2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm seninle aynı görünüyor doğum tarihlerimiz. cuma günü 10+6ydım ben sen de öle miydin? o zaman gördün yani hareketlerini öyle mi maşallahben de çok heyecanlıyım yarın benim de randevum, ikili test için gidicem çok heyecanlıyım
vay be cinsiyetine kadar bişiler söylemiş doktorun, bakalım bizimki ne dicek yarın, saatler geçmio yaaaaa
ben ikiliyi yaptıracağım ama sonuçları ii çıkarsa üçlüyü yaptırmayabilirim bilmiyorum tecrübesizim bu konuda karar veremiyorum o yüzden:26:

Canım bu tahin işi gayet mantıklı geldi ama benim onu yiyebilmem için bulantıların sona ermesi lazım gerçi tahini içmek yerine pekmezle karıştırım yemek hem lezzetli yapar hem de kan yapar ben alayım bari ya az az yesem yine fayda....

ilk defa duydum bunu çok zora gelirsem bende denerim

canım sid16 demişti sanırım hem anakucağı hem oto koltuğu olanlardan alıcam diye
ama benim arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla ilk 2-3 ay bebek devamlı anakucağında yatıyo o yuzden ana kucağının biraz daha geniş olması bence daha iyi olur
oto koltuğu olanlar bana çok dar geliyo
ben ikisini ayrı almayı düşünüyorum zaten ana dizi ve anakucağı 50 tl den başlıyo
tabi bu benim fikrim

Benim de aynı şekilde 1 ay sonraya verilmişti. 8 haftadan sonra öyle oluyor. Merak etme.

cnm evet 8.haftadan sonra ayda bir ve ayda bir olmasıda şöyle açıklaması var 12.haftada 2 li test sonraki 1 ayda 16 haftalık oluyorsun 3.lü test sonraki 1 ayda 20 haftalık oluyorsun ayrıntılı ultrasyon sonraki 1 ay 24 haftalık oluyorsun şeker yüklemesi sonrada Allahın izniyle hiçbir test kalmıyor..32.haftadan sonra ayda 2 kez 36.haftadan sonra haftada 1 kez.çağırıyorlar..

:)))) aynı benimde öyle yaaa bi sorayım dedim. bende de aşırı gaz ve hazımsızlık var. bi kıyafetlerim olmuyo derecede şişiyor karnım. sabah kalkıyorum ki erimiş:)))

benimde ilk haftalardan beridir göbek hep kocaman çünkü kabızlık var
bazen acaba mı dediğim anda eşim uyarıyodu küçücük bebek karnın nasıl çıksın diye
haklıymış şimdi 3 ayım doldu ve göbeğim eskisinden daha küçük
zaten 16.haftada çıplakken 20.haftadan sonrada giyinikken dışardan belli olurmus
neyse az kaldı o günleride görürüz inşallah

Tünaydın arkadaşlar

bugün sabahtan beri felaket bi şekilde mide bulantısı içindeyim
sabah sağlık ocağındaki doktora gittim çağırmışlardı
devit verdi damla bugün bu mide bulantısı yanması nası geçicek bilmiyorum
iş yerindeyim rahat çıkarabileceğim bi yerde değil zor tutuyorum kendimi bu yüzden

bu haftalarda geçmesi gerekmez miydi
bide doktor bana protein ağırlıklı beslen dedi
doktorrrrrrr ben bu mide bulantısıyla nası yiyim protein
ekmek yiyorum bastırsın diye sadece ki onu bile yiyemedim bugün

Ben ilk 6 ay oğlumu linkini attığım bu beşikte yatırdım.
Portatif olduğu için de gündüzleri salonda,geceleri yatak odasına kullandım.Ana kucağını oturmaya başladığında kısa bir süre kullandık.
Yonca Yonca Uçuk Sallanır Bebek Beşiği Mavi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Karyolamızı da büyüyen,yani tek kişilik olan karyolalardan aldı anneannemiz.6 aydan sonra odasında onda yattı.
Yani bebeklerinizi hem uyutabileceğiniz,hem gün içinde yatırabileceğiniz bişey arıyorsanız park yatak veya böyle portatif beşikleri tercih edin derim.Ev tipi ana kucağında bebekler rahat uyuyamıyor.

inşaallah:)) benimde ilk zamanlar annem falan 2 aylık sanıyordu o kadar şişti yani. bide iştahım vardı şimdi pek iştahım yok. karnımda iyice küçüldü eskisine göre:)

mrb canım,o gün yeni doktora gittim o ultrasonda kağıdında yazmıyordu bende heyecandan sormadım zaten hesabımı kendim yapmıştım 12.haftaya girdim..doktor kafadan hesap yaptı 8 eylül dedi doğum tarihini...
inşallah canım sende yarın hayırlı haberler alırsın...
bende tam karar veremedim ama büyük olasılıkla yaptırmıycam
hadi bakalım bekliyoruz bebeişinin haberlerini

Canım aynı sorun bende de var bende iş yerindeyim ve ben malesef sesli öğürüyorum bu durum ne zaman biter bilmiyorum ama bu hafta biraz daha iyiyim diğer haftalara göre üç ay bittikten sonra rahatlarsın diyor herkes ama çevremde 5 aylık olup hala bulantılarla uğraşan arkadaşım var hayırlısı olsun hakkımızda bir an önce geçer inş

canım bende ilk seferde karyola almayı düşünmüyorum park yatak düşünüyorum bende ama bir kaç kişi alma bebek rahat etmez falan dediler kafam karıştı ama çoğunluk memnun iyi araştırmak lazım dediğin gibi taşıması kolay olunca hem gittiğin yere götürürsün hem daha sonra katlayıp kaldırabilirsin oooof ne zor işlermiş bunlar yahu :44:

Ayni gun bebislerimizin tarihi ama benimki 10gun once gelecek aksilik olmazsa :) sezercik olacagim icin

Ayyy ne güzel doktora gidenler kıpır kıpır bebişlerini görenler var bakalım nasipse bende çarşamba günü gideceğim çok heyecanlanıyorum geçmiyor sankiii vakittttt :)

Ayni gun bebislerimizin tarihi ama benimki 10gun once gelecek aksilik olmazsa :) sezercik olacagim icin

nasilsin cnmm? aynenn benimde sezeryan sanirim 20 kusurde alinir bnmki de 30 agustos...offfff coook sicaklar olacak Allah yardimcimiz olsun.Ada ne guzel Ocak da dogmustu rahattik vlla:)

Benimde 14 eylül gözüküyor ama sezaryan olacağım için 4 eylül olur sanırım ayyy günler hayırlısı ile bir gelse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…