arkadaşlar bu hafta bende aşırı bir mide bulantısı başladı doktoruma sormadan metpamid aldım ama işe yaramadı ne zaman geçecek nasıl daha iyi olabilirim bilgili ve tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardım edin.çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama işe yaramıyor psikolojim bozuldu zzaten çok korkuyordum hamilelikten
haklısın canım sanırım:) ama ne bileyim insan ister istemez korkuyor... sabah keseyi görmeye gideceğim ya bir de heyecan yaptım sanırım:18: inşallah güzel haberler verebilirim canım çooook sağolasın
o ağrı hep oluyor bende normalmiş kanama yoksa sorunda yok ağrı artınca hemen uzan dinlen geçiyor o zaman...
bende deli igibi yiyiyorum bu gidişle ilk haftadan kilo alacağım hatta almışım
pikoloman seninle aynı günmüş muhtemel doğum tarihimiz
kız delimisin hamilelikten korkulurmu hiç? dünyanın en güzel duygusu....belki o mide bulantısının yaşayabilmek için senelerce uğraşanlar dr dr gezenler var,,,bence bu olumsuzlukların bile değerini bilmeliyiz....
kızlar dr beni cumartesi ultrasona çağırdı,,acaba bende keseyi görebilirmiyim,kalp atışları için erken dimi ya
slm kızlarr bendeniz özge :)) aranıza manisadan katılıyorum 2.5 yıllık evliyim 2. hamileliğim ilk hamileliğim ağustos ayında 8+4 de son buldu malesef kalp atışları durdu bebişimin... sonrasında 3 ay korunduk korunmayı bıraktık bu 2. ayımız ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim henüz doktora gitmedim acele de etmiyorum az da olsa tecrübeli olduğum için sanırım kötü br deneyim yaşadığm için bu defa biraz daha sakin ve temkinliyim sanırım inş bebeciklerimizin yiyecek ekmeği vardır eğer ki yiyecek ekmekleri varsa düşsün diye uğraşsak da düşmez herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun bende sizlerle tanşmak istedm işte şansıma geçen hafta işten ayrılmıştım 9 ay boyunca evdeym artk :))
bende birazdan keseyi görmeye gideceğim.aynı sancılar bendede oluyor ve geceleri uyandığım da oldu.doktorumu aradım olur korkma rahim genişliyor dedi.ama korkular hiç bitmiyor ki.şimdide keseyi görürmüyum korkum var:18:
bencede korkulacak bişey yok herşey yolunda gitsin diye dua etmek lazım... şükretmeli ...arkadaşlar bu hafta bende aşırı bir mide bulantısı başladı doktoruma sormadan metpamid aldım ama işe yaramadı ne zaman geçecek nasıl daha iyi olabilirim bilgili ve tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardım edin.çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama işe yaramıyor psikolojim bozuldu zzaten çok korkuyordum hamilelikten
evet cnm aynı tarih seninki ikizmi
canım haklısın korkular her daim varsenin batın ne zamandı? inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ve inşallah ben de yarın hayırlı haber verebilirim..
bende birazdan keseyi görmeye gideceğim.aynı sancılar bendede oluyor ve geceleri uyandığım da oldu.doktorumu aradım olur korkma rahim genişliyor dedi.ama korkular hiç bitmiyor ki.şimdide keseyi görürmüyum korkum var:18:
3 aralıktı ama benim tüp bebek o yüzden hesaplama farklı oluyor sanırım.
