2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım ya,umarım iyi günlerin baslangıcıdır senin için
kilo almak benim en korkulu rüyam sınrlar içinde kalırız ins.

sizin de göğüslerinizdeki hassasiyet ve dolgunluk azaldı mı? ben 12. haftaya girmek üzereyim ve 2 gündür göğüslerim daha bi normal, daha az acıyor..

canım benimkilerde bi değişiklik olmadı hatta bu aralar daha çok kaşınıyo nedendir bilmiyorum
dahada mı büyüyo acaba diyorum kendi kendime
büyüsünler sütlensinler bebişlerde bol bol cuk cuk çeksinler doysunlar

oyle dıyorsunuz tabıkıde bulantısız olmak ıyıde kızlar hıç bulanmadı yahu.... ne biçim hamıleyım ben dıye kendımden şüpheye düşer oldum
kılo mevzusuna hıç gırmıyorum zaten 72 ıle hamıle kaldığım ıçın dr enfazla 10 kılo almalısın dedi ben bır ayda 3-4 kılo aldım

kızlar bende şöyle bi 10 kilo alsam,(44+10) ..o kiloda doğumdan sonrada kalsa filinta gibi kız olurum..kilo almaktaki tek umudum hamilelik süreci,bakalım ne olacak.....

kızlar bişi sorcam,2-3 gündür afedersiniz çamaşırım şıkmaya başladı beni,normalde bol bile olurdu,acaba göbüş çıkmayamı başladı,yoksa belim falan mı kalınlaştıki ,sizdede oldumu böyle..

aman sibelcim dikkatli ol dikkat etmeye calış yemene,ben duyuyorum bazılarından iki kişilik yiyorum diye sakın öyle yapma teyzemden biliyorum çok hızlı kilo aldı çok zor verdi çogunuda veremedi,inş,kilolar sadece bebege gider cnm

ben de senin gibiyim pek bulantım yok. kilo mevzusu da benzer, daha ilk ayda 2 kilo alırnır mı yaa doktorum bu gidişle rejim verecek bana

olabilir pikocum bel genişliyodur göbüşte yani :)
bende sabah uyanınca düz olan karnımı gün içinde tanıyamıyorum psntolonumun düğmesi açık hep,çok komik.artık hırkamla fln gizleyip idare ediyorum gaz göbegi oluyo galiba

bide düşünün ağzımın tadı yok... bıde tadı olsa ilk aydan on kılo alcaktım herhalde
benımde pantolonlarım ve çamaşrlarım sıkmaya başladı artık. ama ben kılo aldım ondan. bırde malesef tuvalate çıkamıyorum geçmedı bı turlu.

56 ile hamile kaldım canım ama daha 2 ayda 3-4 aldım bile sonraki aylar oturturuz umarım

benimde aynı sadece bende oldu diye üzülürken sizdede varmıs rahatladım yahu

arkadaşlar hepinize merhaba umarım sorunsuz güzel bir gün geçiririz doktorunuza ne sıklıkla gidiyorsunuz bazı yorumlar dikkatimi çektide hani sanki böyle istedikleri zaman doktorlarına kontrole gidebiliyorlarmış gibi konuşmuşlar ......

ınş cnm
ilk gunlerde çok sık gıdıyordum doktora oyle çağırıyorlardı. ama gecen hafta kontrolum vardı bır ay sonra gel ense kalınlığına bakılcak dedı. bır ay çok uzun zaman gıbı geldı ama arkadaşlara sordum normal dediler:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…