selam kızlar
benim bebeğimde 9 haftanın içinde pazartesi günü doktor randevumuz var yine
her 15 günde bir gidiyorum ben
birde benim akıntım hamileliğin başından beri devam ediyor sizlerde var mı ?
su işini abarttı ya 4litreye kdr dedi oha yaniiiiiiii....ama yeme içmeden daha önemliymiş! eşim hemen gtmiş yarım litrelik 24şişe almış işe giderken götür ikişer diyo :)
sonuçları bana hemşire tel de söledi ne var tam bilmiyorum o yüzden onbeş gün sonra bi da gidicem tahlile
hımm sirkeli su deneyeyim bi ilginç ama bnde sadece elma sirkesi var olur mu ki
kızlarr aramızda bebişlerin cinsiyetini öğrenen kaç var lütfen yazarmısınız kız mı erkek mi birde kaçıncı haftada öğrendiğinizi ben şahsen çok merak ediyorum doktora gitmek için sabırsızlanıyorum
o akintidan bendede var canim gunluk ped yetistiremiyorum artik ben en son 8 haftalikken gittim bide bu ayin 26 sinda var kontrolum meraktan catliyorum ama gidemiyorum....
canım benim doktor arkdaşım var bir ara benim mantar ve akıntı şikyetim çoktu ilaç sonrası bile tekrarlamıştı o da bana sirkeli su ile temizlenirsen tekrarlamaz demişti hoş denedn mi de hayır :) çamaşırlar ütülenip giyilecekmiş ki ben ütüden nefret ederim yazları gelir annem ütüler :) o derece :) bir de günlük ped kullanma demişti bilgin olsun :)
arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve yardıma ihtiyacım var.
.
. benim kan grubum negatif eşimin pozitif.
6 yıl önce 8 haftalık kürtajım oldugu için bu ikinci gebliğim sayılıyor ve malesef o dönemde vurulması gereken iğne bana vurlumadı . şimdi bu gebeliğimde doktorumda bir şeyler söylemedi ama internette kötü şeyler okudum eğer doğum sonrası o iğneyi vurulsaydım sorun olmayacakmış ama vurulmadıgım için şuan çok korkuyorum .. ve malesef tedaviyle ilgili hiç birşey bulamıyorum. bu konuda bilgisi olan varmı ???
canim benim kardesimle esindede vardi kan uyusmazligi dedigin gibi dogumdan sonra vurdular ignegi ama senin birinci kurtaj olmus dogumla sonuclanmadigi icin vurulmamistir bence bu hamileleliginde vururlar dogumdan sonra doktoruna sormadinmi tatlim kesin bilgi verirdi sana bence internetede cok takilma hepsi dogru olmuyor yada bir baska doktor ziyaret et senin icin daha iyi olur.....
canim ben tuvalet kagidida kullanmaya calistim herseferinde degistiririm diye ama o bende kasinti yapti ped kullanmayincada ic camasirim kalmiyor ne yapmak lazimki?
valla canım bilmiyorum ki ben de havlu peçete kullanıyorum rahat ediyorum benimde bi kaç gündür akntım fazla afedersiniz işemişim gibi islanıyo resmen :) sen neyle rahatsan onu kullan canım ne yapalım :)
ben tabi yazımda kürtaj sonrası yazacaığıma doğum sonrası yazdıgım için iyice çorba etmişim :)) bir kürtajım var (ve onda iğneyi mutlaka vurmaları gerekiyormuş ama vurmadılar) doğum hiç yapmadım iğnede vurulmadım.. şimdi kütajdan sonra ilk kez hamileyim anne olacagım allahın izniyle ama doktorumda testler falan var dedi...... amaaan neyse haklısın ben bir kere daha sorayım doktoruma yoksa kafayı yicem
dogru soyluyorsun nasil rahat edersen oyle bir arkadasim demisti doguma kadar geliyor o akintilar diye hic hos bisey degil surekli islak hissetmek bide benim 3 hafta kanamam olmustu simdide herdefasinda tuvalette aliyorum solugu odum patliyor tekrar baslayacak diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?