İyi akşamlar kızlar. Size bir sorum olacak. Ultrason kağıdında cinsiyet yeri yazar "sex" diye. Benimkinde cinsyet female yazıyor. Yani kız. Doktor böyle birşey demedi tabiki. Daha bu haftada belli olamaz diye biliyorum. Merak ettim sizinkilerde ne yazıyor.
senın cınsıyetındır bence yazan. gercı erkek olacak halın yok ama bebegın cınsıyetını oraya yazmazlar dıe dusunuyorum
geçmiş olsun.hayırlısı buymuş canım,rabbim tekrar hamilelik nasip etsin inşlh..
geçmiş olsun canım allah sanada en kısa zamanda bi bebek nasip etsin sağlıkla dunyaya getirmeyı nasıp etsin uzulme sakın nasip hayırlısı böyelymiş canım biyerlere gitme sakın kendini unutturma:)
Cok cok gecmıs olsun canım benimEn kısa surede ınsallah saglıklı sıhatlı hayırlı bır evlat nasıp eder sana Allahım
canım ne oldu neden kürtaj oldun çok geçmiş olsun
Of yaa!Bugün bulantım yok, gelgelelim ağzımda pas tadı var.Zehir gibi ağzımın tadı bugün.Ne yesem değişmedi.Bu ne böyle beeee
canım geçmiş olsun senden haber bekliyordum bende umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah....
zerenpınar geçmiş olsun insallah daha sonra sorunsuz gebelikler geçirirsin
bugun doktora gittim..bebegimi ilk defa böyle net gördüm...2.5 cm olmuş. kolları bacakları masallah belli oluyo kalp atısını duymadım ama ekranda gördüm :)))
geçmiş olsun canımmm sıkma canını bende 20 gün önce malesef aynı şeyi yaşadım ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar faydalı sana mümkün olduğunca düşünmemeye eğerki düşüneceksen beterin beteri var demeye gayret et inşallah tez vakitte gene olur Rabbim hayırlsını verisn hepimizee
Slm kizlaaar.ben hala kilo almadim ama gobusum cikti biraz odemdir tabi ki iki gundur cok su icemedim normalde 3 lt iciyordum iki gundur 1lt ancak ictim bununla ilgili olabilir.icebilen bol su icsin.bu arada dun lcw den iki tane hamile pantolon aldim mavi digeri kirmizi dar paca 18 tl indirimde bu tarz giyen varsa kacirmayin derim.yazin da rahatlikla giyilir.
kızlarr aramızda bebişlerin cinsiyetini öğrenen kaç var lütfen yazarmısınız kız mı erkek mi birde kaçıncı haftada öğrendiğinizi ben şahsen çok merak ediyorum doktora gitmek için sabırsızlanıyorum
anam yok ben geç kaldım yrn hemen bende alcam...
gözün aydın canım,inşlh 2 li tarama sonucunda güzel çıkar,bende bgn gitcem bakalım 2 li taramayı ne zaman yapcak benim dr.
kızlar bide siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?benim fırsatım olmadı kimliğimle annemi gönderdim kabul etmemişler beni istiyorlarmş,aşı tarihleri falan oluyomuş herhalde,sizin bilginiz varmı?
onun mavisinden bende aldım 38 beden giyiyorum normalde ama bu bollandı hemen şimdi giyemiyorum , göbek çıkınca artık
canım bendede var kan uyuşmazlığı ben iğne olmuştum. hamileleiğin erken döneminde kan testi yapılıyor uyuşmazlık testi bebeğe zarar verme ihtimaline bakılıyor onu yaptırmadımı doktorun sana ? indrekt coombs testi .arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve yardıma ihtiyacım var.
.
. benim kan grubum negatif eşimin pozitif.
6 yıl önce 8 haftalık kürtajım oldugu için bu ikinci gebliğim sayılıyor ve malesef o dönemde vurulması gereken iğne bana vurlumadı . şimdi bu gebeliğimde doktorumda bir şeyler söylemedi ama internette kötü şeyler okudum eğer doğum sonrası o iğneyi vurulsaydım sorun olmayacakmış ama vurulmadıgım için şuan çok korkuyorum .. ve malesef tedaviyle ilgili hiç birşey bulamıyorum. bu konuda bilgisi olan varmı ???
2 gündür iyiydim gece gece gene başladı midem ağız tadı değişikliği iyi mi buna da şükür var ki belli ediyo kendni ben burdayım anne diyo yavrum :) böyle teselli edeyim kendimi :)
benim midem bulanmıyo ama ?
canım bulanmasın daha ne istiyosun :)
bulanmamasıda normalmiki ?
günaydın tatlı annelerimiz
benim ağzımda yaralar çıktı nedendir bilmiyorum zor yemek yiyorum çok acıyo
bir de karnım o kadar gergin ki bikaç gündür çok rahatsız oluyorum karnım şiş ama erken demeyn bizim okulda biz 3 hamileyiz gerçekten karınları birden fırladı şişti hemde daha 10. haftada falan olabiliyo yani benim de karnım şişti
bu arada ben kilo aldım ki çok dikkat ediyorum diyetisyen kontrolündeyim ama yine de artış oldu olsun sağlıklı sıhhatli geçsin kilo nedir ki verilir almak vermekten korkmuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?