- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Merhaba hanımlar bende 6+5im aranıza yeni katıldım ve ilk bebeğim olucak inş.cumartesi kontrolüm var inş kalp atıilarınıda duyarız şimdilik 5+5te sadece keseyi gördük.dualarınızı eksik etmeyin kızlar hayırlısıyla alalım.miniklerimizi kucaklarımıza..
benim gbi mide bulantısı çeken yok sanırımmmhiçbirşeeyy yiyemiyoruuummm ne zaman bitecek allahımm ne zormş anne olmak bebeğim için dayanıyorum bu bulantılara çok kötüyüm ooofff
kızlar hepinize iyi akşamlarkaç gündür baş ağrıları çekiyorum ve sürekli kafamda buz torbasıyla geziyorum .. dün doktoruma gittim sormayı unutmuşuum.. parol içsem mi acaba ( başım çoooookkkkkk ağrıyoo
kızlarrr ben şifayı kaptım galibaa sanki karda yatmış gbi öksürüyorum ve ciğerlerim çok acıyo öksürürken başımda çatlayacak ne yiyip ne içsem ki ben şimdiii yaa off
canlarım çok teşekkür ederim ben manisada yanlızım babam 4 sene önce vefat etti kız kardeşim istanbul pendik te öğretmen annem de onunla birlikte istanbulda... her defasında anneme sorup endişelendirmek stemiyorum kadını aklı bende kalmasın dye ama bazen kendimi çok yanlız hissediyorum iyi ki sizler varsınız sağolun :)
gunaydın kızlar moralım cok bozuk dun aksam reglı gunumdu ve bel bacak kasık agrısı tıpkı reglı baslangıcı gıbı oldu.wc gıttım kave rengı akıntı var dr aradım progestanı kullan dedı.butun gece uyumadım moralım cok bozuk bır an önce dr gıtmek istiyorum.
hoşgeldin canıım..sağlıklı ve zamanında alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..sat ne zaman
selam canım bunu okurmusun özellikle dikkat yazan bir bölüm var orayıgunaydın kızlar moralım cok bozuk dun aksam reglı gunumdu ve bel bacak kasık agrısı tıpkı reglı baslangıcı gıbı oldu.wc gıttım kave rengı akıntı var dr aradım progestanı kullan dedı.butun gece uyumadım moralım cok bozuk bır an önce dr gıtmek istiyorum.
canım moralini yüksek tut çoğumuzda oldu bu kahverengi akıntı,benim aşılamanın 14. günü aynı zamanda adet günümdü,sanki adet olacak gibi feci kasık ağrısı oluyo,dr. banada progestan vermişti,,hiç korkma dr. kontrolünde olduğun sürece sorun yok,,sadece bizim hızır sıpalar rahme paldır küldür yerleşiyorlar annelerini korkutuyolar...
selam canım bunu okurmusun özellikle dikkat yazan bir bölüm var orayı
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta8.html
gunaydın canım nasılsın
gunaydın kızlar moralım cok bozuk dun aksam reglı gunumdu ve bel bacak kasık agrısı tıpkı reglı baslangıcı gıbı oldu.wc gıttım kave rengı akıntı var dr aradım progestanı kullan dedı.butun gece uyumadım moralım cok bozuk bır an önce dr gıtmek istiyorum.
çok şükür iyiyim datlım,sen nslsn ? bu akşam dr. a gidicem heycen bastı şimdiden,solucanım ne kadar büyüdü acaba çk merak ediyorum
ay evet senin kontrolün vardı demi bugün ne güzel inş. mutlu mutlu gelirsin doktordan, benim daha bi hafta var kontrolüme
bende yorgunluk dışında iyiyim ama yine çok yorgunum sabah uyandım giyinirken biraz göbek attım birden başım dönmeye başladı kötü oldum ya :) sanırım artık o işler bana göre değil hanım hanımcık oturmalıyım yerimde
Mrb kızlar,
Ben de gripliler kervanına katıldım..Burnum, başım fena...Portakal ve mandalinaya abandım...Bitki çaylarına pek güvenmiyorum şu ilk tutunma aylarında sizce????
yorsunlar ayol yorsunlarki kıymetleri artsın, yani yormasın desekte yoruyorlar zaten bari böyle diyelimde durumu sevimli hale getireliminşlh cnm yrn sabah yazarım bebişimin nsl olduğunu,ya bende 10 gündür kötüyüm ya bulantım özellikle akşamları beni öldürüyor,ve baş ve bel ağrısıda çabası. dün gece bel ağrısndan uyuyamadım,bu sıpalar çok yoracak bizi çokkkkkkkkkkk
Günaydın hanımlar...Hepinize gazsız, sıkıntısız, bulantısız bir gün diliyorum.
