2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben düşünmek için çok erken olduğunu duşunuyorum. o yuzden şimddiden duşunmeyeyım dedım. zaten duşununce insan ıster ıstemez stres oluyo gerek yo bence daha cok erken

Ama doktor seçiminiz isteklerinize cevap veren bir doktor olması açısından belki değişecek

Antalyadan kimse var mı acaba? Bende 11-0 dayım.heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum bugun kontrolumde bebegım erkek oldugunu ogrendım bır oglum var buna en cok o sevınecek sanırım:)

sadece ben sacma sapan ruyalar gordugumu dusunuyordum :)) alahim ne hayvanlar tepiyor beni hayatimda yanina yaklasmadigim yakindan gormedigim hayvanlar isiriyor yuzyil once ki olaylar hic bilmedigim tanimadigim insanlar ilk hamile kaldigimda hamileligimle ilgili herturlu sey goruyordum simdiye kadar hergun hamilelikle ilgili seyler goruyorum demekki hamilelikten her uyandigimda of pofla uyaniyordum

canım ben epilasyon aletiyle alıyordum bebek tedavimden önce tedaviye başladığımdan beri jilet kullanıyorum,(yaklaşık kurban bayramından beri) bilmiyorum ama bebeğime zarar verir diye korkuyorum,hayırlısıyla 3 ayı bitirip dr. sorup ozaman epilasyona döncem,bebişim için orman gibi olmaya razıyım...

Antalyadan kimse var mı acaba? Bende 11-0 dayım.heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum bugun kontrolumde bebegım erkek oldugunu ogrendım bır oglum var buna en cok o sevınecek sanırım:)

hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..walla benim 12+3..ama benim cinsiyet daha belli değil..neden acaba? hafta sonuna doğru kontrole gidicem ve ense kalınlığına bakılacak..belki o zaman söyler ..

yaa daha çok erken ama benim göbişim çıktı biraz ayva göbek gibi duruyo .ama ben hala esk ipantolonlarımı giyiyorum iş yerinde .sizler giymeye başladınızmı hamile pantolonu
benimde nedense hep şişlik var göbek oluyor sabah ayva göbeği akşama kadar şişiyor rahatsız ediyor bu beni..herkesde karnın çıkmış diyor ama daha erken halbuki...aynı pantalonlarımı giyiyorum ama sıkmaya başladı artık özellikle akşama doğru düğmesini açmaya başlıyorum..

hiç araştırmadım ama sadece normal dedim Allah'ın izniyle ve pek birşeyde araştırmak istemiyorum şimdiden,ne video izliyorum doğumla ilgili nede başla bişey herhalde tırsıyorum biraz
teşekkür ederim canım....çok para az da değil,daha doğuma kadar bir sürü test var...bende hastanenin daha donanımlı olduğunu düşünüyorum..hemşire arkadaşım var özelde çalışıyor ama akşam ona soracağım iyice araştıracağım gerekirse gidip doğumhanesine,bebek odasına bakıcam,kontrole gelen hamile olan kadınlara sorucam bebeğim için en iyisini olsun istiyorum..Rabbim hayırlı doktoru çıkarsın karşıma...

ağda yı sormuş bir arkaşım bende hamile olduğum günden beri jilete döndüm,ağdayla alıyordum ,artık yeniden başlayacağım ağdaya sorun olmaz diye düşünüyorum ama doktora danışmakta fayda var..

ben varim canim....bende 10-4 teyim...bende haftaya gidecem doktora...Allah kucağına lamayı ve büyütmeyi nasip etsin...sen doktora nereye gidiyorsun...ben şu ann bi tüp bebek merkezine gidiyorum...ama orayı bırakmak zorundayım...onlar buraya kadar kontrol ediyorlar...tavsiye edeceğin bi doktor yada hastane var mı...

.

Canım ben medıcal parka gıdıyorum aslında Barıs beye gıdıyordum aniden ayrıldı bugun tımur beye basladım ama onermem ıcın daha erken cok net degılım cok zor dr frekansı yakalamak ılerleyen zmnlarda paylasırım

slm guzellikler ben dun kontrole gitmiştim bi sıkıntı var şimdi ben doktorumu bi turlu sevemedim ama hastane çok donanımlı çok iyi bi hastane bi ara fenalaştığımda acile gitmiştim ozaman başka bi doktor vardı ve o doktor çok ilgiliydi kendi doktorum sanki bian önce gitmeliymişim gibi bi hava veriyo bana acaba aynı hastaneden o acildeki doktoramı gitsem o doktorun adını öğrendim:) sonuçta doğuma gircek bu doktor ve ben rahat olmak istiyorum yada başladığın doktora mı devam etmeli bilemiyorum ama rahat değilim kendi doktorumla

