2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynı seyi bende yasadım malesef :'( bebegimin kalp atısı durmus kücücük kalmıs büyümemiş 2 haftadır karnımda ölüymüş ben de sancıyla ve asırı gelen kanamayla anladım. ama üzülme canım kaybettigimiz bebişlerimiz ahirette sefaatcimiz olsun inşallah.. Rabbim birdaha göstermesin demekki hayırsızmıs bizim icin belki hastalıklı olacaktı belki de hayırsız bir evlat... İnsallah hayırlı zamanda yeniden saglıklı sıhhatli bir bebiş nasip eder bize ve tüm isteyenlere...

Selam..
Ne güzel sende güzel güzel görmüşsün bebişini..
Benimde 13 mart da testlerim var günlerimizde hemen hemen aynı gibi zaten..
Hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah..

canım çok geçmiş olsun..

artık ben ne diyeceğimi bilmiyorum, bilemiyorum.. bugün duygusal günümdeyim birde bu haber....

Allah sabırlar versin..

üzülmemek imkansız bılıyorum arkadaşlar ALLAH sabır versın. boylesı daha hayırlıydı belkıde yaşasaydı çok daha kötu şeyler olabılırdı. Rabbım tez zamanda sağlıklı hamılelıkler nasıp etsın
boyle haberlerı duydukça kontrolumuzun bır ayda bır olmasına kızıyorum ya. kalp atışlarını duyuyoruz hoopp bır ay sonra. ya o bır ay da onemlı ama. henuz 3 ayı tamamlamadık kı bız

Canım Allah birdaha yaşatmasın ne diyelim..herşey bizim için..üzme kendini en kısa zamanda tekrar bir hamilelik geçirmeni dilerim canım

Ayyy sanada merhabaaa...
Bu ne canlı cıvıl cıvıl bir mesaj bayıldımmm...
tebrik ederim seni canım bu yıl sanırsam 2.bebişler ilkinin aynısı gelicek öyle görünüyor:)
Ben Ataköy hastanesine çok yakınım ama kendi doktoruma gidiyorum canım ama yine de saol bir ihtiyacım olursa giderim.İsmi değişti değilmi o hastanenin echomar gibi bişey ooldu sanırım..
2.çocuk heyecanım çooookkkk güzel bende aynı şeylerş yaşıyorum tatlım ama ilk çocuğun kıskançlıkları fenaaa
Doktoruna kavuşmanada çok sevindm canım hamileliğn boyunca hep böyle güzel haberleri alırsın inşallah..
Görüşmek üzere..

Rabbim bütün isteyenleri hayırlısıyla evlat sahibi eylesin, sizlere de sabır versin.

canım çok geçmiş olsun inan ki çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef.allahım sabrını versin canım size

Bebeğini kaybeden arkadaşlarım Allahım sabır versın ve en kısa zamanda saglıklı sıhatlı salih bır evlat nasıp etsın sıze ınsallah.. ((

Kızlar benımde dun resmen en kotu gunumdu ılk istiframı yapmış bulunmaktayımmm. Ve başım 2,3 gunudur cok agrıyor agrı kesicide ıcmıoyorum doktorum parol verdı ama ben genede ıcmıyorum. Affedersınız üşütmüşüm sanırım ishallik var bende ve suan sankı ateşim var gıbı gelıyorrr. Gözlerım falan yanıyor gıbı gelıyorr ama elle bakınca ateşim yok gıbı anlamadım gıttıı. Ay cok strese gırdım yaaaaaa daha 2 haftam var kontroleeee

slm kızlarrr bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin bende önümüzdeki hafta kontrole gidicem bakalım hayırlısı...

selam hamisler nasilsiniz bakalimmm...uzucu haberler varr allah sabir versin arkdsalar insallah en kis zamandaaa saglikli bebisleriniz olurrr....

çok uzuldum artık uzucu haberler gelmez dıye umud ediyodum Vuslat ALLAH hayırlısını versin canım inşallh en kısa zamanda tekarar dener ve sorunsuz bebeğine kavuşursun hayırlısı böyleymış canım benim

ne guzellll cinsiyetler yavas yavas ogreniliyorrr bende ogrenmek istiyorummm belki haftaya gider ogrenirimmmm...birseyler almak istiyorum bebisimee...bebeginize esya alan varmi erken mi acaba

ne guzellll cinsiyetler yavas yavas ogreniliyorrr bende ogrenmek istiyorummm belki haftaya gider ogrenirimmmm...birseyler almak istiyorum bebisimee...bebeginize esya alan varmi erken mi acaba

aynen canım bende ogrenmek ıstıyorum artık yaaaaaa :)))

ben aldım valla cimcime bebe diye siteden aldım

dayanamadım valla komikler ama

bu renkleri aldım kızlar hem erkege hem kıza gıydırılır dıyeeee cok guzeller amaaaa

bndee alacammm dayanamiyorummm cunkuu butik bebeden alacammm oraya da bak isetersennn harika seyler betulcummm hayirliisya giydirirsin bebisinee

canım benim geçmiş olsun.ateş ve ishalin hamişler için önemli olduğunu duymuştum,ateşini sürekli ölç canım,ayrıca ishal için çok çok su iç ve bence dr. a görün,inşlh en yakın zamanda iyileşirsin..lütfen kendine dikkat artık sen tek değilsinki,heleki bu havalarda daha çok dikkat etmelisin,hava bi iii bi kötü.....

aynen canımmm yaaa havalardan bıde işyerınde tam kafamın ustunde klima var oda carpıyor benı sanırımmm (( ondan hasta oluyorum eve gıdınce olccem ateşimiii.. İnşallah bısey olmaz canım benım bebeişlerimizi kucagımıza alırız ınsallah

tamam canım orayada bakarım ınsallahhhh bebeişlerimizi kucagımıza alırızz :)))

insallahhh tatlimmmmm insallahhh...bunlari gormustumm aldiklarini cok guldummm ben yurtdisinda oldugum icin alamiyorum kredi karti lazimm..kardeslerimmme soyleyecem onlar dunden razi almaya ama consiyeti ogrenmemi istiyorlarr hayirlisiyla dogurur kucagimiza alirizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…