- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
Gunaydin kizlaaar bugun cok mutluyuuum annem babam annanem geliyor sehir disindan biraz zaman gececek banada iyi gelecek daha kahvalti yapmadim ve karnim coook aciktiiii...
Gunaydin kizlaaar bugun cok mutluyuuum annem babam annanem geliyor sehir disindan biraz zaman gececek banada iyi gelecek daha kahvalti yapmadim ve karnim coook aciktiiii...
Saol canim..maşallah canım hoşgelmişler senin için iyi olur gözün aydın
Evet iyi olacak zaman gececek onlarin sayesinde firsattan istifade gezentilikte guzel yapiyorumGözün aydın.Senin için güzel moral olmuş.
Saol canim.. sozde doyursum ama niyedir bilmiyorum banamisin demiyor midem ac gibi ama midemde bulaniyo karisik bir durumdayim sizlerdede boyle oluyormu yahu budurum sinir ediyo beni vee bugun itibariyle 1kilo almis bulinmaktayim ikihafta sonra 3ay biticek hic fena degil dimi kizlarhadi gözün aydın canım...yiğenimi aç bırakmaaaa oklava geliyooooooooo ha...
günaydın kızlar...
ya ben bu hafta 8. haftanın içindeyim...ama hala bişey hissetmiyorum...bulantım filan yok...endişelenmeye başlıyorum...normalmidir aranızda böyle bulantısı olmayan var mı....
canım herkeste aynı şeyler olmaz bence. kalp atışını duydun tahminen çok küçük olduğundan hissedemeyiz zaten. benimde bulantım yok gibi sadece aşırı hazımsızlık var oda bulantı yapıyor biraz
evet duydum kalp atışlarını...bu benim ilk hamileliğim...daha çnce 6 kez tüp bebek denedşm...çok zor şeyler yaşadım....bu tamamen süpriz oldu...kendiliğinden oluşan bi gebelik...hep olumsuz şeyler yaşadım birazda ondan kaynaklanan bi gerginlik var...
hayırlı olsun canım çok sevindim:))) benimde ilk hamileliğim bana göre 8 haftalık doktora göre 9 haftalıkmış. hiç sıkıntı yapma Rabbim yavrularımızı korusun inşaallah kucağımıza alırız ve sağlıkla büyütürüz:))
Canim ben varim benim de hic bulantim yok.merak etme keyfini cikar daha iyi iste.günaydın kızlar...
ya ben bu hafta 8. haftanın içindeyim...ama hala bişey hissetmiyorum...bulantım filan yok...endişelenmeye başlıyorum...normalmidir aranızda böyle bulantısı olmayan var mı....
Saol canim..
Evet iyi olacak zaman gececek onlarin sayesinde firsattan istifade gezentilikte guzel yapiyorum
Saol canim.. sozde doyursum ama niyedir bilmiyorum banamisin demiyor midem ac gibi ama midemde bulaniyo karisik bir durumdayim sizlerdede boyle oluyormu yahu budurum sinir ediyo beni vee bugun itibariyle 1kilo almis bulinmaktayim ikihafta sonra 3ay biticek hic fena degil dimi kizlar
bende açımmmmm sabah beridir ilk kez bulantım var bugün canım hiç bişi yemek istemiyor ama açımda evde olsam patates falan haşlar yerdim burda nerden bulcam ya ne yesemki
Köşedeki tostçudan tost ye
Köşedeki tostçudan tost ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?