2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tünaydın
ben deneyimli annelere bişey sormak istiyorum
alışveriş sitelerinde ana kucağı ve ana dizi diye iki farklı ürün var bunların arasında ne gibi fark var acaba bilen var mı ?

evet canımdüz ısrarla aradım ve oda bana teati yaptırmamı söyledi biraz önce yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah negatif sonuç olursa sorun yok dedi doktorum bakalım beklemedeyim

evet canımdün ısrarla aradım ve oda bana testi yaptırmamı söyledi biraz önce yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah negatif sonuç olursa sorun yok dedi doktorum bakalım beklemedeyim

kızlar tünaydın
ben deneyimli annelere bişey sormak istiyorum
alışveriş sitelerinde ana kucağı ve ana dizi diye iki farklı ürün var bunların arasında ne gibi fark var acaba bilen var mı ?

valla ana kucağını duydum da dızını bende duymamıştım. ama ben oto koltuğu olabileceklerden ıstıyorum açıkçası. bazıları da bebek arabasının ıcıne oturtulabılıyormus sanırım.
bakalım allah o gunlerı de gostersın de bıze 4-5 ay sonra o heyecan da baslayacak

ana dizi denilen zımbırtının resmini ekledim görüntü olarak ana kucağından farkı yok ama
ana dizinin fiyatı 45 TL ana kucağının 90 TL den aşağı yok
bildiğim kadarıyla 2-3 ay kullanılacak bişey o yüzden ne kadar uygun fiyatlı olursa daha iyi benim için

Eklentiler

• $untitled.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 38
arkadaşlar bu hamilelik takvimi varya hani yazılarınızın altında çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz nasıl yapılıyor

kullanıcı adının yanında profılım var. oraya gır hakkımda ya bas. beklenen doğum tarıhı kısmı var.onu gırersen cıkıyor

ana kucakları da oyle 13-15 kıloya kadar oturuyor. o da oturmak ısterse tabı.

Cnm persembeyi bekliyorum persembe belli olacak daha bgn pazar nasil gecer bu gunlerbilmiyorum bu arada kasiklarimda hic gecmeyen ince bi sizi var kalcalarimla beraber agriyor bazen yurumkte bole zorluyor neler oluyor anlamiyorum

hayırlısı olsun cnm yakınınızda hastane varsa acıle gıt ıstersen

kızlar bu progestan hapı beni mahvettii .içtiğimde ayakta duramıyorum acayip baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor . kullanan arkadaşlar sizdede öyle mi?

merhaba,güzel aniş adayları aranıza bugünden itibaren bende katılmak istiyorum.
aslında ben kk nın yıllardır üyesiyim.1 kızım var şükürler olsun.bu ikinci hamileliğim.ben pko hastasıydım ilk bebeğimi kucağıma almak için yıllarca uğraştım.diğer topiklerde benim gibi olan arkadaşlarım vardı onlarla aylarca dertleştik.topiklerden edindiğim bilgilerle tabi önce rabbim vesilesi sonrada kk dan ögrendiğim bilgilerle hamile kalmayı başardım.ikinci gebeliğiminde öle olacağını düşünüyordum.doğum kontrol ilaçları ile korunuyorduk ben rahatsızlanınca bırakmak zorunda kaldım ve eşimin korumasına rağmen hamile kaldım.dolasıyla bende eylül annesi olmaya hakkazandım ilk doğumum epidural sezeryan oldu çatı kemiğimin dar olmasından normal doğum yapamadım.yıllarca gerek hamile kalma konusunda,gerek bebek bakımı üzerine okadar arıştırma yaptımki eşim başıma kadın doğum uzmanı kesildin der hep. neyse güzel anne adayları kafanızı şişirmeyim daha fazla.bende sizlerle devam etmek isterim.benide aranıza alırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

hoş geldinnn Rabbim tamamına erdirsin...

ay kızlar çok sinir olduğum birşeyi sizlerle paylaşmak için geldim :) blmiyoum aranızda yapan var mı da varsa da kusura bakmasın :) şu face de yedğinin içtiğinin hazırladığı sofranın vb. :) bunların fotolarını koyanlara o kadar sinir oluyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii face e yazacaktım arkadaşım alınır diye yazamadım sinirimi burda atayım dedim :) senin yediğini benim canım ister imkanım vardır gder alırım ama ya imkanı olmmayan varsa... mesela arkadaşın biri benim çok sevdiğim ama yememin yasak olduğu bir şeyi koymuş face e benim şimdi felaket canım istedi ne olacak şimdi :))) görgüsüzlükten başka birşey değil yani :) oh be rahatladım :)

Rabbim tamamina erdirsin hosgldin bend pko hastasiyim ve benimde ikinci geliyor nasipse...

Ayyy hic sorma nerdeyse gunde sukadar wc ye gidiyorum diye yazacak millet..
Bide sinir oldugum sey surwya gidiyorum sunu giyiyorum sonrada hastalaniyorum.. kardesim yapan var yapamayan var milletin gozu kaliyor kalincada hastalanman kacinilmaz okadar desifre etme madem kendini bende bazen sinir oluyorum biylelerine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…