2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım ınşallah :))) ZAten orda alt varya babam sağolsun çatır çatır parasına edıyorum yazıyorrr ailecek ona cok gulduk ama dogru yaniiii

güle güle giysin inşaallah:)))) çok tatlı aldıkların. turkuazın rengine bayıldım. bende dün 2 tane yükledim ama yanlış yere yüklemişim orda kayıtlı kaldı. nasıl yükleniyor çözemedim!

ınsallah canım ınsallah :)) altta eklenti ekle yazıyor kırmızı butonlaa ordan yukluyosun canımm

çok tatlı canım kıyafetler Allah gule gule giydirmeyı nasip etsin:)ben bugun yemek yapmayı denedim artık yapayım bişeyler diye ve yaptım fazla midem bulanmadı bigun iiyiyim bi gun kotuyum bari iyi olduğum gunler bi işe yarasın evde yicek bişeyler olsun eşim artık dışarda yemekten sıkıldı sizin bulantılarl aranız nasıl 11.haftadayım azlamaya başladı artık:))

Kızlar şimcik bişi sorcam
kabızlık çeken var mı?

ben çok kötüyüm eleviti kullanmaya başladığımdan beridir
afedersiniz ama bende hemoroid sorunu vardı ara sıra çıkardı ortaya
wc ye girmek istemiyorum şapır şapır kan akıyo halsiz kalıyorum

tatlım kayıdıyı kuru yersen pek işe yaramıyo bende çok fena felaket kabızlık vardı kayısıyı hoşaf olarak içersen birebir dene bi işe yarayacaktır:)

Bende cok ciddi kabilzlik çekiyorum. Aynı sekilde hemoroid de var, cok şükür kanamam yok. Cok büyük sıkıntı yaratıyor bendede. Bu gün bir yerde okudum ikinmak iyi değilmiş, nasıl olacak bilmiyorum. Senin kan durumunu çözmen lazım, kanlarımız cok kıymetli su sıra. Allah yardımcımız olsun.

tatlım kayıdıyı kuru yersen pek işe yaramıyo bende çok fena felaket kabızlık vardı kayısıyı hoşaf olarak içersen birebir dene bi işe yarayacaktır:)

canım valla ben sabahları ılık su içmeye başladım aç karnına
yani zeytin yağı bile içtim yani düşün ne kadar sıkıntı çektiğimi
ama bi iki günlük bişey değil ki süreklilik oluştu artık bu konuda
çok su içmeme rağmen bu haldeyim

sen kayısı hoşafını mutlaka dene işe yarayacaktır diye duşunuyorum kabızlığa birebir tatlım:)

canım geçen gün doktorum da bu konu işlendi
kesinlikle alaturka tuvalet kullanın diyo bacakların karına yapışlık olması
gerekiyormuş ve en fazla 10 dk kalın wc de ıkınmayın dedi
şöyle bişey de söyledi aslında o iyi gelmeye başladı
doğru nefes almak tuvaletteyken diyaframdan nefes alıp bekliyosun 2 dk
sonra veriyosun aynı şekilde 10 defa tekrarlıyorsun
o zaman rahatlatıyor sende bi dene ama
buda bi çözüm değil süreklilik oluştu artık bu işte ben kabız olmak istemiyorum ki

Kızlar bişey sorucam Bana doktorum folic asitten sonra elevit vermedi sadece kan şurubu verdi. İçinde demir ve folic asit varmış . Elevit çok mu gerekli ,gerekliyse doktorum niye vermedi... Meraklandım şimdi.

allah sabir versin ben hamilelikle bir iki kere oldu bende ama bana sut cok iyi geliyor kisiye gore degisiyor buyuk bir bardak sut bana iyi geliyor mesela insallah cozersin sorununu druna mutlaka danis belkide onerisi olur yada ilac verebilir

Kızlar bişey sorucam Bana doktorum folic asitten sonra elevit vermedi sadece kan şurubu verdi. İçinde demir ve folic asit varmış . Elevit çok mu gerekli ,gerekliyse doktorum niye vermedi... Meraklandım şimdi.

canım benim doktorum da bana folic asit vermemişti
direk elevitten başladım ben
bide devit vermişti sağlık ocağındaki doktor (şuan kullanmıyorum )
her doktor ayrı bi tedavi uyguluyor sanırım

canım benim doktorum da bana folic asit vermemişti
direk elevitten başladım ben
bide devit vermişti sağlık ocağındaki doktor (şuan kullanmıyorum )
her doktor ayrı bi tedavi uyguluyor sanırım

Evet dediğin gibi olabilir. Benimki biraz doğallıktan yana. Sorsam kesin bol meyve ye falan der.

anneannesinin yavruma aldıkları:)))))

SDC14700.jpg 46.7 KB (Kilobyte)

SDC14700.jpg 46.7 KB (Kilobyte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…