ben kuaföre gidiyorum ağda için. kendim becerebileceğim bir olay değil. hamile kalmadan bikaç ay önce başlamıştım ağdaya açıkcası bu rahatlıktan sonra jilete dönmek asla istemem. doktoruma sormadım ağda olayını gerçi. bir zararı olacağını düşünse uyarırdı gibime geliyor. bunuda sorulacaklar listeme yazayım malum dr gidince soracağım herşey uçup gidiyo bu yüzden liste yaptım kendime

kendini hangi doktorla rahat hissedeceksen ona git canım. daha yolun başındayız şu aşamada dr değiştirmek daha kolay, hem seni strese sokacak bir dr neden devam edesin

kendini hangi doktorla rahat hissedeceksen ona git canım. daha yolun başındayız şu aşamada dr değiştirmek daha kolay, hem seni strese sokacak bir dr neden devam edesin

keşke baştan diğer doktora gitseymişim ama şans işte iyi doktor bulmak gerçekten zor bide bu sorunla uğraşıyoruz ama işte sonu çok tatlı bi olay olunca herşey ucup gidiyo:))

Canım öncelikle hayırlısı olsun normal,sezeryan bunları düşünmek ve bunlar için endişelenmek şuan çok erken..bütcenizi iyi hesaplayıp hangisi sizin için daha uygunsa onu tercih edin ama yapabiliyorsan biraz daha fedakarlık yap özele git derim..lakin iş sadece doğum parasıyla kalmıyor hiç hesaplamadığın birçok masraf çıkıyor bunlarıda düşünmek lazım..Benim hem ssk hemde özel sağlık sigortam var ..Oyüzden tercihim özel oldu doktorum hastane de değil onun kendi muayenehanesi var oraya gidiyorum kızımdada öyleydi 9 ay boyunca gittim doğum içinde hangi hastaneyi istersek birlikde karar verip seçiyoruz.ama iş sadece onlarla kalmıyor işte ben düşün özel sağlık sigortam çoğu şeyi karşılamasına rağmen doktorun parası hariç zaten ona bile limitim yetmedi üstüne 3-4 bin kadar para harcadık..hastane ile fiyat konuşuluyor zaten sen istemediğin sürecede ekstra eklenmiyor pek ama tahmin ettiğinden daha fazla yatabilirsin Allah korusun bebeğin sağlığı dolayısı ile kalmanız gerekebilir.Yani bunların hepsini düşünerek tercihini yapmalısın..hatrı sayılır bir birikim olması gerekli bence çünki hem senin hemde bebeğinin sağlığı herşeyden önemli oluyor o an şu gerek deseler hemen yaptırabilecek durumda oluyorsun..Allah güzel şeyler yaşatsın tabiki bunlar illaki olacak değil ama ihtimal..
Devlet hastaneleri için de en önemlisi iyi doktora denk gelmen çünki doktor herşeyden önemli ebe önemli doğumdan sonra hemşireler öyle..bunlar birazda şans işi canım..
devlet e giden arkadaşlar okuyorum çoğunluk gayet memnun iyi bir araştırma yap öyle karar ver devlet de olucaksa canım..

keşke baştan diğer doktora gitseymişim ama şans işte iyi doktor bulmak gerçekten zor bide bu sorunla uğraşıyoruz ama işte sonu çok tatlı bi olay olunca herşey ucup gidiyo:))

geç kalmış değilsin canım merak etme... en kötü derdimiz bu olsun canım, doktor her halükarda bulunur..

Hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti. Ama biraz erken gibi geldi bana 10+0 da gittim ben doktora bir şey dememişti 12+0 da gideceğim belki o zaman söyler

Biraz erken bunları düşünmek için gibi çünki o zaman gelince herşey kendiliğinden öyle bir oluyorki sen sadece uyum sağlıyorsun:)
Ben kızımda normal istedim hep ve onun için çok uğraştım ama 30 saat sancıya rağmen olmadı sezeryan oldum ondada epidural istemedim çünki panik atak olmuştum son aylarda doktrumda dayanamazsın dedi.hiç kasmadık bizde paşa paşa sezeryan oldum çıktım...göbek bağını kesiyorlar hemen ben kameraya kaydettirmiştim kızımın doğumunu orda gördüm hooopp unu çekip çıkarıp kesiorlar tabi normal olsa belki farklı olabilir yada epidural olsa..ben aradan 5 yıl geçtiğinden normal doğum yapabilirmişim ama hiiiiiçççç düşünmüyorum..tabii yinede Allah bilir ben ne kadar onu istiyorum bunu istiyorum desemde nasıl olacak ise öyle oluyor..
Oyüzden çok fazla detay düşünmeye gerek yok tabiki plan yapılacak hazırlık olacak ama çok detay zamanı geldiğinde kendiliğinden oluyor zaten..Bu benim düşüncem tabiki..

Hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti. Ama biraz erken gibi geldi bana 10+0 da gittim ben doktora bir şey dememişti 12+0 da gideceğim belki o zaman söyler

benim 12 haftalık ama doktor bişey söylemedi. demek ki herkesin farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…