2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlaaar bugun cok mutluyuuum annem babam annanem geliyor sehir disindan biraz zaman gececek banada iyi gelecek daha kahvalti yapmadim ve karnim coook aciktiiii...

birazdan tahlil sonuçlarımı alıp doktora göstermem lazım. hiç halim yok ve ayağım gitmiyor. kimsemde yok ki gidene kadar eşlik etsin. doktorada diyorum çok az lekelenmem oldu hmmm bi bakalım dedi kalp atışını duyduk dahada açıklama yapmadı bende sormadım devlet hastanesi olduğu içinmi acaba birebir ilgilenmiyor, yoksa kalp atışını duyunca gerekmi duymadı anlamadım.

maşallah canım hoşgelmişler senin için iyi olur gözün aydın
Saol canim..
Gözün aydın.Senin için güzel moral olmuş.
Evet iyi olacak zaman gececek onlarin sayesinde firsattan istifade gezentilikte guzel yapiyorum
hadi gözün aydın canım...yiğenimi aç bırakmaaaa oklava geliyooooooooo ha...
Saol canim.. sozde doyursum ama niyedir bilmiyorum banamisin demiyor midem ac gibi ama midemde bulaniyo karisik bir durumdayim sizlerdede boyle oluyormu yahu budurum sinir ediyo beni vee bugun itibariyle 1kilo almis bulinmaktayim ikihafta sonra 3ay biticek hic fena degil dimi kizlar

günaydın kızlar...
ya ben bu hafta 8. haftanın içindeyim...ama hala bişey hissetmiyorum...bulantım filan yok...endişelenmeye başlıyorum...normalmidir aranızda böyle bulantısı olmayan var mı....

günaydın kızlar...
ya ben bu hafta 8. haftanın içindeyim...ama hala bişey hissetmiyorum...bulantım filan yok...endişelenmeye başlıyorum...normalmidir aranızda böyle bulantısı olmayan var mı....

canım herkeste aynı şeyler olmaz bence. kalp atışını duydun tahminen çok küçük olduğundan hissedemeyiz zaten. benimde bulantım yok gibi sadece aşırı hazımsızlık var oda bulantı yapıyor biraz

evet duydum kalp atışlarını...bu benim ilk hamileliğim...daha çnce 6 kez tüp bebek denedşm...çok zor şeyler yaşadım....bu tamamen süpriz oldu...kendiliğinden oluşan bi gebelik...hep olumsuz şeyler yaşadım birazda ondan kaynaklanan bi gerginlik var...

hayırlı olsun canım çok sevindim:))) benimde ilk hamileliğim bana göre 8 haftalık doktora göre 9 haftalıkmış. hiç sıkıntı yapma Rabbim yavrularımızı korusun inşaallah kucağımıza alırız ve sağlıkla büyütürüz:))

amin İnşallah rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin....

Merhaba arkadaşlar,
Nasipse ben de eylül annesi olacağım. 34 yaşındayım ve bu üçüncü evladım olacak inşallah. Hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi ve güzel bir doğum diliyorum.

günaydın kızlar...
Canim ben varim benim de hic bulantim yok.merak etme keyfini cikar daha iyi iste.

aynen canım dün açlıktan midem ağrıyodu artık,dün akşam oturup ağladım sinirden,kusabilsem rahatlıyorum ama işin kötüsü kusamıyorumda,,,hayırlısıyla 3 ayımızı bi atlatsaydık

bende açımmmmm sabah beridir ilk kez bulantım var bugün canım hiç bişi yemek istemiyor ama açımda evde olsam patates falan haşlar yerdim burda nerden bulcam ya ne yesemki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…