2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

farklı ve güzel bence ama ortak karar herzaman önemli tabiki.bu arada ben bugün 8+4üm ar ara kasıklarıma yine sızlamalar giriyo ağrı değil ama gelip geçiyo,acaba normal midir rahim büyüdüğünden fln mıdır sen hiç bunları yaşadınmı cnm

kızlaaaaarrr tam 2 aylık oldu bebişim...kalp atışını duyduk ama bulantılar beni mahfediyor...ne zaman geçecek bunlar....sürekli bulanıyor sürekli....

neyse Allahım hayırlısını versin......

bebişini kaybedenlere sabır diliyorum...zor ama herşeyde bir hikmet vardır demeli inancımıza sığınmalıyız....öpüyorum hepnizi...

Allahım bebeğini kaybeden arkadaslara sabır versin.çok üzüldüm,çok zor bi durum.Rabbim tekrardan güzel haberler almalrını nasip etsin.

canım ya benim geçti bulantılarım,sadece bi kaç yemek çeşiti var onları görünce tiskiniyrm,sanırım 2,5 ay olunca falan geçiyo,ben şuan hamile değil gibiyim,çk rahatım çk şükür,darısı sana...

Günaydın arkadaşlar açıkcası moralim sıfıra indi...bebeklerini kaybeden anneleri okudukça....Rabbim onlara sabır versin ve inş en kısa zamanda tekrar nasip olur bebek heyecanı...
Rabbim korusun bebeklerimi...çok zor bir durum olsa gerek...Allah düşmanımın başına bile vermesin..

Merhaba kızlar;
Nasip kısmetse eylül annesi olacağım ben de. Uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak bugune kısmetmiş

Merhaba kızlar;
Nasip kısmetse eylül annesi olacağım ben de. Uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak bugune kısmetmiş

Aramıza hoşgeldin.İnşallah hamileliğin sağlıklı, huzurlu geçer.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

bebegini kaybeden arkadaslarima Allahtan sabir diliyorum insallah en yakin zamanda bebeginize hamile kalir hayirlisiyla ve kucaginiza alirsiniz....

günaydın kızlar,

bende bir haftadır bir normallik, bir normallik sormayın bulantı olsa, olmasın demicem yani o derece. ne alınganlık, ne uyku hali, ne sinir, ne kanama, ne bir his! ay gayet normalim, sinir oldum kaç gündür. durdu mu acaba kalbi diye düşünmek istemiyorum ama insanın ara sıra da olsa aklına düşmüyor değil.
10 gün oldu doktora gitmeyeli bu sefer arayı çok açtım akşam gidip göreyim de içim rahat etsin.

bu arada bebeğini kaybedenleri de görünce hepten insan kendine dönüyor. Bebeğini kaybedenlere Allah çok çok sabır versin ve en kısa zamanda bir tane daha bebek versin.

Bende aynı durumdayım bulantı olmuyor artık inşallah olmazda çok olmamıştı zaten ama şimdi daha rahatım sadece akşama doğru halsiz kalıyorum pazar günü hafif bir leke geldi kasık ağrısıyla birlikte doktorumu aradım tekrar leke gelirse hemen bakmamız lazım ama gelmezse p.tesi sabah gel dedi tekrar olmadı dün sabah gittim herşey normaldi kalp atışları hareketleri gayet iyi dedi doktor

Gunaydın kızlarrrrr :))) Gene kötü haberler var bakıyorumda cok uzuldum ya Allahım sabır versın ve bır daha asla boyle acı yasatmasın canlarım .İnşallah en kısa surede saglıklı bır bebişe sahip olursunuz..

Persembe gunude benım randevum var bakalım gecenlerde düşük tehlıkesi demıstı doktor hap vermıstı kanamam lekelenmem yok normal beyaz akıntım gelıyor. Ama arada karın agrım oluyor. Bakalım bızım bebiş nasıl umarım ıyıdır.. Allahım hıcbırımızı bebegınden ayırmasın

bendede hicbirsey yok ya dun sadece biraz midem yandi o kadar benim randevum 26sinda meraktan catlamak uzereyim...insallah bidaha gelmez o lekeler

Günaydın herkese...
Bende çok üzüldüm bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah birdaha yaşatmasın tabi hiç kimseye yaşatmasın düşmanımın başına vermesin inşallah..
Umarım bu aldığımız son kötü haberdir ve bundan sonra hep güzel şeyler duyarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…