merhaba cnm seninle aynı görünüyor doğum tarihlerimiz. cuma günü 10+6ydım ben sen de öle miydin? o zaman gördün yani hareketlerini öyle mi maşallahgünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?
bende cuma günü kontrole gittim,doktorumu değiştirdim bu daha çok güven verdi bana....
bebeğim bize el salladı :) elini kaldırmış vaziyette gördük kıpır kıpır sanki...doktor erkek olacak gibi dedi,bacaklarının arasında dolgunluk var dedi ama tam belli değil dedi...
1martta ikili test yapacaklar hem üç boyutlu bakacaklar..çok zor geçiyor günler sabırsızlıkla bekliyorum..önce kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla doktor ister yaptır ister yaptırma dedi ama şimdiden görmüş oluruz dedi..bende kabul ettim...burada 220tlye yapacaklar szi kaç lira ya yaptırdınız..sonuçlarınız geldi mi..inşallah hepimizin herşeyi yolundadır..
ben ikiliyi yaptıracağım ama sonuçları ii çıkarsa üçlüyü yaptırmayabilirim bilmiyorum tecrübesizim bu konuda karar veremiyorum o yüzden:26:kızlar şimdi diğer konularda okudum da bu ikili testleri yaptırmayan çok kişi var nedenide..yaptırıpta sapasağlam çocuk doğuranlara sahit olmaları,olumsuz sonuç çıktı diye strese girip sağlam ama düşük kiloda çocuk doğuranları ve olumsuz çıktı deyip te kürtaja yaklaşmayanları öyle kabul edip sonunda da sapa sağlam bebek doğurduklarını okudum..yanıltıcı olabileceklerini söylüyorlar...ve çoğu doktorda eğer sonuç olumsuz çıktı diye bebeği aldırmayacaksanız hiç gerek yok demiş doktorlarda...
şimdi bende düşündüm de , eğer sonuç olumsuz çıkarsa asla aldırmam bebeğimi..ve doğumda kadar da bu stresle yaşayamam...acaba doğru mu değil mi diye...sadece üç boyutluda ense kalınlığıda baktırmak yeterli diye düşünüyorum..
siz ne dersiniz?
Kabız hanımlar için iki önerim var. Ben genelde yiyip içtikten hemen sonra lavaboya koştuğum için tavsiye edeceğim.1-Gevrek(susam bağırsakları çok hızla çalıştırıyor)2-Tahin(O da susam yağı zaten)
Tahin daha etkili.Sabah aç karnına 2 yudum için, sonra soluğu tuvalette alın
geçmiş olsun gelincik inş. en kısa zmnda kurtulursun bu sıkıntıdan.yarım cay bardagı sütün içine yarım cay bardagı taze sıkılmış portakal suyu karıstırıp iç cnm yarım saate raharluyosun.inş. İyi gelir
Hanımlar Günaydın...
Umarım hepiniz iyisinizdir..bugün bebişlerimiz biraz daha büyüdü..ve onları kucağımıza almamız için 1 gün daha azalmış oldu..
Haftasonu pek foruma giremedim ve sabah şöyle bir göz gezdirdimm..arkadaşlardan birinin fikri bana da çok mantıklı geldi..ismini unuttum kusara bakma canım..bu ana kucağı meselesi..yani hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanılanlar..en azından masraf teke iner.. ayrıca renk olarakta hem kıza hem erkeğe uygun bir renk alırsak 2. bebişlerimize de kullanabiliriz..hem şimdiden alırsak herşey biranda yüklenmemiş olur..diye düşündüm ama sizlerinde fikirlerini bekliyorum bu konuda..özellikle de tecrübeli annişlerimizden....
Benim de aynı şekilde 1 ay sonraya verilmişti. 8 haftadan sonra öyle oluyor. Merak etme.
:)))) aynı benimde öyle yaaa bi sorayım dedim. bende de aşırı gaz ve hazımsızlık var. bi kıyafetlerim olmuyo derecede şişiyor karnım. sabah kalkıyorum ki erimiş:)))
Gevrek= simit.
