2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sen içini ferah tut canım, ilk aylarda çocuğun dış etkenlere karşı karuması varmış. Yani ilaç, alkol falan kullananlar boşuna telaş ediyoruz. Benim arkadaşımda bilmeden d. kontrol ve ağrı kesiciler kullanmıştı ama maşallah bebeği çok sağlıklı :)
Verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.

Son düzenleme:

olmaz mı ben varım normladede çok üşürüm zaten. eşim şortla yatar ben çorap ustüne patikle

canım keşke 800 TL olsa göbek atarım valla keyiften

şimdi aradım 27 tl olmuş cnm 37 değil yanliş hatırlıyo olablirmisin ?

canım kredi kartımın ekstresinden 37 tl yazan kısmı kopyaladım senin için aşağıya
kredi kartı slipi de elimde ama ismim yazdığı için onu eklemedim
neden böyle bi yanlışlık yaptılar bilmiyorum gidince sorarım
ikili testte de önce ultrasonla ense kalınlığını falan ölçtü normal dedi
sonra da kan tahliline gönderdi ordada 30 tl ödedim
sonuçlar perşembe çıkacak

Eklentiler

• $EKSTRE.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 61

bende bugün doktora gittim
bebişimiz iyi çok şükür 2 haftada 2 katı büyümüş fotoğaflar verdi yine bize
tahlil oldum bakalım sonuçlar ne olucak

moJeli bu ikili testte renkli ultrason ile mi bakılıyor ve cd veriyolarmışmı,bnm bi arkadaşım dorykta muayne hariç 90 tl ödemiş renkli ultrason ve cd verilmiş.seninde öylemiydi

canım ben ikili teste gittiğimde doktor normal herzamanki ultrasonla baktı ölçtü
sonra birazcıkta 3 boyutlu şekilde gösterdi bebeğimi ama kafasını tam göremedim eşiği varmış bebeğin o yuzden
ama çırpı çırpı bacakları beslendiği kordonu 3 boyutlu gördüm şu an bile ağlamak istiyorum ya insan hamile olduğunun daha bi farkına varıyo cd vermediler bana ama benim bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrason oluyo 20.haftalarda o zaman veriyolarmış ama her hastanede olan bi uygulama olduğunu sanmıyorum benim hastaneden de böyle bi beklentim yok açıkçası
olmadı başka bi yere de giderim onu yaptırmak için değer çünkü

Yerleri genis oldugundan en rahat donemleri bebislerin buyuyup yerleri daralinca biukadar hareketli olmazlar.. benimde normalde senin zamaninda buhafta cagirdi oldu olacak 10gun daha bekliyeyim 1aydansa 10gun sabredeeim dedim ondan ertelemistim 1martta ins. Ogrenicem..

anladım canım benide dr.um 10. ve 13.haftada cagırdı 2 martta gidicem zor dayanıyorum.7.hafta bitiminde gittim minnacıktı sadece bak kalbi bu kımıldayan şey dedi çok güzel bir duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın.bnm o ark.14 haftası bittiginde yaptırmış o testi ama ona sormuşlar ztn normalde 70 tl ödemeyken eger cdve renkli olt.istiyosan 90 demişler.ondan sordum.ben daha doktoruma test fiyatını ve uygulamalarını soramadım 2sinde ögrenicem bakalım o zmn 10 hafta bitmiş olucak.isim düşünmeye başladınız mı oğluşuna :)

anladım canım benide dr.um 10. ve 13.haftada cagırdı 2 martta gidicem zor dayanıyorum.7.hafta bitiminde gittim minnacıktı sadece bak kalbi bu kımıldayan şey dedi çok güzel bir duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın.bnm o ark.14 haftası bittiginde yaptırmış o testi ama ona sormuşlar ztn normalde 70 tl ödemeyken eger cdve renkli olt.istiyosan 90 demişler.ondan sordum.ben daha doktoruma test fiyatını ve uygulamalarını soramadım 2sinde ögrenicem bakalım o zmn 10 hafta bitmiş olucak.isim düşünmeye başladınız mı oğluşuna :).

valla canım araDIM ÖYLE DEDİİ bilmiyorum yani .perşembe sonuçları almaya gittiğinde sorarsın . hatta doğum ücretlerine de sor bizede bilgilendir cnm . valla diyorum bizat sordum fiyatların öle oldugunu sölediler hatta paket fiyatı dedi . sen gittiğindr sor bakalım onlarıda zam gelmiş mii?

ah ahh nasıl geçiçek bu günler o kadar sabırsızlanıyorum ki ALLAH ın izniyle doğum zamanı geldiğnde nasıl olurum hiç bilmiyorum eminim herkes benim gibi çok heyecanlıdır henüz 10. haftadayım ve kontrolüme daha 2 hafta varrr nasıl dayancam ben arkadaşlar

İyi akşamlar bugün doktora gittik bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam . kimseye yaşatmasın allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…