2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet çok şükür :)

nasılsın nasıl gidiyor.

Hayırlısı olsun bu arada rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin inşallah..

Kızlaarr bu arada kalp atışlarını duyan var mı aramızda??

psikolojik yardım mı alsam ewde hiç bişe yapmıyorum yatıyorum sürekli bi namaza kalkıyorum işte.. eşimde hadi dışarı çıkalım diyo bende korkuyorum yine kanamam olur mu die .doktor allttan muayne etmişti beni herhangi bi kanaama gözükmüyo 2 hafta sonra gel demişti ben haraket etmeye bile korkar oldum .biliyorum her şey allahtan bişe olacaksa olacak ama tedbir olayını abarttım mı sizce ne yapmalıyım . şimdidde karnımım bir yerine sancı giriyo arada ne bilim bi tuhaf oldum ya

O halsizlik bendede var oyleki ev aldibasini halay cekiyo benim gozum hala yatakta.. ins. Hareketleeine dikkat et bisey olmaz canim benim ilkindede olmustu ama sagsaglim dogdu..

iyiyim canım çok şükür.bebişime tüp bebek sayesinde kavuştum ben.bugün randevum var keseyi görecekmiyim diye bir heyecan bir korku var içimde.:18:allahın izni ile kalp atışlarını da duyarız inşallh ilerki haftalarda.sen 7. haftandasın duydun mu kalp atışlarını.

O halsizlik bendede var oyleki ev aldibasini halay cekiyo benim gozum hala yatakta.. ins. Hareketleeine dikkat et bisey olmaz canim benim ilkindede olmustu ama sagsaglim dogdu..

tatlım benimki halsizlikten değil korkudan bişe yapmıyorum :)) dışarı çıkasım war eşimde diyo hadi diye ama korkudan çıkamıyorum aslında yürümekten ne zarar gelir bişe olacaksa olacak..ama olurda kendimi suçlarım gibime geliyo niye çıktım bak ondan oldu diye... bi düşüğüm war o zamanda tehlikem war diye sürekli yattım 10 gün bi tuwalete kalktım yine düştü işte olacaksa oluyo ama diyorumki ben tedbirimi aldım yattım nasip değilmiş manyak mıyım ne :)

valla bnm de bişi yapasım yok yatıom işe gidiom geliom yine yatıom bi de kk ye giriom

al bendende okadar.ben çalışmıorum evdeyim ama iş yaptırmıyorlar bana.yat yat canım sıkıldı zaman geçmek bilmiyor.yok iş yapmamaya alışınca zor gelecek bidaha ondan korkarım

kızlar belirtisi başlayan varmı.bende bulantı falan yok çok şükür ama bi taraftanda hamile olduğumu anlayamıomağzımın tadı kötü sadece birde gaz sorunum var okadar.göğüslerimi söylemeye gerek yok çok fena dokunamıorum bile.

kızlar selammm... batım 1 ocaktı ve yarın sabah 9 da keseyi görmeye gidicem yalnız bu sabaha karşı adet olucakmışım gibi sancıyla uyandım ve sonrasında geçti.. okula gittim geldim ve şimdi yine aynı ağrı başladı noluyo çok korkmaya başladımmm offffffff

Son düzenleme:
bende acayip iştah açıldı,sürekli midem kazınıyor,gece bile kalkıyorum,ayrıca çok lavaboya çıkıyrm

Off ne güzel herkes doktora gidiyor, bnim ki taaaa carsamba
Ama carsamba 6+0 olucam. Doktor ondan once gelme demisti
Kalp atislarinida duyarim insallllaaaahhhhhh
Cok heycanliyim.
Biz henüz kimseye haber vermedik, ya siz?

Bizim anneanne, dede, babaanne, teyzeler ve iş arkadaşım biliyor henüz :)

cnm biz daha çok korkacaz galiba bende yazdım bişeler ama ilgilenen pek yok :)) geçmiş çok şükür ağrın cnm .. bana doktorum öle sancılar çekebilirsin kırmızıyı görmeden korkma dedi.. tabi insanın elinde mi değil hawadan nem kapar olduk.. hayırlısı diyelim dua etmekten başka yapacağımız bişe yok..allah yardımcımız olsun

Korkma canım benim ağrı hissetmen çok doğal bebiş kendine yer ayarlıyor:) içinde birşeyler oluyor düşünsene şimdiye kadar hiç olmayan şeyler illa ki farklı şeyler hissedeceksin:) İlk hamileleğimde ben de doktoruma ağrım olduğunu ve korktuğumu söylemiştim o da bana içinde bir balon olduğunu düşün ve sürekli şişecek doğal olarak içinde hareketlenmelerve sızlanmalar hissedeceksin demişti:) Hayırlı haberle gel inşallah :)

haklısın canım dediğin gibi ilgilenen yok galiba:44: sen ne yazdın tatlım neyin var?
ağrım sabah geçmişti şimdi yeniden başladı adet sancısı gibi ama kırmızı falan yok

Off ne güzel herkes doktora gidiyor, bnim ki taaaa carsamba
Ama carsamba 6+0 olucam. Doktor ondan once gelme demisti
Kalp atislarinida duyarim insallllaaaahhhhhh
Cok heycanliyim.
Biz henüz kimseye haber vermedik, ya siz?

ben anneme ablama söylemeden durabilir miyim hiç :)

bulantı kimsede yok şükür şimdilik

Ay olmasın inşallah canım benim ya çokkötü bişey Ben oğlumda 9 ay boyunca su bile içsem çıkardım, sürekli serumla yaşadım Allah düşmanıma bile vermesin derler ya aynen öyle valla..

haklısın canım sanırım:) ama ne bileyim insan ister istemez korkuyor... sabah keseyi görmeye gideceğim ya bir de heyecan yaptım sanırım:18: inşallah güzel haberler verebilirim canım çooook sağolasın

Son düzenleme:
kızlar benide yazın
sat:02.12.2012
kilo:89
doğum tarihi:09.09.2013
ilk bebek
samsun

cumartesi 9 a randevu aldık bakalım. Allahım kalp atışını duymayı nasip etsin.sabah tekrar kan verdim beta hcg bide kan şekeri için.insan tek başına olunca zamanda geçmiyor allahtan iştahım yok

Canım benim o korkuyu çok iyi bilirim ama Allah neyi nasıl takdir ederse o oluyor, inançlı insanlarız ne gelirse kabulümüz. Tedbiri elden bırakmamak gerek ama bu kadar da yoğun bir şekilde üstüne düşmesen iyi edersin, pozitif düşün ve çok yormadan kendini eşinle çık gez kendini eve kapatma doğumdan sonra zaten kapanacaksın eve, hamileliğinin tadını çıkar bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…