cnm benimde 10 ay önce gebeliğim sonlandırıldı bebeğimin omuriliği kapanmadığı için 5.5 aylıktım ve göbeğim öylece kaldı şuan 1.5 aylık hamielyim ama 6 aylık gibiyim düşün yani 53 kiloyla evlendim 60 kiloyla hamile kaldım 5.5 ayda 7 kilo aldım.67 yle doğuma gittim 63 le çıktım şuan vitaminlerden 77 kilo oldum..kaç kilo alırım orası bilemem ama kilo gerçekten kötü ya ama yinede bebeğim sağlıklı doğsun başka birşey istemem doğumdan sonra veririm elbet...bende işteyim muhasebeciyim masa başındayım ve bende pantolanlarımın fermuarını açıp öyle oturuyorum bu hafta gidip almak lazım..geçen hamileliğimden bir pantolonum vardı ama eskidi artık hamilelikten sonra da giydim..
Katılıyorum sana doğum sonrası verilir kilolar onlar sağlıklı olsunlar da. Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye inşallah. Bu arada ben de sendenim, yeminli mali müşavirlik ofisindeyim Allahtan 12 ye kadar bugün:)
musmus selam canım nasılsın online oldunnu görünce yazayım dedim mesajını gördüm ordanda cevap yazdım sana
herkese selam bu arada
selam kızlarr bende araniza katılmak istiyorumbende eylül annesiyim,sizlere birde soru sormak istiyorum; karın çatlakları için ne kullanmayı önerirsiniz?
günaydın en güzel eylül anneleri
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz sizde
bugün çalışanlar bende dahilhepimize Rabbim kolaylık versin :)
can sıkmak bebişlere zarar vermek yok :)
gününüz çok güzel olsun inşAllah
Slm kizlaaar.ben hala kilo almadim ama gobusum cikti biraz odemdir tabi ki iki gundur cok su icemedim normalde 3 lt iciyordum iki gundur 1lt ancak ictim bununla ilgili olabilir.icebilen bol su icsin.bu arada dun lcw den iki tane hamile pantolon aldim mavi digeri kirmizi dar paca 18 tl indirimde bu tarz giyen varsa kacirmayin derim.yazin da rahatlikla giyilir.
günaydın cnm,pöf malesef bende cumartesileri mesaideyim ve dünden beri afedersiniz çok kusuyorum,hamie olmasam pazar bile çağırıyolar,Allahtan işim masa başı ama belim tutuluyo resmen,daha büyüdükçe napıcam acaba şimdi daha görünürde bişeycik yok:)
hepinizin günü güzel geçsin inş.
cnm bnde senle aynıyım bnde mavi pantolonu aldım.siyah ta var ama berbat bi kumaştan yapmışlar üzeri nası tüy toplamış anlatamamçk rahat gerçekten ama bi kaç tane daha almalı malum hergün farklı giyiniyoruz valla ben haftada bi eşofman giyiniyorum anaokullarında serbest ya ilerde 3gün bile giyerim çnkü karnım sıkışıyo artık :) göbüş belli belirsiz var.su çk için bncede......
bu arada dün sağlık ocağına gtmiştim kan ve idrar tahlili istediler. idrarda sıkıntı varmış:18: öncede çkmştıszlerde var mı
cnm bnde senle aynıyım bnde mavi pantolonu aldım.siyah ta var ama berbat bi kumaştan yapmışlar üzeri nası tüy toplamış anlatamamçk rahat gerçekten ama bi kaç tane daha almalı malum hergün farklı giyiniyoruz valla ben haftada bi eşofman giyiniyorum anaokullarında serbest ya ilerde 3gün bile giyerim çnkü karnım sıkışıyo artık :) göbüş belli belirsiz var.su çk için bncede......
bu arada dün sağlık ocağına gtmiştim kan ve idrar tahlili istediler. idrarda sıkıntı varmış:18: öncede çkmştıszlerde var mı
idrarda bakteri mi görüldü seninde benim gibi
bol su iç dedi benim doktor bide ilişkiyi yasakladı
sende dikkat et abartmalıymışız su işini ihihi :)
nası olucaksa çok su içince de midem alt üst oluyo :)
ay benide haveslendirdiniz bende yrn bi gidip bakıcam şu pantolonlara,hoşuma giderse bende alayım..,,,
idrardaki sıkıntı için ilaç falan vermedimi canım?bol bol su iç.bendede daha önce vardı eğer iltihap, mantar varsa sirkeli suyla taharetlenmeni tavsiye ederm canım.
valla canım cumartesi zor sabrediyorum pazar günleri de gelemem yani
çok zorunlu bişey olmadıktan sonra
benimde masa başı ama oturarakta belim ikiye ayrılıyo sanki
çok oturmakta iyi değil şu anda bizim için
tuvalete gidicek vakit bulamıyorum bazen işlerden
aman aman dün akşam ilk defa afedersin kusmadan uyuyabildim
ama bu sabahta öğürtülerle uyandım
geçeceği yerde hala devam ediyo diyorum inşAllah en kısa zamanda biticek bunlarda :)
su işini abarttı ya 4litreye kdr dedi oha yaniiiiiiii....ama yeme içmeden daha önemliymiş! eşim hemen gtmiş yarım litrelik 24şişe almış işe giderken götür ikişer diyo :)
sonuçları bana hemşire tel de söledi ne var tam bilmiyorum o yüzden onbeş gün sonra bi da gidicem tahlile
hımm sirkeli su deneyeyim bi ilginç ama bnde sadece elma sirkesi var olur mu ki
benimde karnım çok şiş 6 aylık gibiyim en genis olan pantolonum sıkıyor ne yapacam daha çok erken değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?