2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kız delimisin hamilelikten korkulurmu hiç? dünyanın en güzel duygusu....belki o mide bulantısının yaşayabilmek için senelerce uğraşanlar dr dr gezenler var,,,bence bu olumsuzlukların bile değerini bilmeliyiz....

haklısın canım sanırım:) ama ne bileyim insan ister istemez korkuyor... sabah keseyi görmeye gideceğim ya bir de heyecan yaptım sanırım:18: inşallah güzel haberler verebilirim canım çooook sağolasın

bende birazdan keseyi görmeye gideceğim.aynı sancılar bendede oluyor ve geceleri uyandığım da oldu.doktorumu aradım olur korkma rahim genişliyor dedi.ama korkular hiç bitmiyor ki.şimdide keseyi görürmüyum korkum var:18:

evet cnm aynı tarih seninki ikizmi

evet aslında bulantı olması iyi birşey gebelik hormonunun ne kadar kuvvetli olduğununun göstergesiymiş ama herkes de de olacak diye birşey yok benim ilkinde hiç olmamıştı zaten çok da kısa sürdü ama ben bunda bulantım olsun istiyorum :))) henüz doktoro da gitmedim erken dedim kendi kendime ama erken dimi kızlar 6 aralıktı bat :)

Hsgeldin canim hayirli olsun...
Kzlar benim dr um kantahlilleri istedi ..sizlerdende istedimi drunuz..
Bende bugun saglik ocagina gidip orda yaptim bide gebelik icin dosya actirdim sizlerde ilkgebeliginzden bilmiyorolabilirsiniz hangi saglik ocagina bagliysaniz oradaki drnuz yada ebenze kaydettirinki hamilelikte ve bebegin dogumundan sonraki bebegin asilari icin takipte oluyorlar ben kizimda cok memnun kaldim sizde dikkate alin derim..

canım haklısın korkular her daim var senin batın ne zamandı? inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ve inşallah ben de yarın hayırlı haber verebilirim..

slm kızlar bende 2009 kasım annesiyim orada çok güzel paylaşımlarımız oldu ve arkadaşlıklarımız daimi oldu hepsini tanıdığıma çok seviniyorum şimdide Rabbim nasip ederse 2013 eylül annesi olaacam henüz test yapmadım ama içime doluyor

bencede korkulacak bişey yok herşey yolunda gitsin diye dua etmek lazım... şükretmeli ...

ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yıllardır bunun hayalini kuran birisi olarak hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim

evet cnm aynı tarih seninki ikizmi

canım bilmiyorum ki keseyi görmedim daha

3 aralıktı ama benim tüp bebek o yüzden hesaplama farklı oluyor sanırım.

canım sonucu bildir bize gelince
bir de tüp bebekte hafta hesaplaması için ben bu sayfadan yaptım doğruysa sen nasıl hesapladın

TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA

Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez iyi tarafından bakmak lazım bulantının olması sağlıklı bir bebeğinin olacağının göstergesi:) Ama çektiklerini fazlasıyla çektim ben ilk hamileliğimde Dremamıne diye bir hap kullandım günde 4 taneye kadar içebilirsin demişti doktorum 4 tane içiyordum ben de o derece yani 9 ay serumla geçti ama sonucu çok güzeldi sağlıkla oğluma kavuşmuştum:) Senin çok kısa sürede geçer umarım..

kızlar yaa ben bi türlü hesaplayamadım bana yardımcı olurmusunuz lütfennnnnnnn :):)

benim bat 3 aralık ama ben 35 gün de bir adet oluyorum. yani yumurtlama size göre daha geç oluyo.bu arada ben ovulasyon testi kullandım
bu ay ilk defa onun sayesindemi bilmiyorum ama hamile kaldım . ovulasyonda 22 aralıkta pozitifti. beta hcg de
en son 5 ocakta baktırdım 435 ti ben şimdi kaç haftalık hamileyimmm. bu arada hamileliğimide ovulasyon testiyle öğrendim ilk :)
bilen biri varsa nolurr cevap versin ona göre doktora gitcem

canım 24 aralıkta döllenmiş olsa ovulasyon testine güvenerek söylüyorum 24-14=10 aralık son adet tarihini girersen gebelik haftanı daha doğru bulursun yani cumaya falan randevu alsan keseyi görebiirsin belki

geçmişi okumak ne kadar zaman alıyomuşşş her seferinde :) şu an bu moddayım

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/578780-2013-eylul-anneleri-31.html#post28121332 bu safadan ulaşabilirsiniz nasıl yapacağınıza

bende aynıyım, dışarı çıkmaya korkuyorum yarın annemin günü var oraya giderek bu korkumu yenmeye çalışıcam

ben crinone jel kullanıyorum akşamları vajinal olduğu için sanırım sıkıntı yapmıyor ama önceki hamileliğimde hap olarak içiyodum ve acayip ağırlık basıyodu, 10dk içinde hooop uyuyodum

korkmaaaa, sabah kalkınca oluyor bende yanında kraker bulundurmaya çalış faydası oluyor

ovulasyon testleri gebelik testi olarak kullanılmıyor bilginiz olsun hormonların yükseldiği için pozitif gördün hamile olduğun için değil aynı şeyi benim arkadaşımda yaşadı ve adet oldu. kese görünmeden tam hafta bilinemiyor

Son düzenleme:

canım bende aşılamayla hamile kaldım,,,21 aralıkda yaptırdım aşılamamı,ilk aşılamamda hem dr hem biz çok umutsuzduk ama şükürler olsun tuttu,,,aşılamayı sırf tüp bebek raporu alabilmek için yapmıştık oysaki...

adete yakın ovulasyon pozitif çıkınca hamilelik yaptım oda pozitif çıktı yoksa daha beklicektim :)

ben çarşambaya randevu aldım umarım görürüm bebişimi

Maşallah cnn öncelikle hiç bir bilgim yok açıkçasi sadece iyi düşün diyeceğim inşallah burada ki doktorundan hemen cevap alırsın bizde yaz ben sen bugün kalp atışlarıni duyacaksin bizece yazacaksin die sana bakıyordum ama gene iyi bir haber keseni görmüşsün içini ferah tur herşey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…