Doktorun söylediği şuydu.
Kalp atışı başlamış fakat haftasına göre küçük görünüyor bebek dedi, 4.3mm görünüyormuş.
Sağlıklı fakat doğumu sata göre belirlemicez, bir dahaki gelişinde bebeğin boyutuna göre belirlicem dedi.
benim gbi mide bulantısı çeken yok sanırımmmhiçbirşeeyy yiyemiyoruuummm ne zaman bitecek allahımm ne zormş anne olmak bebeğim için dayanıyorum bu bulantılara çok kötüyüm ooofff
Merhaba hanımlar bende 6+5im aranıza yeni katıldım ve ilk bebeğim olucak inş.cumartesi kontrolüm var inş kalp atıilarınıda duyarız şimdilik 5+5te sadece keseyi gördük.dualarınızı eksik etmeyin kızlar hayırlısıyla alalım.miniklerimizi kucaklarımıza..
kızlarrr ben şifayı kaptım galibaa sanki karda yatmış gbi öksürüyorum ve ciğerlerim çok acıyo öksürürken başımda çatlayacak ne yiyip ne içsem ki ben şimdiii yaa off
Canım ballı ılık süt öksürüğe ve boğaz ağrısına çok iyi gelir.geçmiş olsun.kızlarrr ben şifayı kaptım galibaa sanki karda yatmış gbi öksürüyorum ve ciğerlerim çok acıyo öksürürken başımda çatlayacak ne yiyip ne içsem ki ben şimdiii yaa off
günaydın kızlar
dün doktora gittik
şükür herşey yolundaydı, el kol pıtırcıkları kafası gövdesi belirgindi
rahim ters gibi bişey söyledi ama tam anlamadım
dönecek dedi, kasıklarında ağrı olur bundan dolayı dedi
neyse yaşayıp göreceğiz
canım ilk haftalarda beni okusan ne kadar rahattım ben herkese amannnn bişi olmaz diyordum fakat işte kahverengi leke akabinde doktorumun kese bozuk kürtaj yapalım demesi sonra başka doktora gitmem onu şimdi erken kesede normal demesi bunların üstünden tam 3 hafta geçti benim kese halen geriden geliyo 1-1,5 hafta kadar bu benim içimi karartıyor birde dediğim gibi o yazıları topicleri okumam kötü oldu
ilk gebeliğime gelince çok rahattım bulantılarım kusmalrım hat sahfadaydı fakat ne bir kanama be bir haftasına göre küçüklük hiç bişicik yoktu o yüzden bu bana garip geliyor biraz,
birde şunu demek isterim gebeliklerde normal giden gebelikler kadar düşük olma olasılığıda var benim ilk gebeliğim normaldi herşey çok güzeldi allaha şükür bu öyle olmayabilir,
aynı şekilde birçok gebenin ilk ve ilk birkaç gebeliği kötü gittiği halde bu çok güzel ve sorunsuz gidebilir hangi sabinin dünyanın rızkı olduğunu kim bilebilirki, dünyada rızkı alacak nefesi ve yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecekler eğer bunlar yoksada elimizden gelen hiç birşey yok
herkese sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar diliyorum canım
Hızlı hızlı okudum sayfaları.. bende 'kendi yaşadıklarımla soru soran arkadaşlara cevap vermeye çalışıyım..
bulantısı olan arkadaşlar allah sabır versin.Bir hafta öncesine kadar değil mutfaga girebilmek camı acamıyordum parfümden tutun aklınıza gelebilicek güzel kokulu kötü kokulu ne ne varsa midemi bulandırıyordu..
Reklamlarda bile yiyecek birşeyler görmek yetiyordu midemin bulanmasına..
Su içemiyordum çünkü oda midemi bulandırıyordu. ne meyve sebze ne kraker hiçbirşey çare olmadı ne yediysem cıkardım.. burayada yazmıştım yediklerim dışında bogazımdan kan geldiğini oldu safra kustugum zaten cok oldu. yaşayan bilir zor gerçekten biliyorum ama bulantı için hiçbir ilaç kullanmadım kendiliğinden geçti bulantılarım.. Diyeceğim oki sabredin geçiyor en azından sanırım en yogun dönemini ben atlattım.
Midesi bulanana ''yemek yemen gerek- demek gerçekten küfürden beter geliyor biliyrumki zaten yenmiyorda.. yinede yinede deneyin çünkü aksi halinde daha çok halsiz kalıyoruz.
Yukarıda yazdıklarım harıcınde kahverengı akıntımda oldu. Çok şükür hiçbirşey olmadı bebeğime. Oyüzden sizde korkmayın vs diyemem ama (çünkü kahverengi akıntı ardından düşükler vs de okudum herkesde aynı olmuyor) çokta panik yapmayın doktor kontrolundeysenız merak ettikçe gidip bakın..görün bebegınızı .. doktorunuzda tavsıye etmiştir yada edecektir bende yaşayan biri olarak söyleyebilirimki sadece yatın hiçbir iş yapmayın ciddi anlamda işler bekler herşey bekler ben elimi kaldırmadım desem yalan olmaz ve sonucunuda aldım allahın izniyle 1 defa dışında birdaha gelmedi.. herkese saglıklı gebelık kolay dogum dılerım..
doğumdan konuşmak için erken aslında ama yinede merak ediyorum. epiduralle normal doğummu yaptım? memnun kaldınmı?:18:
benim gbi mide bulantısı çeken yok sanırımmmhiçbirşeeyy yiyemiyoruuummm ne zaman bitecek allahımm ne zormş anne olmak bebeğim için dayanıyorum bu bulantılara çok kötüyüm ooofff
kızlarrr ben şifayı kaptım galibaa sanki karda yatmış gbi öksürüyorum ve ciğerlerim çok acıyo öksürürken başımda çatlayacak ne yiyip ne içsem ki ben şimdiii yaa off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?