2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın vuslatcm.bende 5+5den beri progestan kullanıyorum.ilk 10 gün,günde 3defa alıyodum mahvetti beni,şimdi dr dozumu azalttı ve aksam yatarken al dedi limdi hiç kötü olmuyorum cnm bence sende gece al rahat edersin

banada günde üç kez dedi ama ben iki kez içiyorum . cok kötü baş dönmesi yapıyo zaten kötüydüm iyice mahvoldum . ilacı bırakmayı bile düşündüm . ama olmadı sadece gece alayım .çünkü artık kanamamveya lekelenmem yok .

ben daha önce 1 düşük yaptım ve şuanki gebeligimde hiç kanamam yada lekelenmem olmamasına ragmen önlem olarak verdi dr.sakın ilacı kafana göre bırakmacnm bebegini tehlikeye atabilirsin,gece al ilaçlarını inan banada çok kötü etki verdi amaherşeye deger

doğru diyosun da .bildiğin gibi değil yanii perişanım:) . ben de gece alayım artık .cünkü bütüngün evde ölü gibiyim yatıyom kalkıyom ruh gibi :)

doğru diyosun da .bildiğin gibi değil yanii perişanım:) . ben de gece alayım artık .cünkü bütüngün evde ölü gibiyim yatıyom kalkıyom ruh gibi :)

şükret evdesin cnm ben bütüngün işteyim akşam 18:30zor oluyo masabası gerci ama neler çekiyorum.sen hangi hast.basladn

şükret evdesin cnm ben bütüngün işteyim akşam 18:30zor oluyo masabası gerci ama neler çekiyorum.sen hangi hast.basladn

ne iş yapıyorsun .allah yardımcın olsun . ya bilmiyorum ki belkide böle evde oturup kendimi dinlediğim için daha kötü oluyorum çalişşan yada bişiyle meşgul olsan bu kadar dinlemezsin kendini gibime geliyo:)valla ben ilk esentepeye gitim şimdide sevket yılmaza gidiyorum testlerimi orda yaptrıdım ama cok zor yaa cok kalabalık .şimdi bahara gitmeyi düşünüyorum ama esentepede ii bilmiyorum cok kararsız kaldımm.

hanımlarrr.... doğum planları başlamış..sezeryanlar normaller falan..walla benim doktorum hiç doğum şöyle olur böyle olur diye bahsetmiyor..acaba neden..şimdi merak ettim..:26:

hanımlarrr.... doğum planları başlamış..sezeryanlar normaller falan..walla benim doktorum hiç doğum şöyle olur böyle olur diye bahsetmiyor..acaba neden..şimdi merak ettim..:26:

Sezeryan olacaz diyen arkadaşların sanırım ikinci doğumu ilk sezeryanla olduğu için ikincide öyle olacaktır onun için arkadaşlar doğum şekillerini söylüyorlar :))) bende merak ediyorum ve korkuyorum bulantı için hastanede yatmak zorunda kaldığımda doluluk oranından dolayı doğum yapmışlar yapacaklar bulantısı olanlar aynı kattaydı doğum sancısı çekenleri görünce ödüm koptu ama doğum yapıp gelen annelerini ve bebeğini görünce de değer dedim :)) ama doğum sancısı çeken hatunlar çok kötüydü yaaaaa acaip tırstım :))

özEl bi şirkette projede calışıyorum atanamayan ögretmenlerdenimişimde çok yogun ve stresli oluyor.3.ayımız bitsinde rahatlarız inş.seninde az kalmış ztn.ben şevketin aciline gittim bikaç kez çok kötü şeylere tanık oldum şimdi o hastane itiyor beni.medicalpark bahar hanıma gidiyorum ama doguma kdr baya bi külfetli olucak gibi geliyor 3haftada bir gidicekmişim.mojeli acaba hangi hast.gidiyor fiyatları uygun gibi

walla aslında ben konuyu hiç ama hiç düşünmek istemiyorum..yani doktorun bahsetmiyor oluşuda belki işime geliyor..çünkü hep o korkuyla o düşünceyle 9 ay geçmez..gerçi 3 ü gitti de kaldı 6 artık son 3 ay sanırım o psikolojinin içine girecez şimdiden kendimizi kasmayalım di mi ..hamileliğimizin keyfini çıkarmaya bakalım..hakkımızda ne hayırlıysa o olsun şekerim..

