2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıııınnn...

heran uykuda benim gözümde sürekli uyumak istiyorum. işten eve kendimi atıyorum, bişeyler atıştırıp hop uzanıyorum. gözüm uykudan başka bişey görmüyor.

Mide bulantım benimde birkaç kere oldu. bi kaçgündür daha çok mide yanması gibi garip bir şey oluyor. Ama burda mide bulantısı çeken arkadaşları gördükçe hem halime şükür ediyorum hem onlara dua ediyorum.

Şanslı hamilelerdeniz. işte mide bulantım olsa geçmezdi günler.

Mrb kizlar ne zamandir takip ediyodum sizleri tanismak bugune nasipmis.

Hoşgeldin aramıza.. sağlıklı stressiz huzurlu hamilelik geçirirsin geçiririz inşallah.

ah sibelcim sadece akşamları mı basıyo ben bütün gün uyku halindeyim işyerinde başımı zor ayakta tutuyorum.birde şükret cnm ne güzel bulantının olmaması benim artık çıkarmaktan boğazlarım parçalandı resmen kanıyor ,çıkarmaya korkuyorum,yemekte yiyemiyorum iştah gitti resmen eridim

Ins hepimizin hamilelikleri problemsiz gecer.bendede 2 tane myom var biri 6 cm. Biri 2,5 cm.doktorum riskleri var dedi ama insallah birsey olmaz.allah hepimizinn yardimcisi olsun.

bende bütün gün uyku halindeyim.ayakta zor duruyorum.yüzüm acayip solgun makyajda işe yaramıyor.ner gören bu ne hal diyor ya sizde de solgunluk var mı

bende bütün gün uyku halindeyim.ayakta zor duruyorum.yüzüm acayip solgun makyajda işe yaramıyor.ner gören bu ne hal diyor ya sizde de solgunluk var mı

evet canım uyku hali benim hala devam ediyo ve yüzümdeki solgunluk hamile kaldığım günden beri
bide makyajla uğraşabilen bi insan da değilim
yüzüm soldu gözlerimin altı morardı ama maşllah göbiş yerinde ihihi

bende de durumlar aynı ya bir an önce düzelmek istiyorum.3. aydan sonra mı normale döneniz acaba?

günaydın güzel hamişler sabah sabah bir midem bulandıki anlatamam normalde fazla olmuyor ama ne oldu anlatımda sizde bilin cumartesi günü Bim den süt aldım 4 tane her sabah bir tane işte içiyorum gelir gelmez bu sabah son kutumu içim dedim geri çıkardım süt bozuk yoğurt gibi olmuş hemen geri çıkarttım baktım s.k tarihine 01.06.2013 ama geri götürecem bilsinler benim yerime bir çocukta içmiş olabilirdi.. bu arada ishalde olmuşum karnım ağrıyor ama başka birşeyimiz yok Allaha şükür bebeğim iyi olsunda ben herşeye razıyım..

bende makyajla ugrasamıyorum malum gün içinde defalarca yüzümü yıkıyorum sürekli çıkarıyorum..göbüşte yok ama senin 3aylık olmuş cnm,bnm sadece rahmimim üstü kabarık biraz oda göz aldanması olmasın diue sabah bakıyorum.çok zayıfladım heralde göbüş geç çıkıcak

geçmiş olsun cnm iyiki farketmişsin.dün bende boş karın agrısı çektim ishalim fln yoktu ama geçti.alttan agrımız olmadıkça dert etmicez artık napalım büyüyor bebeklerimiz

bende de uykusuzluk başladı. artık sol tarafa yatmamız gerektiği için gece boyunca bi sağıma bi soluma dönüp durdum. çok zor, nasıl yatıcam bilmiyorum. solumda kalbim sıkışıyor, kolum uyuşuyor. sürekli sağıma yatarsam kalçam acıyor... zaten sağa yatmayın diyorlar. bütün gece kendimle boğuştum

Günaydın kızlarrrr
Bende koyu kıvamlı sarı akıntı geldı hafifte yeşil gıbı korktum ama ben neden gelmıs olabılır? Yarın doktora randevumuz var gercı bakalım. Bana cok dua edın hamişlerrr

bende de durumlar aynı ya bir an önce düzelmek istiyorum.3. aydan sonra mı normale döneniz acaba?

12+4 şuan tatlım benim 3 ayım şükür ki doldu birtek dün çok güzel bi şekilde yemek yedim çıkarmadan :)
ilaçlarmı düzgün kullandığım taktirde yanmalarım da azaldı şükürler olsunnnnn inşAllah fazla iştahım açılmaz kilo almayım

canım ben zayıf değildim o kadar yemek yiyemedim o kadar çıkardım halada kilomda değişiklik olmadı ama göbiş baya bi çıktı ihihi :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr
Bende koyu kıvamlı sarı akıntı geldı hafifte yeşil gıbı korktum ama ben neden gelmıs olabılır? Yarın doktora randevumuz var gercı bakalım. Bana cok dua edın hamişlerrr

cnm benimde kahverengi lekelenmelerim vardı geçti 3 -4 gündür gelmiyor ama dün dediğin gibi koyu kıvamlı sarı akıntım geldi ama doktr randevuma daha çok var...ama birşey olmaz diye biliyorum...hamilelikte akıntıları normal kabul ediyorlar..sen yinede bir sor cnm...

sütlerin üzerlerindeki son kullanma tarihlerine pek aldanmamak gerekiyor. kaç defa öyle aldığımız süt bozuk çıktı. en iyisi biraz ısıstıp çöküp çökmediğine bakmak.

sağa yatmak yasak mı yandım ki ne yandım. ben genelde sağıma yatarım.. sola yatmak bebeğin daha çok gelişmesini, beslenmesini sağlıyormuş ama sağa yatmak neden yasak.

kızlar birde mesajlarınıza koyduğunuz smileyleri nasıl ekliyorsunuz ben bir türlü bulamadım :S

günaydın guzel anneler bu sabah ta minik fasülyem ben burdayım annee dedi bulantıyla basladık gune :)

herkese bulantısız enerjı dolu bi gun diliyorum cabuk cabuk gecsın bu zor gunler insallah

yasak değil ama önermiyorlar. çünkü sağ tarafımızda daha çok damar ve sinir varmış bunların üzerine yatılmasını önermiyorlar

bende uğrasamıyorum hatta çok yapmam ama işe gidince ve bu halde olunca yapmak zorunda kalıyorum yinede kapatamıyoum solgunluğumu

sizin de göğüslerinizdeki hassasiyet ve dolgunluk azaldı mı? ben 12. haftaya girmek üzereyim ve 2 gündür göğüslerim daha bi normal, daha az acıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…