2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
benim bebeğimde 9 haftanın içinde pazartesi günü doktor randevumuz var yine
her 15 günde bir gidiyorum ben

birde benim akıntım hamileliğin başından beri devam ediyor sizlerde var mı ?

kızlarr aramızda bebişlerin cinsiyetini öğrenen kaç var lütfen yazarmısınız kız mı erkek mi birde kaçıncı haftada öğrendiğinizi ben şahsen çok merak ediyorum doktora gitmek için sabırsızlanıyorum

selam kızlar
benim bebeğimde 9 haftanın içinde pazartesi günü doktor randevumuz var yine
her 15 günde bir gidiyorum ben

birde benim akıntım hamileliğin başından beri devam ediyor sizlerde var mı ?

o akintidan bendede var canim gunluk ped yetistiremiyorum artik ben en son 8 haftalikken gittim bide bu ayin 26 sinda var kontrolum meraktan catliyorum ama gidemiyorum....

canım benim doktor arkdaşım var bir ara benim mantar ve akıntı şikyetim çoktu ilaç sonrası bile tekrarlamıştı o da bana sirkeli su ile temizlenirsen tekrarlamaz demişti hoş denedn mi de hayır :) çamaşırlar ütülenip giyilecekmiş ki ben ütüden nefret ederim yazları gelir annem ütüler :) o derece :) bir de günlük ped kullanma demişti bilgin olsun :)

birisi yazmisti yuzde 80 erkek diye ama ondan sonra yazan olmadi kimi doktor soyluyor ama yuzde 100 olmuyor cevap en garantilisi 16-17 haftalikken oluyormus....

o akintidan bendede var canim gunluk ped yetistiremiyorum artik ben en son 8 haftalikken gittim bide bu ayin 26 sinda var kontrolum meraktan catliyorum ama gidemiyorum....

anladım canım bende günlük ped kullanıyorum dışarı her çıkışımda alıyorum normal dedi doktor tek o kadar olsun

canim ben tuvalet kagidida kullanmaya calistim herseferinde degistiririm diye ama o bende kasinti yapti ped kullanmayincada ic camasirim kalmiyor ne yapmak lazimki?

ufff sabah kahvalti yapmayi sevmiyorum ya hic acken daha iyi normalde hic bulantim olmadi ama su kahvalti ve yemek sonrasi mahvediyor beni miden yaniyor eksiyor garip garip seyler sizdede oluyormu?bide benim bu hafta belim agriyor normaldir eminim ama gece hic uyuyamadim agrisina zaten hamile kaldigimdan beri uyuyamiyorum bide ustune burnum tikaniyor sabaha kadar dolasiyorum benim gibi olan varmi?

arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve yardıma ihtiyacım var.
.
. benim kan grubum negatif eşimin pozitif.
6 yıl önce 8 haftalık kürtajım oldugu için bu ikinci gebliğim sayılıyor ve malesef o dönemde vurulması gereken iğne bana vurlumadı . şimdi bu gebeliğimde doktorumda bir şeyler söylemedi ama internette kötü şeyler okudum eğer doğum sonrası o iğneyi vurulsaydım sorun olmayacakmış ama vurulmadıgım için şuan çok korkuyorum .. ve malesef tedaviyle ilgili hiç birşey bulamıyorum. bu konuda bilgisi olan varmı ???

canim benim kardesimle esindede vardi kan uyusmazligi dedigin gibi dogumdan sonra vurdular ignegi ama senin birinci kurtaj olmus dogumla sonuclanmadigi icin vurulmamistir bence bu hamileleliginde vururlar dogumdan sonra doktoruna sormadinmi tatlim kesin bilgi verirdi sana bence internetede cok takilma hepsi dogru olmuyor yada bir baska doktor ziyaret et senin icin daha iyi olur.....

ben tabi yazımda kürtaj sonrası yazacaığıma doğum sonrası yazdıgım için iyice çorba etmişim :)) bir kürtajım var (ve onda iğneyi mutlaka vurmaları gerekiyormuş ama vurmadılar) doğum hiç yapmadım iğnede vurulmadım.. şimdi kütajdan sonra ilk kez hamileyim anne olacagım allahın izniyle ama doktorumda testler falan var dedi...... amaaan neyse haklısın ben bir kere daha sorayım doktoruma yoksa kafayı yicem

canim ben tuvalet kagidida kullanmaya calistim herseferinde degistiririm diye ama o bende kasinti yapti ped kullanmayincada ic camasirim kalmiyor ne yapmak lazimki?

valla canım bilmiyorum ki ben de havlu peçete kullanıyorum rahat ediyorum benimde bi kaç gündür akntım fazla afedersiniz işemişim gibi islanıyo resmen :) sen neyle rahatsan onu kullan canım ne yapalım :)

valla canım bilmiyorum ki ben de havlu peçete kullanıyorum rahat ediyorum benimde bi kaç gündür akntım fazla afedersiniz işemişim gibi islanıyo resmen :) sen neyle rahatsan onu kullan canım ne yapalım :)

dogru soyluyorsun nasil rahat edersen oyle bir arkadasim demisti doguma kadar geliyor o akintilar diye hic hos bisey degil surekli islak hissetmek bide benim 3 hafta kanamam olmustu simdide herdefasinda tuvalette aliyorum solugu odum patliyor tekrar baslayacak diye....

canım hiç kendini üzme bendede kan uyuşmazlığı var ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 7 haftalıkken düşük yaptım bende iğne falan olmadım düşükten 3 aysonra tekrar hamile kaldım ve her ay indreckt coombs diye bir test vardı onu yaptık negatif çıkması önemli çok şükür bir oğlum oldu sağ salim sağlıklı doğumdan sonra iğne yaptım şimdi ikinci bebişime hamileyim sende hiç canını sıkma sadece o testi her ay düzenli yap yeter

aman canım Allah korusun ama tehlikeyi bi nebze atlattık gibi tabi yine Allah'ın takdiri... bir de şu testleri atlatırsak sağsağlm :)

Selam kızlar, herkese iyi hafta sonlar diliyorum.

Benimde 2-3 gündür belim ağrıyor. Masa basinda çalışıyorum bende, gerçi yatsan ayrı ağrıyor, otursan ayrı. Buna da hamd olsun.

ben aslında 2 hafta önce gitmiştim doktora ama doktorumu değiştireceim için pazrtesi yeni doktora gideceğim inş bundan memnun kalırım da zamansız mı gdiyorum acaba ya bir afta daha beklesemiydim

ehehe lcw dekı o mavı pantolondan bende aldım. anlaşılan bu sezon butun hamıleler bır ornek gıyınecegız.
bız ıkılı testımızı olduk. ense kalınlığı normal ama sonuçlar haftaya çıkacak bakalım.
bu arada erkek annelerı daha cabuk ogrendıler bebıslerının cınsıyetını. bence bnmkı kız. 11+4 te soylemedı cunku. erkek olsa gozukurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…