2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meeeeeerrrrtttt!!Canımmmmmm...Seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam.Nasılsın?Az kaldı doğuma..ne durumdasın?Sezeryan olacak sanırım di mi?Bi sıkıntı yok herhalde?

canımsın arethusa,sen eylül anneleri topiğindesin. ben de nisan anneleri bölümünde olunca görüşemiyoruz hali ile.
35 haftadayım.hala işden ayrılmadım. epey de zorlanıyorum.yaklaşık 3 haftam kaldı.
isim de bulamadım.
eymen geliyor aklıma.çift isim mi olsa yoksa diyorum. ilk oğlum da çift isim .o da sezeryan olunca bu da sezeryan olacak.
sıkıntı olarak normal yaşanması gereken rutin sıkıntıları yaşıyorum.
allah sana da kolaylık versin. inşallah yaz dönemini rahat atlatırsınız.bana bu kış aylarında bile ateş basıyor.

arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. kendinize cok dikkat edin .rabbim hepinize hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin . benim bebeğimin ömrü bu kadarmiş sizinle devam edemicem malesef . allaha emanet olun

doktordan geldim bugun doktorun keyfimi yoktu ne bi acayipti.. gittiğim hastane 2li test ense kalınlığı vs bakmıyomus..biz 3 lü test yapıyoruz dedi.. sonra bana eee ders gibi bakıs attı bende ee ultrasonda bari bakın dedim.. şikayetinmi var dedi bana şapşal.. yok dedim tamam dedi ve baktı aslında bu doktora baktırıcama gidiyim dedim ama sonra yine baktırdım bebek 5 cm olmuş..kemik yapısı vs herseyi normal gözüküyo dedi.tam o sıralarda ellerini yüzüne götürdü 2 kez

hayırıdır noldu????? bi şikayetin mi vardı ayy sok oldum

Neden ayrılmadın ki..İyice ağırlaşmışsın zaten.Son haftalarını ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenerek geçirsene.Şu analık izni ile ilgili çalışmalar da bitmedi gitti.Sen doğuma gitmeden açıklasalardı çok iyi olacaktı.
Eymen güzel isim.Dün annem de bana teklif ediyordu.Benim de aklımda erkek olursa Enis veya Erdem gibi isimler vardı ama eşimden geçmedi.Benim de oğlumun çift ismi var.İkincisinin öyle olmasını istemiyorum şahsen.Senin de imkanın varsa tek isim koy, hiç ufaklığın kafası karışmasın derim.
Ben ilk doğumumda da aynı tarihlerde aynı haftalardaydım. Tabi onda plasenta previa nedeniyle evdeydim.Bunda ağırlaşınca nasıl çalışacağım bilmiyorum....Hayırlısı diyelim...
Canım sen de bir kesikte kurtul inşallah

Ben de şaşırdım yaa...Bi aksilik varmıydı da???Nasıl bebeğin ömrü bu kadarmış???

vuslatt canım ne oldu ya,çok meraktayız hepimiz iyimisin

Tabiki canim erkek evlatta bi ayri guzeldir bendw isterdim ama vermeyince mabud neylesi sultan mahmut hesabi sukrediyoruz.. benim esimde simdiden bana empoze esiyor 3.yu ben dedim bak hic masrafa gerek olmayacak.. bana dedigi laf ee 3. Olunca masraf olmayacakmi bu erkek olsaydi iki tane yeterdi dedi yani bana 3.de gozukuyor neyseki yasim erken 26 yasimdayim bi 4yil daha aralari olsa 30olurum hayirlisi bakalim..
Ben kiz kardesten mahrum buyudum nasip olsa zaten en cok kizim icin seviniyorum bencede guzel birsey.. gerci kaynanam tek bir kiz getirmis 3oglan ama kadinin 3torunu var 3ude kiz buda 4.cu bugun haber verdim inanamadi en cok kayinpederim icin erkek istiyodu oyle dedi ne yapalim baska bahara kaldi

Kasik agrilaei batmalar normal buyume durmuyorki canim aksine dahada yere ihtiyaclari oluyor ben dr sordum gayet normal dedi bugun..

Canim ne oldu telden girdigim ixib haftanida goeemiyorum ama bebegin neden birakti seni...

ya bgn enbitane de hiç giriş yapmadı,onuda merak ettim...

allah ım ne olur artık kötü haberler almayalım...........