Canım bende aynı düşüncelerdeydim taaaaaaaa ki 6 cm açıklıkla koridorda yürüyüp sancı çeken hatunu görünceye kadar :))) amaaaaaaaan bebişim sağlıkla gelsinde gerisi boş kendimi şöyle teselli ediyorum benim adet sancım çok şiddetli olurdu her ay kıvranırdım sancıdan annemde sancılı olurmuş ve bana hep dediği şu doğum sancısı bu çektiğin sancının biraz fazlasııı :)) eeee Rabbim kaldıramayacağımız yükü yüklemez bize o yüzden çatır çatır doğuracam diye dalga geçiyorum kendimle ...olumsuz düşünüp dert olana kadar kuzumla şu zamanların tadını çıkarmaya bakıyorum arada aklıma gelince tırsıyorum o ayrı

Merhaba kızlarrrr :)

Neden sezeryan düşünüyorsunuzkiii ?? Sezeryan doğum duydugum ve gorduklerıme gore gercekten zor bır doğum.. Doğum sonrasıda ınsan baya zorlanıyor dikişler falan oturup kalkamıyor bıle.. Bende normal dogum ıstıyorum ınanın cok korkuyorum normal dogumdan ama Allahım verır o zaman gucu bıze katlanırız bır anda olup cıkıyomus zaten.. Ve 2,3 gundede ayaklanıyoruz.

ayy bende sezeryandan çok korkuyorum inş.normal doğum nasip olur

Hosgeldin denizxx...2. Hamilelik kaza ile olmuş anladığım kadarıyla:)) benimde kızım öyle olmustu ilk evlendiğimde dpğum kontrol ilacı kullanıyordum ara verdim eşim korunmasına ragmen ilk ay hamile kaldım.. 5 yıl sonra 2. Bebeğime hamileyim bu kez o kadar kolay olmadı ama Allah a çok şukur o zevki tekrar yaşamamıza izin verdi.. Epidural sezeryan a iyi cesaret etmişsin ben ondan korktum biraz normal çok istedim olmadı bende mecburen sezeryan oldum.. Ama her şekilde kucağımıza aldık çok şükür karnımızdaki yavrularımızıda alırız inşallah.. Kaç haftalık hamilesin canım bu arada?

aslında insan içten içe korkuyor ama napalım gülü seven dikenine katlanır..bu da bebişlerimizin dünyaya gelişinin dikeni..onları kucağımıza aldığımızda eminim tüm yaşadıklarımızı,stresimizi,acılarımızı,sıkıntılarımızı unutacağız..walla benimde adet dönemlerim çok sancılı geçer..eğer doğum onun biraz fazlasıysa dayanacaz artık..dediğin gibi Allah kimseye dayanamayacağından fazla yük yüklemez,acı vermez..

ayyy kızlar doğum muhabbeti için doktorlar söylemez tabi erken onlar 7.-8. aylarda açıyorlar anlatıyorlar bu konuları
benim annem 2 normal 2 sezaryen yapmış normal olanlarda doğumu çok zor geçmiş ve ölmüş bebişler biri 3 gün biri 20 gün yaşamış
abimin eşinin de doğumu normaldi ve biraz sıkıntılı oldu
böyle olunca da ben normalden bebeğe bişi olur diye korkuyorum o nedenle sezaryen düşünebilirim kendim 1 ay dikiş acısı çekeyim gerekirse ama bebeğime bişey olmasın modundayım

iyi akşamlar kızlar
lütfen yardım edin bana çok fenayım....
Acayip kabız oldum kaç gündür wc nin yolunu unuttum yaaaa...çok rahatsız ediyo....çözüm önerilerinizi bekliyorum....

Selam tatlım nende aynı derten muzarip durumdayım hemde cok fena.. Kayısı yiyorum gunde 3 lt su içiyorum banamısın demiyor doktorum ilaç vermiyor ıstarla bende arkadaşlardan duphalac surubu duydum doktorumada sordum karın agrısı yapar dedi ama çok kötuym dedim ve içtim o iyi geldi sabah akşam içiyorum bide ananas yiyorum akşamları oda iyi geliyor canım aynen benimde kronik bi probelm normalde bitki çayları içerdim hep ama şuan hiçbirini içmediğimden resmen tıkanıyorum( ben kızıma hamileykende yasamıştım bu. Sorunu maalesef ama doğumdan sonra geçiyor merak etme...

ayy bende sezeryandan çok korkuyorum inş.normal doğum nasip olur

İnşallah canım :))) Valla ben sezeryandanda korkuyorum normal dogumunda sancısından cok korkuyorum.. Ama Allahım verır bıze gücünü zaten o anda hıssetmıyomussunkı agırıdan bebegın cıkıtıgını hıssetmıyomusuz. Ama suni sancı cok kotu bıseymıs onu etrafımdakı herkes soluyor sakın suni sancı verdırttırme kendıne dıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…