2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ilk doğumda çatır çatır doğurmak için 41 hafta bekledim bir de suni sancı aldım çatımda açılma olmayınca gerçi suni sancı normal sancı hiç acı çekmedim çok şükürr ama 1 cm den öteye gitmedi açılmam rahimde olmayınca olmuyormuş Epidural sezeryan oldum bende yani kızımın doğduğu anı yine de kaçırmamış oldum harika bir duygu normal doğum yapabilenler mutlaka normal doğursun o an için herşeye değer ve sonrası sizin için daha iyi sezeryan doğum sonrasında kötü oluyor bence keşke normal doğurabilseydim

aynen öyleee ben kızımda suni sancı aldım serumla hiç de acı çekmedim ama 2. bebeğim karnımda ölünce doğurtmak için alttan suni sancı verdiler yarabbimmm o neydi öylee bence de diğeri daha kötü onu çektiğime göre normal doğum sancısı vız gelirdi herhalde ki sonunda mutluluğa kavuşacaksın:) Daha o günlere çokkkk var herkesin bebişi sağlıklı olsun da Rabbim kolaylık verir

Çok geçmiş olsun, zor bi dönem olsa gerek. Bende normal doğum istiyorum, inşallah. Folik asit eksikliği neye neden olmuş? sakıncası yoksa paylaşabilir misin? Bende gebelikten yaklaşık 1.5 ay önce folik asit kullanmaya başladım. Ama dr um 5-6 haftalıkken bıraktırdı. Onun yerine elevit verdi.

bende esentepede demet hanıma gittim ikili tarama bu kadar uygunsa hiç sevketle uğraşmam direk oraya giderim tekrar.

canım bende vajinusmus var ,ayrıca heycanlanıp üzülünce tansiyonum fırlıyo atak geçiriyorum,birde kalp spazmı geçirdim,bu şekilde beni hayatta normal yapmazlar.

Geçmiş olsun güzelim önemli olan senin ve bebişinin sağlıklı olması Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın kuzunu

nasilsin cnmm? aynenn benimde sezeryan sanirim 20 kusurde alinir bnmki de 30 agustos...offfff coook sicaklar olacak Allah yardimcimiz olsun.Ada ne guzel Ocak da dogmustu rahattik vlla:)
Benimde ilkinde eylul sonuydu ne sicak ne soguk superdi ama bunda yancas valla bide antalyada yasanilinca cekilmiyo neyseki sicak zamanlarin cogunu tek gecirecegim bence bebekle dahada zor..
hadi hayırlısı canım .. demek önce ben teyze olacağım desene....bende normal istiyorum ama tabi sorun çıkarsa sezaryan olucam...herşeyin hayırlısı diyorum.
Amin canim
hanımlarrr.... doğum planları başlamış..sezeryanlar normaller falan..walla benim doktorum hiç doğum şöyle olur böyle olur diye bahsetmiyor..acaba neden..şimdi merak ettim..:26:
Benim ikinci oldugundan sezeryan olusu belli canim yoksa ilkindede son ana kadar nornal istemistim..

Ayni benim duruma dusmussun 38.haftada suyum gelince apar topar hastahaneye gittik ve aalak ebeler beni sancinin son safhalarina gelen bayanin yanina koydular ve benim yuz kirec gibi oldu sanci cektikce allaaaaah diye bagiriyor tavana cikacakti resmen ... benimde 3.5yildan sonra zor olan hamilelik oldugundan riske atmak istemedim epidural sezeryan oldum. Yinede ilk kizimi goren ben oldum
zaman ancak boyle gecer napalim kiz

ben sana söyleyeyim cnm normal doğum 600 sezeryan 800 bende gittiğimde sordum böyle söylediler.gayet ck uygun

uYgunmuş gerçekten ben medikalde muayneye 53 ödüyorum.normal 1250,seğeryan 1740,epidural 2000 dediler,doktorundan memnun musun?ben şuan kadınla o kadar iyi bi bağ kurdumki düşükten sonrada gittiğimden herşeyimi biliyo o yüzden pahalı ama değiştiresim gelmiyor

cnm ne güzel kullanmışsın hamilelik öncesinde 5-6 haftalıkken niye bıraktırdı bilmiyorum ama elevitin içinde azda olsa folik asit var ve hamileliğin 12.haftasında bırakılıyor fazlasıda hamilelikte zarar folik asit eksikliği bebekte spina bifidaya yol açıyor yani omuriliği kapanmıyor benim bebeğimin kuyruk sokumundaydı bu beyindede oluyor kısacası NTD deniliyor doğuştan anomoli ve tedavisi yok...çok zor bir karardı benim için folik asiti başıma gelmeden bilmiyordum...7 aydır içiyorum halada bırakmadım 12.haftada bırakacam tekrarlama riski tabiki var ve her bayan risk taşıyor ama her folik asit kullanmayan bayandada olacak diye birşey yok...ama elimden geldiğince bayanları uyarmaya çalışıyorum ve bu hastalık en çokta türkiyede var...bilsem içmezmiydim tv lerde anlamsız reklamlar var onun yerine folik asitin önemini oynatsalar benim gibi acı çeken olmayacak..doğumdan sonra hamile kalmak hiç istemiyordum yavaş yavaş atlattım durumu 10 ay sonra hamile kaldım ama ondada çok kötü oldum çünkü adetim geçmişti 13 gün test yaptırmıştım negatif dr. adet söktürücü verdi içtim sonra baktım ki adet olmadım test yaptım pozitif çıktı dr um birşey olmaz dedi ama birde ialcın korkusu sardı ben sizler gibi rahat olamıyacam hem tedirgin olacam ...Allahım dualarımı kabul etsin..herkesin bebeğini sağ sağlim kucağklarına almayı nasip etsin...

gerçekten diğer hastaneler göre cok uygun . ayrıca arkadaş muayne ücretine 37 tl dedi ama ben 22 tl verdim .valla ilk izlenimim iyi güler yüzlü bir doktordu demey hanım ben begendim acıkcası .sen uzun süredir oraya gidiyosan bırakma derim . dediğin gibi artık herşeyini o doktor biliyo onunla daha iyi bir yol izlersin eminim.

şu an için bırakmayı düşünmüyorum ama arada bi kontrole esentepeyede gidiim bikez en azından fikrim olur belki güvenebilirim.

bende normal dogumdan yanayim Rabbimin izniyle birsey olmazsa yani normal dogumda bebek dogar dogmaz cigerlerine %80 oksijen doluyormus ama sezeryanda bebek dogdugunu bilmiyormus ancak 1-2 dak icinde baslayabiliyormus nefes almaya Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…