merhabalar kızlar burası çok müsait diil geçmişi okuyamadım umarım her şey ii gidiodur
progestan vb.şeyler kullanan vardı sanırım aramızda, sizde bi yan etkisi oldu mu?sabahları aldıktan sonra benim midemi bi değişik yapıo, ondan dolayı heralde die düşünüom ama:26:aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim
kızlar önce durumumu özetleyeyim. ben azerbaycandayım eşimin işi dolayısı ile. buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum eşimde güvenmiyor. aşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın. azerileri çok seviyorum, birsürüde şeker gibi azeri arkadaşım komşum var ancak eğitimlerine, bilgi ve tecrübelerine güvenemiyorum. kimle konuştuysam ilaçsız paniksiz gebeliği geçmemiş. bütün gebelere tehlikedesiniz diyorlarmış. igneler ilaçlar yazıyolarmış.
velhasıl bugün kontrole gittik. ultrasonla baktılar bebegimin kesesini gördük çok şükür. 5hafta 3 günlük hamileymişim. moralimizi bozan ise şu oldu. bebek tam yerinde degilmiş. biraz daha aşağıdaymış. ne çok aşağıdaymış nede tam yerindeymiş, tehlikesi varmış. kalp atışlarını da dinletmediler. tam bilemiyorum ama ekipmanları belkide yeterli değil dinletmeye. soru soruyorsun cevap vermiyorlar. verdikleri cevapta da tehlike tehlike diyorlar. sinirim asabım bozuldu. ben kendimi dinliyorum sanki herşey yolunda gibi hissediyorum. kafam karıştı açıkcası
size ultrason resmimi gönderiyorum. lütfen sizde kendinizinkini yollayın bir karşılaştıralım. yada anlayan varsa bana söylesin gercekten tehlikeli bir durumda mıyım? fitil, iğne, bir kaç tane de hap yazdılar. ben almadım hiçbirini. önce Türkiyedeki doktoruma mail attım sonucları. onun degerlendirmesini bekleyecegim. ben bebeğimi istiyorum kızlar. onu şimdiden çok seviyorum. inşallah herşey yoluna girer herşey güzel ve hayırlı olur hepimiz için.
Cnm bnm eşim Azeri çok yakından bilir tanırım azerıleri:)) güvenmemem konusunda haklısın bazı dr lar pek guvenılır olmuo ama snuda solemek ısterım bu her ülkede aynı olan bı drm azerbaycandada başka bı dr a gorunursen bu soyledıklerımı haklı bulacaksın mesela turkıyede ben oyle drlar grdmkı yemın ederım sana doğumunu ona yaptırmaktansa evde yaptırmayı tercıh edersın hatta sıze bı anımı anlataym bnm cok sevdıgım b komsm ablam var bana ıstanbulun göbeğinde esenyurtta bı dr bes uc aylık hamıleykenn dr ultrasonda bakıp bu bebğin kafası yok aldır bu bebeği hayır gelmez bundan ölecek zaten dedı yasadıklarına ben sahıdım ablamın kocası o dra neler yaptı anlatmama gerek yok heralde:)) yani demek ıstedıgım dr sans meselesı hıc bı dr a güven yok bu devırde bızım ulkemızde onlarda aşağı kalmaz yanihiç korkma ımkanın varsa başka bı dra gorun hıc bısey olmıcak bna emın ol bı dra ınanıp stres yapma mümkünse başka drlarada gorun derim...
Maşallah cnn öncelikle hiç bir bilgim yok açıkçasi sadece iyi düşün diyeceğim inşallah burada ki doktorundan hemen cevap alırsın bizde yaz ben sen bugün kalp atışlarıni duyacaksin bizece yazacaksin die sana bakıyordum ama gene iyi bir haber keseni görmüşsüniçini ferah tur herşey güzel olacak inşallah
henüz cevap alamadım doktorumdan birkaç doktora daha mail attım durumumu anlattım. bilemiyorum. bence ciddi bir sıkıntı çıkmayacak. ama ben gene de kendimi yormadan dinlenmeyi düşünüyorum. moralim yine de bozuldu dogruyu söylemek gerekirse. sabahtan beri de birşey yiyemedim. şimdi agzıma bir iki lokma atıcam belki kendime gelirim.
canım 24 aralıkta döllenmiş olsa ovulasyon testine güvenerek söylüyorum 24-14=10 aralık son adet tarihini girersen gebelik haftanı daha doğru bulursun yani cumaya falan randevu alsan keseyi görebiirsin belki
henüz cevap alamadım doktorumdan birkaç doktora daha mail attım durumumu anlattım. bilemiyorum. bence ciddi bir sıkıntı çıkmayacak. ama ben gene de kendimi yormadan dinlenmeyi düşünüyorum. moralim yine de bozuldu dogruyu söylemek gerekirse. sabahtan beri de birşey yiyemedim. şimdi agzıma bir iki lokma atıcam belki kendime gelirim.
Allah ın izniyle hiçbir sorun cıkmayacaktır
ama insan ister istemez tedirgin oluyor sen içini ferah tut
öyle aç falanda kalma cnm
inşallah turkiyedeki doktorun sana gzel haberlerle dönecektir
selamlar hanımlar bende 9 ay boyunca sizinleymhepimize şimdiden hayırlı doğumlaar
hayırlı olsun demek sende hamilesin lymonatada fln varmı bişeyselamlar hanımlar bende 9 ay boyunca sizinleymhepimize şimdiden hayırlı doğumlaar
hayırlı olsun demek sende hamilesin lymonatada fln varmı bişey
kılzarrr geldim
gördük kesemizi çok minnak allahım
rabbim korusun karnımdan gözüktü susamım
vajinal bakmadı.9 gün sonra tekrar gideceğiz inşallh.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben çok istedim.çok üzüldüm ağladım ama kavuştum bebişime.inşallh hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz.
hayırlı olsn arkadaşım..inşallah devamı kalp atışlarına olsun..
antidepresif ben seni nerden hatrlıorum ya? kasım ayı için bi topikte bulunmuş muydun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?