canım sonucu bildir bize gelince
bir de tüp bebekte hafta hesaplaması için ben bu sayfadan yaptım doğruysa sen nasıl hesapladın
TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
arkadaşlar bu hafta bende aşırı bir mide bulantısı başladı doktoruma sormadan metpamid aldım ama işe yaramadı ne zaman geçecek nasıl daha iyi olabilirim bilgili ve tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardım edin.çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama işe yaramıyor psikolojim bozuldu zzaten çok korkuyordum hamilelikten
kızlar yaa ben bi türlü hesaplayamadım bana yardımcı olurmusunuz lütfennnnnnnn :):)
benim bat 3 aralık ama ben 35 gün de bir adet oluyorum. yani yumurtlama size göre daha geç oluyo.bu arada ben ovulasyon testi kullandım
bu ay ilk defa onun sayesindemi bilmiyorum ama hamile kaldım . ovulasyonda 22 aralıkta pozitifti. beta hcg de
en son 5 ocakta baktırdım 435 ti ben şimdi kaç haftalık hamileyimmm. bu arada hamileliğimide ovulasyon testiyle öğrendim ilk :)
bilen biri varsa nolurr cevap versin ona göre doktora gitcem
Kızlar ben bu siteye üye olalı çok oldu ama hiç aktif olarak kullanmadım. İş arkadaşım 2012 Eylül annesi çok aktif ondan öğrenmeye çalışıyorum diyor ki liste oluyormuş bizim bir listemiz var mı acep?
psikolojik yardım mı alsam ewde hiç bişe yapmıyorum yatıyorum sürekli bi namaza kalkıyorum işte.. eşimde hadi dışarı çıkalım diyo bende korkuyorum yine kanamam olur mu die .doktor allttan muayne etmişti beni herhangi bi kanaama gözükmüyo 2 hafta sonra gel demişti ben haraket etmeye bile korkar oldum .biliyorum her şey allahtan bişe olacaksa olacak ama tedbir olayını abarttım mı sizce ne yapmalıyım . şimdidde karnımım bir yerine sancı giriyo arada ne bilim bi tuhaf oldum ya
ben crinone jel kullanıyorum akşamları vajinal olduğu için sanırım sıkıntı yapmıyor ama önceki hamileliğimde hap olarak içiyodum ve acayip ağırlık basıyodu, 10dk içinde hooop uyuyodummerhabalar kızlar burası çok müsait diil geçmişi okuyamadım umarım her şey ii gidiodur
progestan vb.şeyler kullanan vardı sanırım aramızda, sizde bi yan etkisi oldu mu?sabahları aldıktan sonra benim midemi bi değişik yapıo, ondan dolayı heralde die düşünüom ama:26:aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim
korkmaaaa, sabah kalkınca oluyor bende yanında kraker bulundurmaya çalış faydası oluyorarkadaşlar bu hafta bende aşırı bir mide bulantısı başladı doktoruma sormadan metpamid aldım ama işe yaramadı ne zaman geçecek nasıl daha iyi olabilirim bilgili ve tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardım edin.çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama işe yaramıyor psikolojim bozuldu zzaten çok korkuyordum hamilelikten
kızlar yaa ben bi türlü hesaplayamadım bana yardımcı olurmusunuz lütfennnnnnnn :):)
benim bat 3 aralık ama ben 35 gün de bir adet oluyorum. yani yumurtlama size göre daha geç oluyo.bu arada ben ovulasyon testi kullandım
bu ay ilk defa onun sayesindemi bilmiyorum ama hamile kaldım . ovulasyonda 22 aralıkta pozitifti. beta hcg de
en son 5 ocakta baktırdım 435 ti ben şimdi kaç haftalık hamileyimmm. bu arada hamileliğimide ovulasyon testiyle öğrendim ilk :)
bilen biri varsa nolurr cevap versin ona göre doktora gitcem
kızlar önce durumumu özetleyeyim. ben azerbaycandayım eşimin işi dolayısı ile. buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum eşimde güvenmiyor. aşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın. azerileri çok seviyorum, birsürüde şeker gibi azeri arkadaşım komşum var ancak eğitimlerine, bilgi ve tecrübelerine güvenemiyorum. kimle konuştuysam ilaçsız paniksiz gebeliği geçmemiş. bütün gebelere tehlikedesiniz diyorlarmış. igneler ilaçlar yazıyolarmış.
