arkadaşlar ilgilenen yok şeklindeki yaklaşımınız yanlış
sonuçta herkes her dakika forumda olamayabiliyor cevap verememiş olabilir neden böyle sitem ediyorsunuz ki
ayrıca sancılar da çoğu kişinin dediği gibi normla olabilir bende de oluyo
inşş geçer cnm ama normal gibi geilyo bana pekte bilemiyorum bende de oluyo banada normal diyolar .. ama doktora gittin mi belir muhakkak unutma keseyi gördükten sonra :)haklısın canım dediğin gibi ilgilenen yok galiba:44: sen ne yazdın tatlım neyin var?
ağrım sabah geçmişti şimdi yeniden başladı adet sancısı gibi ama kırmızı falan yok
aynen ne gelirse kabulümüz tabii .. artık stres yapmamaya çalışacam özellikle buna dikkat edecem allah büyüktür .Canım benim o korkuyu çok iyi bilirim ama Allah neyi nasıl takdir ederse o oluyor, inançlı insanlarız ne gelirse kabulümüz. Tedbiri elden bırakmamak gerek ama bu kadar da yoğun bir şekilde üstüne düşmesen iyi edersin, pozitif düşün ve çok yormadan kendini eşinle çık gez kendini eve kapatma doğumdan sonra zaten kapanacaksın eve, hamileliğinin tadını çıkar bence:)
arkadaşlar ilgilenen yok şeklindeki yaklaşımınız yanlış
sonuçta herkes her dakika forumda olamayabiliyor cevap verememiş olabilir neden böyle sitem ediyorsunuz ki
ayrıca sancılar da çoğu kişinin dediği gibi normla olabilir bende de oluyo
Kizlar midem oyle bie yaniyoki anlatamam size aglicam simdi napiim bn yaaa(
inşş geçer cnm ama normal gibi geilyo bana pekte bilemiyorum bende de oluyo banada normal diyolar .. ama doktora gittin mi belir muhakkak unutma keseyi gördükten sonra :)
aynen ne gelirse kabulümüz tabii .. artık stres yapmamaya çalışacam özellikle buna dikkat edecem allah büyüktür .
sabırsızlıktan cnm :)) kusura bakmayın :) hemen cwp istiyo insan
canım benimde ilk hamileliğimde yılmaz çetin çok üzdü o adamın adını bile duymak istemiyorum ama birde ziya çetin var herkez çok memnun ondan istersen onuda deneyebilirsin
kızlar dr beni cumartesi ultrasona çağırdı,,acaba bende keseyi görebilirmiyim,kalp atışları için erken dimi ya
merhabalar kızlar burası çok müsait diil geçmişi okuyamadım umarım her şey ii gidiodur
progestan vb.şeyler kullanan vardı sanırım aramızda, sizde bi yan etkisi oldu mu?sabahları aldıktan sonra benim midemi bi değişik yapıo, ondan dolayı heralde die düşünüom ama:26:aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim
arkadaşlar tecrübeli değilim ama gördüğüm okuduğumkadarıyla adet sancısı gibi sancılar çoğu kişide var endişelenmeyelim lütfen . :)
bende de var mesela dün gece karnım çok ağrıdı.kendimize dikkat edelim yeterli bence . en güzel günlerimiz kabusumuz olmasınn .
sizleri tanımıyorum ama hepimiz aynı duyguyu paylaşıyoruz şuan o yüzden hepinizi çok seviyorumm... Bu hamilelik beni şimdiden duygusala bağladıı
o ağrı hep oluyor bende normalmiş kanama yoksa sorunda yok ağrı artınca hemen uzan dinlen geçiyor o zaman...kızlar selammm...batım 1 ocaktı ve yarın sabah 9 da keseyi görmeye gidicem yalnız bu sabaha karşı adet olucakmışım gibi sancıyla uyandım ve sonrasında geçti.. okula gittim geldim ve şimdi yine aynı ağrı başladı noluyo çok korkmaya başladımmm offffffff
bende acayip iştah açıldı,sürekli midem kazınıyor,gece bile kalkıyorum,ayrıca çok lavaboya çıkıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?