devlete gitmeyi düşünüyorsanız ve bulundugunuz yerde varsa bence fakülte hastenelerini tercih edin,
ben apseden dolayı ankara tıpın kadın doğumunda 12 gün yattım
ameliyata girdim vs,
her saat bası hemsıreler gelip ölçüm yapıyorlardı, saat bası bır asıstan dr gelip bir sınıkıntın var mıd ıye sordu, sabah ve akşamları da kendı doktorum ve ekibi odaya topluca dalıp benı muayene edıyorlardı :)) yanı atlanacak bır durumun olmuyor ben orda yatarken benım katımda dogum yapanlar vardı
aynı sekılde sürekli doktorlar gırıp cıkıyordu hep kontrol halindesin ama doğum odasında görmüştüm tek basınasın ve arada asıstan doktorlar gelıp bakıyorlar yanına annenı fılan alıyorlar , doğum yaklaşınca varsa kendı drun gelıyor.
ben ameliyatımı yapan prof. dr a devam ediyorum özel muayenesınde cunku cok memnun kaldım , ikiz gebeliğim doğrudan riskli gebeliğe girdiği için de biraz bu kararı aldım, ama tahlillerimi ücretsiz fakültede yaptırıyorum.
kardeısm özel hastanede özel doktoruyla doğum yaptı, 10 saat süren sancının ardından acılman yeterlı degıl catın dar denıp sezeryana alındı, hatta dr utanmadan bıraz daha dursaydın bebek kanala gırer ve kurtaramazdık ikinizi de dedi. 9 ay boyunca takıp ettıgı hastasının catısının dar oldugunu 10 saat sonunda anladı. allah hepimizi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın.
Sağda olursa erkek, solda olursa kız derler. Komşum yeni doğum yaptı oğlu var onunkide sağ taraftaymıştı 2 de kızı var onlarda sol taraftalarmış. O yüzden sordum :)
Cinsiyetini öğrenen anneler de yorum yapsa bi tescilleyecez durumu
acıkcası devlet hastanesınde doğum yapmayı duşunmem asla. ınsanın yuzune bıle bakmıyorlar. ınsan muamelesı yapmıyorlar . evet ozel pahalı ama bu doğum başka şeye benzemez. kıyarım paraya özele devam ederım arkadaşlar. onemlı olan doktordur haklısınız ama devlet hastanelerınde o doktorlar hasta yoğunluğundan dolayı sızle ılgılenmıyorlar. hepsnde beş karış surat....
devlet hastanesımı aman dıyeyım
acıkcası devlet hastanesınde doğum yapmayı duşunmem asla. ınsanın yuzune bıle bakmıyorlar. ınsan muamelesı yapmıyorlar . evet ozel pahalı ama bu doğum başka şeye benzemez. kıyarım paraya özele devam ederım arkadaşlar. onemlı olan doktordur haklısınız ama devlet hastanelerınde o doktorlar hasta yoğunluğundan dolayı sızle ılgılenmıyorlar. hepsnde beş karış surat....
devlet hastanesımı aman dıyeyım
benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş
Bir baska forum da gordum bu ürünü. Sizinle de paylaşayım dedim. Karniniz cikmis olsa bilr
Beli sikan pantalonunuza bu parcayi ekleyerek pantolonunuzu rahatla giyebiliyorsunuz. Turkiye de satilmiyormus ama eli dikişe yatkın olanlar kendileri yapabilirler sanırım ürünün videosu ekte.
Belly Belt by Fertile Mind - [url]www.fertilemind.com.au - YouTube[/url]
Dün ben de aldım birkaç pantalon beli lastikli güzel de oldu lcw da çok çeşit var hatta biri kot pantalon 29.90 a aldım oh bebeişim rahat etsin
bı arkadaş ağdayı sormuş. 5-6 haftalıkkn drum ağda için bıraz daha bekle demişti. gecen hafta gıdebılırsın sıkıntı yok sadece temız yer olmasına dıkkat et mıkrop kapma dedi. bende gıttım. aslında gıtmesemde olurdu gören yok anacım
mecburum 9 ay boyuncada devam edeceğim inş
hadi hayırlı hberlerle gel inşlhhhhhhhh....bu arada bebeciğin cinsiyetini öğrenmeden gelme...
yaa daha çok erken ama benim göbişim çıktı biraz ayva göbek gibi duruyo .ama ben hala esk ipantolonlarımı giyiyorum iş yerinde .sizler giymeye başladınızmı hamile pantolonu
ask_ask_ask canım nasılsın? aşağıda görüyorum ismini devamlı ama bişey yazmıyorsun. doktora gidicektin canım noldu varmı bi gelişme?
Yok cnm daha gitmedim devletten rndevu aldim cuma gidecegim kismetse surekli buralardaym bos oldukca girip okuyorm yazdiklarinizi:))
kızlar bir durumumu paylaşıp fikrinizi almak istiyorum
şuan ben özel bir kliniğe gidiyorum..sigortam var fakat özelde geçmiyor..devlet hastanesini hiç düşünmemiştim,ama çoğu kişi de sigortan var niye boşa para veriyorsunuz diyorlar..Ve normal doğum ücreti 1500,sezaryan 2800.tahlil içinde kendi özel hastanede çalıştığı yer var oraya gönderiyor...oda çok çok pahalı...devlete göndermiyor...zaten az bütçeli bir geçimimiz var...doğum parasını da doğum izninden öderiz diyoruz...sadece doğum izni parası verecekler 52gün oda 2000falan...başka süt parası,bez parası gibi yardımlar yok...eşimle düşünmeye başladık da devlete gitsek oradan aldığımız parayı da bebeğimize harcasak diyoruz,alamadığımız eksikleri alırız diyoruz..normal doğum düşünüyorum ama oldu ki sezaryan dedi doktor işte bu ihtimalleri düşününce işin içinden çıkamaz oldum...bazıları diyor devlet iyi her donanım var özelde ters bişey oldu mu seni hastaneye sevk ederler diyorlar,bazıları doktor olmuyor doğumda ebe oluyor gibi eksiler söylüyorlar..
bir türlü karar veremedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?