velhasıl bugün kontrole gittik. ultrasonla baktılar bebegimin kesesini gördük çok şükür. 5hafta 3 günlük hamileymişim. moralimizi bozan ise şu oldu. bebek tam yerinde degilmiş. biraz daha aşağıdaymış. ne çok aşağıdaymış nede tam yerindeymiş, tehlikesi varmış. kalp atışlarını da dinletmediler. tam bilemiyorum ama ekipmanları belkide yeterli değil dinletmeye. soru soruyorsun cevap vermiyorlar. verdikleri cevapta da tehlike tehlike diyorlar. sinirim asabım bozuldu. ben kendimi dinliyorum sanki herşey yolunda gibi hissediyorum. kafam karıştı açıkcası
size ultrason resmimi gönderiyorum. lütfen sizde kendinizinkini yollayın bir karşılaştıralım. yada anlayan varsa bana söylesin gercekten tehlikeli bir durumda mıyım? fitil, iğne, bir kaç tane de hap yazdılar. ben almadım hiçbirini. önce Türkiyedeki doktoruma mail attım sonucları. onun degerlendirmesini bekleyecegim. ben bebeğimi istiyorum kızlar. onu şimdiden çok seviyorum. inşallah herşey yoluna girer herşey güzel ve hayırlı olur hepimiz için.
Cnm bnm eşim Azeri çok yakından bilir tanırım azerıleri:)) güvenmemem konusunda haklısın bazı dr lar pek guvenılır olmuo ama snuda solemek ısterım bu her ülkede aynı olan bı drm azerbaycandada başka bı dr a gorunursen bu soyledıklerımı haklı bulacaksın mesela turkıyede ben oyle drlar grdmkı yemın ederım sana doğumunu ona yaptırmaktansa evde yaptırmayı tercıh edersın hatta sıze bı anımı anlataym bnm cok sevdıgım b komsm ablam var bana ıstanbulun göbeğinde esenyurtta bı dr bes uc aylık hamıleykenn dr ultrasonda bakıp bu bebğin kafası yok aldır bu bebeği hayır gelmez bundan ölecek zaten dedı yasadıklarına ben sahıdım ablamın kocası o dra neler yaptı anlatmama gerek yok heralde:)) yani demek ıstedıgım dr sans meselesı hıc bı dr a güven yok bu devırde bızım ulkemızde onlarda aşağı kalmaz yanihiç korkma ımkanın varsa başka bı dra gorun hıc bısey olmıcak bna emın ol bı dra ınanıp stres yapma mümkünse başka drlarada gorun derim...
bencede korkulacak bişey yok herşey yolunda gitsin diye dua etmek lazım... şükretmeli ...
ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yıllardır bunun hayalini kuran birisi olarak hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim
canım bilmiyorum ki keseyi görmedim daha
kızlar önce durumumu özetleyeyim. ben azerbaycandayım eşimin işi dolayısı ile. buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum eşimde güvenmiyor. aşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın. azerileri çok seviyorum, birsürüde şeker gibi azeri arkadaşım komşum var ancak eğitimlerine, bilgi ve tecrübelerine güvenemiyorum. kimle konuştuysam ilaçsız paniksiz gebeliği geçmemiş. bütün gebelere tehlikedesiniz diyorlarmış. igneler ilaçlar yazıyolarmış.
velhasıl bugün kontrole gittik. ultrasonla baktılar bebegimin kesesini gördük çok şükür. 5hafta 3 günlük hamileymişim. moralimizi bozan ise şu oldu. bebek tam yerinde degilmiş. biraz daha aşağıdaymış. ne çok aşağıdaymış nede tam yerindeymiş, tehlikesi varmış. kalp atışlarını da dinletmediler. tam bilemiyorum ama ekipmanları belkide yeterli değil dinletmeye. soru soruyorsun cevap vermiyorlar. verdikleri cevapta da tehlike tehlike diyorlar. sinirim asabım bozuldu. ben kendimi dinliyorum sanki herşey yolunda gibi hissediyorum. kafam karıştı açıkcası
size ultrason resmimi gönderiyorum. lütfen sizde kendinizinkini yollayın bir karşılaştıralım. yada anlayan varsa bana söylesin gercekten tehlikeli bir durumda mıyım? fitil, iğne, bir kaç tane de hap yazdılar. ben almadım hiçbirini. önce Türkiyedeki doktoruma mail attım sonucları. onun degerlendirmesini bekleyecegim. ben bebeğimi istiyorum kızlar. onu şimdiden çok seviyorum. inşallah herşey yoluna girer herşey güzel ve hayırlı olur hepimiz için.
Eki Görüntüle 597941
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?