2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

progestan bende uyku birazda bulantı yapıyo

Fimola TE Turkiye gitmeyi dusunmezmisin su surec icerisinde guzel bir muayene olsan iyi bir doktorda...kafan rahat olmasi acisindan dedim

canım 24 aralıkta döllenmiş olsa ovulasyon testine güvenerek söylüyorum 24-14=10 aralık son adet tarihini girersen gebelik haftanı daha doğru bulursun yani cumaya falan randevu alsan keseyi görebiirsin belki

teşekkür ederim canım çarşamba gidicem inşallah görürüm .

Selamlar hanımlar,

nete sık giremiyorum arada okuyup çıkıyorum,

bi kaç arkadaş neden benim bilgilerim girilmiyor diye sitemde bulunmuş,

daha öncede belirtmiştim ara sayfaları okuyamayınca doğal olarak bilgilerinizi de görememişimdir,

ilk sayfaya link atıcam şimdi EYLÜL ANNELERİ BİLGİLERİ linki lütfen oraya yazın ben oradan gireyim,

ya da benden daha sık siteye giren gönüllü bir arkadaş varsa konuyu aktarabilirim kazenle görüşüp

yeni yeni eylül anneleri var ne güzel:) hayırlı uğurlu olsn arkadaşlar..allah hepimize 9.ayı göstersn inşallah sonra da mükemmel, güzel, şahane, bir avazda doğumlar inşallah :):)

kılzarrr geldim
gördük kesemizi çok minnak allahım
rabbim korusun karnımdan gözüktü susamım
vajinal bakmadı.9 gün sonra tekrar gideceğiz inşallh.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben çok istedim.çok üzüldüm ağladım ama kavuştum bebişime.inşallh hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz.

hayırlı olsn arkadaşım..inşallah devamı kalp atışlarına olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…