2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ilgilenen yok şeklindeki yaklaşımınız yanlış
sonuçta herkes her dakika forumda olamayabiliyor cevap verememiş olabilir neden böyle sitem ediyorsunuz ki
ayrıca sancılar da çoğu kişinin dediği gibi normla olabilir bende de oluyo

canım sendeki sancı da adet sancısı gibi mi yani şiddetli mi???

haklısın canım dediğin gibi ilgilenen yok galiba:44: sen ne yazdın tatlım neyin var?
ağrım sabah geçmişti şimdi yeniden başladı adet sancısı gibi ama kırmızı falan yok
inşş geçer cnm ama normal gibi geilyo bana pekte bilemiyorum bende de oluyo banada normal diyolar .. ama doktora gittin mi belir muhakkak unutma keseyi gördükten sonra :)
aynen ne gelirse kabulümüz tabii .. artık stres yapmamaya çalışacam özellikle buna dikkat edecem allah büyüktür .

sabırsızlıktan cnm :)) kusura bakmayın :) hemen cwp istiyo insan

çıktım canlar ben stres atıp geliyim bari :)) allah yardımcımız olsun allaha emanetiz hepimiz :) görüşmek üzeere hoşçakalın

canım sen de okuduğum kadarıyla hareketlerini kısıtlayacak kadar endişelisin... o kadar da evham yapma keseyi gördün mü sen bu arada?

Son düzenleme:
kızlar dr beni cumartesi ultrasona çağırdı,,acaba bende keseyi görebilirmiyim,kalp atışları için erken dimi ya

arkadaşlar tecrübeli değilim ama gördüğüm okuduğumkadarıyla adet sancısı gibi sancılar çoğu kişide var endişelenmeyelim lütfen . :)
bende de var mesela dün gece karnım çok ağrıdı.kendimize dikkat edelim yeterli bence . en güzel günlerimiz kabusumuz olmasınn .
sizleri tanımıyorum ama hepimiz aynı duyguyu paylaşıyoruz şuan o yüzden hepinizi çok seviyorumm... Bu hamilelik beni şimdiden duygusala bağladıı

merhabalar kızlar burası çok müsait diil geçmişi okuyamadım umarım her şey ii gidiodur

progestan vb.şeyler kullanan vardı sanırım aramızda, sizde bi yan etkisi oldu mu?sabahları aldıktan sonra benim midemi bi değişik yapıo, ondan dolayı heralde die düşünüom ama:26:aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim

canım benimde ilk hamileliğimde yılmaz çetin çok üzdü o adamın adını bile duymak istemiyorum ama birde ziya çetin var herkez çok memnun ondan istersen onuda deneyebilirsin

Mojeli teşekkür ederim aslında listem de ziya bey vardı ama altıparmak bana uzak kalıyor üçevler tarafında oturuyorum sanırım Jimer mesafe açısından iyi olacak benim için.Tabi bir türlü karar veremiyorum Jimerde Jale hanıma mı Cenk beye mi gitmeli :)

kızlar önce durumumu özetleyeyim. ben azerbaycandayım eşimin işi dolayısı ile. buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum eşimde güvenmiyor. aşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın. azerileri çok seviyorum, birsürüde şeker gibi azeri arkadaşım komşum var ancak eğitimlerine, bilgi ve tecrübelerine güvenemiyorum. kimle konuştuysam ilaçsız paniksiz gebeliği geçmemiş. bütün gebelere tehlikedesiniz diyorlarmış. igneler ilaçlar yazıyolarmış.

velhasıl bugün kontrole gittik. ultrasonla baktılar bebegimin kesesini gördük çok şükür. 5hafta 3 günlük hamileymişim. moralimizi bozan ise şu oldu. bebek tam yerinde degilmiş. biraz daha aşağıdaymış. ne çok aşağıdaymış nede tam yerindeymiş, tehlikesi varmış. kalp atışlarını da dinletmediler. tam bilemiyorum ama ekipmanları belkide yeterli değil dinletmeye. soru soruyorsun cevap vermiyorlar. verdikleri cevapta da tehlike tehlike diyorlar. sinirim asabım bozuldu. ben kendimi dinliyorum sanki herşey yolunda gibi hissediyorum. kafam karıştı açıkcası

size ultrason resmimi gönderiyorum. lütfen sizde kendinizinkini yollayın bir karşılaştıralım. yada anlayan varsa bana söylesin gercekten tehlikeli bir durumda mıyım? fitil, iğne, bir kaç tane de hap yazdılar. ben almadım hiçbirini. önce Türkiyedeki doktoruma mail attım sonucları. onun degerlendirmesini bekleyecegim. ben bebeğimi istiyorum kızlar. onu şimdiden çok seviyorum. inşallah herşey yoluna girer herşey güzel ve hayırlı olur hepimiz için.

