2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o fıkır bana aıt cnm, ınsallah azıcık daha buyusun de baslasın alısverıs keyfı:))))))

kızlar gunaydın
gecen hafta dktordaydım bır dahakı randevuyu 12 haftaya verdıler. ense kalınlığı ıçın. arada bır ay zaman var çok değilmi:26: birde ens ekalınlığı ıkılı tarama testımı oluyo

:)))) aynı benimde öyle yaaa bi sorayım dedim. bende de aşırı gaz ve hazımsızlık var. bi kıyafetlerim olmuyo derecede şişiyor karnım. sabah kalkıyorum ki erimiş:)))

yok canım ya bizimki kesin gazdan çünkü ultrasona girdiğimde bile dr. o cihazı çok aşağıda tutuyor,bebekten değiş,ancak bebek yukarı çıkınca karnımız çıkıcak oda herhalde 4. ayda falan olur...

evet kesin gazdan gün içinde yiyoruz içiyoruz doğal olarak şişiyor. yoksa çok küçük çıkıntı var o kadar.

:)))) aynı benimde öyle yaaa bi sorayım dedim. bende de aşırı gaz ve hazımsızlık var. bi kıyafetlerim olmuyo derecede şişiyor karnım. sabah kalkıyorum ki erimiş:)))

ay bende öyle ,aşırı gaz var sabah şiş olmuyor akşama kadar davul gibi oluyor ...zaten herkeste erken diyor daha ama bide sıvıdan dolayı diyorlar....pantolunumun düğmesi bile iliklenmez oldu ....

ay bende öyle ,aşırı gaz var sabah şiş olmuyor akşama kadar davul gibi oluyor ...zaten herkeste erken diyor daha ama bide sıvıdan dolayı diyorlar....pantolunumun düğmesi bile iliklenmez oldu ....

evet pantolanlarımı giyemiyorum Kapalıyım allahtan sorun olmuyo fermuarı tam kapanmıyor :)) daha erken bizimkisi gazdan şiş oluyor demek

canım benim bildiğime göre ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor,ikili test içinde aynı gün kan veriyosun

Yukarıda bahsettiğim üçlü, dörtlü setleri internette "travel sistem bebek arabaları" diye arayın, o zaman seçenekleri görebilirsiniz.

walla hanımlar aslında alışveriş erken biliyorum ama ben çalıştığım için ve bu konularda acemi olduğum için şimdiden araştırmalara başladım..yani sonradan bocalamak istemiyorum..kararımda sabit olduğum tek konu şu an için renk..yani kıza yada erkeğe has bir renk almayacağım..ara bir renk alacağım..alışverişe gittiğimde de nelere nasıl bakmam gerektiğini bilirsem daha iyi karar veririm diye düşündüm..hem zaman çok çabuk geçiyor..5 haftalık olduğum zamanı hatırlıyorum şimdi 3. ayım bitiyor Allahın izniyle..o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli canlarım..

cvbın ıçın sağol cnm
kızlar bır sonrakı randevum bır ay sonra. normalmı bı. çok uzun zaman değil mi

sağol cnm ne bıleyım ilk gunlerde çok sık çağırıyolardı şimdi bırden bır ay sonra denılınce şaşırdım açıkcası
bu arada kızlar bende sıksık kabızlık çekıyorum. kayısı cevız yıyorum ama çokda faydalı değil

cvbın ıçın sağol cnm
kızlar bır sonrakı randevum bır ay sonra. normalmı bı. çok uzun zaman değil mi

benimde bir ay sonra randevum normal yani sıkma canını her ne kadar beklemek zor olsa da sabırla beklemekten başka çaremiz yok :)) randevu tarihleri sanırım artık ayda bir olacak son üç ay galiba sıklaşıyor galiba ..

Canım doktor bana kabızlık için sabah aç karnına ılık suyun içine bal koy onu iç demişti benim bulantılarım olduğu için yapamıyorum bir dene istersen. Annemde kayısı hoşafı iyi gelir demişti onu dene haaaa birde inciri suya ya da süte koy geceden üç tane kuru inciri sabah aç karnına inciri ye su ya da sütü de iç onunda faydası varmış tabi bende de kabızlık var ama bulantıdan dolayı yapamiyorum bu dediklerimi senin yoksa bir dene istersen :26:

canım ceviz çok faydalıymıs özellikle tavsiye etti hemsire,nettede yazıyor.kayısıda kabızlık icin öneriliyor

benim ikili testi 30 TL ye yaptılar ama benim gittiğim hastanenin fiyatları çok makul zaten muayene ücreti de 37 TL ödüyorum

sağolun kızlar tavsıye ıçın. cevız yıyorum zatem ama pek faydasını görmedım sankı
süt ıçemem nefret edıyorum:26:
balı hıç denemedım duymadm yarın yapayım barı
benım hıç bulantım olmadı sadece ağzım çok tatsız

Kabız hanımlar için iki önerim var. Ben genelde yiyip içtikten hemen sonra lavaboya koştuğum için tavsiye edeceğim.1-Gevrek(susam bağırsakları çok hızla çalıştırıyor)2-Tahin(O da susam yağı zaten)
Tahin daha etkili.Sabah aç karnına 2 yudum için, sonra soluğu tuvalette alın

Gevrek= simit.
Gevreği sadece İzmirli hemşehrilerim anlar, geri kalanınız anlamaz belki diye açıklayayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…