Gevreği sadece İzmirli hemşehrilerim anlar, geri kalanınız anlamaz belki diye açıklayayım dedim.
canım sid16 demişti sanırım hem anakucağı hem oto koltuğu olanlardan alıcam diye
ama benim arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla ilk 2-3 ay bebek devamlı anakucağında yatıyo o yuzden ana kucağının biraz daha geniş olması bence daha iyi olur
oto koltuğu olanlar bana çok dar geliyo
ben ikisini ayrı almayı düşünüyorum zaten ana dizi ve anakucağı 50 tl den başlıyo
tabi bu benim fikrim
cnm sen İzmirde mısın. nereye gıdıyorsun hastane olarak
benimde ilk haftalardan beridir göbek hep kocaman çünkü kabızlık var
bazen acaba mı dediğim anda eşim uyarıyodu küçücük bebek karnın nasıl çıksın diye
haklıymış şimdi 3 ayım doldu ve göbeğim eskisinden daha küçük
zaten 16.haftada çıplakken 20.haftadan sonrada giyinikken dışardan belli olurmus
neyse az kaldı o günleride görürüz inşallah
mojeli cnm sen hangi şehirdesin fiyatlar baya uygunmuş
merhaba cnm seninle aynı görünüyor doğum tarihlerimiz. cuma günü 10+6ydım ben sen de öle miydin? o zaman gördün yani hareketlerini öyle mi maşallahben de çok heyecanlıyım yarın benim de randevum, ikili test için gidicem çok heyecanlıyım
vay be cinsiyetine kadar bişiler söylemiş doktorun, bakalım bizimki ne dicek yarın, saatler geçmio yaaaaa
ben ikiliyi yaptıracağım ama sonuçları ii çıkarsa üçlüyü yaptırmayabilirim bilmiyorum tecrübesizim bu konuda karar veremiyorum o yüzden:26:
Canım aynı sorun bende de var bende iş yerindeyim ve ben malesef sesli öğürüyorum bu durum ne zaman biter bilmiyorum ama bu hafta biraz daha iyiyim diğer haftalara göre üç ay bittikten sonra rahatlarsın diyor herkes ama çevremde 5 aylık olup hala bulantılarla uğraşan arkadaşım var hayırlısı olsun hakkımızda bir an önce geçer inşTünaydın arkadaşlar
bugün sabahtan beri felaket bi şekilde mide bulantısı içindeyim
sabah sağlık ocağındaki doktora gittim çağırmışlardı
devit verdi damla bugün bu mide bulantısı yanması nası geçicek bilmiyorum
iş yerindeyim rahat çıkarabileceğim bi yerde değil zor tutuyorum kendimi bu yüzden
bu haftalarda geçmesi gerekmez miydi
bide doktor bana protein ağırlıklı beslen dedi
doktorrrrrrr ben bu mide bulantısıyla nası yiyim protein
ekmek yiyorum bastırsın diye sadece ki onu bile yiyemedim bugün
Ben ilk 6 ay oğlumu linkini attığım bu beşikte yatırdım.
Portatif olduğu için de gündüzleri salonda,geceleri yatak odasına kullandım.Ana kucağını oturmaya başladığında kısa bir süre kullandık.
Yonca Yonca Uçuk Sallanır Bebek Beşiği Mavi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Karyolamızı da büyüyen,yani tek kişilik olan karyolalardan aldı anneannemiz.6 aydan sonra odasında onda yattı.
Yani bebeklerinizi hem uyutabileceğiniz,hem gün içinde yatırabileceğiniz bişey arıyorsanız park yatak veya böyle portatif beşikleri tercih edin derim.Ev tipi ana kucağında bebekler rahat uyuyamıyor.
mrb canım,o gün yeni doktora gittim o ultrasonda kağıdında yazmıyordu bende heyecandan sormadım zaten hesabımı kendim yapmıştım 12.haftaya girdim..doktor kafadan hesap yaptı 8 eylül dedi doğum tarihini...
inşallah canım sende yarın hayırlı haberler alırsın...
bende tam karar veremedim ama büyük olasılıkla yaptırmıycam
hadi bakalım bekliyoruz bebeişinin haberlerini
bursa merkezdeyim canım ben
Ayni gun bebislerimizin tarihi ama benimki 10gun once gelecek aksilik olmazsa :) sezercik olacagim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?