iyi akşamlar kızlar
lütfen yardım edin bana çok fenayım....
Acayip kabız oldum kaç gündür wc nin yolunu unuttum yaaaa...çok rahatsız ediyo....çözüm önerilerinizi bekliyorum....
kuru kayisi yemeni tavsiye ediyorum
denedim onuda ama banamısın demiyor yaaaaaaa...patlıycam...benimki biraz kronik bi sorun...çocukluğumdan beri var...diğer zamanlarda bitkisel kürlerle hallediyordum...ama şimdi korkuyorum...
merhaba,güzel aniş adayları aranıza bugünden itibaren bende katılmak istiyorum.
aslında ben kk nın yıllardır üyesiyim.1 kızım var şükürler olsun.bu ikinci hamileliğim.ben pko hastasıydım ilk bebeğimi kucağıma almak için yıllarca uğraştım.diğer topiklerde benim gibi olan arkadaşlarım vardı onlarla aylarca dertleştik.topiklerden edindiğim bilgilerle tabi önce rabbim vesilesi sonrada kk dan ögrendiğim bilgilerle hamile kalmayı başardım.ikinci gebeliğiminde öle olacağını düşünüyordum.doğum kontrol ilaçları ile korunuyorduk ben rahatsızlanınca bırakmak zorunda kaldım ve eşimin korumasına rağmen hamile kaldım.dolasıyla bende eylül annesi olmaya hakkazandımilk doğumum epidural sezeryan oldu çatı kemiğimin dar olmasından normal doğum yapamadım.yıllarca gerek hamile kalma konusunda,gerek bebek bakımı üzerine okadar arıştırma yaptımki eşim başıma kadın doğum uzmanı kesildin der hep. neyse güzel anne adayları kafanızı şişirmeyim daha fazla.bende sizlerle devam etmek isterim.benide aranıza alırsanız sevinirim.
Kesin cozum bikiyorum ama yaparmisin sana kalmis ben cok zor durumda kaldigimda yapiyorum.. kati sabunu fitil boyunda kesip afedersin ama arkana koyarsan kisa surede wc ye cikarsin...iyi akşamlar kızlar
Acayip kabız oldum kaç gündür wc nin yolunu unuttum yaaaa...çok rahatsız ediyo....çözüm önerilerinizi bekliyorum....
Kesin cozum bikiyorum ama yaparmisin sana kalmis ben cok zor durumda kaldigimda yapiyorum.. kati sabunu fitil boyunda kesip afedersin ama arkana koyarsan kisa surede wc ye cikarsin...
iyi akşamlar kızlar
slm kızlar dün randevumu alıp dr gittim üstünede bir saat bekledim bide baktım dr çıkmış gidiyor nereye daha ben varım dedim öğle arasına girdim randevulu hastalarımı bitirdim gidiyorum dedi bende randevu aldım yoksa niye gelip bekliyim dedim listesine baktı benim saatimde başka biri gözüküyo ve ne tesadüfki o kişi gelmemiş bakın dedim demekki yanlış onay verilmiş ismime. neyse gel bakalım sorun değil dedi içeri girdik şöyle 5 dk baktı herşey yolunda dedi. o sırada bebişimin hareketlerini gördüm elleri ayakları kıpır kıpır harika bir duygu bu rabbim herkese yaşatsın10 gün sonra 2li tarama yapıcakmış bakalım inşallah herşey yolundadır sağlıklı bebişlerimiz olur bu arada mide yanmalarım var ve sodayla çok sıkı ilişkiler içersine girdik
günaydın en güzel eylül anneleri......cumartesi günü kontrole gittim,benim sıpa bir tatlı olmuş anlatamam,ilk defa ultrasonda kımıldadığını gördüm,bi kolunu kaldırıyo,sonra onu indirip diğerini kaldırıyo,hınzır hiç yerinde duramıyo şimdiden,annesine şov yapıyo...2 hafta sonra ikili taramam yapılacak,gösteririse cinsiyetinide öğrenebilirim...
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?
bende cuma günü kontrole gittim,doktorumu değiştirdim bu daha çok güven verdi bana....
bebeğim bize el salladı :) elini kaldırmış vaziyette gördük kıpır kıpır sanki...doktor erkek olacak gibi dedi,bacaklarının arasında dolgunluk var dedi ama tam belli değil dedi...
1martta ikili test yapacaklar hem üç boyutlu bakacaklar..çok zor geçiyor günler sabırsızlıkla bekliyorum..önce kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla doktor ister yaptır ister yaptırma dedi ama şimdiden görmüş oluruz dedi..bende kabul ettim...burada 220tlye yapacaklar szi kaç lira ya yaptırdınız..sonuçlarınız geldi mi..inşallah hepimizin herşeyi yolundadır..
günaydın canım,ne güzel bebişlerimiz kıpır kıprlar artık....canım ben devlet hastanesine gidiyorum,herhangi bi ücret yok,bende dr. umu değiştirdim,çokkkk menmun kaldım,özelde bile ben bu kadar ilgi görmedim,dr.unun sana güven vermesi çok önemli...
günaydın en güzel eylül anneleri......cumartesi günü kontrole gittim,benim sıpa bir tatlı olmuş anlatamam,ilk defa ultrasonda kımıldadığını gördüm,bi kolunu kaldırıyo,sonra onu indirip diğerini kaldırıyo,hınzır hiç yerinde duramıyo şimdiden,annesine şov yapıyo...2 hafta sonra ikili taramam yapılacak,gösteririse cinsiyetinide öğrenebilirim...
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?
bende cuma günü kontrole gittim,doktorumu değiştirdim bu daha çok güven verdi bana....
bebeğim bize el salladı :) elini kaldırmış vaziyette gördük kıpır kıpır sanki...doktor erkek olacak gibi dedi,bacaklarının arasında dolgunluk var dedi ama tam belli değil dedi...
1martta ikili test yapacaklar hem üç boyutlu bakacaklar..çok zor geçiyor günler sabırsızlıkla bekliyorum..önce kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla doktor ister yaptır ister yaptırma dedi ama şimdiden görmüş oluruz dedi..bende kabul ettim...burada 220tlye yapacaklar szi kaç lira ya yaptırdınız..sonuçlarınız geldi mi..inşallah hepimizin herşeyi yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?