2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aynennn bende arkadaşlar kızıma hamile iken hep normal doğum isedim 41. Haftaya kadar bekledim. Bir gece suyum geldi hooppp koştuk hastaneye açılma yok eve geldim evde takıldık akşama kadar ama çok fenaydı dön dön evin içinde sancı bi gitti bi geldi akşam doktorum çağırdı gittim hastaneye baktı hiç açılma yok dedi ama suyun geleli çok oldu alalım istersen dedi yok dedim.Beklerim yinede ozaman eve git hiç hastane psikolojisine girme açılma olmadığından sancıda veremem dedi akşam seni muhtemelen sancıların getirir eğer sancın olmazsa sabah gelin sezeryana alıcaz dedi. Çıktık hastaneden gittik eşimle birer türk kahvesi içtik bu son yalnız gecemiz diye hahhaaaa sabah olmıyr çünki bekle bekle sonra eve geldik gece sancılarım başladı ama deli gibi sabahı zor ettim yolda kesin doğururum diyerek gittik sabahın köründe baktı ebe sadece 1 cm açılmış doktorumu aradı hemen beni istedi telefona artık bebek riske girer ilk doğum daha fazla bekletemem seni dedi zaten o kadar yorulmuştumki tmm dedim başkaa seçeneğim yoktu zaten yok ben almayayaım madem çıkmıyor kalsın burda diyemedim:)) sancı çeke çeke ameliyata girdim tam 30 saat aralıklarlada olsa sancı çektim ama olmadı kısmet böyleymiş.. Heee bu arada sezeryanda öyle çok korkulacak bişey değil acısı sancısı tabi var ama Allah dayanma gücü veriyor merak etmeyin.. Herkesin gönlüne göre olsun herşey inşAllah...

herkese iyi geceler... malesef cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarımın durduğunu öğrendim. bugünde kürtaj olmak zorunda kaldım. ve bu ikinci bebeğimi kaybedişim. ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın, sizin yavrunuza ömür versin inşallah. üzülerek aranızdan ayrılıyorum... inşallah bir gün bende anne olurum (2:

bu haberler öyle üzüyor ki beni ama nasipleri yokmuş o canların,onlar melek olacaklarmış anaları babaları için,sizlerin şefaatçisi olacakmış demek, Fpamuk çok üzüldüm mevlam yardımcınız olsun,inş. mevlam hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip eder inş.

Canım bünyem zayıfmış kan kaybından ölürsün dedi

allahım tekrar nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda

İlk bebeğini neden kaybettin

amin canım...saol

Canim bence de en mantiklisini yapmissin.bana doktorun asistanlari kiz dedi ama doktorun kendisi bisey demeyince henuz beklemedeyim

Canım bünyem zayıfmış kan kaybından ölürsün dedi
Allah korusun..rabbim tekrar Hamile kalip kucagina almayi nasip etsin..
Rabbim sabir versin...
Canim bence de en mantiklisini yapmissin.bana doktorun asistanlari kiz dedi ama doktorun kendisi bisey demeyince henuz beklemedeyim

Hayirlisi olsun saglikli olsunlarda elli ayakli gerisi onemli degil cinsiyetleri..
evlat evlattir. ..

Canım benim arkadaşım 2 kere üst üste bebeğini kaybetti ama ondan sonra a 2 tane üst üste hamile kaldı 1 yaşında iken diğerine hamile kaldı şimdi kocaman oldular maşallahh umarım sende sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin bundan sonra

kızlarr ben artık baya ilerledik kayıp olmaz diyordum ama yine üzücü haberler Allah sabır versin bebeğini kaybeden arkadaşlar üzülmeyin demek isterdim ama olmuyor biliyorum demek ki ömrü yokmuş sağlıklı değilmiş size söyle bir teselli verebilirim artık hamile kalmanız daha kolay :) ben 1 sene uğraştım öyle hamile kaldım ağustosta kalp atışı durdu nyse kürtajdan sonra 3 ay korundum korunmayı bıraktım 1 ay adet oldum sonra burdayım :)

canım dediğim dr. sincan devlet hastanesinde necati kaya,istersen bi araştır,sana yakınsa sende ona gel,cep numarası var bende istersen veririm.

Günaydın Günaydın Günaydıııııııııııııııııııın

canım dediğim dr. sincan devlet hastanesinde necati kaya,istersen bi araştır,sana yakınsa sende ona gel,cep numarası var bende istersen veririm.

Canım sincan bana çok uzak kalıyor malesef eşim burda olsa sorun değil orda oturan bir arkadaşım koru hastanesini önermişti bana da ama oraya malesef gidemem

gunaydın kızlar
bebeğini kaybeden arkadaşlara ALLAHIm en kısa zamanda kucaklarına yenı bebek versin inş
bunlar son kötu haberlerımız olur ınş

günaydın canım gazi üniversitesinde ahmet erdem var,balgat dada özel muayenesi var,prof. ayda 250 bakıyo,testleri hastanede yaptırıyo,çk ii bi dr,,,eğer ben aşılmayla hamile kalamasaydım,o dr. a tüp bebek yaptıracaktım,eğer imkanın varsa onuda tavsiye ederim

kötü haberleri okuyunca moral 0 başladım güne...3 ayımız dolmak üzere bundan sonra olmaz dedikçe hala kötü haberler alıyoruz,inşlh bu aldığımız son kötü haber olur,,rabbim bebişini kaybeden arkadaşlara sabır versin...

GÜnaydın hanımlar
bebeğini kaybeden arkadaşlar için çok üzüldüm,nasıl yıkıcı bi durum oldugunu bilirim.dilerim rabbim en kısa zamanda tekrar kavuşturur çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…