ay tırsıyorum ama normal doğurmak içinde her gün dua ediyorum aaaaay psikopat gibi hissettim kendimi :)) canım benim bende öyle diyorum çatır çatır doğuracam Allahtan bir aksilik olmazsa normal istiyorum hem öyle epidural falanda istemiyorum ne çekilmesi gerekiyorsa çekecem anasını satayım boşuna cennet anaların ayağında değil Şaka bir yana Rabbim hayırlı doğum nasip etsin önceliğim tabi ki normal doğum senin ne rahatsızlığın var güzelim geçmiş olsun
ben doğumdan çok korkardım..ama normal doğum hiçte o kadar zor değil artık korkmuyorum çünkü en kötüsünü yaşadım 5.5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı seni atıyorlar bir odaya alttan ilaç veriyorlar 4 saate bir ve sancıların başlıyor günü gelmeyen bir bebeği doğurmak çok kötü 2 gün boyunca sancı çektim sonrasındada 1 saate yakın kürtajda kaldım canlı canlı uyuşma yok doğumhane bir kadın geldi 2 ıkınmayla doğurdu şimdi korkmuyorum hiç orayı düşünmüyorum bile sadece düşüncem sağlıklı bir bebeğimin olması geçen hamileliğimde 5.5 aya kadar gayet normal gidiyordu 2 li 3 lü testler hepsi normal ama ayrıntılı ultrasyonda öğrendik Allahım kimsenin başına vermesin şimdi tedbirini aldım hamilelik öncesi folik asit kullandım çünkü sebebini folik eksikliği denildi şimdi tekrarlamasından korkuyorum o yüzden doğumdan korkmayın....
inş.vuslatcm.
ben yeni evliyken gittim şevket yılmazın aciline alttan agrım var diye.neyse bana dedi alttan bakıcam hazırlan gec dedi,ben içerdeyken 4.5 aylık hamile bi kadın geldi kanama agrı varmış baktı ona 2 dk.dedi bebek ölmüş.hemen kadını oracıkta yatırdı çatala bnmle arasına çekti bi perde ve kadına daha igne serum fln yapmadan diri diri aldı çocugu ben perdenin altından akan kanşarı parçaları hepsini gördüm kadının çıglıkları hep rüyalarıma girdi.o kadar etkilendimki soyunmuş oldugumdan hemende cıkamadım agladım durdum.yani şevket yılmaz dedikçe içim kötü oluyo arastırmadı beklemedi bile patır kütür bitirdi işini.devletlere bu yüzden güvenemiyorum cnm.o yüzden bazen para umrumda olmuyo su anki doktorumdan cok memnunum rabbim korusun bebeklerimizi[/QUOTE
içimm ürperdi resmen okurkennallah korusunn gerçekten kimileri cok acımasız olabiliyoo.o anki psikolojini düşünemiyorum . ben olsam kaçar giderdim:). dediğin gibi zaten öyle para gelip geçiyo ki bide sende çalişiyosun .bi türlü üstesinden gelirsiniz inşaallah .allah herkezin yardımcısı olsun gerçekten hastanelerde uğraşmak cok zorr .
ben doğumdan çok korkardım..ama normal doğum hiçte o kadar zor değil artık korkmuyorum çünkü en kötüsünü yaşadım 5.5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı seni atıyorlar bir odaya alttan ilaç veriyorlar 4 saate bir ve sancıların başlıyor günü gelmeyen bir bebeği doğurmak çok kötü 2 gün boyunca sancı çektim sonrasındada 1 saate yakın kürtajda kaldım canlı canlı uyuşma yok doğumhane bir kadın geldi 2 ıkınmayla doğurdu şimdi korkmuyorum hiç orayı düşünmüyorum bile sadece düşüncem sağlıklı bir bebeğimin olması geçen hamileliğimde 5.5 aya kadar gayet normal gidiyordu 2 li 3 lü testler hepsi normal ama ayrıntılı ultrasyonda öğrendik Allahım kimsenin başına vermesin şimdi tedbirini aldım hamilelik öncesi folik asit kullandım çünkü sebebini folik eksikliği denildi şimdi tekrarlamasından korkuyorum o yüzden doğumdan korkmayın....
bende bursa merkezdeyim cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun peki
esentepe hastanesi beray kıran'a gidiyorum
hem memnunum doktorumdan hemde fiyatları uygun
hangi hastaneye gidiyorsun ? bende bursadanım da.
amin cnm.o hemen bebegi alan dr adı emeldiinş.vuslatcm.
ben yeni evliyken gittim şevket yılmazın aciline alttan agrım var diye.neyse bana dedi alttan bakıcam hazırlan gec dedi,ben içerdeyken 4.5 aylık hamile bi kadın geldi kanama agrı varmış baktı ona 2 dk.dedi bebek ölmüş.hemen kadını oracıkta yatırdı çatala bnmle arasına çekti bi perde ve kadına daha igne serum fln yapmadan diri diri aldı çocugu ben perdenin altından akan kanşarı parçaları hepsini gördüm kadının çıglıkları hep rüyalarıma girdi.o kadar etkilendimki soyunmuş oldugumdan hemende cıkamadım agladım durdum.yani şevket yılmaz dedikçe içim kötü oluyo arastırmadı beklemedi bile patır kütür bitirdi işini.devletlere bu yüzden güvenemiyorum cnm.o yüzden bazen para umrumda olmuyo su anki doktorumdan cok memnunum rabbim korusun bebeklerimizi[/QUOTE
içimm ürperdi resmen okurkennallah korusunn gerçekten kimileri cok acımasız olabiliyoo.o anki psikolojini düşünemiyorum . ben olsam kaçar giderdim:). dediğin gibi zaten öyle para gelip geçiyo ki bide sende çalişiyosun .bi türlü üstesinden gelirsiniz inşaallah .allah herkezin yardımcısı olsun gerçekten hastanelerde uğraşmak cok zorr .
