kızlar bendede bır uyku halı... normalde akşam 10 dan sonra uykum gelırdı şimdi akşam 8.30 oldumu gözlerım kapanmaya başlıyohiçbir diziyi tam izleyemıyorum
bu arada hala hıç bulantım yok çok tuhaf değil mi ya.....hiç bulanmadı mıdem benım:44:
Mrb kizlar ne zamandir takip ediyodum sizleri tanismak bugune nasipmis.
kızlar bendede bır uyku halı... normalde akşam 10 dan sonra uykum gelırdı şimdi akşam 8.30 oldumu gözlerım kapanmaya başlıyohiçbir diziyi tam izleyemıyorum
bu arada hala hıç bulantım yok çok tuhaf değil mi ya.....hiç bulanmadı mıdem benım:44:
ah sibelcim sadece akşamları mı basıyo ben bütün gün uyku halindeyim işyerinde başımı zor ayakta tutuyorum.birde şükret cnm ne güzel bulantının olmaması benim artık çıkarmaktan boğazlarım parçalandı resmen kanıyor ,çıkarmaya korkuyorum,yemekte yiyemiyorum iştah gitti resmen eridim
bende bütün gün uyku halindeyim.ayakta zor duruyorum.yüzüm acayip solgun makyajda işe yaramıyor.ner gören bu ne hal diyor ya sizde de solgunluk var mı
evet canım uyku hali benim hala devam ediyo ve yüzümdeki solgunluk hamile kaldığım günden beri
bide makyajla uğraşabilen bi insan da değilim
yüzüm soldu gözlerimin altı morardı ama maşllah göbiş yerinde ihihi
evet canım uyku hali benim hala devam ediyo ve yüzümdeki solgunluk hamile kaldığım günden beri
bide makyajla uğraşabilen bi insan da değilim
yüzüm soldu gözlerimin altı morardı ama maşllah göbiş yerinde ihihi
günaydın güzel hamişler sabah sabah bir midem bulandıki anlatamam normalde fazla olmuyor ama ne oldu anlatımda sizde bilin cumartesi günü Bim den süt aldım 4 tane her sabah bir tane işte içiyorum gelir gelmez bu sabah son kutumu içim dedim geri çıkardım süt bozuk yoğurt gibi olmuş hemen geri çıkarttım baktım s.k tarihine 01.06.2013 ama geri götürecem bilsinler benim yerime bir çocukta içmiş olabilirdi.. bu arada ishalde olmuşum karnım ağrıyor ama başka birşeyimiz yok Allaha şükür bebeğim iyi olsunda ben herşeye razıyım..
Günaydın hanımlar.Bugün ben de uykusuzum.Dün gece buralar yağmurdan,gök gürültüsünden yıkıldı.03:40'da bir gök gürledi,deprem oldu sandık eşimle.Evi salladı sesi.
Tabi oğlum da sese uyandı.Sonra tam dalıyor, gök gürlüyor, uyanıyor....tam dalıyor gök gene gürlüyor,ağlayarak uyanıyor.Sabahı sabah ettik.1-2 defa ben gittim,eşim abartısız 8-9 defa kalkmıştır oğlanı yatıştırmaya.Sabaha karşı yağmur durdu da birazcık uyuduk
Mrb kizlar ne zamandir takip ediyodum sizleri tanismak bugune nasipmis.
bende de durumlar aynı ya bir an önce düzelmek istiyorum.3. aydan sonra mı normale döneniz acaba?
bende makyajla ugrasamıyorum malum gün içinde defalarca yüzümü yıkıyorum sürekli çıkarıyorum..göbüşte yok ama senin 3aylık olmuş cnm,bnm sadece rahmimim üstü kabarık biraz oda göz aldanması olmasın diue sabah bakıyorum.çok zayıfladım heralde göbüş geç çıkıcak
Günaydın kızlarrrr
Bende koyu kıvamlı sarı akıntı geldı hafifte yeşil gıbı korktum ama ben neden gelmıs olabılır? Yarın doktora randevumuz var gercı bakalım. Bana cok dua edın hamişlerrr
günaydın güzel hamişler sabah sabah bir midem bulandıki anlatamam normalde fazla olmuyor ama ne oldu anlatımda sizde bilin cumartesi günü Bim den süt aldım 4 tane her sabah bir tane işte içiyorum gelir gelmez bu sabah son kutumu içim dedim geri çıkardım süt bozuk yoğurt gibi olmuş hemen geri çıkarttım baktım s.k tarihine 01.06.2013 ama geri götürecem bilsinler benim yerime bir çocukta içmiş olabilirdi.. bu arada ishalde olmuşum karnım ağrıyor ama başka birşeyimiz yok Allaha şükür bebeğim iyi olsunda ben herşeye razıyım..
bende de uykusuzluk başladı. artık sol tarafa yatmamız gerektiği için gece boyunca bi sağıma bi soluma dönüp durdum. çok zor, nasıl yatıcam bilmiyorum. solumda kalbim sıkışıyor, kolum uyuşuyor. sürekli sağıma yatarsam kalçam acıyor... zaten sağa yatmayın diyorlar. bütün gece kendimle boğuştum
sütlerin üzerlerindeki son kullanma tarihlerine pek aldanmamak gerekiyor. kaç defa öyle aldığımız süt bozuk çıktı. en iyisi biraz ısıstıp çöküp çökmediğine bakmak.
sağa yatmak yasak mı yandım ki ne yandım. ben genelde sağıma yatarım.. sola yatmak bebeğin daha çok gelişmesini, beslenmesini sağlıyormuş ama sağa yatmak neden yasak.
kızlar birde mesajlarınıza koyduğunuz smileyleri nasıl ekliyorsunuz ben bir türlü bulamadım :S
bende makyajla ugrasamıyorum malum gün içinde defalarca yüzümü yıkıyorum sürekli çıkarıyorum..göbüşte yok ama senin 3aylık olmuş cnm,bnm sadece rahmimim üstü kabarık biraz oda göz aldanması olmasın diue sabah bakıyorum.çok zayıfladım heralde göbüş geç çıkıcak
yasak değil ama önermiyorlar. çünkü sağ tarafımızda daha çok damar ve sinir varmış bunların üzerine yatılmasını önermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?