güzünaydın canım bebiş iyiymiş..
ben kntrole yrn gitcem bana daha ilaç vermedi,ferro sanol kan ilacı diye biliyorum,ayrıca bu ilacı içerken,süt vb.kalsiyum ürünleri alırsan arada 2 saat fark olsun,yoksa ilacın pek faydası olmuyo diye biliyorum,buna dikkat et cnm.
1,5 ay bencede uzun,ben dayanamazdım şahsen,sen yine çaktırmadan 15 günde bir git bence...
Çok şükür iyiymiş. Evet o durumlarınan bahsettlr ilacın umarım kilo aldırmaz. Ben de arada gtmeyi düşünüyorum zatii çok uzun zaman.
Canım benim yaaa sağlıklı olması önemli olan öyle değilmi.
düşünsene üç erkeğin içinde prenses gibi olacaksın...
hem neden öyle konusuyosun yasımız daha kaç evelallah üçüncüleride yaparız.
doğuma kadar erkek denilip kız doğanlarda var unutmaa.
Rabbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin cümlemize..
Tatlım ben 35 yaşındayım.36'yı da yiyorum gün gün.Artık üçüncü bebeği düşünmem.Herşeyin başı sağlıklı, hayrlı evlat deyip avunacağım işte...
kızzz bebişler için duba gibi olalım ne olacak ayoll...
benim esimde senin durumunda olacak 3bayanin icinde tek erkek kalacak
Yaa,kız olsun, çamurdan olsun diye boşuna mı demişler...Kız her yönden annesine yardımcı, sırdaş, arkadaş. Erkek evlenene kadar senin, kız ölene kadar....
Erkek 1000 seviyle doğar, 1 sevi kalırmış.
Kız 1 seviyle doğar, 1000 sevi olurmuş.
Bunlar boşuna mı söylenmiş.
Sen çok şanslı bir annesin bence...Hatta eşin de çok şanslı.Kız çocuklar babalarına aşık olur.
Senin gib zayıf olsam bende dert etmzdim de bn zaten tombul hamile kaldım.
Ins. Ablasi gibi uysal olursa sansliyim ins. Ama babamizda tek kaldigi icin ona uzilmedim desem yalan olur neyse hayirlisi olsun.. evde kiz hukumdarligi olacak ins.
Senin osonde zor 3erkegin arkasini toplamak zor oluyor kayonvalidemden biliyorum ... herseyin hayirlisi...
kızlar bana dün otobuste yer vverdilerHayır okadar mı bellı oluyo ya. Kardeşim dıyokı soylemeseydın 2 aylık olduğunu 5 aylık sanmışlardır dıye dalga gecıyoooooooooo
Sanırım baya çıktı benım göbüş:44:
Saol canim eli ayagi duzgun hayirli evlat olmayi nasip etsin rabbim..
Saol canim..
Evet iki kiz buyumeleri paylasimlari guzelbolacak ben tek kizdim buduyguyu yasamadim ins. Kizim yasayacak..
Hazirliklara ihtiyac yok cinsiyet ayni olunca fazlasiyla kizimdan esya var bi besik alirim okadar..
Esime diyorum bak masraf olmayacak ..oda ne masrafi 3.cocuga yol acildi erkek olsaydi ywterdi ikitane diyo.. bozmadi ama her erkek gibi tabiki oda erkek istiyorsu ikide kiz olunca hakli haliiyle ben bile yalan degil istiyordum neyse eli ayagi duzgun olsunda gerisi onemli degil..
ahh,benim de kızım olmayacak.2.hamileliğim de erkek. zaten yaşım 40 a dayandı.2 erkek annesi olacağım. nasibimiz buymuş demek.
kızım olsun çok isterdim. anneye hem yar hem arkadaş olur.
bende kızı olan şanslıdır.görünce imreniyorum işte...
merhabaa herkese!!! hayırlı cumalar olsun!!!
az önce doktordan geldik 2-3 dk lık vidoe çekti verdi saolsun hareket ediyor elleri kolları inanamadım arada poposunu kaldırıyor allahım yaaa mucize resmen şükürler olsun rabbime...
14 martta 2 li test var ve ense kalınlığı ölçümü var demir ilacı verdi bana hafta abaşlamam için elevit bitince içmenere gerek yok artık onu dedi bazıları doğuma kadar içiyormuş varmı aranızda içen merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?