2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür iyiymiş. Evet o durumlarınan bahsettlr ilacın umarım kilo aldırmaz. Ben de arada gtmeyi düşünüyorum zatii çok uzun zaman.

Tatlım ben 35 yaşındayım.36'yı da yiyorum gün gün.Artık üçüncü bebeği düşünmem.Herşeyin başı sağlıklı, hayrlı evlat deyip avunacağım işte...

benim esimde senin durumunda olacak 3bayanin icinde tek erkek kalacak

Yaa,kız olsun, çamurdan olsun diye boşuna mı demişler...Kız her yönden annesine yardımcı, sırdaş, arkadaş. Erkek evlenene kadar senin, kız ölene kadar....
Erkek 1000 seviyle doğar, 1 sevi kalırmış.
Kız 1 seviyle doğar, 1000 sevi olurmuş.
Bunlar boşuna mı söylenmiş.
Sen çok şanslı bir annesin bence...Hatta eşin de çok şanslı.Kız çocuklar babalarına aşık olur.

Ins. Ablasi gibi uysal olursa sansliyim ins. Ama babamizda tek kaldigi icin ona uzilmedim desem yalan olur neyse hayirlisi olsun.. evde kiz hukumdarligi olacak ins.
Senin osonde zor 3erkegin arkasini toplamak zor oluyor kayonvalidemden biliyorum ... herseyin hayirlisi...

kızlar bana dün otobuste yer vverdiler hayır okadar mı bellı oluyo ya. kardeşim dıyokı soylemeseydın 2 aylık olduğunu 5 aylık sanmışlardır dıye dalga gecıyoooooooooo

sanırım baya çıktı benım göbüş:44:

olsun olsun zor olsada erkek annesi olmakda çk güzeldir.arethusa düşünsede koç gibi 2 erkek annesi olcan canım benim,bence çok ama çok gurur verici,yerinde olsan yaşı başı takmam doğumdan snra hemen yine hamile kalırdım cnm..

ahh,benim de kızım olmayacak.2.hamileliğim de erkek. zaten yaşım 40 a dayandı.2 erkek annesi olacağım. nasibimiz buymuş demek.
kızım olsun çok isterdim. anneye hem yar hem arkadaş olur.
bende kızı olan şanslıdır.görünce imreniyorum işte...

İstersin hayatım tabiki bende istiyorum farklı olsun ama Allah ne yazmışsa o olacak sonuçda bizim elimizden gelen bişey yok.Cinsiyeti zaten erkek belirliyor ne ekerse onun alıyor yani:)
biz 5 kız kardeşiz annem babam erkeği aramışlar inatla ama olmamış:)ama çoook güzel bi olay kızkardeşler anlatamam benim hayatımda arkadaşa olan ihtiyacım çok olmadı çünki başım sıkışsa mutlaka bir kardeşim koşar gelir.benimde 1 kızım var kızkardeşim hamile 1 ayı kaldı doğuma onunda kız:)biz de yani kızlar çoğunlukda o yüzden ben yine kızım olursa şaşırmam alışkanlık bozulmayacak hahhaa..
benim eşim ısrarla kız istiyor hatta bu erkek olursa bana bir tane daha kız yaparsın dimi diyor anlaşalım şimdiden ben 1 tane daha kız istiyorum diyor kız hastası inanılır gibi değil normalde erkekler oğlu olsun ister ama kız istiyor benim eşim..erkek olsun diyorum şirketin başına geçer sana yardım eder yok diyor sen istiyorsun diye olursa olsun yoksa ben kız istiyorum diyor.kızım babasının çoraplarını giydiriyor mesela bak diyor bir kızım daha olsa bir ayağımı o giydirir bir ayağımı diğeri:)
Kısacası Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin zaten öyle istiyoruz hep hayırlısı ne ise öyle olsun..
Senin hamileliğinde bi farklılık oldumu canım onu sorayım sana benim aynı mesela kızımda nasılsa herşey bundada aynı sadece şuanda çok kilo almadım beren de çok şişmiştim en baştan beri..
senin nasıldı?
gerçi o da farketmiyor vücut hepsinde farklı tepkiler veriyor..
Hepsinin sonu güzellll evlatlarımızı Allah bağışlasın inşallah...

sibelciğim merak etme bende aynı durumdayım..göbeğim 6 aylık gibi ama benim ilk hamielliğimden kaldı birde gögüsleri görseniz ilkimdede direk gögüslerim şişmişti emziremediğim için gögüzlerim küçülmedi aynı kaldı şimdi dahada büyüdüler..Allahım yardım etsin tek dileğim bebeğim sağlıklı olması sonra veririz nasılsa....

günaydın güzel anneler..

cinsiyet haberlerini okudukça ben de meraklanıyorum..yarın kontrolüm var ve ense kalınlığına bakılacak bebişimin..acaba cinsiyeti de söyler mi bilmiyorum..geçen acil bir durum için gittiğim başka doktor daha 1-2 haftası var cinsiyet için demişti ama sizleri okudukça benim de belki belli olmuştur diye düşünüyorum..hayırlısı olsun..kız ya erkek hiç farketmez zaten..sağlıklı sıhhatli herşeyiyle tam bir bebişim olsun da ..

ya bi de birşey sorucam..benim bu kasık ağrılarım hiç geçmek bilmiyor kızlar..yani ilk başlarda bebek yerleşiyor rahmin genişliyor normal dediler ben de önemsemedim..hatta ilkten doktorumda öyle demişti ama şimdi çevremdeki tecrübeli annelere söyleyince olmaması lazım falan diyolar..doktorumda 20 gün sonra gel deyince bu 20 gündür içim içimi yedi..yarın sorucam ama çok korkuyorum..birşey olur mu acaba..

meeeeeerrrrtttt!!Canımmmmmm...Seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam.Nasılsın?Az kaldı doğuma..ne durumdasın?Sezeryan olacak sanırım di mi?Bi sıkıntı yok herhalde?

merhabaa herkese!!! hayırlı cumalar olsun!!!

az önce doktordan geldik 2-3 dk lık vidoe çekti verdi saolsun hareket ediyor elleri kolları inanamadım arada poposunu kaldırıyor allahım yaaa mucize resmen şükürler olsun rabbime...

14 martta 2 li test var ve ense kalınlığı ölçümü var demir ilacı verdi bana hafta abaşlamam için elevit bitince içmenere gerek yok artık onu dedi bazıları doğuma kadar içiyormuş varmı aranızda içen merak ettim

Benim de seninle aynı 15. Mart'ta ikil testim var. Elevit folik asit galiba. Bana da bitince içme dedi. Ve demir ilacı verdi ferro sanol adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…