2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cnm yaa allah'a şükür ki mutlu bir şekilde ayrılmuışsın doktordn :S
Allah'ım bebişlerimiz sana emanet Sen onları koru yarrabim "AMİN"

bnmde sat 24 kasım aynıyız senle cnm..bnde bu tarih işini çk anlamamıştm bnde gtsem dr. 4hafta der o zmn ben daha dr a gtmedim. bnm de eşim çk yardımcı saolsun..

bnm göğüs ağrılarım var biraz gaz sancım çk oluyo inş. çabuk geçer.

bzde bu kdr çabuk olabileceğini hiiiiiiiçç düşünmemiştik. Hayırlısı dioduk, sen bi git cnm bana da anlat hatta özel msj atarsan çk sevinirim :) akşam girebilirim ancak tüm gün iş

nasıl gitmedin ee 6 haftalıksın hiç keseciği görmedin mi ?? yada kalp atışlarını dymadı mı?? neden korkuyorsun ki cnm benim

6hafta bana mantıklı gelmio, hem kalp sesini duymaya 2 hafta sonra gel yok şuna gel yok şu testi yaptır yok şu iğne...ayyyyyy:18: bn hastane yanından geçerken dizlerim titrer, küçükken hep penadur vurunurdum ayda bir ,heralde oraya takılı kaldım

merhaba güzel hamişler, kesecikleri ve kalp atışlarını görsekte rahatlasak değil mi

kızlar benimde adet günüme 3 gün falan war normalde o günlerde sancı çekermiyim acaba sancım olursa korkmalımıyım acaba bende onu çok merak ediyorum ...

bugün benim adet günüm kasıkta batmalarım var ara ara başka bişey yok

benimde ilk gebeliğimde bebişim geç görünmüştü ama kesenin içinde eğer yolk halkası varsa endişe etme bebeğin seninledir. diğer kayıpların için genetik testleri yaptırdın mı

kizlarrr iyi pazarlarr ya bende ne bir kasik agrisi , ne bir bas donmesi ne kramp hic bisey yok( NORMAL MI?) sadece deli gibi susuyorum birde sabah midem kaziniyo cok acikyorum
herkeste farklılık gösterir sen keyfini çıkart takma kafana

Son düzenleme:

gidip en azından keseyi görmen dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırır, fazla beklemezsin kalp atışını görürsün zaten inşallah

Eeve ya ben geçen perşembe gördüm keseciğimizi de kalp atışlarınıda duysam allah'ın izniyle rahatlıcam:18: nese çarşamda gştcem bakalım inşallah iyi sonuçlar alırızda içimiz rahatlar beklemek ne zormuş yaww

Kizlar nasil besleniyorsunuz?faydali oldugunu bildiginiz seyleri paylasir misiniz?
Ben her gun mutlaka meyve ve ceviz yiyorum bir de 3 litre su iciyorum o kadar.
Yumurta ve sut asla yiyip icemem.cok yemek seciyorum bu nedenle diyetisyene gidip bir program yaptirmak istiyorum ama sacma mi sizce?

Evet cnm olabilir dedi daha once mol gebelik yasadim ben hersey normal saniyorduk hemen hemen 3 aylik olmustu bi gun evde temizlik yaparken esim kanamam oldugunu farketmisti dra gittim gebeligim 3 aylik fln olmasina ragmen kan degerim 7 aylik gebe pldugumu soyluyodu anlamamisti kumse mol gebelik oldugunu iice buyumustu hemen ogun rahim bosaltma islemi yapildi genel anesteziyle esime bi ton sey imzalattilar hayati tehlikem vardi neyseki atlattim her iki gunde bir kan verdim dusmesi gerekiodu degerimin zorda olsa uzun bi zamanda degerler 0 indi drum mol gebeligin tekrarlama ihtimalinin yuzde 1 oldugunu soyledi ama gecen gun gittigim dr kanbtesti yapti hesaplamalarima ve son adet donemime gore 5+2 haftalik olmasi gerekirken kan degerim 10.000 kusur cikti molbgebelik yasadigim icin tekrar olabilir dedi degerim yuksek cunku vajinal bakti kese var ama bozukmu deilmi bisey diyemem dedi beklicez dedi simdi doql olarak sevinemiyorum ve cok korkuyorum uzun oldu brz ama k.bqkmayin

bebeklerin en çok proteine ihtiyacı olurmuş onun için diyetisyene git bencede yol öğrenirsin, bizede söylersin

tatlim ben sabah aksam 1 bardak organik sut
sabah bir yumurta
badem ve ceviz aldim bugun onlari yemege basladim
borokoli
balik
meyva
peynir
yogurt
bunlari cok tuketiyorum
kahve cok icerdim hamile kaldigim gunden beri icmiyorum yesil cay sadece bollll su

İnşallah iyi haberler alırsın bir dahaki kontrolünde çok üzüldüm bende daha gidip keseyi görmedim kendim içinde endişelendim şimdi yaa