haftaya dr.ile görüşüp sezeryan için gün tahmini yaparız herhalde.38.hafta tahminim.evde olsam koşturmaktan daha çok yoruluyorum. haftasonu canım çıkıyor. işyerinde masa başı oturuyorum. çayım sütüm yanıma geliyor.masanın altında kasa var. ayaklarımı da uzatıyom.iş yerinde wevden daha rahatım yani. arkadaşlar da sağolsun bana fazla iş yaptırmıyorlar.
çocuğa tek isim koymak bana da mantıklı geliyor.destekliyorum da.
enis veya enes ben de düşünmüştüm. ama kişilik isme göre de şekilleniyor diye. koymakdan vaszgeçtim.tanıdığım enis,enes ler hep mülaim kişilikteydiler.yani ezik tip olmasın diye.
benim plasenta previa da değişiklik yok.yani yeri değişmmiş demişti dr.hiç kanamam olmadı.iyi korudum demek kendimi.
dr.lardan biri, bundan sonra da kanama olacak diye bekleme demişti.benim previa marjinal tipteymiş.
ama haftaya tekrar son bir kez doppler ultrason yaptıracağım. amacım plasentanın yerini doğum öncesi son durumunu öğrenmek.
çünkü plasenta önde olursa (hele de ön duvara yapışık olma durumu da olabiliyor,)sezeryan kesi yapıldığı anda ve yerinde plasentayı da kesmek zorunda kalınacak, ozaman da kan kaybı sıkıntısı doğar.
işin kötüsü benim kanım da çok nadir bulunuyor. ab rh(-)

salı günü kanamam geldi . bundan iki hafta öncede gelmişti doktor ulturasonla bakıp bana herhangi bişiy yok dedi . sekiz haftalıktım o zman . sonra işte salı günü tekrar kanamam geldi gece acilden gittim . doktor kalp atışlarını duyamıyorum dedi. sonra üç hastane gezdim üçü de aynı şeyi söyledi . kalp atışı yok sekiz haftalık kalmiş bebek . öle işte kürtaj oldum .

Hiç kalbini bozma..Kanın nadir bile bulunsa hastane 1-2 ünite hazırda tutuyor.Hasta yakınlarından bile istiyorlarmış bazen.Seni tedariksiz sezeryana almazlar.
Yaw bu Enis ve Enes isimlerinin neden böyle zavallı ezik tiplerde olduğunu anlamadım ben.Eşim ve birkaç arkadaş daha aynısını söyledi. Enis deyince mıymıntı, hiçbir işe yaramayan, ezik zengin çocuğu imajı oluşuyormuş beyinde. Halbuki Enis'in anlamı benim çok hoşuma gidiyordu.Dost,arkadaş demek.

Rabbim sabir versin canim..

Çok geçmiş olsun.Allah sağlıklı bebekler nasip etsin sana.
Yalnız senin haberin de bana tokat gibi oldu.İkinci oğlum gelecek diye isyan ederken böyle bir kayıp haberi, hem de doğum tarihimiz aynıyken....Mesaj gibi oldu bana.

Allahım sabır versin cnm...tekrar nasip eder inş..çok çok geçmiş olsun...meleğin şefaatcin olacak öbür dünyada...

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin,inlh tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın

Merhaba hamişlerrrr:)

Dün doktora gittik ve bizde gördük bebişimizi benim de 2. kızım geliyorrr büyük ihtimalle kız dedi doktorumuzz ve 10 dk ya yakın kızımız izletti bize harikaydı kıpır kıpırdı hamsi balığı gibi diyor eşimmm oynak bir kızımız gelecek nasipse yaaa çok tatlıydı çok iyimiş gelişimi hatta 10 gün önden ilerliyor şu an 13+4 üz normalde 12 olmamız lazım :)) Ataköy hastanesine yakın olan var ise veya gitme imkanı olan mutlaka oraya gidin doktorum çok iyi 4 boyutlu da gördüö 5 6 poz fotomuz oldu şimdiden ense kalınlığımız iyi 2 li ve 3 lü test yaptırmayacağım zaten doktor aldırmayacaksan yaptırma zaten dedi çok tatlıydı 2. çocukda olsa heyecanı aynıı hala gözümün önünde pıtırcığım kızım da gördü o da çok sevindi normalde kıskançlık vardı ama doktorumuz çok iyi olduğundan hep kızımla ilgilenerek anlattı bbebişi ablası bak sana bakıyor ay sana el salladı derken dikkatini çekti kızımın iyi ki de kızımı doğurduğum yere ggeri gittimmm taşınınca uzak kalmıştı bize ama eşimi ikna edince bu sorunda çözüldüü ohh doktoruma kavuştummm herkes iyi haftalar olsunnn hepiniz bebekleri sağlıklı olsun inşallahhh:)

canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin tekrardan

Allah'ım kaderimde olmayan şeyi elde etmek için boşuna uğraşmakla beni yorma, bana Kader kıldığına da ulaşmayı kolaylaştır.(amin)
HZ. FATIMA
Dua temennisiyle Hayırlı Cumalar....

ya bgn enbitane de hiç giriş yapmadı,onuda merak ettim...

allah ım ne olur artık kötü haberler almayalım...........

pikommmmmmm şükür bişey yok tatlım
bugün felaket yoğundum şimdi işlerimi bitirebildim

çok geçmiş olsun tatlım Rabbim en kısa zamanda yeni bir bebiş kucağına almayı nasip etsin inşAllah
her şerde bi hayır vardır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…