canım bendede var kan uyuşmazlığı ben iğne olmuştum. hamileleiğin erken döneminde kan testi yapılıyor uyuşmazlık testi bebeğe zarar verme ihtimaline bakılıyor onu yaptırmadımı doktorun sana ? indrekt coombs testi .
canım bendede var kan uyuşmazlığı ben iğne olmuştum. hamileleiğin erken döneminde kan testi yapılıyor uyuşmazlık testi bebeğe zarar verme ihtimaline bakılıyor onu yaptırmadımı doktorun sana ? indrekt coombs testi .
kızlar tünaydın
ben deneyimli annelere bişey sormak istiyorum
alışveriş sitelerinde ana kucağı ve ana dizi diye iki farklı ürün var bunların arasında ne gibi fark var acaba bilen var mı ?
kızlar tünaydın
ben deneyimli annelere bişey sormak istiyorum
alışveriş sitelerinde ana kucağı ve ana dizi diye iki farklı ürün var bunların arasında ne gibi fark var acaba bilen var mı ?[/QUOTE
valla bende anadizini duymamıştım :) enterasan isimlerle aşşağı yukarı aynı şeyleri üretiyorlar görsellerine bakım bildiğimiz anakucağı gibi :)
arkadaşlar bu hamilelik takvimi varya hani yazılarınızın altında çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz nasıl yapılıyor
ana dizi denilen zımbırtının resmini ekledim görüntü olarak ana kucağından farkı yok ama
ana dizinin fiyatı 45 TL ana kucağının 90 TL den aşağı yok
bildiğim kadarıyla 2-3 ay kullanılacak bişey o yüzden ne kadar uygun fiyatlı olursa daha iyi benim için
ask_ask_ask cnm noldu son durum nedır
Cnm persembeyi bekliyorum persembe belli olacak daha bgn pazar nasil gecer bu gunlerbilmiyorum bu arada kasiklarimda hic gecmeyen ince bi sizi var kalcalarimla beraber agriyor bazen yurumkte bole zorluyor neler oluyor anlamiyorum
hayırlısı olsun cnm yakınınızda hastane varsa acıle gıt ıstersen
merhaba,güzel aniş adayları aranıza bugünden itibaren bende katılmak istiyorum.
aslında ben kk nın yıllardır üyesiyim.1 kızım var şükürler olsun.bu ikinci hamileliğim.ben pko hastasıydım ilk bebeğimi kucağıma almak için yıllarca uğraştım.diğer topiklerde benim gibi olan arkadaşlarım vardı onlarla aylarca dertleştik.topiklerden edindiğim bilgilerle tabi önce rabbim vesilesi sonrada kk dan ögrendiğim bilgilerle hamile kalmayı başardım.ikinci gebeliğiminde öle olacağını düşünüyordum.doğum kontrol ilaçları ile korunuyorduk ben rahatsızlanınca bırakmak zorunda kaldım ve eşimin korumasına rağmen hamile kaldım.dolasıyla bende eylül annesi olmaya hakkazandımilk doğumum epidural sezeryan oldu çatı kemiğimin dar olmasından normal doğum yapamadım.yıllarca gerek hamile kalma konusunda,gerek bebek bakımı üzerine okadar arıştırma yaptımki eşim başıma kadın doğum uzmanı kesildin der hep. neyse güzel anne adayları kafanızı şişirmeyim daha fazla.bende sizlerle devam etmek isterim.benide aranıza alırsanız sevinirim.
Dru aradm kanaman yada lekelenmem yoksa korkma dedi ama bn artk bu dra gvnmyrm devletten randevu alip devlete gdcm
Rabbim tamamina erdirsin hosgldin bend pko hastasiyim ve benimde ikinci geliyor nasipse...merhaba,güzel aniş adayları aranıza bugünden itibaren bende katılmak istiyorum.
aslında ben kk nın yıllardır üyesiyim.1 kızım var şükürler olsun.bu ikinci hamileliğim.ben pko hastasıydım ilk bebeğimi kucağıma almak için yıllarca uğraştım.diğer topiklerde benim gibi olan arkadaşlarım vardı onlarla aylarca dertleştik.topiklerden edindiğim bilgilerle tabi önce rabbim vesilesi sonrada kk dan ögrendiğim bilgilerle hamile kalmayı başardım.ikinci gebeliğiminde öle olacağını düşünüyordum.doğum kontrol ilaçları ile korunuyorduk ben rahatsızlanınca bırakmak zorunda kaldım ve eşimin korumasına rağmen hamile kaldım.dolasıyla bende eylül annesi olmaya hakkazandımilk doğumum epidural sezeryan oldu çatı kemiğimin dar olmasından normal doğum yapamadım.yıllarca gerek hamile kalma konusunda,gerek bebek bakımı üzerine okadar arıştırma yaptımki eşim başıma kadın doğum uzmanı kesildin der hep. neyse güzel anne adayları kafanızı şişirmeyim daha fazla.bende sizlerle devam etmek isterim.benide aranıza alırsanız sevinirim.
ay kızlar çok sinir olduğum birşeyi sizlerle paylaşmak için geldim :) blmiyoum aranızda yapan var mı da varsa da kusura bakmasın :) şu face de yedğinin içtiğinin hazırladığı sofranın vb. :) bunların fotolarını koyanlara o kadar sinir oluyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii face e yazacaktım arkadaşım alınır diye yazamadım sinirimi burda atayım dedim :) senin yediğini benim canım ister imkanım vardır gder alırım ama ya imkanı olmmayan varsa... mesela arkadaşın biri benim çok sevdiğim ama yememin yasak olduğu bir şeyi koymuş face e benim şimdi felaket canım istedi ne olacak şimdi :))) görgüsüzlükten başka birşey değil yani :) oh be rahatladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?