- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
geçmiş olsun gelincik inş. en kısa zmnda kurtulursun bu sıkıntıdan.yarım cay bardagı sütün içine yarım cay bardagı taze sıkılmış portakal suyu karıstırıp iç cnm yarım saate raharluyosun.inş. İyi geliriyi akşamlar kızlar
lütfen yardım edin bana çok fenayım....
Acayip kabız oldum kaç gündür wc nin yolunu unuttum yaaaa...çok rahatsız ediyo....çözüm önerilerinizi bekliyorum....
kızlar bu progestan hapı beni mahvettii .içtiğimde ayakta duramıyorum acayip baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor . kullanan arkadaşlar sizdede öyle mi?
kızlar şimdi diğer konularda okudum da bu ikili testleri yaptırmayan çok kişi var nedenide..yaptırıpta sapasağlam çocuk doğuranlara sahit olmaları,olumsuz sonuç çıktı diye strese girip sağlam ama düşük kiloda çocuk doğuranları ve olumsuz çıktı deyip te kürtaja yaklaşmayanları öyle kabul edip sonunda da sapa sağlam bebek doğurduklarını okudum..yanıltıcı olabileceklerini söylüyorlar...ve çoğu doktorda eğer sonuç olumsuz çıktı diye bebeği aldırmayacaksanız hiç gerek yok demiş doktorlarda...
şimdi bende düşündüm de , eğer sonuç olumsuz çıkarsa asla aldırmam bebeğimi..ve doğumda kadar da bu stresle yaşayamam...acaba doğru mu değil mi diye...sadece üç boyutluda ense kalınlığıda baktırmak yeterli diye düşünüyorum..
siz ne dersiniz?
Hanımlar Günaydın...
Umarım hepiniz iyisinizdir..bugün bebişlerimiz biraz daha büyüdü..ve onları kucağımıza almamız için 1 gün daha azalmış oldu..
Haftasonu pek foruma giremedim ve sabah şöyle bir göz gezdirdimm..arkadaşlardan birinin fikri bana da çok mantıklı geldi..ismini unuttum kusara bakma canım..bu ana kucağı meselesi..yani hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanılanlar..en azından masraf teke iner.. ayrıca renk olarakta hem kıza hem erkeğe uygun bir renk alırsak 2. bebişlerimize de kullanabiliriz..hem şimdiden alırsak herşey biranda yüklenmemiş olur..diye düşündüm ama sizlerinde fikirlerini bekliyorum bu konuda..özellikle de tecrübeli annişlerimizden....
Canım bende aynı fikirdeyim Allah korusun böyle bir durum olursa bende bebeğime kıyamam onun için ikili ve üçlü testleri yaptırmıycam zaten ense kalınlığından böyle bir durum anlaşılıyormuş Allah korusun onun için doktorumla konuştuk yani bu testin amacı sadece varmı yok mu onu belirlemek engel olamıyorsun bişey yapamıyorsun yani eeeee aldırmayacağıma göre yaptırmamaya karar verdim doktorumda aldırmayı düşünmüyorsan gerek yok zaten dedi ikili üçlü testimiz yok yaptırmıyorum ben
günaydın canım..ben ilk bebeğime hamileyim tecrübem yok ama araştırmalarıma göre hem ana kucapı hem ota koltuğu olarak kullanandan almayı düşünüyorum ..... çoğu kişide öyle yapmış...hem az yer kalplar hem de az masraf olur oto koltuğu yerine bebeğimize başka ihtiyacını alırız diye düşünüyorumHanımlar Günaydın...
Umarım hepiniz iyisinizdir..bugün bebişlerimiz biraz daha büyüdü..ve onları kucağımıza almamız için 1 gün daha azalmış oldu..
Haftasonu pek foruma giremedim ve sabah şöyle bir göz gezdirdimm..arkadaşlardan birinin fikri bana da çok mantıklı geldi..ismini unuttum kusara bakma canım..bu ana kucağı meselesi..yani hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanılanlar..en azından masraf teke iner.. ayrıca renk olarakta hem kıza hem erkeğe uygun bir renk alırsak 2. bebişlerimize de kullanabiliriz..hem şimdiden alırsak herşey biranda yüklenmemiş olur..diye düşündüm ama sizlerinde fikirlerini bekliyorum bu konuda..özellikle de tecrübeli annişlerimizden....
Hanımlar Günaydın...
Canım ben oğlumda "chicco 4 you" 4 parçalı setini kullandım.Bebek arabasının iskeleti üzerine ana kucağını monte edebiliyorsun. Biraz daha büyüdüğünde başka bir aparatla bebek arabası olarak kullanıyorsun.Ana kucağı arabada kullanılan bir kaidenin üzerine oturtulduğunda oto koltuğu oluyor.Bana hediye geldi ama o zamanki fiyatı 2.000 civarıydı.Şimdi piyasadan ona benzer üçlü,dörtlü ürünleri 1.500 civarına bulmak mümkün.
Bu setin tek kötü özelliği ana kucağı bebek kadar ağır.Yani içinde bebek varken 8-9 kilo oluyor.Babalar taşıyabiliyor ama anneler biraz zor kaldırıp koparıyor.
Bu arada kalitesinden hiç şüphe etmediğim iki marka var, onları gözüm kapalı tavsiye ederim.Chicco ve kraft.Diğer markalarda da kaliteli olanlar vardır ama incelemediğim için net bilmiyorum.
günaydın bayanlar. hamilelik nasıl gidiyor. göbişler çıktı mı?
günaydın cnm..yaw hiç sorma bi bakıyon göbiş çıkmış dışardan bile belli oluyo,bi bakıyon dümdüz hiç bişi yok,anam bebim ki gaz dan herhal...bir an önce çıksın istiyrm çok hevesliyorum..
kızlar şu ikili üçlü tarama konusunda bende daha önceden çok düşündüm,rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah,ama sağlıklısıda sağlıksızıda bizim bi parçamız,bende aldırmaya karşıyım, ne olursa olsun seve seve bakarım bebişime...ama yinede taramaları yaptırmayı düşünüyorum,evt taramalar kesin sonuç vermiyor,hatta en yakın örnek benim yiğenime %99 down sendromu dediler ,ama şükürler olsun sapasağlam,zekican maşallah...ama yinede sonuç olumsuz olursa en azından bu duruma kendimizi alıştırma süreci olur,onun için dua ederz ne bilim daha ii olur gibi geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?