman bitecek allahımm ne zormş anne olmak bebeğim için dayanıyorum bu bulantılara çok kötüyüm ooofff

benim gbi mide bulantısı çeken yok sanırımmm hiçbirşeeyy yiyemiyoruuummm ne zaman bitecek allahımm ne zormş anne olmak bebeğim için dayanıyorum bu bulantılara çok kötüyüm ooofff

ayy kiyamam ya benim bulantim yok ama ara ara midem yaniyor birde kokulara karsi cok hassasim hersey kokuyor
mutfaga giremiyorum bazen...
insallah bulantilarin gecer 3.ay'dan sonra geciyor diyorlar ama herkesin farkli sanirim

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi akşamlar kaç gündür baş ağrıları çekiyorum ve sürekli kafamda buz torbasıyla geziyorum .. dün doktoruma gittim sormayı unutmuşuum.. parol içsem mi acaba( başım çoooookkkkkk ağrıyoo

hoşgeldin canıım..sağlıklı ve zamanında alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..sat ne zaman

kızlarrr ben şifayı kaptım galibaa sanki karda yatmış gbi öksürüyorum ve ciğerlerim çok acıyo öksürürken başımda çatlayacak ne yiyip ne içsem ki ben şimdiii yaa off

Kızlar zamanında çok çirkin insanlardan oluşan bî kavim yaşıyormuş.bu kavîmdekiler peygamber efendimize sormuşlar soyumuzun güzelleşmesi için ne yapalım diye efendimiz gebe kadınlarınıza ayva yedirin demiş.bunu bî sohbette duydum ne kadar doğru bilmîyorum ama ben bol bol ayva yiyorum size de anlatmak istedim:)

kızlarrr ben şifayı kaptım galibaa sanki karda yatmış gbi öksürüyorum ve ciğerlerim çok acıyo öksürürken başımda çatlayacak ne yiyip ne içsem ki ben şimdiii yaa off

ıhlamur ıcebılırsın cnm ılk haftalarımda bende sıddetlı grıp olmuştum. ballı sut. ve bol c vıtamını. doktorum bunları onerdı sadece

Canım ballı ılık süt öksürüğe ve boğaz ağrısına çok iyi gelir.geçmiş olsun.

canlarım çok teşekkür ederim ben manisada yanlızım babam 4 sene önce vefat etti kız kardeşim istanbul pendik te öğretmen annem de onunla birlikte istanbulda... her defasında anneme sorup endişelendirmek stemiyorum kadını aklı bende kalmasın dye ama bazen kendimi çok yanlız hissediyorum iyi ki sizler varsınız sağolun :)

bnm de bugun kasık ağrılarım başladı. sımdıye kdr hıc olmamıştı. ınternette rahım buyudugu ıcın olur dıyor ama korkuyorum yıne de. bır de kıstım var cunku bnm

Mrb kızlar,
Ben de gripliler kervanına katıldım..Burnum, başım fena...Portakal ve mandalinaya abandım...Bitki çaylarına pek güvenmiyorum şu ilk tutunma aylarında sizce????

Bebeğini görmüşsün gözün aydın moral olmuştur hem.. Rahim ters banada dediler bende anlamadım üzerinede düşmedim önemli bir durum olsa bir önlem alırlardı sanırım yada (dogumda falan sorun halıne gelırse) ozaman alırlar. geçmiş olsun.

Evet az cok okudum yaşadıklarını haberdarım.. Ama yerinde olsam daha çok şöyle düşünürdüm.. Okadar şey atlattınız ana evlat daha minicikken (kese bozuk-rtaj vs den bahsediyorum) ama bak maşaAllah hiçbirşey olmadı ve bebeğin seninle. Okadar minikken onca olumsuzluga ramen senınle kaldıysa bundan sonrada annesini bırakmaz o allahın izniyle. İnşaAllah bebek bekleyen herkese saglıklı gebelikler dilerim bende kolay dogum.. Alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza allahın izniyle. Hem kötü düşündüğünde git doktora görün istersen moral olur yavrunu görmek bana oluyor

