ben düşünmek için çok erken olduğunu duşunuyorum. o yuzden şimddiden duşunmeyeyım dedım. zaten duşununce insan ıster ıstemez stres oluyo gerek yo bence daha cok erken
Rüyamda evimiz denize batıyor onu mu tutup çıkartmiyorum, köpekler kovalıyor onlarla uğraşıyorum daha neler neler..yazsam iyi film senaryosu çıkar hani :)
Ama hamilelikten olduğu belli zaten ne zaman böyle kötü rüya görsem ya üzerimi açıp üsütuyor oluyorum ya da çişim iyice kapıya dayanmis çıkmak üzere oluyor :)
Kafaya takmiyorum ben hiç ya hamilelikten olduğu belli zaten
Günaydın güzel Eylül anneleri,
Kusura bakmayın yoğunluktan katılamıyorum ama sürekli takip ediyorumm. Bugün kontrolüm var inşallah güzel geçer.
Ben size birşey sormak istiyorum. Ağda olayını n yapıyorsunuz?
Antalyadan kimse var mı acaba? Bende 11-0 dayım.heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum bugun kontrolumde bebegım erkek oldugunu ogrendım bır oglum var buna en cok o sevınecek sanırım:)
benimde nedense hep şişlik var göbek oluyor sabah ayva göbeği akşama kadar şişiyor rahatsız ediyor bu beni..herkesde karnın çıkmış diyor ama daha erken halbuki...aynı pantalonlarımı giyiyorum ama sıkmaya başladı artık özellikle akşama doğru düğmesini açmaya başlıyorum..yaa daha çok erken ama benim göbişim çıktı biraz ayva göbek gibi duruyo .ama ben hala esk ipantolonlarımı giyiyorum iş yerinde .sizler giymeye başladınızmı hamile pantolonu
hiç araştırmadım ama sadece normal dedim Allah'ın izniyle ve pek birşeyde araştırmak istemiyorum şimdiden,ne video izliyorum doğumla ilgili nede başla bişey herhalde tırsıyorum birazDogum şeklinizi hiç düşündünüz mü?
Normal Doğum(Epizyotomi istiyormusunuz istemiyor musunuz)
Sezeryan (epidural, genel)
Sezeryan sonrası normal doğum
Doktorunuz normal doğum sonrası bebeğin göbek bağını hemen kesiyormu, kucağınıza veriyor mu hemen
plesantayı alabiliyor musunuz?
biraz erken ama düşünüp araştıran var mı
Özel ebe tutacak mısınız?
teşekkür ederim canım....çok para az da değil,daha doğuma kadar bir sürü test var...bende hastanenin daha donanımlı olduğunu düşünüyorum..hemşire arkadaşım var özelde çalışıyor ama akşam ona soracağım iyice araştıracağım gerekirse gidip doğumhanesine,bebek odasına bakıcam,kontrole gelen hamile olan kadınlara sorucam bebeğim için en iyisini olsun istiyorum..Rabbim hayırlı doktoru çıkarsın karşıma...aslinda devlet hastaneleri okadar gelistirdiki kendini ben hem devlet hem ozeli denemis biri olarak hemde her hastalikta yani cevremden izlenimlerimlede devlet hastanesi teknolojik bakimdan daha gelismis eger isini seven bir kadindogumcu bulursan simdiden git derim kiz kardesim iki tane dogum yapti dogum evinde ozelikle takip etim ve mutis bir ilgi ben bile sastim kaldim kayinvaldem ve anem devlet hastanesinde kadindogumda ameliyat oldular ben kaldim yanlarinda ikiside ayri ilerde yani ve o hastanelerdeki ilgiyi drlari gorunce dedimki ben bosuna gidiyorum ozel hastanelere ilgi temizlik hersey ayri oluyor hatayda ozel hastaneler cok pahali degil dogum 350 sezeryan 400 tl sanirim oyleydi gecen yil benim yilardir gitigim bir dr var alismis olmasam devlete giderdim gorumcem hamile dogum yapacak bu hafta onunla gidiyordum tum kontrollerine dr hangi saatte olursa olsun yaninda ara diyor pazar gunu bile geliyor cagirrisa yan i demem oki iyi dr ozeldede iyi devlettede bende olsam okadar hastaneye para vermezdim bebegim icin kulanirdim eksiklerini alirdim
Antalyadan kimse var mı acaba? Bende 11-0 dayım.heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum bugun kontrolumde bebegım erkek oldugunu ogrendım bır oglum var buna en cok o sevınecek sanırım:)
.ben varim canim....bende 10-4 teyim...bende haftaya gidecem doktora...Allah kucağına lamayı ve büyütmeyi nasip etsin...sen doktora nereye gidiyorsun...ben şu ann bi tüp bebek merkezine gidiyorum...ama orayı bırakmak zorundayım...onlar buraya kadar kontrol ediyorlar...tavsiye edeceğin bi doktor yada hastane var mı...
