2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar kızlar bugün kontrolü olan var mı aranızda?

ben bgn iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum,dr. umu değiştirdim,bu dr. istediğin zaman çık gel nöbetçi olduğumda gece bile gelebilirsin kontrole dedi,çalıştığım için sağolsun,cumartesileri acilde olduğunda bakacak..inşlh menmun kalırım..pazartesi yazarım size..

anam yok ben geç kaldım yrn hemen bende alcam...

gözün aydın canım,inşlh 2 li tarama sonucunda güzel çıkar,bende bgn gitcem bakalım 2 li taramayı ne zaman yapcak benim dr.

kızlar bide siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?benim fırsatım olmadı kimliğimle annemi gönderdim kabul etmemişler beni istiyorlarmş,aşı tarihleri falan oluyomuş herhalde,sizin bilginiz varmı?

merhabalar herkese ben geldim :)
bugün bebişimin kalp atışlarını duymaya gittik inş
pıt pıt pıt pıt.....
minik yavrum benim yaa yerim ben onuuuu
8+2 deyiz 17 mm dedi
cişin sıkışık gelseydi daha net görürdük dedi ama napalım buna da şükür :)
5 hafta sonra el kollarına bakcaz, ense kalınlığını ölçecek doktorumuz veeee tabi ki cinsiyetine bakacağız inşallah
geçmek bilmez artık bu 5 hafta :)

valla 5 hafta nasıl dayanıyorsunuz ben daha ıkı hafta bıle dayanamadım sımdıye kadar:/ fazla evhamlıyım galıba

yapacak bir şey yok bekliyoruz :)
her seferinde hem özele çok para ermemiş oluyoruz hem de sabretmeyi öğreniyoruz :)
yoksa ben de çok evhamlıyım ama tutuyorum kendimi üzerine çok düşmek de iyi değil Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı verir inşallah

kızlar daha çok erken ama her şey çok pahalı yaa hepsini bir arada almaya kalkarsak para yetmeyecek
geçen eşimle netten bebek arabalarına baktık alalım diyoruz onun taksiti biter doğuma yakın da oyun parkı alırız artık
doğuma yakın zamanlarda kendi evimize geçeceğiz inşallah o araya sıkıştırmak istemiyorum
bebek arabası içinde oto koltuklu idi 450 tl fiyatı
renk pembe-mai düşünmüyoruz hem kıza hem de erkeğe gitsin istiyoruz sonuçta her bebeğe araba alamayız dimi
sağlam bir şey olsun bir tane olsun
bizim gibi araştıran var mı ya da ilk çocuğundan olan memnun kalan marka söylerseniz sevinirim tavsiyeler benim için önemli

yaa ben geçen baktımm lcw da 50 liraydı bütün pantolonlar ya e onu şimdi alsam çok az giyebilceğim ne yalan söyleyeyim kıyamadım ona 50 lira vermeye :))) daha ucuzunu bulurum diye almadım evdeym nasıl olsa artık çalışmıyorum eşofmanla taytla idare ederim dedim de kaçış yok alıcaz :))

o olay bizde de var, bebişi sürekli görmek istiyoruz galiba

ya yok canım sabırlıyım ben o konuda benim önceki gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlandırıldı doktorum da sağolsun tahlil ölçüm mölçüm birşet yapmadan dayadı kan sulandırıcı iğneyi ayda bir tahlil olması gerek yapmıyor gerek yok diyor e tehlikeliymiş fazla gelirse Allah korusun bi nevi tehdit altındayım yani o yüzden ne kadar çabuk doktoru değiştirip durumu izah edersem o kadar iyi diye erken gidiyorum ne yapalım bu ay fazla para vericez biraz :)

selam kızlarr bende araniza katılmak istiyorum bende eylül annesiyim,sizlere birde soru sormak istiyorum; karın çatlakları için ne kullanmayı önerirsiniz?

