2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabaa .. İnşallah duyarsın kalp atışlarını canımm o çok güzel çok farklı bir duyguu Allah sana da nasip etsin. :)

benim gbi mide bulantısı çeken yok sanırımmm hiçbirşeeyy yiyemiyoruuummm ne zaman bitecek allahımm ne zormş anne olmak bebeğim için dayanıyorum bu bulantılara çok kötüyüm ooofff

Ben varımmm 3 gündür arttı bulantılarımm öncesinde bulanıyodu ama rahatsız etmiyordu şimdi yiyecek bir şey görsem öğürüyorum. Hele bir de turşuu Allahımm o kadar çok huylandım ki anlatamam.. Bulantının olması bebeğin sağlıklı büyüdüğünü gösterir demişti doktorum o yüzden bu rahatlatıyor beni. Bir de nane çayı iyi geliyormuş sabahtan beri interntten araştırdım da ama henüz denemedim.

Canım geçmiş olsun ilaç içme nane iyi gelir derler. Nane kokla Bir de haşhaş tohumumuydu neydi onun kokusu iyi gelirmiş.

kızlarrr ben şifayı kaptım galibaa sanki karda yatmış gbi öksürüyorum ve ciğerlerim çok acıyo öksürürken başımda çatlayacak ne yiyip ne içsem ki ben şimdiii yaa off

Ge.miş olsun sana da arkdaşım. Tavuk suyuna çorba seversen yap içine pul biber kara biber biraz da limon sık acı acı ye yaksın boğazını.. Tarhana çorbası da gayet iyi gelir hem de bol vitaminli tavisye ederim

Merhaba oksee o yalnızlığı iyi bilirim çünkü ben de senin gibi yalnızım. Anne baba kayınvalide akraba hiç biri yok. Hepsi uzaktalar. Ama insan zamanla yalnızlığa da alışıyor iyi kötü bir kaç arkdaş ediniyor. İstediğin zaman belki çıkıp gidemiyosun ama arada bir de olsa görüşmek iyi geliyor.

gunaydın kızlar moralım cok bozuk dun aksam reglı gunumdu ve bel bacak kasık agrısı tıpkı reglı baslangıcı gıbı oldu.wc gıttım kave rengı akıntı var dr aradım progestanı kullan dedı.butun gece uyumadım moralım cok bozuk bır an önce dr gıtmek istiyorum.

canım moralini yüksek tut çoğumuzda oldu bu kahverengi akıntı,benim aşılamanın 14. günü aynı zamanda adet günümdü,sanki adet olacak gibi feci kasık ağrısı oluyo,dr. banada progestan vermişti,,hiç korkma dr. kontrolünde olduğun sürece sorun yok,,sadece bizim hızır sıpalar rahme paldır küldür yerleşiyorlar annelerini korkutuyolar...

hoşgeldin canıım..sağlıklı ve zamanında alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..sat ne zaman

slm mertsencer benim sat 21aralık haftasonu kontrole gidicem dr dogum tarihiyle ilgili bilgi verebilir,inş kalbini duysrım bebegimin,en son kasımda düşük yaptım ve şimdi kötü bişey olmasından çok korkuyorum

selam canım bunu okurmusun özellikle dikkat yazan bir bölüm var orayı
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta8.html

gunaydın canım nasılsın

Son düzenleme:
allah allah o link neden çıkmıyo çok ilginç canım ............dan 8. gebelik haftasına bakacaksın dur olmassa ben yapıştırım yazanları

"Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir. "

endişelenmemek elde değil tabi ama adet döngülerinde ağrı, kahverengi akıntı olabileceğini okumuştum birkaç yerde
moralini yüksek tutup dinlen

çok şükür iyiyim datlım,sen nslsn ? bu akşam dr. a gidicem heycen bastı şimdiden,solucanım ne kadar büyüdü acaba çk merak ediyorum

ay evet senin kontrolün vardı demi bugün ne güzel inş. mutlu mutlu gelirsin doktordan, benim daha bi hafta var kontrolüme
bende yorgunluk dışında iyiyim ama yine çok yorgunum sabah uyandım giyinirken biraz göbek attım birden başım dönmeye başladı kötü oldum ya :) sanırım artık o işler bana göre değil hanım hanımcık oturmalıyım yerimde

inşlh cnm yrn sabah yazarım bebişimin nsl olduğunu,ya bende 10 gündür kötüyüm ya bulantım özellikle akşamları beni öldürüyor,ve baş ve bel ağrısıda çabası. dün gece bel ağrısndan uyuyamadım,bu sıpalar çok yoracak bizi çokkkkkkkkkkk

Günaydın hanımlar...Hepinize gazsız, sıkıntısız, bulantısız bir gün diliyorum.
Biz bu ufaklıkla ne yapacağız bilmiyorum.Aynı bedene şimdiden sığamaz olduk. Hap kadar daha ama benim karnım koskocaman.5 aylık gibi.Nefesim daralıyor, hareketlerim kısıtlandı.Daha 3. ay içinde böyleyse ilerde ne olacak.Ben infilak etmekten korkuyorum.