Biz bu ufaklıkla ne yapacağız bilmiyorum.Aynı bedene şimdiden sığamaz olduk. Hap kadar daha ama benim karnım koskocaman.5 aylık gibi.Nefesim daralıyor, hareketlerim kısıtlandı.Daha 3. ay içinde böyleyse ilerde ne olacak.Ben infilak etmekten korkuyorum.
Günaydın hanımlar nasılsınız bugün?
Kendi adıma ben çok kötüyüm istifra etmeye de başladım.
Yok be yavrum,kilo almadım.Hatta dün yemekten sonra tartıldım, 70,9. Bu sabah tartıldım, 69.4.kıs niye şişiyosun sen o kadar anlamadım hayır karında büyümezki okadar ilginç kilo aldın demekki şişko patata aşkama salata şişko patata akşama salata (ben farklıyım sanki ):)))
Yok be yavrum,kilo almadım.Hatta dün yemekten sonra tartıldımi 70,9. Bu sabah tartıldım, 69.4.
O 1,5 kilo beni nasıl sıkıştırdı yalnız.Sanırım gaz buna sebep. Ama o an ölsem rahatlasam dedirtecek bir rahatsızlık.
allah allah o link neden çıkmıyo çok ilginç canım ............dan 8. gebelik haftasına bakacaksın dur olmassa ben yapıştırım yazanları
"Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir. "
yuhh ölsemde rahatlasam ne be iyice saçmaladın iki o...ruk sancısından böyle dersen aaaaaaaaaaaa
sendende razı olsun canım, benim yazdığım bi olasılık tabi umarım bundan dolayıdır bu lekelenmen yinede doktoruna danışmakla doğru yapmışsın ama pek bi ilgisiz bence doktorun araştır değiştir derim ben imkanın varsa, kontrol günün ne zaman senin? benimde keseyi gördükten 4 gün sonra gelmişti kahverengi lekem progestanı 4 gün kullan 4 gün sonra gel demişti doktorum, kontrolün yakın mı değilse yinede bir kontrole gitmeni öneririmAllah senden razı olsun canım . ınan aksamdan berı 2 dk gözumu kapatmadan sabahı bekledım. suan basım agrıdan uzuntuden yarılacak gıbı ..ben aksam drmı ardım.
sıze söyledıgım gıbı acıklama yaptım. oda bır kadın ınsan ıcımı rahatlatmak ıcın bıle olsa ıkı kelıme sarf eder. progestanı al sabah konusuruz dedı suan senın yazını okuyunca hungur hungur agladım sanıurım aksamdan beır sıkmamın sonucu.. ıcımı rahatlattınız Allah hepınızden razı olsun
öf be aaman be amma sızlandınYahu keşke sancı olsa.O zaman gazdan olduğunu bilir, rahatlarım. Ben bedenime dar geliyorum.Nefes alamıyorum.9 aylıkkenki kadar ağırlık,hantallık hissediyorum vücudumda
sendende razı olsun canım, benim yazdığım bi olasılık tabi umarım bundan dolayıdır bu lekelenmen yinede doktoruna danışmakla doğru yapmışsın ama pek bi ilgisiz bence doktorun araştır değiştir derim ben imkanın varsa, kontrol günün ne zaman senin? benimde keseyi gördükten 4 gün sonra gelmişti kahverengi lekem progestanı 4 gün kullan 4 gün sonra gel demişti doktorum, kontrolün yakın mı değilse yinede bir kontrole gitmeni öneririm
öf be aaman be amma sızlandın
kıs bende sığanamıyorum böyle nefesim daralıyo huff huff huff diye sancı çekerken gibi derin nefesler alıyorum valla. ama sızlanmıyorum sızlanmaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?