Sezeryan olacaz diyen arkadaşların sanırım ikinci doğumu ilk sezeryanla olduğu için ikincide öyle olacaktır onun için arkadaşlar doğum şekillerini söylüyorlar :))) bende merak ediyorum ve korkuyorum bulantı için hastanede yatmak zorunda kaldığımda doluluk oranından dolayı doğum yapmışlar yapacaklar bulantısı olanlar aynı kattaydı doğum sancısı çekenleri görünce ödüm koptu ama doğum yapıp gelen annelerini ve bebeğini görünce de değer dedim :)) ama doğum sancısı çeken hatunlar çok kötüydü yaaaaa acaip tırstım :))
özEl bi şirkette projede calışıyorum atanamayan ögretmenlerdenimişimde çok yogun ve stresli oluyor.3.ayımız bitsinde rahatlarız inş.seninde az kalmış ztn.ben şevketin aciline gittim bikaç kez çok kötü şeylere tanık oldum şimdi o hastane itiyor beni.medicalpark bahar hanıma gidiyorum ama doguma kdr baya bi külfetli olucak gibi geliyor 3haftada bir gidicekmişim.mojeli acaba hangi hast.gidiyor fiyatları uygun gibi
Amanınn!!!Bugün kaç ay atladık sohbetlerde....Bebekler sezeryanla doğdu,normalle doğdu.....sonra ana kucaklarına yattı, portatif beşiklere, park yataklara yattı........
Doğmamış çocuklara biçtik donları, biçtik
Amanınn!!!Bugün kaç ay atladık sohbetlerde....Bebekler sezeryanla doğdu,normalle doğdu.....sonra ana kucaklarına yattı, portatif beşiklere, park yataklara yattı........
kız saçmalama sakın korkutma şimdiden kendini,millet çatır çatır doğruyo anacım bizim neyimiz eksik,hem bebişler için herşeye değer...ben normal doğum çok istiyorum ama %99sezeryan,sağlık sıkıntılarından dolayı
ay tırsıyorum ama normal doğurmak içinde her gün dua ediyorum aaaaay psikopat gibi hissettim kendimi :)) canım benim bende öyle diyorum çatır çatır doğuracam Allahtan bir aksilik olmazsa normal istiyorum hem öyle epidural falanda istemiyorum ne çekilmesi gerekiyorsa çekecem anasını satayım boşuna cennet anaların ayağında değil Şaka bir yana Rabbim hayırlı doğum nasip etsin önceliğim tabi ki normal doğum senin ne rahatsızlığın var güzelim geçmiş olsun
Selam tatlım nende aynı derten muzarip durumdayım hemde cok fena.. Kayısı yiyorum gunde 3 lt su içiyorum banamısın demiyor doktorum ilaç vermiyor ıstarla bende arkadaşlardan duphalac surubu duydum doktorumada sordum karın agrısı yapar dedi ama çok kötuym dedim ve içtim o iyi geldi sabah akşam içiyorum bide ananas yiyorum akşamları oda iyi geliyor canım aynen benimde kronik bi probelm normalde bitki çayları içerdim hep ama şuan hiçbirini içmediğimden resmen tıkanıyorum( ben kızıma hamileykende yasamıştım bu. Sorunu maalesef ama doğumdan sonra geçiyor merak etme...
canım bende vajinusmus var ,ayrıca heycanlanıp üzülünce tansiyonum fırlıyo atak geçiriyorum,birde kalp spazmı geçirdim,bu şekilde beni hayatta normal yapmazlar.
canım çok geçmiş olsun,nasıl olursa olsun ama sen ve bebeğin sağlıklı olun canım...hayırlı olsun sizin için...
slm canım
benim tedavi denemelerimde doktorum veriyordu o şurubu...ama hiç kullanmak zoruunda kalmamıştım...bide çözümü sabah akşam sıcak suyun şiçine bal koyup içmekte buldum...ama baya yoğun bi karışım hazırlıyorum....bazı arkadaşlar tahin tavsiye etmiiş...denemedim ama mantıklı geldi....bu arada takvime göre aynı doğum günlerimiz...benim sat 15 aralık....seninde mi öyle....
ben doğumdan çok korkardım..ama normal doğum hiçte o kadar zor değil artık korkmuyorum çünkü en kötüsünü yaşadım 5.5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı seni atıyorlar bir odaya alttan ilaç veriyorlar 4 saate bir ve sancıların başlıyor günü gelmeyen bir bebeği doğurmak çok kötü 2 gün boyunca sancı çektim sonrasındada 1 saate yakın kürtajda kaldım canlı canlı uyuşma yok doğumhane bir kadın geldi 2 ıkınmayla doğurdu şimdi korkmuyorum hiç orayı düşünmüyorum bile sadece düşüncem sağlıklı bir bebeğimin olması geçen hamileliğimde 5.5 aya kadar gayet normal gidiyordu 2 li 3 lü testler hepsi normal ama ayrıntılı ultrasyonda öğrendik Allahım kimsenin başına vermesin şimdi tedbirini aldım hamilelik öncesi folik asit kullandım çünkü sebebini folik eksikliği denildi şimdi tekrarlamasından korkuyorum o yüzden doğumdan korkmayın....
inş arkadaşim dediğin gibi olur 3 .aydan sonra kurtulruz . sevket yılmaz gerçekten tam bir fiyasko . bikere gittim bigün muayene ertesigün ulturason üçüncügünde tahll sonuçlarını almaya gittim yani tam üçgünde halletim işimi . kan ver sıra kayıt ol sıra sonuç al sıra cok zor cokk . allah herkesin yardımcısı olsunn .bende merak ettim o arkadaşin hangi hastaneye gittiğini . cünkü ilk hamileliğim ve ne hamilelik nede doktorlar ve hastane hakkında hiçç bir bilgim yok hep ona buna sorark öğrenmeye çalişiyorum herşeyi.bu kafamın daha cok karışmasına sebep oluyo . dediğim gibi hastane olarak doğumu hep baharda düşünüyodum ama esntepe de güzel ikisi arasında karasız kaldım bakalım artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?