Hızlı hızlı okudum sayfaları.. bende 'kendi yaşadıklarımla soru soran arkadaşlara cevap vermeye çalışıyım..
bulantısı olan arkadaşlar allah sabır versin.
Bir hafta öncesine kadar değil mutfaga girebilmek camı acamıyordum parfümden tutun aklınıza gelebilicek güzel kokulu kötü kokulu ne ne varsa midemi bulandırıyordu..
Reklamlarda bile yiyecek birşeyler görmek yetiyordu midemin bulanmasına..
Su içemiyordum çünkü oda midemi bulandırıyordu. ne meyve sebze ne kraker hiçbirşey çare olmadı ne yediysem cıkardım.. burayada yazmıştım yediklerim dışında bogazımdan kan geldiğini oldu safra kustugum zaten cok oldu. yaşayan bilir zor gerçekten biliyorum ama bulantı için hiçbir ilaç kullanmadım kendiliğinden geçti bulantılarım.. Diyeceğim oki sabredin geçiyor en azından sanırım en yogun dönemini ben atlattım.
Midesi bulanana ''yemek yemen gerek- demek gerçekten küfürden beter geliyor biliyrum
ki zaten yenmiyorda.. yinede yinede deneyin çünkü aksi halinde daha çok halsiz kalıyoruz.

Yukarıda yazdıklarım harıcınde kahverengı akıntımda oldu. Çok şükür hiçbirşey olmadı bebeğime. Oyüzden sizde korkmayın vs diyemem ama (çünkü kahverengi akıntı ardından düşükler vs de okudum herkesde aynı olmuyor) çokta panik yapmayın doktor kontrolundeysenız merak ettikçe gidip bakın..görün bebegınızı .. doktorunuzda tavsıye etmiştir yada edecektir bende yaşayan biri olarak söyleyebilirimki sadece yatın hiçbir iş yapmayın ciddi anlamda işler bekler herşey bekler ben elimi kaldırmadım desem yalan olmaz ve sonucunuda aldım allahın izniyle 1 defa dışında birdaha gelmedi.. herkese saglıklı gebelık kolay dogum dılerım..

ay çok iyi inşallah benim de mide bulantılarım geçer hepimizin ne sıkıntısı varsa geçsin sağlıklı bebişle dünyaya getirelim inşallahh ... 3 aydan sonra benim geçiyor zaten kızımda öyle olmuştu daha doğrusu umarım bunda da olur ondan sonra gelsin yemekler gitsin yemekler olmuştuuu ... Ama bunda çok daha fazla bulantı kusma ve kokuuuu alma varrr amannnn şu koku almaa çok kötü bir an önce kurtulmam dileğimle sapsarı bir yüzle geziyorum ben benlikten çıktım zombi gibiyim evde

doğumdan konuşmak için erken aslında ama yinede merak ediyorum. epiduralle normal doğummu yaptım? memnun kaldınmı?:18:

Tabi erken canım, insan yakında yaşayınca unutamıyor, her türlü soruya cvp veresi geliyor, bende de çene vardır maş. herşeyi yazıyorum işte. Mazur görün dicem artık :) Epidural doğuma gelince çok memnun kaldım, ama doktordansa anestesi uzmanının çok iyi olması gerekiyor.

canım en azından bebeğin iyi bunu biliyorsun.

ıhlamur, limon çok iyi gelmişti bana...

İyi geceler herkese.. Forumdan bir arkadaşımın ricasını seve seve iletiyorum.. bir süredir bebek sahibi olmaya çalışıyor.Bu ay aşılama yaptırıcaklarmış. Forumda bir topik açmış hamile annelerden dua istiyor. Konunun urlsini veriyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/594376-hamis-arkadaslarim-bakarmisinizzz-2.html#post28700216

Umarım sizlerde bakar ve yardımcı olursunuz okursanız topiğe yazın çünkü sayıyor okuyanları bu konulardan pek anlamam ama 41 tane topluyor.

İnanan veya inanmayan herkes için yeryüzünde en güzel enerji duadır bana göre.İçten edilen bir dua kim bilir hiç tanımadığımız birine vesile olur. Ne mutlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…