meeeeeerrrrtttt!!Canımmmmmm...Seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam.Nasılsın?Az kaldı doğuma..ne durumdasın?Sezeryan olacak sanırım di mi?Bi sıkıntı yok herhalde?
arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. kendinize cok dikkat edin .rabbim hepinize hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin . benim bebeğimin ömrü bu kadarmiş sizinle devam edemicem malesef . allaha emanet olun
canımsın arethusa,sen eylül anneleri topiğindesin. ben de nisan anneleri bölümünde olunca görüşemiyoruz hali ile.
35 haftadayım.hala işden ayrılmadım. epey de zorlanıyorum.yaklaşık 3 haftam kaldı.
isim de bulamadım.
eymen geliyor aklıma.çift isim mi olsa yoksa diyorum. ilk oğlum da çift isim .o da sezeryan olunca bu da sezeryan olacak.
sıkıntı olarak normal yaşanması gereken rutin sıkıntıları yaşıyorum.
allah sana da kolaylık versin. inşallah yaz dönemini rahat atlatırsınız.bana bu kış aylarında bile ateş basıyor.
arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. kendinize cok dikkat edin .rabbim hepinize hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin . benim bebeğimin ömrü bu kadarmiş sizinle devam edemicem malesef . allaha emanet olun
Tabiki canim erkek evlatta bi ayri guzeldir bendw isterdim ama vermeyince mabud neylesi sultan mahmut hesabi sukrediyoruz.. benim esimde simdiden bana empoze esiyor 3.yu ben dedim bak hic masrafa gerek olmayacak.. bana dedigi laf ee 3. Olunca masraf olmayacakmi bu erkek olsaydi iki tane yeterdi dedi yani bana 3.de gozukuyor neyseki yasim erken 26 yasimdayim bi 4yil daha aralari olsa 30olurum hayirlisi bakalim..olsun olsun zor olsada erkek annesi olmakda çk güzeldir.arethusa düşünsede koç gibi 2 erkek annesi olcan canım benim,bence çok ama çok gurur verici,yerinde olsan yaşı başı takmam doğumdan snra hemen yine hamile kalırdım cnm..
Ben kiz kardesten mahrum buyudum nasip olsa zaten en cok kizim icin seviniyorum bencede guzel birsey.. gerci kaynanam tek bir kiz getirmis 3oglan ama kadinin 3torunu var 3ude kiz buda 4.cuİstersin hayatım tabiki bende istiyorum farklı olsun ama Allah ne yazmışsa o olacak sonuçda bizim elimizden gelen bişey yok.Cinsiyeti zaten erkek belirliyor ne ekerse onun alıyor yani:)
biz 5 kız kardeşiz annem babam erkeği aramışlar inatla ama olmamış:)ama çoook güzel bi olay kızkardeşler anlatamam benim hayatımda arkadaşa olan ihtiyacım çok olmadı çünki başım sıkışsa mutlaka bir kardeşim koşar gelir.benimde 1 kızım var kızkardeşim hamile 1 ayı kaldı doğuma onunda kız:)biz de yani kızlar çoğunlukda o yüzden ben yine kızım olursa şaşırmam alışkanlık bozulmayacak hahhaa..
benim eşim ısrarla kız istiyor hatta bu erkek olursa bana bir tane daha kız yaparsın dimi diyor anlaşalım şimdiden ben 1 tane daha kız istiyorum diyor kız hastası inanılır gibi değil normalde erkekler oğlu olsun ister ama kız istiyor benim eşim..erkek olsun diyorum şirketin başına geçer sana yardım eder yok diyor sen istiyorsun diye olursa olsun yoksa ben kız istiyorum diyor.kızım babasının çoraplarını giydiriyor mesela bak diyor bir kızım daha olsa bir ayağımı o giydirir bir ayağımı diğeri:)
Kısacası Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin zaten öyle istiyoruz hep hayırlısı ne ise öyle olsun..
Senin hamileliğinde bi farklılık oldumu canım onu sorayım sana benim aynı mesela kızımda nasılsa herşey bundada aynı sadece şuanda çok kilo almadım beren de çok şişmiştim en baştan beri..
senin nasıldı?
gerçi o da farketmiyor vücut hepsinde farklı tepkiler veriyor..
Hepsinin sonu güzellll evlatlarımızı Allah bağışlasın inşallah...
