slm kızlar ben de cumartesi günü gittim doktora bizim bebişimiz de 5 haftalıkmış iki hafta sonra tekrar gidecez kalp atışlarını duymak için.bana da folik asit verdi.bu ara da kabızlık için elma sirkesinin çok faydası oluyor hatta doktora zararı varmıdır elma sirkesinin diye sordum. sirkenin zararı olur mu hiç dedi gönül rahatlığıyla kullan dedi..........
hadi hayırlı olsunKizlaaaar kesecigimi gordum
2hafta sonra kalp atislarini duymaya gidicem dr tekrar..
hadi hayırlı olsun
Kizlaaaar kesecigimi gordum
2hafta sonra kalp atislarini duymaya gidicem dr tekrar..
günaydın kızlar, az önce hafif turuncu gibi yogun akıntı geldi. çok kanlı değil paniklememeye çalışıyorum. bugün doktor günüm. inşallah herşey hayırlıdır, herşey yolundadır. öyle alıştım ki karnımdaki minigin varlıgına... çok çabuk kabullendim bağlandım. mevlam ayırmasın kimseyi mercimeginden. inşallah güzel haberlerle döneceğim. öpüldünüz
Kan sonucum 4+3 de
268,9 çıkmış
biraz düşük gibi
hayırlısı
Canim 5+2 de 6 haftalik degerlere bakilir o nedenle deger bana normal geldi insallah bi sorun olmaz...
Evet sanırım değişiklik gösterecek doğum tarihlerimiz.Görüntünün üzerinde 4.5 mm yazıyor eğer oysa normal mi, senin ki kaç?
Cnm daha once yasamis oldugum icin cok korkuyorum cnku basima geldi dr detayli bisey soylemedi tekrar bakalim ozaman konusalim dedi ama bnm icime dustu bi kere kusku baska bi dr gittim oda evet degerin yuksek ama kese bozuk diyemem dedi oda 2 gin snra tekrar bakalim dedi benm asil randevim sali gunu oldugu icn direk sali gidicem buda bambaska bi dr bakalim bu ne dicek umarm hayirli hbrler alirim bana kalsa simdi kalkar giderim artk okdr stres oldm ama karar vrdm salidan once gitmicem artik hayirlisi n diyim umarm ayni seyleri yasatmaz rabbim. Ikiz oldugunu pek sanmiyorm aman bivtansi olsun saglikli olsn bana yeter fazlasinda gozum yok
En ruhsuz anne adayı bnm galiba, dr a gitmedim, hala da kararsızım ne zmn gitsemkorkuyorum aslında:18: çk saçma ama..
aynen cnm ya tembellik etme günübgn..çamaşır...... ütü...yemek .. arka arkaya sırada zat5en
canım doktor gerekli kontrolleri yaparKan sonucum 4+3 de
268,9 çıkmış
biraz düşük gibi
hayırlısı
canım duphalac diye bir şurup var bebeklere bile veriliyor doktoruna bir sorup onu kullan olmazsaGunaydin Annelerkizlar cok buyuk bir sorunum var;( afedersiniz ama tuvalete cikamiyorum.sabahlari kayisi ilik su zeytinyag probiyotik yogurt herseyi duzenli kullaniorum ama cok fena kabiz oldum.gaz sorunu bi traftan sanci yapio cok fenayim.;(((
Yalnız değilsin ben de daha gitmedim dr.a bu hafta da gitmeyi düşünmüyorum. Bu 4. hamileliğim ama 1 oğlum var 2 düşük yaptım, şuan inanılmaz bir huzur var içimden bir ses acele etme diyor rahat ol diyor ben de rahatım şükür :) 6 hafta bitsin öyle gidicem inşallah:)
tatlım ne güzel rahatsın ben nerdeyse her gün doktora gitmek istiyorumKızlar sormayın halimi :) c.tesi- pazar açıköğretim sınavlarım vardı ful ders çalışarak geçti. Bu arada ev işleri, 6 yaşındaki oğlumla ilgilenmek vs.. derken mayışmaya hiç vakit kalmadı işte şimdide ofisteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?