ben 56 ile hamlıe kalsam hıç takmazdımama ben zaten on kılo fazlalıkla hamıle kaldım. ama napalım bebeğim sağlıklı olsunda veririrm ınş
bende fazla kiloyla hamile kaldım ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra vitaminlere başladım yemek yememe rağmen aşırı kilo aldım engel olamadım..77,5 kiloyla hamile kaldım şuan 76,5 kilodayım aşırı kilom var fazla takıyorum kafama ama bundan sonra takmayacam doğumdan sonra veririm bebeğimi sağ sağlim kucağıma alım hayırlısıyla...ama geçen hamileliğimde mide bulantım felan yoktu bunda azda olsa oldu ilkinde 2 ayda 3 kilo felan almıştım bunda almadım hatta yarım kilocuk verdim :)))))
ınş cnm
ilk gunlerde çok sık gıdıyordum doktora oyle çağırıyorlardı. ama gecen hafta kontrolum vardı bır ay sonra gel ense kalınlığına bakılcak dedı. bır ay çok uzun zaman gıbı geldı ama arkadaşlara sordum normal dediler:44:
bende en son 7.haftada gittim dr. 3haftada bir çagırıcam dedi şimdi 10.hafta bitimi gidicem,13.hafta ikili test için geç olmaz dimi,heralde benide 13 ten sonra ayda 1e düşürür diye düşünüyorum
Evet uykucuben belimib agrisindan uyuyamadim 3gundur annem ananemle temizlik yaptik perdeler camlar halilar artik bugun pes etti herhalde belim iflas etti aslinda ben pek bisey yapmadin ama ayaktabile kalmak yetti sanirim..ayyy beliiim.
Burcu o bel ağrısı bendede var çok fena yürümekte zorlanıyorum bazen dün doktora gittim gebelikten kaynaklanıyo fazla ayakta kalmayın doğru şekilde oturun yada yatın dedi ne yapıcaz bilmiyorum ya
pikoooooooooooocummmmmmmmmmmmm :)
ben kendime hamiş kilotlarından aldım ihihihi :) çok rahatlar sende dene tatlım
sıkıştırma yeğenimi ordaaaaaa bak heeeee
cnımcım cahilliğin gözü kör olsun,bende daha yeni öğrendim hamiş kilodu olduğunu,bende bu haftasonu alıyım bari,sıkışmasın benim sıpa,
ay bişi daha sorcam hamileler için özel çıt çıtlı badide (zıbın) varmı ki?
bende en son 7.haftada gittim dr. 3haftada bir çagırıcam dedi şimdi 10.hafta bitimi gidicem,13.hafta ikili test için geç olmaz dimi,heralde benide 13 ten sonra ayda 1e düşürür diye düşünüyorum
o yok bebikim ama xl xxl ben bitane aldım ihihi :)
daha çok bol ama diğer çıtçıtlarımı kapamıyorum bişi olmasın diye öyle atlet gibi giyiyorum :)
ben hamileliğimi 6. haftada öğrendim hemen doktora gittim kesem göründü 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarına bakıldı sonra da 2 li test için 1 ay sonraya randevu verdi yani ayda bire düştü normal yani hepimizin cvplar için çok tşk ederim bide folik asiti ne kadardır kullanıyorsunuz ben ilk kullandığımda idrarım inanılmaz sarıydı ama şimdi normale döndü hala kullanıyorum sizde oldu mu böyle şeyler?
bnm icime erkek doguyor ruyalarimda hep erkek cocuk goruyorummm...farketmz hangisi gelirse hosgelirrrr
herkeesee merhaba:) benide aranıza alırmısnz.. Benmde bebişim eylülde gelicek kısmetsee:)
sizin de göğüslerinizdeki hassasiyet ve dolgunluk azaldı mı? ben 12. haftaya girmek üzereyim ve 2 gündür göğüslerim daha bi normal, daha az acıyor..
anLadım cnm sen 6 dagittin diye kalp atışından sonra normale düşürdü heraldeztn her dr bir olmuyomuş.folk asitide 3ay sürekli kullanmamız gerekiyo idrar rengi tamamen su tüketiminle alakalıdır cnm
Hoşgeldin aramıza canımm
tüh yawww oda olsaydı iyiymiş,ben zıbınsız hayatta duramam yaz kış giyerim,ne yapıcaksam karnım büyünce
herkeesee merhaba:) benide aranıza alırmısnz.. Benmde bebişim eylülde gelicek kısmetsee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?