psikolojik yardım mı alsam ewde hiç bişe yapmıyorum yatıyorum sürekli bi namaza kalkıyorum işte.. eşimde hadi dışarı çıkalım diyo bende korkuyorum yine kanamam olur mu die .doktor allttan muayne etmişti beni herhangi bi kanaama gözükmüyo 2 hafta sonra gel demişti ben haraket etmeye bile korkar oldum .biliyorum her şey allahtan bişe olacaksa olacak ama tedbir olayını abarttım mı sizce ne yapmalıyım . şimdidde karnımım bir yerine sancı giriyo arada ne bilim bi tuhaf oldum ya
Evet evet çok şükür :)
nasılsın nasıl gidiyor.
Hayırlısı olsun bu arada rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin inşallah..
Kızlaarr bu arada kalp atışlarını duyan var mı aramızda??
O halsizlik bendede var oyleki ev aldibasini halay cekiyobenim gozum hala yatakta.. ins. Hareketleeine dikkat et bisey olmaz canim benim ilkindede olmustu ama sagsaglim dogdu..
valla bnm de bişi yapasım yok yatıom işe gidiom geliom yine yatıom bi de kk ye giriom
Off ne güzel herkes doktora gidiyor, bnim ki taaaa carsamba
Ama carsamba 6+0 olucam. Doktor ondan once gelme demisti
Kalp atislarinida duyarim insallllaaaahhhhhh
Cok heycanliyim.
Biz henüz kimseye haber vermedik, ya siz?
kızlar selammm...batım 1 ocaktı ve yarın sabah 9 da keseyi görmeye gidicem yalnız bu sabaha karşı adet olucakmışım gibi sancıyla uyandım ve sonrasında geçti.. okula gittim geldim ve şimdi yine aynı ağrı başladı noluyo çok korkmaya başladımmm offffffff
kızlar selammm...batım 1 ocaktı ve yarın sabah 9 da keseyi görmeye gidicem yalnız bu sabaha karşı adet olucakmışım gibi sancıyla uyandım ve sonrasında geçti.. okula gittim geldim ve şimdi yine aynı ağrı başladı noluyo çok korkmaya başladımmm offffffff
cnm biz daha çok korkacaz galiba bende yazdım bişeler ama ilgilenen pek yok :)) geçmiş çok şükür ağrın cnm .. bana doktorum öle sancılar çekebilirsin kırmızıyı görmeden korkma dedi.. tabi insanın elinde mi değil hawadan nem kapar olduk.. hayırlısı diyelim dua etmekten başka yapacağımız bişe yok..allah yardımcımız olsun
Off ne güzel herkes doktora gidiyor, bnim ki taaaa carsamba
Ama carsamba 6+0 olucam. Doktor ondan once gelme demisti
Kalp atislarinida duyarim insallllaaaahhhhhh
Cok heycanliyim.
Biz henüz kimseye haber vermedik, ya siz?
bulantı kimsede yok şükür şimdilik
Korkma canım benim ağrı hissetmen çok doğal bebiş kendine yer ayarlıyor:) içinde birşeyler oluyor düşünsene şimdiye kadar hiç olmayan şeyler illa ki farklı şeyler hissedeceksin:) İlk hamileleğimde ben de doktoruma ağrım olduğunu ve korktuğumu söylemiştim o da bana içinde bir balon olduğunu düşün ve sürekli şişecek doğal olarak içinde hareketlenmelerve sızlanmalar hissedeceksin demişti:) Hayırlı haberle gel inşallah :)
psikolojik yardım mı alsam ewde hiç bişe yapmıyorum yatıyorum sürekli bi namaza kalkıyorum işte.. eşimde hadi dışarı çıkalım diyo bende korkuyorum yine kanamam olur mu die .doktor allttan muayne etmişti beni herhangi bi kanaama gözükmüyo 2 hafta sonra gel demişti ben haraket etmeye bile korkar oldum .biliyorum her şey allahtan bişe olacaksa olacak ama tedbir olayını abarttım mı sizce ne yapmalıyım . şimdidde karnımım bir yerine sancı giriyo arada ne bilim bi tuhaf oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?