ayyy inş tatlım yaaaa bakalım hayırlısı
duysam çifte sevinç olur
crinone jel kullanan varmı aranızda kızlar
ben kullanıyorum
ne işe yarıyor o krem?
bende neden hiç bir belirti yok sadece midem ekişiyo oda öncedende olurdu mide hastasıyım çünkü allah allah bi gariplikmi var acaba kızlar
kizlarrr iyi pazarlarr ya bende ne bir kasik agrisi , ne bir bas donmesi ne kramp hic bisey yok( NORMAL MI?) sadece deli gibi susuyorum birde sabah midem kaziniyo cok acikyorum
Merhaba benim de Sat 24 Kasım ama burda 6 haftalık görünüyor doktorum 4 haftalık dedi sanırım benim doğum 1 hafta oynayabilir.İnş bir gün oldu başka olmadı çok şükür bol bol dinleniyorum hemen hemen her işi eşim yapıyor sağolsun inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
kızlar benimde Salı günü kontrolum vardı keseği görecektik ve heyecandan günler geçmiyordu.Cuma günü eşimle dışarda öğlen yemeği yerken bi anda belime kasıklarıma inanılmaz ağrı saplantı.Bende kontrol için wc ye gittim.Gittimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü.İnanılmaz yoğun şekilde kanamam başladı.Hemen doktorumu aradım tabi ulaşmam mümkün olmadı o size dönecek dediler.Ama ben durabilirmiyim hemen atladık gittik hastaneye.Tabi ben ağlamaktan duramıyorum herkes bana bakıyor.Sekiz senenin sonunda ilk defa hamile kalmıştım ve oda 5 hafta sürdü.Doktorum hemen muayeneye aldı ama gelen kanamayı anlatamam.Muayene sandalyesi örtü heryer kan içindeydi ve ben hıçkırıklar içindeydim. Doktorum bir anda bana ağlama ağlama bak keseyi gördük bebeğin seninle bırakmamış seni diyordu bir andanda bana keseyi göstermeye çalışıyordu.Sadece kendine yerleşecek yer bakmış.Kanaman biraz fazla ama bu bünyeden bünyeye değişir içini ferah tut dedi.Tabi ekranda ben keseyi görünce ağlamam iki katına çıktı :)Bu seferde mutluluk dan ağlıyordum.Ama allah kimseyi böyle bir tecrübe yaşatmasın birbuçuk saat içinde inanılmaz duygu karmaşası yaşamadım.Neyse doktorum bana kalçadan iğne ve hap verdi ve kendimi fazla yormamam gerektiğini söyleyerek evime yolladı.Akşam vurdurduğum iğne ile beraber kanamam durdu.Allahıma şükür şuan herhangibir kanamam yok.Bu tecrübemi özellikle yazdım ki benim gibi bunu yaşayan arkadaşlar olursa hemen olumsuzluğa kapılmasınlar.Yapılması gereken tek şey en kısa zamanda doktorunuza giderek duruma müdahele etmesini sağlayın.Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.Şİmdi cuma günü kontrolum var sonucu sizlerle paylaşırım arkadaşlar....
