Bende ilk doğumda çatır çatır doğurmak için 41 hafta bekledim bir de suni sancı aldım çatımda açılma olmayınca gerçi suni sancı normal sancı hiç acı çekmedim çok şükürr ama 1 cm den öteye gitmedi açılmam rahimde olmayınca olmuyormuş Epidural sezeryan oldum bende yani kızımın doğduğu anı yine de kaçırmamış oldum harika bir duygu normal doğum yapabilenler mutlaka normal doğursun o an için herşeye değer ve sonrası sizin için daha iyi sezeryan doğum sonrasında kötü oluyor bence keşke normal doğurabilseydim
İyi akşamlar bugün doktora gittik bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam .kimseye yaşatmasın allahım
Of yaaa cok uzuldum canim gecmis olsun...
Kac haftalikken durmus peki ..kan gelince dusurmeleri gerekmezmi neden kurtaja aliyorlarki.. zaten morakin bozuk bide bu kurtaj isini yapmasalarsi baska turlu olsaydi.. haftalar ilerledikce artik kalp durma olmaz derken seni duydum rabbim sabirlar versin..
herkese iyi geceler... malesef cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarımın durduğunu öğrendim. bugünde kürtaj olmak zorunda kaldım. ve bu ikinci bebeğimi kaybedişim. ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın, sizin yavrunuza ömür versin inşallah. üzülerek aranızdan ayrılıyorum... inşallah bir gün bende anne olurum( 2:
herkese iyi geceler... malesef cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarımın durduğunu öğrendim. bugünde kürtaj olmak zorunda kaldım. ve bu ikinci bebeğimi kaybedişim. ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın, sizin yavrunuza ömür versin inşallah. üzülerek aranızdan ayrılıyorum... inşallah bir gün bende anne olurum( 2:
İlk bebeğini neden kaybettin
bu haberler öyle üzüyor ki beni ama nasipleri yokmuş o canların,onlar melek olacaklarmış anaları babaları için,sizlerin şefaatçisi olacakmış demek, Fpamuk çok üzüldüm mevlam yardımcınız olsun,inş. mevlam hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip eder inş.
Canim bence de en mantiklisini yapmissin.bana doktorun asistanlari kiz dedi ama doktorun kendisi bisey demeyince henuz beklemedeyimYerleri genis oldugundan en rahat donemleri bebislerin buyuyup yerleri daralinca biukadar hareketli olmazlar.. benimde normalde senin zamaninda buhafta cagirdi oldu olacak 10gun daha bekliyeyim 1aydansa 10gun sabredeeim dedim ondan ertelemistim 1martta ins. Ogrenicem..
Allah korusun..rabbim tekrar Hamile kalip kucagina almayi nasip etsin..Canım bünyem zayıfmış kan kaybından ölürsün dedi
Rabbim sabir versin...herkese iyi geceler... malesef cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarımın durduğunu öğrendim. bugünde kürtaj olmak zorunda kaldım. ve bu ikinci bebeğimi kaybedişim. ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın, sizin yavrunuza ömür versin inşallah. üzülerek aranızdan ayrılıyorum... inşallah bir gün bende anne olurum( 2:
Canim bence de en mantiklisini yapmissin.bana doktorun asistanlari kiz dedi ama doktorun kendisi bisey demeyince henuz beklemedeyim
Kesinlikle haklısın arkadaşım Ankaradayım ve doktor arıyorum keşke bende iyi bir doktora denk düşsem of ne zor işlermiş bunlar ya
neyse bakalım benim mesaim bitiyor arkadaşlar çıkıyorum ben yarın kaldığımız yerden devam ederiz İyi akşamlar
KIzlar kahverengi lekelenmem bitmişti bugün kırmızı geldi . Hastaneye gittik kalbi durmuş . 2 3 gün olmuş duralı
canım dediğim dr. sincan devlet hastanesinde necati kaya,istersen bi araştır,sana yakınsa sende ona gel,cep numarası var bende istersen veririm.
Günaydın Günaydın Günaydıııııııııııııııııııın
Canım sincan bana çok uzak kalıyor malesefeşim burda olsa sorun değil orda oturan bir arkadaşım koru hastanesini önermişti bana da ama oraya malesef gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?