2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar. Size bir sorum olacak. Ultrason kağıdında cinsiyet yeri yazar "sex" diye. Benimkinde cinsyet female yazıyor. Yani kız. Doktor böyle birşey demedi tabiki. Daha bu haftada belli olamaz diye biliyorum. Merak ettim sizinkilerde ne yazıyor.

sağlık ocağına bende kayıt oldum. bır suru soru soruyorlar:) nasıl korunuyorsunuz falan gıbı:/
kotlar 50 tl ydı evet bende kıyamadım. 18 lıkten aldım. allah gıymeyı nasıp etsın ınsallah.
bende daha gıymedım,kılo almadım ama göbek aldı basını gıdıyo 6 aylık gıbıyım

senın cınsıyetındır bence yazan. gercı erkek olacak halın yok ama bebegın cınsıyetını oraya yazmazlar dıe dusunuyorum

kızlar ben de 2 tane kot aldım normalde 38-40 giyiyorum ama hamile kotunda 36 aldım diğerini de 40. 40 çok bol oldu onu kaldırdım daha sonra giymek için 36 yı karnım iyice çıkana kadar giyerim. beli lastikli ya normal bedene göre çok bol. bir de pantolonlarımı verdim beline penye diktirmek için. okulda malum keten giyiyorum. onu da pazartesi alırım bakalım nasıl olacak

geçmiş olsun.hayırlısı buymuş canım,rabbim tekrar hamilelik nasip etsin inşlh..

geçmiş olsun canım allah sanada en kısa zamanda bi bebek nasip etsin sağlıkla dunyaya getirmeyı nasıp etsin uzulme sakın nasip hayırlısı böyelymiş canım biyerlere gitme sakın kendini unutturma:)

Cok cok gecmıs olsun canım benim En kısa surede ınsallah saglıklı sıhatlı hayırlı bır evlat nasıp eder sana Allahım

Canım çok çok geçmiş olsun.. Bunların hepsi bir sınav bizim için, her şerde bir hayır vardır unutma.. İyice dinlen, Allah en kısa sürede tekrar sağlıklı hamişlik nasip etsin inşallah.[/QUOTE]

canım ne oldu neden kürtaj oldun çok geçmiş olsun

Of yaa!Bugün bulantım yok, gelgelelim ağzımda pas tadı var.Zehir gibi ağzımın tadı bugün.Ne yesem değişmedi.Bu ne böyle beeee

canım o ac kaldıgım sudan bıle tıksındıgım gunler hatırladıkca öylesıne özlem duyuyorumkı. bence hiç dert etme mutlu ol. suan onları yasamak ıcın neler vermezdım

Gecmis olsun canim rabbim tez vakitte yuzunu guldursun..[/QUOTE]

canım geçmiş olsun senden haber bekliyordum bende umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah....

tesekur ederım kızlar yavas yavas atıyorum üzüntümü. ama buraya gırıp sizlerin yazdıklarını görünce bebegımı gerı istiyorum

tesekur ederım kızlar yavas yavas atıyorum üzüntümü. ama buraya gırıp sizlerin yazdıklarını görünce bebegımı gerı istiyorum [/QUOTE]

bende birkez bebeğimi kaybettım uzulme ama nedenını bulmaya calıs. bak bnm kanım pıhtılaşıyormuş.şimdi iğne kullanıyorum.
belkı herkes soyluyordur kızıyorsundur anlıyorum hepsını ama doğrusu bu : yıne hamıle kalacaksın. dınlen kendını toplamaya calıs. umudunu kaybetme

onun mavisinden bende aldım 38 beden giyiyorum normalde ama bu bollandı hemen şimdi giyemiyorum , göbek çıkınca artık

askocan
ultrasona göre 11+4 te %80 erkek dedi doktor ama kesin değil

pikoloman
sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ben 26 martta aşı için çağırdılar birde gittiğimde açlık kan şekerime bakmışlarddı

onun mavisinden bende aldım 38 beden giyiyorum normalde ama bu bollandı hemen şimdi giyemiyorum , göbek çıkınca artık

Canim ben de giyemiyorum henuz.su an 34 beden pantolonlarim aslinda hamileyken de ayni beden pantolon almak gerekiyormus ama 34 u yoktu ben de 36 aldim.simdilik bol ben de icini dolduracagim gunu bekliyorum artik

ben de bugün lcw ya baktım ama pek fazla çeşit yoktu,ben tesettürlü olduğum için uzun kollu badileri şimdiden stoklamak istemiştim artık biraz daha bekleyeceğiz farklı modelleriii

canım bendede var kan uyuşmazlığı ben iğne olmuştum. hamileleiğin erken döneminde kan testi yapılıyor uyuşmazlık testi bebeğe zarar verme ihtimaline bakılıyor onu yaptırmadımı doktorun sana ? indrekt coombs testi .

2 gündür iyiydim gece gece gene başladı midem ağız tadı değişikliği iyi mi buna da şükür var ki belli ediyo kendni ben burdayım anne diyo yavrum :) böyle teselli edeyim kendimi :)

günaydın tatlı annelerimiz
benim ağzımda yaralar çıktı nedendir bilmiyorum zor yemek yiyorum çok acıyo
bir de karnım o kadar gergin ki bikaç gündür çok rahatsız oluyorum karnım şiş ama erken demeyn bizim okulda biz 3 hamileyiz gerçekten karınları birden fırladı şişti hemde daha 10. haftada falan olabiliyo yani benim de karnım şişti
bu arada ben kilo aldım ki çok dikkat ediyorum diyetisyen kontrolündeyim ama yine de artış oldu olsun sağlıklı sıhhatli geçsin kilo nedir ki verilir almak vermekten korkmuyorum ben

selamlar.son adet tarihim 12aralık. muhtemel doğum 18 eylül gözüküyor. her şey yolunda çok şükür. ancak ben biraz sıkıntılıyım.midem çok yanıyor.ağzımın içi zehir gibi. inş bunlar da geçer.:/

Canim sisligin sebebi ödem bol su icmek ve tuzsuz yemek gerekiyor.ben hic kilo almadim sabah kalktigimda karnim dumduz aksam bildigin kocaman gobek var.dedim ya ödem oldugu icin boyle oluyormus.

akşam eşim beni çok uzdu ıstemeden de olsa. soyledıgı saat oldu gelmedı bende merak ettım aradım telefonu da kapalı. oldum merakımdan ondan sonra bır suru senaryo yazdım kaza mı yaptı bır sey mı oldu derken gerıldım cok. geldı ama sonrada başladı bende bır kasık sancısı nasıl batıyor sağdan sola donemıyorum. cok korktum yanı, bebegım ıyıdır ınsallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…