salı günü kanamam geldi . bundan iki hafta öncede gelmişti doktor ulturasonla bakıp bana herhangi bişiy yok dedi . sekiz haftalıktım o zman . sonra işte salı günü tekrar kanamam geldi gece acilden gittim . doktor kalp atışlarını duyamıyorum dedi. sonra üç hastane gezdim üçü de aynı şeyi söyledi . kalp atışı yok sekiz haftalık kalmiş bebek . öle işte kürtaj oldum .
merhabaa herkese!!! hayırlı cumalar olsun!!!
az önce doktordan geldik 2-3 dk lık vidoe çekti verdi saolsun hareket ediyor elleri kolları inanamadım arada poposunu kaldırıyor allahım yaaa mucize resmen şükürler olsun rabbime...
14 martta 2 li test var ve ense kalınlığı ölçümü var demir ilacı verdi bana hafta abaşlamam için elevit bitince içmenere gerek yok artık onu dedi bazıları doğuma kadar içiyormuş varmı aranızda içen merak ettim
salı günü kanamam geldi . bundan iki hafta öncede gelmişti doktor ulturasonla bakıp bana herhangi bişiy yok dedi . sekiz haftalıktım o zman . sonra işte salı günü tekrar kanamam geldi gece acilden gittim . doktor kalp atışlarını duyamıyorum dedi. sonra üç hastane gezdim üçü de aynı şeyi söyledi . kalp atışı yok sekiz haftalık kalmiş bebek . öle işte kürtaj oldum .
Merhaba hamişlerrrr:)
Dün doktora gittik ve bizde gördük bebişimizi benim de 2. kızım geliyorrr büyük ihtimalle kız dedi doktorumuzz ve 10 dk ya yakın kızımız izletti bize harikaydı kıpır kıpırdı hamsi balığı gibi diyor eşimmm oynak bir kızımız gelecek nasipse yaaa çok tatlıydı çok iyimiş gelişimi hatta 10 gün önden ilerliyor şu an 13+4 üz normalde 12 olmamız lazım :)) Ataköy hastanesine yakın olan var ise veya gitme imkanı olan mutlaka oraya gidin doktorum çok iyi 4 boyutlu da gördüö 5 6 poz fotomuz oldu şimdiden ense kalınlığımız iyi 2 li ve 3 lü test yaptırmayacağım zaten doktor aldırmayacaksan yaptırma zaten dedi çok tatlıydı 2. çocukda olsa heyecanı aynıı hala gözümün önünde pıtırcığım kızım da gördü o da çok sevindi normalde kıskançlık vardı ama doktorumuz çok iyi olduğundan hep kızımla ilgilenerek anlattı bbebişi ablası bak sana bakıyor ay sana el salladı derken dikkatini çekti kızımın iyi ki de kızımı doğurduğum yere ggeri gittimmm taşınınca uzak kalmıştı bize ama eşimi ikna edince bu sorunda çözüldüü ohh doktoruma kavuştummm herkes iyi haftalar olsunnn hepiniz bebekleri sağlıklı olsun inşallahhh:)
aynı seyi bende yasadım malesef :'( bebegimin kalp atısı durmus kücücük kalmıs büyümemiş 2 haftadır karnımda ölüymüş ben de sancıyla ve asırı gelen kanamayla anladım. ama üzülme canım kaybettigimiz bebişlerimiz ahirette sefaatcimiz olsun inşallah.. Rabbim birdaha göstermesin demekki hayırsızmıs bizim icin belki hastalıklı olacaktı belki de hayırsız bir evlat... İnsallah hayırlı zamanda yeniden saglıklı sıhhatli bir bebiş nasip eder bize ve tüm isteyenlere...
ne guzellll cinsiyetler yavas yavas ogreniliyorrr bende ogrenmek istiyorummm belki haftaya gider ogrenirimmmm...birseyler almak istiyorum bebisimee...bebeginize esya alan varmi erken mi acaba
Bebeğini kaybeden arkadaşlarım Allahım sabır versın ve en kısa zamanda saglıklı sıhatlı salih bır evlat nasıp etsın sıze ınsallah..((
Kızlar benımde dun resmen en kotu gunumdu ılk istiframı yapmış bulunmaktayımmm. Ve başım 2,3 gunudur cok agrıyor agrı kesicide ıcmıoyorum doktorum parol verdı ama ben genede ıcmıyorum. Affedersınız üşütmüşüm sanırım ishallik var bende ve suan sankı ateşim var gıbı gelıyorrr. Gözlerım falan yanıyor gıbı gelıyorr ama elle bakınca ateşim yok gıbı anlamadım gıttıı. Ay cok strese gırdım yaaaaaa daha 2 haftam var kontroleeee
aynen canım bende ogrenmek ıstıyorum artık yaaaaaa :)))
ben aldım vallacimcime bebe diye siteden aldım
dayanamadım valla komikler ama Eki Görüntüle 645193 Eki Görüntüle 645195 Eki Görüntüle 645194 Eki Görüntüle 645196
bu renkleri aldım kızlar hem erkege hem kıza gıydırılır dıyeeeecok guzeller amaaaa
bndee alacammm dayanamiyorummm cunkuu butik bebeden alacammm oraya da bak isetersennn harika seyler betulcummm hayirliisya giydirirsin bebisinee
canım benim geçmiş olsun.ateş ve ishalin hamişler için önemli olduğunu duymuştum,ateşini sürekli ölç canım,ayrıca ishal için çok çok su iç ve bence dr. a görün,inşlh en yakın zamanda iyileşirsin..lütfen kendine dikkat artık sen tek değilsinki,heleki bu havalarda daha çok dikkat etmelisin,hava bi iii bi kötü.....
tamam canım orayada bakarım ınsallahhhh bebeişlerimizi kucagımıza alırızz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?