ben bebe yagi kullaniyorum canimmm...kasintimm vardi gobekteee kullandim cok iyi geldi...tavsiye ederimmm

merhabalarrr
cnm ben baya oldu kaydımı yaptıralı, sen de müsait bi zamanda git yaptır derim, aşı zamanlarında falan arıolar sanırım.hatta benden yaptırdığım bütün tahlilleri falan da istediler ama götürmeye fırsatım olmadı benim de
valla 5 hafta nasıl dayanıyorsunuz ben daha ıkı hafta bıle dayanamadım sımdıye kadar:/ fazla evhamlıyım galıba

sorma cnm ben de senin gibiyim hatta en uzun bu sefer dayandım, en son 31 ocakta gitmiştim şimdi bu salı gidicem nerdeyse 20 gün dayanmış olcamnormalde 10 gün 15 güne bir gidiyordum

ben bugün hiç ii diilim yaa. böyle olmamıştım hiç.sabah kalkar kalkmaz içiimi tutsun die bi lokma ekmekle peynir yedim, ama tutmadı tabi aynen dışarı...ondan beridir de bişey yiyemedim ağzımın tadı bozuldu.sabah 9'dan beri ilk yemeğimi azönce yedim

bende kilomu ölçtü, tansiyonuma baktı, hamilelik hesaplama için tarihlerimi öğrendi.. Aşı tarihi de verdi, 5 mayısta tetanos olucakmışım.. başka birsey de söylemedi yani.. kaydını yaptır tabi ama öyle aman aman acele etmen gerekiyo diye birşey yok bence..

bende senin gibi dayanamayıp bakıyorum internetten ciddi anlamda bebek eşyaları çok pahalı,bizde 3 ay bitince her ay bişeyler alıp koycaz yoksa mümkün değil yetişemeyiz..renk konusunda çok ii düşünmüşsün,sonuçta diğer bebeklerimizde kullanabilmeli..

ben erkek diye öğrendim cnm ama kesin demediler 11+5 ti 3 hafta snra gdceğim muayeneye inş. o zmn kesin söler,bn hala kız istiyorum ama

Son düzenleme:

bende 3.ay bitince alcam artik biseyler sabrim kalmadi bi patik matik bisey aliyim

Ben oğluma 4. ayda ufak tefek şeyler aldım, sonrasını 7. aya bıraktım, zaten bi çırpıda bitiyor alınacaklar, biz birikim yapıp son aya bırakmıştık.
Şimdiki bebeğime ise hiç masraf yapmayacağım, oğluma hep ara renk almıştım, battaniyesi bile sarı, tabi hediye gelenler var ama idare ederiz artık.

zambak senin 2.bebegindi degilmi?

genelde 2.bebislere pek masraf yapilmiyor olsun idareli gidersin
birde turkiyede cok pahali ya cocuk kiyafetleri filan neredeyse yetiskinlerinkiyle ayni
ben yurtdisindayim burada oldukca ucuz allahtan

Küçük bebekler için herşeyi marka almaya gerek yok bence, çünkü çok çabuk büyüyorlar.
Oğlumun 4 çift ayakkabısı yeni duruyor şimdiden, çünkü fazla giyemedi, lcw falan almıştım, iyikide öyle almışım.
Ama ilk adım ayakkabısını iyi almayı düşünüyorum.

merhaba canım şişliğin geçmesi için en güzel yöntem bol bol su içmek tavsiye ederim....
kizlar bende hic kilo almadim ayni kilodayim benimde 10.hafta yarin doluyor
canım ben de hiç almadım ama zaten asıl kilolar 20.haftadan sonra alınıyormuş.ilk 3-4 ay 1-2 kilo alınıyormuş sonraki aylar ayda 2 kilo alınıyormuş...

:)
18 çok ucuzmuş canım . bende bi bakıyım lcw ye alıyım dursun çıkmaya başlayınca karnım giyerim
evet canım hem ucuz hem de güzel gerçekten.ben de ileriye yatırım yaptım şimdilik eski pantolonlarım oluyor.ucuz olunca alıverdim:))

canım siyah pantolonu seninle aynı sebepten almadım:))

bence de hemen git al canım pantolon çok lazım olacak.bu kadar ucuz da bulunmaz...bu arada sağlık ocağından bizim eve gelmişler evde bulamayınca eşimi aramışlar.biz de gittik hemen yaptırdık kaydımızı.bilgilendirdiler kilo tansiyon nabız ölçtüler.20.haftada aşı var dediler arayacaklarmış zaten işte böyle...

canım ben iki gün önce 18 tlye aldım ama benim aldıklarım renkli ve dar paça o nedenle ucuzdur belki.bizim okulda kıyafete müdürümüz hiç karışmıyor o nedenle ben istediğim her şeyi rahatlıkla giyiyorum senin de problemin yoksa bu konuda al derim.gerçekten de piyasada 50 tlden aşağı pantolon yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…