12+4 şuan tatlım benim 3 ayım şükür ki doldu birtek dün çok güzel bi şekilde yemek yedim çıkarmadan :)
ilaçlarmı düzgün kullandığım taktirde yanmalarım da azaldı şükürler olsunnnnn inşAllah fazla iştahım açılmaz kilo almayım
canım ben zayıf değildim o kadar yemek yiyemedim o kadar çıkardım halada kilomda değişiklik olmadı ama göbiş baya bi çıktı ihihi :)
sizin de göğüslerinizdeki hassasiyet ve dolgunluk azaldı mı? ben 12. haftaya girmek üzereyim ve 2 gündür göğüslerim daha bi normal, daha az acıyor..
ne güzel canım ya,umarım iyi günlerin baslangıcıdır senin için
kilo almak benim en korkulu rüyam sınrlar içinde kalırız ins.
inşAllah hepimiz için en güzel günler olur ilerleyen günlerde tatlım :)
hatta biz kilo almadan sadece bebişlerimiz kilo alır
canım benimkilerde bi değişiklik olmadı hatta bu aralar daha çok kaşınıyo nedendir bilmiyorum
dahada mı büyüyo acaba diyorum kendi kendime
büyüsünler sütlensinler bebişlerde bol bol cuk cuk çeksinler doysunlar
oyle dıyorsunuz tabıkıde bulantısız olmak ıyıde kızlar hıç bulanmadı yahu.... ne biçim hamıleyım ben dıye kendımden şüpheye düşer oldum
kılo mevzusuna hıç gırmıyorum zaten 72 ıle hamıle kaldığım ıçın dr enfazla 10 kılo almalısın dedi ben bır ayda 3-4 kılo aldım
oyle dıyorsunuz tabıkıde bulantısız olmak ıyıde kızlar hıç bulanmadı yahu.... ne biçim hamıleyım ben dıye kendımden şüpheye düşer oldum
kılo mevzusuna hıç gırmıyorum zaten 72 ıle hamıle kaldığım ıçın dr enfazla 10 kılo almalısın dedi ben bır ayda 3-4 kılo aldım
kızlar bişi sorcam,2-3 gündür afedersiniz çamaşırım şıkmaya başladı beni,normalde bol bile olurdu,acaba göbüş çıkmayamı başladı,yoksa belim falan mı kalınlaştıki ,sizdede oldumu böyle..
kızlar bişi sorcam,2-3 gündür afedersiniz çamaşırım şıkmaya başladı beni,normalde bol bile olurdu,acaba göbüş çıkmayamı başladı,yoksa belim falan mı kalınlaştıki ,sizdede oldumu böyle..
56 ile hamile kaldım canım ama daha 2 ayda 3-4 aldım bile sonraki aylar oturturuz umarım
ben 56 ile hamlıe kalsam hıç takmazdımama ben zaten on kılo fazlalıkla hamıle kaldım. ama napalım bebeğim sağlıklı olsunda veririrm ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?