selamlar kızlarbugün kontrolü olan var mı aranızda?
ehehe lcw dekı o mavı pantolondan bende aldım. anlaşılan bu sezon butun hamıleler bır ornek gıyınecegız.
bız ıkılı testımızı olduk. ense kalınlığı normal ama sonuçlar haftaya çıkacak bakalım.
bu arada erkek annelerı daha cabuk ogrendıler bebıslerının cınsıyetını. bence bnmkı kız. 11+4 te soylemedı cunku. erkek olsa gozukurdu
ehehe lcw dekı o mavı pantolondan bende aldım. anlaşılan bu sezon butun hamıleler bır ornek gıyınecegız.
bız ıkılı testımızı olduk. ense kalınlığı normal ama sonuçlar haftaya çıkacak bakalım.
bu arada erkek annelerı daha cabuk ogrendıler bebıslerının cınsıyetını. bence bnmkı kız. 11+4 te soylemedı cunku. erkek olsa gozukurdu
o olay bizde de var, bebişi sürekli görmek istiyoruz galiba
selam kızlarr bende araniza katılmak istiyorumbende eylül annesiyim,sizlere birde soru sormak istiyorum; karın çatlakları için ne kullanmayı önerirsiniz?
cnm ben baya oldu kaydımı yaptıralı, sen de müsait bi zamanda git yaptır derim, aşı zamanlarında falan arıolar sanırım.hatta benden yaptırdığım bütün tahlilleri falan da istediler ama götürmeye fırsatım olmadı benim deanam yok ben geç kaldım yrn hemen bende alcam...
gözün aydın canım,inşlh 2 li tarama sonucunda güzel çıkar,bende bgn gitcem bakalım 2 li taramayı ne zaman yapcak benim dr.
kızlar bide siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?benim fırsatım olmadı kimliğimle annemi gönderdim kabul etmemişler beni istiyorlarmş,aşı tarihleri falan oluyomuş herhalde,sizin bilginiz varmı?
valla 5 hafta nasıl dayanıyorsunuz ben daha ıkı hafta bıle dayanamadım sımdıye kadar:/ fazla evhamlıyım galıba
anam yok ben geç kaldım yrn hemen bende alcam...
gözün aydın canım,inşlh 2 li tarama sonucunda güzel çıkar,bende bgn gitcem bakalım 2 li taramayı ne zaman yapcak benim dr.
kızlar bide siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?benim fırsatım olmadı kimliğimle annemi gönderdim kabul etmemişler beni istiyorlarmş,aşı tarihleri falan oluyomuş herhalde,sizin bilginiz varmı?
kızlar daha çok erken ama her şey çok pahalı yaa hepsini bir arada almaya kalkarsak para yetmeyecek
geçen eşimle netten bebek arabalarına baktık alalım diyoruz onun taksiti biter doğuma yakın da oyun parkı alırız artık
doğuma yakın zamanlarda kendi evimize geçeceğiz inşallah o araya sıkıştırmak istemiyorum
bebek arabası içinde oto koltuklu idi 450 tl fiyatı
renk pembe-mai düşünmüyoruz hem kıza hem de erkeğe gitsin istiyoruz sonuçta her bebeğe araba alamayız dimi
sağlam bir şey olsun bir tane olsun
bizim gibi araştıran var mı ya da ilk çocuğundan olan memnun kalan marka söylerseniz sevinirim tavsiyeler benim için önemli
kızlarr aramızda bebişlerin cinsiyetini öğrenen kaç var lütfen yazarmısınız kız mı erkek mi birde kaçıncı haftada öğrendiğinizi ben şahsen çok merak ediyorum doktora gitmek için sabırsızlanıyorum
anam yok ben geç kaldım yrn hemen bende alcam...