Son düzenleme:
Mrb kızlar,
Ben de gripliler kervanına katıldım..Burnum, başım fena...Portakal ve mandalinaya abandım...Bitki çaylarına pek güvenmiyorum şu ilk tutunma aylarında sizce????

geçmiş olsun tatlım.öncelikle şunu diyeyim sen yaptıgın gibi mandalina portakal meyveye sarıl.bende 6.haftam dolmadan dr.a gitmiştim çok kasık ağrım vardı.daha öncede 1düşügüm oldugundan şimdi progestan alıyorum.Neyse ben şunu diyeyim dr.bana tutunma zamanlarında ve özellikle ilk 3 ayda turşu,cola,salamura konserve yiyecekler,bitki çayları kesinlikle yasak dedi.sadece cok canınız cekerse fazlaya kacmadan tüket dedi,ıhlamuruda günde 1 bardaktan fazla içmek iyi degilmiş rahim kaslarını sıkıyomuş canım tekrardan geçmiş olsun

yorsunlar ayol yorsunlarki kıymetleri artsın, yani yormasın desekte yoruyorlar zaten bari böyle diyelimde durumu sevimli hale getirelim

kıs niye şişiyosun sen o kadar anlamadım hayır karında büyümezki okadar ilginç kilo aldın demekki şişko patata aşkama salata şişko patata akşama salata (ben farklıyım sanki )
Günaydın hanımlar nasılsınız bugün?

Kendi adıma ben çok kötüyüm istifra etmeye de başladım.

olur böyle vakalar bebekleriniz sizi yakalar :)))

kıs niye şişiyosun sen o kadar anlamadım hayır karında büyümezki okadar ilginç kilo aldın demekki şişko patata aşkama salata şişko patata akşama salata (ben farklıyım sanki ) :)))
Yok be yavrum,kilo almadım.Hatta dün yemekten sonra tartıldım, 70,9. Bu sabah tartıldım, 69.4.
O 1,5 kilo beni nasıl sıkıştırdı yalnız.Sanırım gaz buna sebep. Ama o an ölsem rahatlasam dedirtecek bir rahatsızlık.

Son düzenleme:

yuhh ölsemde rahatlasam ne be iyice saçmaladın iki o...ruk sancısından böyle dersen aaaaaaaaaaaa

Allah senden razı olsun canım . ınan aksamdan berı 2 dk gözumu kapatmadan sabahı bekledım. suan basım agrıdan uzuntuden yarılacak gıbı ..ben aksam drmı ardım.
sıze söyledıgım gıbı acıklama yaptım. oda bır kadın ınsan ıcımı rahatlatmak ıcın bıle olsa ıkı kelıme sarf eder. progestanı al sabah konusuruz dedı suan senın yazını okuyunca hungur hungur agladım sanıurım aksamdan beır sıkmamın sonucu.. ıcımı rahatlattınız Allah hepınızden razı olsun

yuhh ölsemde rahatlasam ne be iyice saçmaladın iki o...ruk sancısından böyle dersen aaaaaaaaaaaa

Yahu keşke sancı olsa.O zaman gazdan olduğunu bilir, rahatlarım. Ben bedenime dar geliyorum.Nefes alamıyorum.9 aylıkkenki kadar ağırlık,hantallık hissediyorum vücudumda

sendende razı olsun canım, benim yazdığım bi olasılık tabi umarım bundan dolayıdır bu lekelenmen yinede doktoruna danışmakla doğru yapmışsın ama pek bi ilgisiz bence doktorun araştır değiştir derim ben imkanın varsa, kontrol günün ne zaman senin? benimde keseyi gördükten 4 gün sonra gelmişti kahverengi lekem progestanı 4 gün kullan 4 gün sonra gel demişti doktorum, kontrolün yakın mı değilse yinede bir kontrole gitmeni öneririm

Yahu keşke sancı olsa.O zaman gazdan olduğunu bilir, rahatlarım. Ben bedenime dar geliyorum.Nefes alamıyorum.9 aylıkkenki kadar ağırlık,hantallık hissediyorum vücudumda
öf be aaman be amma sızlandın

kıs bende sığanamıyorum böyle nefesim daralıyo huff huff huff diye sancı çekerken gibi derin nefesler alıyorum valla. ama sızlanmıyorum sızlanmaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugun gıdıcem gecen persembe gıtmıstım 6+2demıstı kalbı atıyordu görmüştük.suan 7+1 oldu.drmede gıdıcem baska bır dryede gıdıcem aldım randevu . guvensızlık olustu bende .ınsallah dedıgın gıbı bır durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…