Tsk ederim saol cnmbcok sikkin sali gunu hem gelsin istiyorum hemde gelmesin korkuyorum cunku korkma cnm allah korusun senide bebisinide korusun insallah en kisa zamanda mutlu haberlerini alirsin dr mol gebelik tekrarlama ihtmali yuzde 1 dedi umarim oda beni bulmaz(

benimde ilk gebeliğimde bebişim geç görünmüştü ama kesenin içinde eğer yolk halkası varsa endişe etme bebeğin seninledir. diğer kayıpların için genetik testleri yaptırdın mı

herkeste farklılık gösterir sen keyfini çıkart takma kafana[/QUOTE]

Evet cnm ne gerekiosa yapildi mol gebeligimde patolojiye gitti parcalar bazi mol gebelikler kotu huylu olup kansere sebepnolabiliyormus ama bnm herseyim temiz cikti hic bi sorun yok ama neden bole oluyo anlamis deilim senin dedigin gibi tolk halkasindan falan bahsetnedi dr ztn bana mol tekrarlayabilir dedigi an bnm icinbhersey bitti aklim gitti hicbiseybsoramadm artik sali gunu anlicaz herseyi

beklemek gerçekten çok zor kalbim sanki kasıklarımda atıyor.yılın son günü öğrendik hamile olduğumu 2sinde koştuk doktora kesemizi zorda olsa gördük.şimdi cumartesiyi iple çekiyoruz kalp atışlarını duymak için.Allahım hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin.isteyenlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.

bitki caylarının hamilelikte cok sık tuketilmemesi gerektiğini okumuştum burda
bu konu hakkında bi araştırma yap istersen canım
bende balık la brokoli yi yemiyorum yaa napıcam balık önemliymiş hemdezorlıcam artık kendimi

kızlar inşallah hepimizin olumlu gelişir herşey üzülmeyin
ben bugün hasta oluyorum ama yaaaa boğazlarım acıyo burnum akıyo işyerim hiçbir zaman sıcak olmuyo öğrenciler ben hep montla ders işliyoruz
salı gününe kadar kendim geçirmeye çalışçam olmazsa doktora gittiğimde sölicem artık
bu arada göğüslerde hassasiyet bende de bikaç gündür var uçları acıyo
acaba salı gittiğimde kalp atışını da duyarmıyım ki o da çıksa aradan süper olur yavvv

bu arada bitki çayı çok içmeyin kızlar
ıhlamur falan bile günde 2 bardağı geçmicek şekilde olmalı
mesela ben hastayım bugün en fazla içeceğim 2 bardak ıhlamur olacak
düşüğe neden olabiliyor fazlası aman dikkat
bir de nar suyu düşük yapabiliomuş diye okudum ilk 4 ay nar yiyip suyu içilmicekmiş doktora sorcam:26:

geçmiş olsun cnm umarım bir an önce atlatırsın
salı gunu kalp atışınıda duyarsın belki kimbilir ikikat heyecan süper olur

baştan sonra yüreğim ağzımda okudum. neyseki güzel şeyler olmuş en sonunda. senin adına hem çok çok üzüldüm hemde çok çok sevindim. Cuma günkü sonuclarını bekliyorumm herşey güzel olacak inşallah

ben ıhlamur elma karanfil ve tarçınlı çay yapıyorum 1 fincan içiyorum. tadı cok güzel geliyor rahatlatıyor. tvde bir doktor söylemişti ciger kebabını ilk 3 ayda mutlaka yemek lazımmış. trabzon hurması yiyorum çok seviyorum yogurt, yumurta ve 2-3 lt arası su tüketiyorum. çok özlememe ve krizlerim tutmasına ramen kahve içmiyorum. balık yemek lazım evet ama içerisinde cıva seviyesi yuksek olan balıkları özellikle konserve balıkları tüketmemek lazımmış. birde kendime engel olamıyorum fıstıklı cikolata yiyorum.

bende de aşırı derecede tatlı isteği var ben bunu günkurusuyla geçirmeyue çalışıom ama arada çikolata da yiyorum yalan değil
bu arada arkadaşın yazısını bende yüreğim ağzımda okudum ama neyseki sonu güzel bi ohhh çektim
balık ben de okumuştum civa seviyesine dikkat etmek gerekiyor diye sadece somon balığı alıyoruz onun hamilelikte önerildiğini okumuştum tavuktan bugün tiksindim o kötü oldu yumurta bende yiyorum sabahları zaten diyetisyenimin verdiği listeye uygun davranmaya çalışıyorum kilomun 89 olduğunu görünce diyet yapmış halin bu mu diyebilirsiniz ama ben 129 kilodan indim o kiloya benim için 42-44 beden giymek muhteşem bişi düşünün 56 giyiyordum boyum da kısa değil güzel duruo 89

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…