anladım arkafaşım peki orda dogum fiyatları ne kadarmış
bende normal dogumdan yanayim Rabbimin izniyle birsey olmazsa yani normal dogumda bebek dogar dogmaz cigerlerine %80 oksijen doluyormus ama sezeryanda bebek dogdugunu bilmiyormus ancak 1-2 dak icinde baslayabiliyormus nefes almaya Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Ama olmadı şimdi....Aramızda sezeryan olması muhtemel veya kesin olan anneler varken sen bu söylediklerinle şimdi de onları korkutuyorsun arkadaşım. Her iki doğumun da avantajları ve dezavantajları var.Birbirine üstün ve zayıf yanları var.Bu genellemede kalsak daha doğru olmaz mı?
En iyisi olabiliyorsa normal doğum.Adı üstünde normal...Ama sezeryanda bebek şöyle oluyor, normalde bebek böyle oluyor kısmını bırakalım bi kenara.
ben sana söyleyeyim cnm normal doğum 600 sezeryan 800 bende gittiğimde sordum böyle söylediler.gayet ck uygun
kotu bir sey soylemek istemedim canim sadece paylasmak istedim bildigimi ama dedigin gibi sezaryaninda normalinde guzel yanlari var bende cok korkmustum ilk duyunca ama sezeryansada kacinilmaz bende olacagim ama Rabbim herkese saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin uzuldum yazdigim icin kusuruma bakmayin keske silebilseydim
Normal olsun, epidural olsun, sezeryan olsun....Hepsi sağlıkla, tebessümle bitsin, minik bebişler annelerinin kucağına verilsin.Herkes o büyülü anı yaşasın....Önemlisi bu.
Ayy, oğlumu kucağıma verdikleri an aklıma geliyor (zaten hiç çıkmıyor da...) minik pembe şişik bişeydi.Ben nerdeyim der gibi gözleri açık bakınıyordu. Öyle duygu dolu bir an ki o. Dünyanın tüm aşkları toplansa insana böyle hissettiremez.
Haa...bi de "ben nasıl kucaklayacağım onu, korkarım" dediğimi hatırlıyorum.Sırça bişey gibi, insan kırmak incitmekten çok korkuyor.
bende muayene ücreti 22 veriyodum en son 14 şubatta gittiğimde 37 verdim
orası tıp merkeziydi şimdi hastane oldu ondan fiyatlar biraz arttı
doğum fiyatları da artmıştır muhtemelen
sen doktora mı sormuştun doğum ücretlerini bende merak ediyorum ama henüz sormadım
bugun inanilmaz enerjim dusuk ilk kez boyle oluyor kafam hep yana yana dusuyor yahuu..!!
sen doktora mı sormuştun doğum ücretlerini bende merak ediyorum ama henüz sormadım
sendemi oylesin tatlim benimde bugun midem felaket yaniyor kalktigimdan beri hicbirsey yapmadim yatsam yatamiyorumda her yanim agriyor...
hayirlisiyla insallah bu gebeligindede mis yavrunu alirsin kucagina bizlerede tecrubeli olarak yardim edersin degilmi?
Kızlar size danışmam gereken bişey var ben geçen hafta bir doktora gittim ve doktorun ilgisinden memnun kaldım çok yoğun olmasına rağmen gel gelelim bu sabah hastaneyi aradım doktora ulaşamadım tabi sekretere not bıraktım sıkıntımı söyledim ve şu saat oldu hala aranmadım yani ciddi bişeyde olabilirdi ve üstüne üstlük tam dört kez aradım bir Allahın kuluna ulaşamadım santraldeki adamdan başka ben değiştirmeye karar verdim doktora çok iyi diyorlar ama napayım ulaşamadıktan sonra bu iyiliği aaaaay bilemedim yaa sinirlerim gerildi valla
midem iyi masallah bir sorun yok
fena vucut yorgunlugu var elimi kolumu zor kaldiriyorum hic boyle olmadi daha once bu kadar yogun,
simdi uzaniyorum .. ya onumuzdeki Sali bebisimi gorcem cok heyecanliym yaa
canım ben hamile kaldığımdan beri bu 3. dr. um,adam o kadar mükemmel bi dr. ki cep numarası var,veçk endi gece gündüz hiç farketmez en ufak bi tedirginlik,korkun olduğunda ara hastanede buluşalım diyor,ben çalışıyrm izin sorunum var dedim,beni ara gelmeden acilde falan olduğumda gece bile kntrole gelebilirsn diyor,ben hep cumartesi yada pazarları gidiyrm,çok da ilgili tatlı yüzlü,hastasını ve sorunlarını hiç unutmuyor,çk güveniyrm,her kötü anımda hemen yanımda olacak gibi hissediyrm,üstelik bu dr. devlet hastanesinde..
bence hemen dr. unu değiştir,dr.una ulaşabilmek çok önemli,rabbim korusun hadi kötü bişi olsa,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?