kızlar dr beni cumartesi ultrasona çağırdı,,acaba bende keseyi görebilirmiyim,kalp atışları için erken dimi ya

canım kalp atışı için erken ben de yarın görmeye gidicem büyük ihtimalle ct günü görürsün inşallah:) benim biraz erken galiba yarın 4+5 de gidicem bakalım inşallah görebilirim

Merhaba hanımlar 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Betahcg 1725 çıktı. Tepki alacağım biliyorum ama çok üzüldüm çünkü 22 aylık bir kızım var ve çocuk düşünmüyorduk. Tam işe başlamak üzereydim. Hala gelgitler yaşıyorum. Evlat güzel şey. İsteyen herkes istediği zaman nasip olur inşallah. Şimdi yeni alıştım. Çok heyecan yok bende hatta doktorada 15 gün sonraya randevu aldım. İlk bebeğimde yerimde duramazdım. Bende eski kk'cıyım. 2011 Mart annesiyim. Güzel bir dostluğumuz var. Dışarda da görüşüyoruz. Sizinde dostluğunuz daim olsun. Bebeklerinizi sağsalim alın inşallah kucağınıza. Ben arada bakarım yorum yaparım kızım olunca çok gelemem. Kasık ağrısı akıntı hepsi normal endişe etmeyin

evt o sancılar bende aşılamamın 14. günü şiddetli bi şekilde vardı ve kahverengi lekelenmeler bile geldi,nsl korktum anlatamam,bebeğimi kaybettim sandım,meğer benim hınzır sıpa annesine yerleşirken paldır küldür yerleşmiş,kanama yerleşme kanamasıymış...ama boşa stres yapıyoruz bu anı yaşamak için az mı hayal kurduk,,,o yüzden en keyifli geçireceğimiz günler bu günler....

ben kullanıyorum cnm progestan 100 mg ,,bende de ilacı kullandıktan 3 saat sonra falan acayip baş dönmesi yapıyor...

canımmmm bunları okuyunca içime inan su serpiliyor... evhamlı bir insan değilim ama sözkonusu bebeğim olunca biraz evhamlı olmaya başladım... ve tabii ki aynen senin gibi çoookkk duygusal oldum...

Son düzenleme:
arkadaşlar bu hafta bende aşırı bir mide bulantısı başladı doktoruma sormadan metpamid aldım ama işe yaramadı ne zaman geçecek nasıl daha iyi olabilirim bilgili ve tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardım edin.çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama işe yaramıyor psikolojim bozuldu zzaten çok korkuyordum hamilelikten

slm kızlarr bendeniz özge :)) aranıza manisadan katılıyorum 2.5 yıllık evliyim 2. hamileliğim ilk hamileliğim ağustos ayında 8+4 de son buldu malesef kalp atışları durdu bebişimin... sonrasında 3 ay korunduk korunmayı bıraktık bu 2. ayımız ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim henüz doktora gitmedim acele de etmiyorum az da olsa tecrübeli olduğum için sanırım kötü br deneyim yaşadığm için bu defa biraz daha sakin ve temkinliyim sanırım inş bebeciklerimizin yiyecek ekmeği vardır eğer ki yiyecek ekmekleri varsa düşsün diye uğraşsak da düşmez herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun bende sizlerle tanşmak istedm işte şansıma geçen hafta işten ayrılmıştım 9 ay boyunca evdeym artk :))

o ağrı hep oluyor bende normalmiş kanama yoksa sorunda yok ağrı artınca hemen uzan dinlen geçiyor o zaman...

bende acayip iştah açıldı,sürekli midem kazınıyor,gece bile kalkıyorum,ayrıca çok lavaboya çıkıyrm

bende deli igibi yiyiyorum bu gidişle ilk haftadan kilo alacağım hatta almışım
pikoloman seninle aynı günmüş muhtemel doğum tarihimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…