bende esentepede demet hanıma gittim ikili tarama bu kadar uygunsa hiç sevketle uğraşmam direk oraya giderim tekrar.
amin cnm.o hemen bebegi alan dr adı emeldi
abooooooooo bende ona gidiyorum emel arslan:)
hangi hastaneye gidiyorsun ? bende bursadanım da.
canım bende vajinusmus var ,ayrıca heycanlanıp üzülünce tansiyonum fırlıyo atak geçiriyorum,birde kalp spazmı geçirdim,bu şekilde beni hayatta normal yapmazlar.
anladım arkafaşım peki orda dogum fiyatları ne kadarmış
Benimde ilkinde eylul sonuydu ne sicak ne soguk superdi ama bunda yancas valla bide antalyada yasanilinca cekilmiyo neyseki sicak zamanlarin cogunu tek gecirecegim bence bebekle dahada zor..nasilsin cnmm? aynenn benimde sezeryan sanirim 20 kusurde alinir bnmki de 30 agustos...offfff coook sicaklar olacak Allah yardimcimiz olsun.Ada ne guzel Ocak da dogmustu rahattik vlla:)
Amin canimhadi hayırlısı canım .. demek önce ben teyze olacağım desene....bende normal istiyorum ama tabi sorun çıkarsa sezaryan olucam...herşeyin hayırlısı diyorum.
Benim ikinci oldugundan sezeryan olusu belli canim yoksa ilkindede son ana kadar nornal istemistim..hanımlarrr.... doğum planları başlamış..sezeryanlar normaller falan..walla benim doktorum hiç doğum şöyle olur böyle olur diye bahsetmiyor..acaba neden..şimdi merak ettim..:26:
Ayni benim duruma dusmussun 38.haftada suyum gelince apar topar hastahaneye gittik ve aalak ebeler beni sancinin son safhalarina gelen bayanin yanina koydular ve benim yuz kirec gibi oldu sanci cektikce allaaaaah diye bagiriyor tavana cikacakti resmen ... benimde 3.5yildan sonra zor olan hamilelik oldugundan riske atmak istemedim epidural sezeryan oldum. Yinede ilk kizimi goren ben oldumSezeryan olacaz diyen arkadaşların sanırım ikinci doğumu ilk sezeryanla olduğu için ikincide öyle olacaktır onun için arkadaşlar doğum şekillerini söylüyorlar :))) bende merak ediyorum ve korkuyorum bulantı için hastanede yatmak zorunda kaldığımda doluluk oranından dolayı doğum yapmışlar yapacaklar bulantısı olanlar aynı kattaydı doğum sancısı çekenleri görünce ödüm koptu ama doğum yapıp gelen annelerini ve bebeğini görünce de değer dedim :)) ama doğum sancısı çeken hatunlar çok kötüydü yaaaaa acaip tırstım :))
Amanınn!!!Bugün kaç ay atladık sohbetlerde....Bebekler sezeryanla doğdu,normalle doğdu.....sonra ana kucaklarına yattı, portatif beşiklere, park yataklara yattı........
Doğmamış çocuklara biçtik donları, biçtik
ben sana söyleyeyim cnm normal doğum 600 sezeryan 800 bende gittiğimde sordum böyle söylediler.gayet ck uygun
Çok geçmiş olsun, zor bi dönem olsa gerek. Bende normal doğum istiyorum, inşallah. Folik asit eksikliği neye neden olmuş? sakıncası yoksa paylaşabilir misin? Bende gebelikten yaklaşık 1.5 ay önce folik asit kullanmaya başladım. Ama dr um 5-6 haftalıkken bıraktırdı. Onun yerine elevit verdi.
uYgunmuş gerçekten ben medikalde muayneye 53 ödüyorum.normal 1250,seğeryan 1740,epidural 2000 dediler,doktorundan memnun musun?ben şuan kadınla o kadar iyi bi bağ kurdumki düşükten sonrada gittiğimden herşeyimi biliyo o yüzden pahalı ama değiştiresim gelmiyor
gerçekten diğer hastaneler göre cok uygun . ayrıca arkadaş muayne ücretine 37 tl dedi ama ben 22 tl verdim .valla ilk izlenimim iyi güler yüzlü bir doktordu demey hanım ben begendim acıkcası .sen uzun süredir oraya gidiyosan bırakma derim . dediğin gibi artık herşeyini o doktor biliyo onunla daha iyi bir yol izlersin eminim.
Sezeryan olacaz diyen arkadaşların sanırım ikinci doğumu ilk sezeryanla olduğu için ikincide öyle olacaktır onun için arkadaşlar doğum şekillerini söylüyorlar :))) bende merak ediyorum ve korkuyorum bulantı için hastanede yatmak zorunda kaldığımda doluluk oranından dolayı doğum yapmışlar yapacaklar bulantısı olanlar aynı kattaydı doğum sancısı çekenleri görünce ödüm koptu ama doğum yapıp gelen annelerini ve bebeğini görünce de değer dedim :)) ama doğum sancısı çeken hatunlar çok kötüydü yaaaaa acaip tırstım :))
Merhaba kızlarrrr :)
Neden sezeryan düşünüyorsunuzkiii ?? Sezeryan doğum duydugum ve gorduklerıme gore gercekten zor bır doğum.. Doğum sonrasıda ınsan baya zorlanıyor dikişler falan oturup kalkamıyor bıle.. Bende normal dogum ıstıyorum ınanın cok korkuyorum normal dogumdan ama Allahım verır o zaman gucu bıze katlanırız bır anda olup cıkıyomus zaten.. Ve 2,3 gundede ayaklanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?