selam kizlarr...nasilsinizz..bende ceviz yiyorum simdi...herkes yesin bebisler icin...bal da yemeyi unutmayin...temizlik yaptim heryerim agiriyor..bende akinti cok oluyor sizde de oluyor mu..
selam kizlarr...nasilsinizz..bende ceviz yiyorum simdi...herkes yesin bebisler icin...bal da yemeyi unutmayin...temizlik yaptim heryerim agiriyor..bende akinti cok oluyor sizde de oluyor mu..
Cnm daha once yasamis oldugum icin cok korkuyorum cnku basima geldi dr detayli bisey soylemedi tekrar bakalim ozaman konusalim dedi ama bnm icime dustu bi kere kusku baska bi dr gittim oda evet degerin yuksek ama kese bozuk diyemem dedi oda 2 gin snra tekrar bakalim dedi benm asil randevim sali gunu oldugu icn direk sali gidicem buda bambaska bi dr bakalim bu ne dicek umarm hayirli hbrler alirim bana kalsa simdi kalkar giderim artk okdr stres oldm ama karar vrdm salidan once gitmicem artik hayirlisi n diyim umarm ayni seyleri yasatmaz rabbim. Ikiz oldugunu pek sanmiyorm aman bivtansi olsun saglikli olsn bana yeter fazlasinda gozum yok
cnm Allah hayırlısını versin, stres yapsanda yapmasanda sonuç değişmez iyi olacak diye düşşün annesi o seni bırakmıycak bak görürsün
bende akıntı yok... of herşeyden nem kapıyorum artık yarın olsun bebegimi göreyim, kalbinin sesini duyayımmmmmmmm :18: :18: :18:
bende kısmetse 2.kez anne olacağım adım burcu ilk kızımı mart 2009 da doğurdum kısmetse yeni bebişimde 10 eylül 2013 son tarih görünüyo yıllardır k.k. üyesiyim mart anneleriyle 5 yıllık bi paylaşımımız var çok güzel dostluklar kurduk inşallah burdada aktif bi şekilde yeni heyecanımı sizinle paylaşabilirim ben yeni öğrendim 5 haftalık şuan henüz doktora gitmedim evde test yaptım sadece bakalım inşalllah sağlıklıdır bebişimiz halsizlik uyku hali dışında bi belirtimde olmadı inşallah hepimiz sağlıkla bebişleriimizi kucağımıza alırız
kızlar benim tüpbebek daha öncede bahsetmiştim, 21 aralık transfer günü 3 ocakta 34.4 hcg değerim tekrarlamaya gerek yok dedi 2 doktorumda ayrı ayrı hamilelik var 11inde görüşelim dediler bende diyorum ki tekrarlasam mı acaba kan testiini artışını merak ediyorum siz ne dersiniz
hayırlı olsun öncelikle cnm rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin inş. doktorlarının wardır bi bildiği elbet ama için rahat etmiyosa gidip baktırabilirsin.. içtiğin ilaçların falan war mı cnm
saol cnm inşallah hepberaber sonunu sağlıkla görürüz
coraspin, folidoce, crinone jel ve bitkisel bir vitamiin
maşşallah cnm her tedbir alınmış ..tevekkülden başka yapacağımız bişe yok .. allah büyüktür dualarını eksik etme inş bebeğin sağlıklı bi şekide seninledir allahın izniyle :))birbirimize dua edelim :)
amin amiin birbirimize destek için burdayız zaten aşama aşama birlikte gidicez
cnm Allah hayırlısını versin, stres yapsanda yapmasanda sonuç değişmez iyi olacak diye düşşün annesi o seni bırakmıycak bak görürsün
bildiğiniz gibi değil kızlar ben çok acıkıyorum bu kadar erken hemde inş bebeğim benimledir kucağıma alacağım günleride nasip eder rabbim kilo almam hiç önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun ama bu açlığın sonu gelmicek gibi :))
Arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama çok zormuş karar vermek püüüüffff...
Doktor doktor gezmek istemem çünkü gebe kalmak için çok ugraştım ve 2 doktor denedim ikiside beni üzdüler en sonuncusu doruktan Melike yıldırımdı.Allah ona düşürmesin diyorum tekrar.En sonunda kendime zaman tanıdım bıraktım doktor takibini ve çok şükür bebişim geldi ama bundan sonraki dönem de çok önemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?