Evet cnm olabilir dedi daha once mol gebelik yasadim ben hersey normal saniyorduk hemen hemen 3 aylik olmustu bi gun evde temizlik yaparken esim kanamam oldugunu farketmisti dra gittim gebeligim 3 aylik fln olmasina ragmen kan degerim 7 aylik gebe pldugumu soyluyodu anlamamisti kumse mol gebelik oldugunu iice buyumustu hemen ogun rahim bosaltma islemi yapildi genel anesteziyle esime bi ton sey imzalattilar hayati tehlikem vardi neyseki atlattim her iki gunde bir kan verdim dusmesi gerekiodu degerimin zorda olsa uzun bi zamanda degerler 0 indi drum mol gebeligin tekrarlama ihtimalinin yuzde 1 oldugunu soyledi ama gecen gun gittigim dr kanbtesti yapti hesaplamalarima ve son adet donemime gore 5+2 haftalik olmasi gerekirken kan degerim 10.000 kusur cikti molbgebelik yasadigim icin tekrar olabilir dedi degerim yuksek cunku vajinal bakti kese var ama bozukmu deilmi bisey diyemem dedi beklicez dedi simdi doql olarak sevinemiyorum ve cok korkuyorum uzun oldu brz ama k.bqkmayin
ben ıhlamur elma karanfil ve tarçınlı çay yapıyorum 1 fincan içiyorum. tadı cok güzel geliyor rahatlatıyor. tvde bir doktor söylemişti ciger kebabını ilk 3 ayda mutlaka yemek lazımmış. trabzon hurması yiyorum çok seviyorumyogurt, yumurta ve 2-3 lt arası su tüketiyorum. çok özlememe ve krizlerim tutmasına ramen kahve içmiyorum. balık yemek lazım evet ama içerisinde cıva seviyesi yuksek olan balıkları özellikle konserve balıkları tüketmemek lazımmış. birde kendime engel olamıyorum fıstıklı cikolata yiyorum.
2aralıkta adet olmuştum sızce betahcg bıraz yüksek mı
Canim 5+2 de 6 haftalik degerlere bakilir o nedenle deger bana normal geldi insallah bi sorun olmaz...
çok geçmiş olsun kuzumm.. seni üzmek korkutmak istemem ama sen değer söyleyince elimdeki beta hcg testlerine baktım. 5 haftalık değerler 217- 7148 ile sınırlı.Bu durumda senin değerin fazla yüksek oluyor sanırım.. Ama bu testler şöylemi oluyor sen 5+2 deyken 6 hafta aralıgındakı sonuclaramı bakmak gerekıyor? yoksa 5 haftalık karşılıgındakı degerleremı bakmak eger 1. söylediğimse yüksek sınır 6.haftada 31795 olarak görünüyor ozaman normal oluyor değerin. Şimdi bende korktum senin adına.. Kusurluk birşey yok.. içini ferah tut yinede.. İnşallah kötü birşey yoktur. umarım yoktur..Peki şimdi ne zaman gidiceksin doktora birdaha canım? Bu arada anlamam ben bu işlerden pek ama ikiz olmasın kız
Canim ben kullaniyorum ikizler sana aciklamis progesteron salgilar bu da bebegin tutunmasina yardimci olur.crinone jel kullanan varmı aranızda kızlar
Canim bende de hic belirti yok bos ver keyfini cikar nasilsa o gunler de gelecek(insallah) normal yasayabildigimiz kadar yasayalim.bende neden hiç bir belirti yok sadece midem ekişiyo oda öncedende olurdu mide hastasıyım çünkü allah allah bi gariplikmi var acaba kızlar
Tamam canim burdan tabi ki paylasirim bilgileribebeklerin en çok proteine ihtiyacı olurmuş onun için diyetisyene git bencede yol öğrenirsin, bizede söylersin
Canim brokolinin ozelligi nedir acaba?tatlim ben sabah aksam 1 bardak organik sut
sabah bir yumurta
badem ve ceviz aldim bugun onlari yemege basladim
borokoli
balik
meyva
peynir
yogurt
bunlari cok tuketiyorum
kahve cok icerdim hamile kaldigim gunden beri icmiyorum yesil cay sadece bollll su
yine de dikkatli olmaya çalış tatlımbende 89 kiloyum şuan evlendiğimde 63 kiloydum çalışma hayatı bitti kilolar geldifolic plus kullanıyorum kilo yapıyormuş diyorlar.bu arada özellikle bulgur bebişlerin beyin gelişiminde etkili oluyormuş. badem, hurma, fıstık, muz bunlarda magnezyum açısında zenginmiş.ben muzu hergün tüketmiyorum malum kabızlık...
Maşaallah canım göğüslerin acıyorsa inşaallah bebişin güzel gelişiyor demektir :)
Bebişini görürsün inşaallah :)
Kızla Bursa da doktor tavsiyesi bekliyorum.Lütfen yardııımmmm....!
Kızla Bursa da doktor tavsiyesi bekliyorum.Lütfen yardııımmmm....!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?