Günaydın güzel Eylül anneleri,
Kusura bakmayın yoğunluktan katılamıyorum ama sürekli takip ediyorumm. Bugün kontrolüm var inşallah güzel geçer.
Ben size birşey sormak istiyorum. Ağda olayını n yapıyorsunuz?
slm guzellikler ben dun kontrole gitmiştim bi sıkıntı var şimdi ben doktorumu bi turlu sevemedim ama hastane çok donanımlı çok iyi bi hastane bi ara fenalaştığımda acile gitmiştim ozaman başka bi doktor vardı ve o doktor çok ilgiliydi kendi doktorum sanki bian önce gitmeliymişim gibi bi hava veriyo bana acaba aynı hastaneden o acildeki doktoramı gitsem o doktorun adını öğrendim:) sonuçta doğuma gircek bu doktor ve ben rahat olmak istiyorum yada başladığın doktora mı devam etmeli bilemiyorum ama rahat değilim kendi doktorumla
kendini hangi doktorla rahat hissedeceksen ona git canım. daha yolun başındayız şu aşamada dr değiştirmek daha kolay, hem seni strese sokacak bir dr neden devam edesin
kızlar bir durumumu paylaşıp fikrinizi almak istiyorum
şuan ben özel bir kliniğe gidiyorum..sigortam var fakat özelde geçmiyor..devlet hastanesini hiç düşünmemiştim,ama çoğu kişi de sigortan var niye boşa para veriyorsunuz diyorlar..Ve normal doğum ücreti 1500,sezaryan 2800.tahlil içinde kendi özel hastanede çalıştığı yer var oraya gönderiyor...oda çok çok pahalı...devlete göndermiyor...zaten az bütçeli bir geçimimiz var...doğum parasını da doğum izninden öderiz diyoruz...sadece doğum izni parası verecekler 52gün oda 2000falan...başka süt parası,bez parası gibi yardımlar yok...eşimle düşünmeye başladık da devlete gitsek oradan aldığımız parayı da bebeğimize harcasak diyoruz,alamadığımız eksikleri alırız diyoruz..normal doğum düşünüyorum ama oldu ki sezaryan dedi doktor işte bu ihtimalleri düşününce işin içinden çıkamaz oldum...bazıları diyor devlet iyi her donanım var özelde ters bişey oldu mu seni hastaneye sevk ederler diyorlar,bazıları doktor olmuyor doğumda ebe oluyor gibi eksiler söylüyorlar..
bir türlü karar veremedim....
keşke baştan diğer doktora gitseymişim ama şans işte iyi doktor bulmak gerçekten zor bide bu sorunla uğraşıyoruz ama işte sonu çok tatlı bi olay olunca herşey ucup gidiyo:))
Dogum şeklinizi hiç düşündünüz mü?
Normal Doğum(Epizyotomi istiyormusunuz istemiyor musunuz)
Sezeryan (epidural, genel)
Sezeryan sonrası normal doğum
Doktorunuz normal doğum sonrası bebeğin göbek bağını hemen kesiyormu, kucağınıza veriyor mu hemen
plesantayı alabiliyor musunuz?
biraz erken ama düşünüp araştıran var mı
Özel ebe tutacak mısınız?
Hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti. Ama biraz erken gibi geldi bana 10+0 da gittim ben doktora bir şey dememişti 12+0 da gideceğim belki o zaman söyler
ben 10.haftanın içindeyim.hergün kendimi kötü hissediyorum.sizlerde de o var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?