kızlar bide siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?benim fırsatım olmadı kimliğimle annemi gönderdim kabul etmemişler beni istiyorlarmş,aşı tarihleri falan oluyomuş herhalde,sizin bilginiz varmı?[/QUOTEl ]
al cnm al valla çk rahat pantolon üzerine de batikden bi tunik aldım hardalsarısı mavi sarı hoş bi ikili oldu :)
sağlık ocağına kendin gitmelisin boy kilo ve tansiyon ölçüyolar, bide kan ve idrar tahlili yapılıyo devlet zorunlu tutmuş takip için malum dr. a gtmeyenlerde var.
bende senin gibi dayanamayıp bakıyorum internetten ciddi anlamda bebek eşyaları çok pahalı,bizde 3 ay bitince her ay bişeyler alıp koycaz yoksa mümkün değil yetişemeyiz..renk konusunda çok ii düşünmüşsün,sonuçta diğer bebeklerimizde kullanabilmeli..
Ben oğluma 4. ayda ufak tefek şeyler aldım, sonrasını 7. aya bıraktım, zaten bi çırpıda bitiyor alınacaklar, biz birikim yapıp son aya bırakmıştık.
Şimdiki bebeğime ise hiç masraf yapmayacağım, oğluma hep ara renk almıştım, battaniyesi bile sarı, tabi hediye gelenler var ama idare ederiz artık.
Evet canım..................
genelde 2.bebislere pek masraf yapilmiyor olsun idareli gidersin
birde turkiyede cok pahali ya cocuk kiyafetleri filan neredeyse yetiskinlerinkiyle ayni
ben yurtdisindayim burada oldukca ucuz allahtan
merhaba canım şişliğin geçmesi için en güzel yöntem bol bol su içmek tavsiye ederim....merhaba deryalcin, benim hamileliğim ile sizinki arasında epey var o yüzden henüz kilo almaya başlamadım,kilom değişmiyor ama göbeğim şiş benim de sanırım olabiliyormuş ilk aylarda da,bakalım inş. bizim e kıyafet bakacağımız zamanlar gelir hayırlısıyla
canım ben de hiç almadım ama zaten asıl kilolar 20.haftadan sonra alınıyormuş.ilk 3-4 ay 1-2 kilo alınıyormuş sonraki aylar ayda 2 kilo alınıyormuş...kizlar bende hic kilo almadim ayni kilodayim benimde 10.hafta yarin doluyor
evet canım hem ucuz hem de güzel gerçekten.ben de ileriye yatırım yaptım şimdilik eski pantolonlarım oluyor.ucuz olunca alıverdim:)):)
18 çok ucuzmuş canım . bende bi bakıyım lcw ye alıyım dursun çıkmaya başlayınca karnım giyerim
canım siyah pantolonu seninle aynı sebepten almadım:))cnm bnde senle aynıyım bnde mavi pantolonu aldım.siyah ta var ama berbat bi kumaştan yapmışlar üzeri nası tüy toplamış anlatamamçk rahat gerçekten ama bi kaç tane daha almalı malum hergün farklı giyiniyoruz valla ben haftada bi eşofman giyiniyorum anaokullarında serbest ya ilerde 3gün bile giyerim çnkü karnım sıkışıyo artık :) göbüş belli belirsiz var.su çk için bncede......
bu arada dün sağlık ocağına gtmiştim kan ve idrar tahlili istediler. idrarda sıkıntı varmış:18: öncede çkmştıszlerde var mı
bence de hemen git al canım pantolon çok lazım olacak.bu kadar ucuz da bulunmaz...bu arada sağlık ocağından bizim eve gelmişler evde bulamayınca eşimi aramışlar.biz de gittik hemen yaptırdık kaydımızı.bilgilendirdiler kilo tansiyon nabız ölçtüler.20.haftada aşı var dediler arayacaklarmış zaten işte böyle...anam yok ben geç kaldım yrn hemen bende alcam...
yaa ben geçen baktımm lcw da 50 liraydı bütün pantolonlar ya e onu şimdi alsam çok az giyebilceğim ne yalan söyleyeyim kıyamadım ona 50 lira vermeye :))) daha ucuzunu bulurum diye almadım evdeym nasıl olsa artık çalışmıyorum eşofmanla taytla idare ederim dedim de kaçış yok alıcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?