günaydın canım gazi üniversitesinde ahmet erdem var,balgat dada özel muayenesi var,prof. ayda 250 bakıyo,testleri hastanede yaptırıyo,çk ii bi dr,,,eğer ben aşılmayla hamile kalamasaydım,o dr. a tüp bebek yaptıracaktım,eğer imkanın varsa onuda tavsiye ederim[/QUOTE
Canım ayda 250 çok fazla gelir bize önümüzdeki ay doktor randevum var bu ulaşamama durumunu konuşayım diyorum bizde böyle dersen o zamana kadar da bir doktor bulmuş olurum diye umuyorum ooooooy ne zormuş bu işler arkadaşım yaaaaa bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlara da çok üzüldüm Rabbim sabır versin en tehlikeli dönemleri geçiyoruz inş bundan sonra sıkıntı olmaz derken aldığımız haberlere bak
benim 2 yıldır aklımda tek isim var ASRAN gece ve gündüz demek
aslında isim değil ben uydurdum , benim çok sık okuduğum bi salavatta geçiyor
ama eşime çok sıcak gelmiyo biraz zorlanıcaz bu gidişle isim bulmakta
günaydın canım gazi üniversitesinde ahmet erdem var,balgat dada özel muayenesi var,prof. ayda 250 bakıyo,testleri hastanede yaptırıyo,çk ii bi dr,,,eğer ben aşılmayla hamile kalamasaydım,o dr. a tüp bebek yaptıracaktım,eğer imkanın varsa onuda tavsiye ederim[/QUOTE
Canım ayda 250 çok fazla gelir bize önümüzdeki ay doktor randevum var bu ulaşamama durumunu konuşayım diyorum bizde böyle dersen o zamana kadar da bir doktor bulmuş olurum diye umuyorum ooooooy ne zormuş bu işler arkadaşım yaaaaa bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlara da çok üzüldüm Rabbim sabır versin en tehlikeli dönemleri geçiyoruz inş bundan sonra sıkıntı olmaz derken aldığımız haberlere bak
inşlh istediğin gibi bi dr bulursun cnm,ama gerçekten dr.un numarası olması,ona istediğinde ulaşabilmek bizim için çk önemli..gazi üniversitesi dr.larınada gidebilirsin,ben artık özellerden tiskindim,hepsi para için herşeyi yapıyo,benim fikrim ya üniversite hastanelerine gitmen yada zekai tahir,etlik gibi büyük doğum hastanelerine gitmen.
kızlaaaaarrr tam 2 aylık oldu bebişim...kalp atışını duyduk ama bulantılar beni mahfediyor...ne zaman geçecek bunlar....sürekli bulanıyor sürekli....
neyse Allahım hayırlısını versin......
bebişini kaybedenlere sabır diliyorum...zor ama herşeyde bir hikmet vardır demeli inancımıza sığınmalıyız....öpüyorum hepnizi...
Merhaba kızlar;
Nasip kısmetse eylül annesi olacağım ben de. Uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak bugune kısmetmiş
Merhaba kızlar;
Nasip kısmetse eylül annesi olacağım ben de. Uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak bugune kısmetmiş
Merhaba kızlar;
günaydın kızlar,
bende bir haftadır bir normallik, bir normallik sormayınbulantı olsa, olmasın demicem yani o derece. ne alınganlık, ne uyku hali, ne sinir, ne kanama, ne bir his! ay gayet normalim, sinir oldum kaç gündür. durdu mu acaba kalbi diye düşünmek istemiyorum ama insanın ara sıra da olsa aklına düşmüyor değil.
10 gün oldu doktora gitmeyeli bu sefer arayı çok açtımakşam gidip göreyim de içim rahat etsin.
bu arada bebeğini kaybedenleri de görünce hepten insan kendine dönüyor. Bebeğini kaybedenlere Allah çok çok sabır versin ve en kısa zamanda bir tane daha bebek versin.
Merhaba kızlar;
Bende aynı durumdayım bulantı olmuyor artık inşallah olmazda çok olmamıştı zaten ama şimdi daha rahatım sadece akşama doğru halsiz kalıyorum pazar günü hafif bir leke geldi kasık ağrısıyla birlikte doktorumu aradım tekrar leke gelirse hemen bakmamız lazım ama gelmezse p.tesi sabah gel dedi tekrar olmadı dün sabah gittim herşey normaldi kalp atışları hareketleri gayet iyi dedi doktor
Günaydın arkadaşlar açıkcası moralim sıfıra indi...bebeklerini kaybeden anneleri okudukça....Rabbim onlara sabır versin ve inş en kısa zamanda tekrar nasip olur bebek heyecanı...
Rabbim korusun bebeklerimi...çok zor bir durum olsa gerek...Allah düşmanımın başına bile vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?