2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlarr...nasilsinizz..bende ceviz yiyorum simdi...herkes yesin bebisler icin...bal da yemeyi unutmayin...temizlik yaptim heryerim agiriyor..bende akinti cok oluyor sizde de oluyor mu..

selam kizlarr...nasilsinizz..bende ceviz yiyorum simdi...herkes yesin bebisler icin...bal da yemeyi unutmayin...temizlik yaptim heryerim agiriyor..bende akinti cok oluyor sizde de oluyor mu..

bende dün gece cewiz yiyodum rüyamda öle böle değil :) bugün alamadık yrn allahın izniyle başlıcam onuda yemeye :) bende öle fazla yok akıntı az akıntım oluyodu ondada azcık kahvecik geliyodu bugün çok şükür hiç olmadı inş dahada olmaz ... ama az az beyaz geliyo yani ..hamilelikte olurmuş genelde fazla olanıda war az olanıda ben araştırmıştım..

Son düzenleme:

bende akıntı yok... of herşeyden nem kapıyorum artık yarın olsun bebegimi göreyim, kalbinin sesini duyayımmmmmmmm :18: :18: :18:

çok geçmiş olsun kuzumm.. seni üzmek korkutmak istemem ama sen değer söyleyince elimdeki beta hcg testlerine baktım. 5 haftalık değerler 217- 7148 ile sınırlı.Bu durumda senin değerin fazla yüksek oluyor sanırım.. Ama bu testler şöylemi oluyor sen 5+2 deyken 6 hafta aralıgındakı sonuclaramı bakmak gerekıyor? yoksa 5 haftalık karşılıgındakı degerleremı bakmak eger 1. söylediğimse yüksek sınır 6.haftada 31795 olarak görünüyor ozaman normal oluyor değerin. Şimdi bende korktum senin adına.. Kusurluk birşey yok.. içini ferah tut yinede.. İnşallah kötü birşey yoktur. umarım yoktur..
Peki şimdi ne zaman gidiceksin doktora birdaha canım? Bu arada anlamam ben bu işlerden pek ama ikiz olmasın kız

Cnm daha once yasamis oldugum icin cok korkuyorum cnku basima geldi dr detayli bisey soylemedi tekrar bakalim ozaman konusalim dedi ama bnm icime dustu bi kere kusku baska bi dr gittim oda evet degerin yuksek ama kese bozuk diyemem dedi oda 2 gin snra tekrar bakalim dedi benm asil randevim sali gunu oldugu icn direk sali gidicem buda bambaska bi dr bakalim bu ne dicek umarm hayirli hbrler alirim bana kalsa simdi kalkar giderim artk okdr stres oldm ama karar vrdm salidan once gitmicem artik hayirlisi n diyim umarm ayni seyleri yasatmaz rabbim. Ikiz oldugunu pek sanmiyorm aman bivtansi olsun saglikli olsn bana yeter fazlasinda gozum yok

cnm Allah hayırlısını versin, stres yapsanda yapmasanda sonuç değişmez iyi olacak diye düşşün annesi o seni bırakmıycak bak görürsün

bildiğiniz gibi değil kızlar ben çok acıkıyorum bu kadar erken hemde inş bebeğim benimledir kucağıma alacağım günleride nasip eder rabbim kilo almam hiç önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun ama bu açlığın sonu gelmicek gibi :))

bende kısmetse 2.kez anne olacağım adım burcu ilk kızımı mart 2009 da doğurdum kısmetse yeni bebişimde 10 eylül 2013 son tarih görünüyo yıllardır k.k. üyesiyim mart anneleriyle 5 yıllık bi paylaşımımız var çok güzel dostluklar kurduk inşallah burdada aktif bi şekilde yeni heyecanımı sizinle paylaşabilirim ben yeni öğrendim 5 haftalık şuan henüz doktora gitmedim evde test yaptım sadece bakalım inşalllah sağlıklıdır bebişimiz halsizlik uyku hali dışında bi belirtimde olmadı inşallah hepimiz sağlıkla bebişleriimizi kucağımıza alırız

cnm Allah hayırlısını versin, stres yapsanda yapmasanda sonuç değişmez iyi olacak diye düşşün annesi o seni bırakmıycak bak görürsün

bende akıntı yok... of herşeyden nem kapıyorum artık yarın olsun bebegimi göreyim, kalbinin sesini duyayımmmmmmmm :18: :18: :18:

Içini ferah tut canım yarın allah'ın izniyle iyi ve mutlu haberlerini okuyacagiz burdan ilk sen dinliçeksin :) inşallah herşey yolunda gitcek iyi düşün iyi olsun

hoşgeldin cnm ne güzel 2.kez tadaacan bu duyguyu benim 2. gebeliğim 1. kısmet olmadı düşük yaptım .. inş bebeğim rabbimin ol demesiyle sıkıca tutunmuştur bana korkularım war tabi her şey allahtan bakalım ne olur ne biter bilmiyoruz.. 2 hafta sonra kontrolüm haftasını o zaman öğrenecem allahın izniyle sağlıklıysa.. benim adımda gamze memnun oldum cnm

kızlar benim tüpbebek daha öncede bahsetmiştim, 21 aralık transfer günü 3 ocakta 34.4 hcg değerim tekrarlamaya gerek yok dedi 2 doktorumda ayrı ayrı hamilelik var 11inde görüşelim dediler bende diyorum ki tekrarlasam mı acaba kan testiini artışını merak ediyorum siz ne dersiniz

Arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama çok zormuş karar vermek püüüüffff...
Doktor doktor gezmek istemem çünkü gebe kalmak için çok ugraştım ve 2 doktor denedim ikiside beni üzdüler en sonuncusu doruktan Melike yıldırımdı.Allah ona düşürmesin diyorum tekrar.En sonunda kendime zaman tanıdım bıraktım doktor takibini ve çok şükür bebişim geldi ama bundan sonraki dönem de çok önemli....

hayırlı olsun öncelikle cnm rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin inş. doktorlarının wardır bi bildiği elbet ama için rahat etmiyosa gidip baktırabilirsin.. içtiğin ilaçların falan war mı cnm

saol cnm inşallah hepberaber sonunu sağlıkla görürüz
coraspin, folidoce, crinone jel ve bitkisel bir vitamiin

saol cnm inşallah hepberaber sonunu sağlıkla görürüz
coraspin, folidoce, crinone jel ve bitkisel bir vitamiin

maşşallah cnm her tedbir alınmış ..tevekkülden başka yapacağımız bişe yok .. allah büyüktür dualarını eksik etme inş bebeğin sağlıklı bi şekide seninledir allahın izniyle :))birbirimize dua edelim :)

ben şimdiden kilo aldım çünkü hep açım :)

canım benimde ilk hamileliğimde yılmaz çetin çok üzdü o adamın adını bile duymak istemiyorum ama birde ziya çetin var herkez çok memnun ondan istersen onuda deneyebilirsin

Gunaydin kizlar ben simdik hazirlaniyorum yarim saat sonra bebisimi gormeye gidicem dua edin kizlar saglicakla goreyim minik susamimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…