2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pikoooooooooooocummmmmmmmmmmmm :)

ben kendime hamiş kilotlarından aldım ihihihi :) çok rahatlar sende dene tatlım
sıkıştırma yeğenimi ordaaaaaa bak heeeee

ben 56 ile hamlıe kalsam hıç takmazdım ama ben zaten on kılo fazlalıkla hamıle kaldım. ama napalım bebeğim sağlıklı olsunda veririrm ınş

bende fazla kiloyla hamile kaldım ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra vitaminlere başladım yemek yememe rağmen aşırı kilo aldım engel olamadım..77,5 kiloyla hamile kaldım şuan 76,5 kilodayım aşırı kilom var fazla takıyorum kafama ama bundan sonra takmayacam doğumdan sonra veririm bebeğimi sağ sağlim kucağıma alım hayırlısıyla...ama geçen hamileliğimde mide bulantım felan yoktu bunda azda olsa oldu ilkinde 2 ayda 3 kilo felan almıştım bunda almadım hatta yarım kilocuk verdim :)))))

ya bende o kilolara yakın bi kiloyla hamiş kaldım
ama şöyle bişey var benim boyumda 1,73 kilomu duyan herkes şaşırıyo
göstermiyomuşum ben o kadar en fazla 70 diyolar amanda aman bi seviniyorum
belkide diri vücut diye böyledir e doğumdasn sonra salarsa vücut kendini
böyle diri bir vücudu kaybedicem nasıl fenalardayım nası anlatamam

bende en son 7.haftada gittim dr. 3haftada bir çagırıcam dedi şimdi 10.hafta bitimi gidicem,13.hafta ikili test için geç olmaz dimi,heralde benide 13 ten sonra ayda 1e düşürür diye düşünüyorum

bende en son 7.haftada gittim dr. 3haftada bir çagırıcam dedi şimdi 10.hafta bitimi gidicem,13.hafta ikili test için geç olmaz dimi,heralde benide 13 ten sonra ayda 1e düşürür diye düşünüyorum

ben hamileliğimi 6. haftada öğrendim hemen doktora gittim kesem göründü 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarına bakıldı sonra da 2 li test için 1 ay sonraya randevu verdi yani ayda bire düştü normal yani hepimizin cvplar için çok tşk ederim bide folik asiti ne kadardır kullanıyorsunuz ben ilk kullandığımda idrarım inanılmaz sarıydı ama şimdi normale döndü hala kullanıyorum sizde oldu mu böyle şeyler?

Evet uykucu ben belimib agrisindan uyuyamadim 3gundur annem ananemle temizlik yaptik perdeler camlar halilar artik bugun pes etti herhalde belim iflas etti aslinda ben pek bisey yapmadin ama ayaktabile kalmak yetti sanirim..ayyy beliiim.

Burcu o bel ağrısı bendede var çok fena yürümekte zorlanıyorum bazen dün doktora gittim gebelikten kaynaklanıyo fazla ayakta kalmayın doğru şekilde oturun yada yatın dedi ne yapıcaz bilmiyorum ya

Burcu o bel ağrısı bendede var çok fena yürümekte zorlanıyorum bazen dün doktora gittim gebelikten kaynaklanıyo fazla ayakta kalmayın doğru şekilde oturun yada yatın dedi ne yapıcaz bilmiyorum ya

canlar yatarken iki bacak aranıza uzun bi yastık koyun o zaman birazda olsa rahat uyku uyuyabilirsiniz :)
minicik bi tavsiye

pikoooooooooooocummmmmmmmmmmmm :)

ben kendime hamiş kilotlarından aldım ihihihi :) çok rahatlar sende dene tatlım
sıkıştırma yeğenimi ordaaaaaa bak heeeee

cnımcım cahilliğin gözü kör olsun,bende daha yeni öğrendim hamiş kilodu olduğunu,bende bu haftasonu alıyım bari,sıkışmasın benim sıpa,

ay bişi daha sorcam hamileler için özel çıt çıtlı badide (zıbın) varmı ki?

o yok bebikim ama xl xxl ben bitane aldım ihihi :)
daha çok bol ama diğer çıtçıtlarımı kapamıyorum bişi olmasın diye öyle atlet gibi giyiyorum :)

Son düzenleme:

benımde nasipse 13.haftada bakılcak cnm. 12-14 arası normalmış zaten

merhaba, bende ilk 6. haftamda gittim, kontrole 2 hafta sonra çağırdı. son randevuyuda 1 ay sonrasına verdi. folik asitin 12 haftanın sonuna kadar kullanılması gerekiyor. idrarındaki sarılık su içmenle ilgili bir durumdur folik asitle pek ilgili olduğunu düşünmüyorum.

sizin de göğüslerinizdeki hassasiyet ve dolgunluk azaldı mı? ben 12. haftaya girmek üzereyim ve 2 gündür göğüslerim daha bi normal, daha az acıyor..

aynen benimde öyle oldu benim tüp bebek olduğu için ilaçları bıraktığımdan oldu diye düşündüm ama endişeler hiç bitmiyor değil mi şöyle oldu bebek iyi mi böyle oldu bebek iyi mi???

ya ben daha hiç rüya görmedim ama içime hep erkek doğuyor halam falan rüyasında erkek görmüş hayırlısı olsun bakalım doktor tahmin yapar belki cuma günü

tüh yawww oda olsaydı iyiymiş,ben zıbınsız hayatta duramam yaz kış giyerim,ne yapıcaksam karnım büyünce

bende çok severim hepte giyerim dediğin gibim
belkide benim gittiğim çamaşırcı da yoktur bitta başka bi yere sorarım
sende bulursan bana söyleyiver barim :)

herkeesee merhaba:) benide aranıza alırmısnz.. Benmde bebişim eylülde gelicek kısmetsee:)

hoşgeldin tatlımmm Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşAlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…