KIzlar kahverengi lekelenmem bitmişti bugün kırmızı geldi . Hastaneye gittik kalbi durmuş . 2 3 gün olmuş duralı
Merhaba kızlar;
Nasip kısmetse eylül annesi olacağım ben de. Uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak bugune kısmetmiş
günaydın kızlar,
bende bir haftadır bir normallik, bir normallik sormayınbulantı olsa, olmasın demicem yani o derece. ne alınganlık, ne uyku hali, ne sinir, ne kanama, ne bir his! ay gayet normalim, sinir oldum kaç gündür. durdu mu acaba kalbi diye düşünmek istemiyorum ama insanın ara sıra da olsa aklına düşmüyor değil.
10 gün oldu doktora gitmeyeli bu sefer arayı çok açtımakşam gidip göreyim de içim rahat etsin.
bu arada bebeğini kaybedenleri de görünce hepten insan kendine dönüyor. Bebeğini kaybedenlere Allah çok çok sabır versin ve en kısa zamanda bir tane daha bebek versin.[/Q
Offfffffff aynı şeyler bendede var canım sorma yaaa..
hamilelik haftamız aynı acaba bu haftadan sonra normalmidir ben en son geçen perşembe gittim herşey normaldİ çokşükür kalbi pıt pıt atıyordu ama dün öğlenden beri bıçak gibi kesildi bel ve kasık ağrım bide ağzımda tuaf bi tad vardı oda yok denecek kadar az bende kötü hissettin kendimi tabi kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına herşey geliyor..elimi karnıma koyup dinliyorum pıt pıt ses geliyordu akşam gerçi bugün bakamadım hiç işyerinde
ama çok şükür kanama falan yok Allahhhhhh korusun bebeklerimizi..
Sen doktora git canım da iyi haberlerini ver bize inşallah bende haftaya çarşamba gideceğim:)
günaydın kızlar,
bende bir haftadır bir normallik, bir normallik sormayınbulantı olsa, olmasın demicem yani o derece. ne alınganlık, ne uyku hali, ne sinir, ne kanama, ne bir his! ay gayet normalim, sinir oldum kaç gündür. durdu mu acaba kalbi diye düşünmek istemiyorum ama insanın ara sıra da olsa aklına düşmüyor değil.
10 gün oldu doktora gitmeyeli bu sefer arayı çok açtımakşam gidip göreyim de içim rahat etsin.
bu arada bebeğini kaybedenleri de görünce hepten insan kendine dönüyor. Bebeğini kaybedenlere Allah çok çok sabır versin ve en kısa zamanda bir tane daha bebek versin.[/Q
hamilelik haftamız aynı acaba bu haftadan sonra normalmidir ben en son geçen perşembe gittim herşey normaldİ çokşükür kalbi pıt pıt atıyordu ama dün öğlenden beri bıçak gibi kesildi bel ve kasık ağrım bide ağzımda tuaf bi tad vardı oda yok denecek kadar az bende kötü hissettin kendimi tabi kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına herşey geliyor..elimi karnıma koyup dinliyorum pıt pıt ses geliyordu akşam gerçi bugün bakamadım hiç işyerinde
Sen doktora git canım da iyi haberlerini ver bize inşallah bende haftaya çarşamba gideceğim:)
kızlar saçmalamayın lütfen kötü şeyler getirmeyin aklınıza,artık bulantılarımızın falan kesilmesi çk normal,gebeliğimiz ilerliyo,hep dememişmiydik 3 ayda bitiyomuş diye..içinizi rahat tutun lütfen,güzel düşünün güzel olsun,bebişleride üzmeyin böyle düşünerek,herşey çk güzel olacak,hayırlısıyla kucağımıza alacaz inanın buna,bak şurda 2-3 haftaya cinsiyetler belli olcak,bunları düşün,bebişim kız mı erkekmi,ay şunu alıyım,yok bu beşik daha güzel deyip bunlara kafa yorum,yapıcaksanız bunlara stres yapın.
bu arada bebişlerimizin hareketlerini henüz hissedemezmişiz,bende kalbini falan hissettiğimi düşünmüştüm ama falso çıktı,dr.um 9 hafta sonra hissedersin dedi...
kızlar saçmalamayın lütfen kötü şeyler getirmeyin aklınıza,artık bulantılarımızın falan kesilmesi çk normal,gebeliğimiz ilerliyo,hep dememişmiydik 3 ayda bitiyomuş diye..içinizi rahat tutun lütfen,güzel düşünün güzel olsun,bebişleride üzmeyin böyle düşünerek,herşey çk güzel olacak,hayırlısıyla kucağımıza alacaz inanın buna,bak şurda 2-3 haftaya cinsiyetler belli olcak,bunları düşün,bebişim kız mı erkekmi,ay şunu alıyım,yok bu beşik daha güzel deyip bunlara kafa yorum,yapıcaksanız bunlara stres yapın.
bu arada bebişlerimizin hareketlerini henüz hissedemezmişiz,bende kalbini falan hissettiğimi düşünmüştüm ama falso çıktı,dr.um 9 hafta sonra hissedersin dedi...
herkese merhaba arkadaşlar sizlere yatış pozisyonlarınızı sormak istiyorum ya ben 10. hafta girdim bu dönemde yüz üstü falan yatıyor musunuz ben çok tedirgin oluyorum cvp verirseniz sevinirim
kızlaaaaarrr tam 2 aylık oldu bebişim...kalp atışını duyduk ama bulantılar beni mahfediyor...ne zaman geçecek bunlar....sürekli bulanıyor sürekli....
neyse Allahım hayırlısını versin......
bende çok kötüydüm ama bir haftadır bayağı azaldı sigara dumanına karşı tahamüllüm yok suyu yinee pek içemiyorum onun haricinde bayağı azaldı kii çok kötüydümm bir haftaya daha da iyi olurum gibi 3. aya kadar tamami ile geçiyor sankii umarım senin kide kısa sürer canım
hamile olduğumu oğrendığımden beri yuzustu kapanıp uyumadım hıç ama sırt ustude uyuyamam illakı bı taraf dönucem. bıde ben çok kıvrılıyorum dızlerımı belıme cekıyorum eşim kızıyo çok alışkanlık ışte
cvp için teşekürler canım bana doktorum 3 aylık olana kadar yatış pozisyonunu değiştirmene gerek yok yüzüstüde yatabilirsin demişti henüz kemiklerimizin gerisindeymiş kesemiz ama genede sağ tarafıma yatınca karnım da pıt pıt pıt die seyirmeler oluyo sırt üstüde yatınca belim agrıyo zaten sol taraf en sağlıklısıymış 3 aydan sonrada sürekli sol tarafımıza yatcakmışız:)
hamile olduğumu oğrendığımden beri yuzustu kapanıp uyumadım hıç ama sırt ustude uyuyamam illakı bı taraf dönucem. bıde ben çok kıvrılıyorum dızlerımı belıme cekıyorum eşim kızıyo çok alışkanlık ışte
günaydın kızlar,
Bir tek ben böyle düşünmüyorum sanırım o kadar çok kayıp var ki bende mide bulantılarım geçince ağız tadımda eskisi kadar zahir gibi değil şühe ediyorum inanın yarın doktora gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum gerçi kızımda da bu aylarda geçmişti iyiyiz yaaa bizz artık hamileliğin güzel dönemlerine giriyoruz inşallahhh
hadıya o zaman bebekler hep sağ tarafta oluyor sanırım:44:. ne cahılım ee ilk gebelik malumsende İzmirde misin cnm nereye devam ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?