İyi akşamlar bugün doktora gittik bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam .kimseye yaşatmasın allahım
Canim ne guzel bı duygu çok sevindim kaçıncı haftan senin ?
İyi akşamlar bugün doktora gittik bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam .kimseye yaşatmasın allahım
gözünaydın canım seninle doğumumuz aynı görünüyor bende 2 hafta sonra 2 li taramaya gitcem
bu arada dr. unu çok kınadım,bence vakit geçmeden değiştirmelisin..
KIzlar kahverengi lekelenmem bitmişti bugün kırmızı geldi . Hastaneye gittik kalbi durmuş . 2 3 gün olmuş duralı
anladım canım benide dr.um 10. ve 13.haftada cagırdı 2 martta gidicem zor dayanıyorum.7.hafta bitiminde gittim minnacıktı sadece bak kalbi bu kımıldayan şey dedi çok güzel bir duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın.bnm o ark.14 haftası bittiginde yaptırmış o testi ama ona sormuşlar ztn normalde 70 tl ödemeyken eger cdve renkli olt.istiyosan 90 demişler.ondan sordum.ben daha doktoruma test fiyatını ve uygulamalarını soramadım 2sinde ögrenicem bakalım o zmn 10 hafta bitmiş olucak.isim düşünmeye başladınız mı oğluşuna :)
Canım bende aynı düşüncelerdeydim taaaaaaaa ki 6 cm açıklıkla koridorda yürüyüp sancı çeken hatunu görünceye kadar :))) amaaaaaaaan bebişim sağlıkla gelsinde gerisi boş kendimi şöyle teselli ediyorum benim adet sancım çok şiddetli olurdu her ay kıvranırdım sancıdan annemde sancılı olurmuş ve bana hep dediği şu doğum sancısı bu çektiğin sancının biraz fazlasııı :)) eeee Rabbim kaldıramayacağımız yükü yüklemez bize o yüzden çatır çatır doğuracam diye dalga geçiyorum kendimle ...olumsuz düşünüp dert olana kadar kuzumla şu zamanların tadını çıkarmaya bakıyorum arada aklıma gelince tırsıyorum o ayrı
Merhaba kızlarrrr :)
Neden sezeryan düşünüyorsunuzkiii ?? Sezeryan doğum duydugum ve gorduklerıme gore gercekten zor bır doğum.. Doğum sonrasıda ınsan baya zorlanıyor dikişler falan oturup kalkamıyor bıle.. Bende normal dogum ıstıyorum ınanın cok korkuyorum normal dogumdan ama Allahım verır o zaman gucu bıze katlanırız bır anda olup cıkıyomus zaten.. Ve 2,3 gundede ayaklanıyoruz.
ay tırsıyorum ama normal doğurmak içinde her gün dua ediyorum aaaaay psikopat gibi hissettim kendimi :)) canım benim bende öyle diyorum çatır çatır doğuracam Allahtan bir aksilik olmazsa normal istiyorum hem öyle epidural falanda istemiyorum ne çekilmesi gerekiyorsa çekecem anasını satayım boşuna cennet anaların ayağında değil Şaka bir yana Rabbim hayırlı doğum nasip etsin önceliğim tabi ki normal doğum senin ne rahatsızlığın var güzelim geçmiş olsun
slm canım
benim tedavi denemelerimde doktorum veriyordu o şurubu...ama hiç kullanmak zoruunda kalmamıştım...bide çözümü sabah akşam sıcak suyun şiçine bal koyup içmekte buldum...ama baya yoğun bi karışım hazırlıyorum....bazı arkadaşlar tahin tavsiye etmiiş...denemedim ama mantıklı geldi....bu arada takvime göre aynı doğum günlerimiz...benim sat 15 aralık....seninde mi öyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?