2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Eylül Anneleri,

Bebeğini kaybeden arkadaşa Allahtan sabır diliyorum.. Umarın en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebeğe sahip olursun.

Aramıza yeni katılanlara da huzurlu, sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

günaydın eylül ün güzel anneleri!!!

bulantı geçti şükür koku hasasiyetine göre bazen tavan yapıyor ama sabhları falan kusmam yok tek sorunum tek derdim ishal gece yatağa giriyom sabah kadar 2-3 kez wc de uyuyacam nerdeyse geçen c.tesi doktora gittim elevittendri dedi 3-4 gün elevti içmedim aynen devam patetes haşladım yedim normal zamanda onu yesem 3 gün wc gitmemen lazımdı ama bana mısın demedi bişi olmaz korkma diyo doktorum ama perşembeye hastanede randevum var aşılamamı yapan doktorumla onada soracam acaba zararı var mı diye korkuyorum artık bi yerlere gitmeye valla varmı bu sorunu yaşayan aranızda bayanlar.. bu arada c.tesi doktorum bebeğin gelişimi gayet güzel dedi senin ishal onu etkilememiş dedi :)

yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, tepki verebilirsiniz, bazen bir konuda bir tane doğru yoktur, alternatifler de olabilir. alternatif düşünce olarak okuyun artık. ben bebeğimi kaybedersem buraya yazıp sizle paylaşmam. ben sizle bunu paylaşıp kendimi 1 tık rahatlatırken(belki de hiç), sizleri bunun 10 katı 20 katı strese sokamam. bilmiyorum ama bana bencillik gibi geliyor. nitekim bundan önce düşük yaşadığımda haziran anneleri forumuna yazmadım bebeği kaybettiğimi. zira üzücü bir olay olsa da dünya sonu da değil çünkü bir kere hamile kalındı mı demek ki bir kere daha hamile kalınabiliyor. tüp bebek de olsa, aşılama da olsa, tedavi de olsa onca emek de olsa vs vs. bana göre umut ettiğin ve inandığın sürece, hayırlıysa hakkında her ne istersen olur. o kadar istediğin şeyi Allah senden nasıl esirgesin ki.. yandım bittim mahvoldum yaşayamam diye feryat figan etmek de sadece kendine zarar.. zaten hamileliği öğrendiğimden beri stresliyim, bir de kötü haberlerle hepten strese giriyorum. tamam haberleşelim kayıpları fakat bence taziye mesajlarını da çok uzatmamak lazım ya da özelden iletmeli bilemiyorum..

Tünaydın en güzel eylül anneleri

üzücü kayıplar olmuş sanırım inşAllah Rabbim en kısa zamanda
sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder kendinizi çok üzüpte buna engel olmayın

güzel düşünelim güzel şeyler olsun hayatımızda inşAllah
bol bol dua edelim bebişlerimiz için :)

canım ya dünden beri sanki ben hissediyorum gibi geliyodu bana
başka bişeymiymiş o sanki böyle hareket ediyomuş gibi değişik bişeydi ihihi :)
uyduruyorum heralde psikolojikmen

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar sizlere yatış pozisyonlarınızı sormak istiyorum ya ben 10. hafta girdim bu dönemde yüz üstü falan yatıyor musunuz ben çok tedirgin oluyorum cvp verirseniz sevinirim

kızlar ona bakarsanız benım hıç bulantım olmadı. iştahımda yerınde malesef dr demese ınanamayacağım hamıle olduğuma o derece. sadece ağzım çok tatsız
bu arada 9 haftada hıssedılıyomuş dıyosunuzda nasıl oluyo canım ben bırşey hıssetmıyorum mesela

herkese merhaba arkadaşlar sizlere yatış pozisyonlarınızı sormak istiyorum ya ben 10. hafta girdim bu dönemde yüz üstü falan yatıyor musunuz ben çok tedirgin oluyorum cvp verirseniz sevinirim

hamile olduğumu oğrendığımden beri yuzustu kapanıp uyumadım hıç ama sırt ustude uyuyamam illakı bı taraf dönucem. bıde ben çok kıvrılıyorum dızlerımı belıme cekıyorum eşim kızıyo çok alışkanlık ışte

tatlım yatarken ben sol tarafıma yatınca rahat ediyorum sadece
kıvrılıp yatıyorum sol tarafa yattığında sindirim sistemi daha iyi çalışıyor diye biliyorum
sanırım ondan :) mide yanmalarım da azalıyor böylece

cvp için teşekürler canım bana doktorum 3 aylık olana kadar yatış pozisyonunu değiştirmene gerek yok yüzüstüde yatabilirsin demişti henüz kemiklerimizin gerisindeymiş kesemiz ama genede sağ tarafıma yatınca karnım da pıt pıt pıt die seyirmeler oluyo sırt üstüde yatınca belim agrıyo zaten sol taraf en sağlıklısıymış 3 aydan sonrada sürekli sol tarafımıza yatcakmışız:)

hadıya o zaman bebekler hep sağ tarafta oluyor sanırım:44:. ne cahılım ee ilk gebelik malum sende İzmirde misin cnm nereye devam ediyorsun

cvp için tşk ederim canım benim doktorum 3 ay olna kadar istediğin gibi yatabilirsin dedi kesemiz henüz kemiklerimizin gerisindeymiş ama ben sağ tarafıma yatınca karnımda pıt pıt die seyirmeler oluyo sırt üstüde belim ağrıyo sol tarafta biraz daha rahat uyuyorum zaten en sağlıklısı sol tarafmış 3 aydan sonra sürekli sol tarafımıza yatcakmışız:)

hadıya o zaman bebekler hep sağ tarafta oluyor sanırım:44:. ne cahılım ee ilk gebelik malum sende İzmirde misin cnm nereye devam ediyorsun

:) evet ilk gebelik tecrübesizlik biraz zorluyor bizleri izmirdeyim canım bende buca tıp a gidiyoruz biz doktorumdan da çok memnunum sen nereye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…