2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar bugün doktora gittik bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam . kimseye yaşatmasın allahım

canım geçmiş olsun rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalmanı nasip etsin... Ama görüyorum ki çok fazla bu şekilde olan var bundan beş sene önce kızıma hamile iken yine forumda konuşurduk bu şekilde çok kürtaj yoktu bu sene mi bu kadar çok denk geldi anlamadım yoksa gittikçe bu kimyasallar bizi etkiliyor mu anlamadım .... Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

gözünaydın canım seninle doğumumuz aynı görünüyor bende 2 hafta sonra 2 li taramaya gitcem

bu arada dr. unu çok kınadım,bence vakit geçmeden değiştirmelisin..

evet aynı gözüküyoruz aslında ben bayadır seni takip ediyodum 1 ay tatil yapınca ara verdim bulunduğum şehirde özelde 3 dr var 2 bayan bir erkek benimki bayan valla şu sıralar herkes benimkine geçiş yapıyo yani şimdilik en iyisi bu

İyi akşamlar bugün doktora gittik bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam . kimseye yaşatmasın allahım

canimm benimmm ne desem bilemiyorummm...allah baska accilar yasatmasin.,...insallah en kisa zamandaa bir bebgin olur saglikli bir sekilde kucagina alirsin

nasilsiniz eylul annneleri herkes iyimi bakalimm..cinsiyeti ogrenen varmi ben cok heyecanliyim yaaaa..canim cok tatli cekiyorr...biseylar almak istiyorum artik bebisimeee

iyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldım Allah nasip ederse bende eylül annesi olacam yarın tam 12+0 oluyoruz yani 3 ayımız bitiyo haftaya salı ikili test için gidecem Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun inşallah

salsaaaa nasilsinnnnnn yaa senin doktorunnn ense kalinliginaa ikili tarama testi falan yaptimi bende birsye yapmadi yaaa,...aklimda soru isareti kaldi...kardesim kadin dogumcuda asistan..yapilmasi gerektigini soyledi..

KIzlar kahverengi lekelenmem bitmişti bugün kırmızı geldi . Hastaneye gittik kalbi durmuş . 2 3 gün olmuş duralı

benim 2 yıldır aklımda tek isim var ASRAN gece ve gündüz demek
aslında isim değil ben uydurdum , benim çok sık okuduğum bi salavatta geçiyor
ama eşime çok sıcak gelmiyo biraz zorlanıcaz bu gidişle isim bulmakta

Of yaaa cok uzuldum canim gecmis olsun...
Kac haftalikken durmus peki ..kan gelince dusurmeleri gerekmezmi neden kurtaja aliyorlarki.. zaten morakin bozuk bide bu kurtaj isini yapmasalarsi baska turlu olsaydi.. haftalar ilerledikce artik kalp durma olmaz derken seni duydum rabbim sabirlar versin..

aminnnnn cnm inş. rabbim kolaylıkla pıttttt diye doğumlar nasip eder hepimize..aynı tırsmalar bende de var hemi de çokkkkkkkkkk

ben tırssamda normal de denemek istiyorum şansımı. inş. kolay olur çok korkuyorum aslında ama.çünkü ilk doğumda normalde kesik olayı çok oluyormuş:18: neyse bunları düşünmeyelim.bol bol dua edelim demi?

bnde dua ediyorum aynen.korkunun ecele faydası yok.

Kızlar göbek deliğim çekiliyor gibi hissediyorum, oturup kalkarken de kasılmalar oluyor. normal mi? sizin de öyle oluyor mu? ilk hamileliğim 8+4. haftadayız.

Canımmm evet benimde sat 15 aralık:))ayne şeyleri yaşıyoruz aynı zamanlarda ne guzellll... Benim ikinci bebeğim olucak kısmetse 5 yaşında bir kızım var senin ilk sanırım... Ama ilk de olsa ikinci ,üçüncü farketmez sanırım heyecan,mutluluk ve endişeler hep aynı... Ben açıkcası bağırsak problemimi ilk hamileliğimde hat safhada yaşadığımdan temkinli olmak adına tedavi oldum beslenme uzmanı desteği ile besleniyordum aylardır ama minik yavrum içime düşünce herşey hoooooppp eski halini aldı resmen kıvrım kıvrım kıvrandım diyebilirim.. Aslında bende pek şurup tarafdarı değilim canım ama kızımda 3. Aydan sonra düzelmişti nispeten en azından ozaman kadar içerim diyorum ama şu ballı suyu ve tahini deneyeyim zaten tatlı krizlerine girip duruyorum bari yediklerim derdimede derman olsun:))seni ve minik meeğini öpüyorum canım irtibatı kesmiyelim haberleşelim sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…