Kasik agrilaei batmalar normal buyume durmuyorki canim aksine dahada yere ihtiyaclari oluyor ben dr sordum gayet normal dedi bugun..günaydın güzel anneler..
cinsiyet haberlerini okudukça ben de meraklanıyorum..yarın kontrolüm var ve ense kalınlığına bakılacak bebişimin..acaba cinsiyeti de söyler mi bilmiyorum..geçen acil bir durum için gittiğim başka doktor daha 1-2 haftası var cinsiyet için demişti ama sizleri okudukça benim de belki belli olmuştur diye düşünüyorum..hayırlısı olsun..kız ya erkek hiç farketmez zaten..sağlıklı sıhhatli herşeyiyle tam bir bebişim olsun da ..
ya bi de birşey sorucam..benim bu kasık ağrılarım hiç geçmek bilmiyor kızlar..yani ilk başlarda bebek yerleşiyor rahmin genişliyor normal dediler ben de önemsemedim..hatta ilkten doktorumda öyle demişti ama şimdi çevremdeki tecrübeli annelere söyleyince olmaması lazım falan diyolar..doktorumda 20 gün sonra gel deyince bu 20 gündür içim içimi yedi..yarın sorucam ama çok korkuyorum..birşey olur mu acaba..
Neden ayrılmadın ki..İyice ağırlaşmışsın zaten.Son haftalarını ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenerek geçirsene.Şu analık izni ile ilgili çalışmalar da bitmedi gitti.Sen doğuma gitmeden açıklasalardı çok iyi olacaktı.
Eymen güzel isim.Dün annem de bana teklif ediyordu.Benim de aklımda erkek olursa Enis veya Erdem gibi isimler vardı ama eşimden geçmedi.Benim de oğlumun çift ismi var.İkincisinin öyle olmasını istemiyorum şahsen.Senin de imkanın varsa tek isim koy, hiç ufaklığın kafası karışmasın derim.
Ben ilk doğumumda da aynı tarihlerde aynı haftalardaydım. Tabi onda plasenta previa nedeniyle evdeydim.Bunda ağırlaşınca nasıl çalışacağım bilmiyorum....Hayırlısı diyelim...
Canım sen de bir kesikte kurtul inşallah
haftaya dr.ile görüşüp sezeryan için gün tahmini yaparız herhalde.38.hafta tahminim.evde olsam koşturmaktan daha çok yoruluyorum. haftasonu canım çıkıyor. işyerinde masa başı oturuyorum. çayım sütüm yanıma geliyor.masanın altında kasa var. ayaklarımı da uzatıyom.iş yerinde wevden daha rahatım yani. arkadaşlar da sağolsun bana fazla iş yaptırmıyorlar.
çocuğa tek isim koymak bana da mantıklı geliyor.destekliyorum da.
enis veya enes ben de düşünmüştüm. ama kişilik isme göre de şekilleniyor diye. koymakdan vaszgeçtim.tanıdığım enis,enes ler hep mülaim kişilikteydiler.yani ezik tip olmasın diye.
benim plasenta previa da değişiklik yok.yani yeri değişmmiş demişti dr.hiç kanamam olmadı.iyi korudum demek kendimi.
dr.lardan biri, bundan sonra da kanama olacak diye bekleme demişti.benim previa marjinal tipteymiş.
ama haftaya tekrar son bir kez doppler ultrason yaptıracağım. amacım plasentanın yerini doğum öncesi son durumunu öğrenmek.
çünkü plasenta önde olursa (hele de ön duvara yapışık olma durumu da olabiliyor,)sezeryan kesi yapıldığı anda ve yerinde plasentayı da kesmek zorunda kalınacak, ozaman da kan kaybı sıkıntısı doğar.
işin kötüsü benim kanım da çok nadir bulunuyor. ab rh(-)
salı günü kanamam geldi . bundan iki hafta öncede gelmişti doktor ulturasonla bakıp bana herhangi bişiy yok dedi . sekiz haftalıktım o zman . sonra işte salı günü tekrar kanamam geldi gece acilden gittim . doktor kalp atışlarını duyamıyorum dedi. sonra üç hastane gezdim üçü de aynı şeyi söyledi . kalp atışı yok sekiz haftalık kalmiş bebek . öle işte kürtaj oldum .
salı günü kanamam geldi . bundan iki hafta öncede gelmişti doktor ulturasonla bakıp bana herhangi bişiy yok dedi . sekiz haftalıktım o zman . sonra işte salı günü tekrar kanamam geldi gece acilden gittim . doktor kalp atışlarını duyamıyorum dedi. sonra üç hastane gezdim üçü de aynı şeyi söyledi . kalp atışı yok sekiz haftalık kalmiş bebek . öle işte kürtaj oldum .
ya bgn enbitane de hiç giriş yapmadı,onuda merak ettim...
allah ım ne olur artık kötü haberler almayalım...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?