allah sabir versin ben hamilelikle bir iki kere oldu bende ama bana sut cok iyi geliyor kisiye gore degisiyor buyuk bir bardak sut bana iyi geliyor mesela insallah cozersin sorununu druna mutlaka danis belkide onerisi olur yada ilac verebilir
canım geçen gün doktorum da bu konu işlendi
kesinlikle alaturka tuvalet kullanın diyo bacakların karına yapışlık olması
gerekiyormuş ve en fazla 10 dk kalın wc de ıkınmayın dedi
şöyle bişey de söyledi aslında o iyi gelmeye başladı
doğru nefes almak tuvaletteyken diyaframdan nefes alıp bekliyosun 2 dk
sonra veriyosun aynı şekilde 10 defa tekrarlıyorsun
o zaman rahatlatıyor sende bi dene ama
buda bi çözüm değil süreklilik oluştu artık bu işte ben kabız olmak istemiyorum ki
anneannesinin yavruma aldıkları:)))))
SDC14700.jpg 46.7 KB (Kilobyte)
SDC14700.jpg 46.7 KB (Kilobyte)
ınsallah canım ınsallah :)) altta eklenti ekle yazıyor kırmızı butonlaa ordan yukluyosun canımm
çok sağol canım
doktorumla randevum var 14ünde mecbur o güne kadar beklicem
bende süt içiyorum ama dediğin gibi kişiye göre değişiyor sanırım
ayy bunu duymak beni rahatlati hep soru isaretim vardi alaturka tuvalet kulanmak kotumu diye bebege zararli olurmu gobekliyimde zaten karnimda buyuyune sikisiyormu diye dusunuyordum :) sonra bakiyorum eskiden evlerimizde baska tuvaletmi vardi anelerimiz dokuz ay neyi kulaniyorlardi yani :)
drunu arayamazmisin cunku zor ya karinda sislik gaz hisetmek cok kotu kabizlik daha kotu bir arasan yarin keske sor yardimci olur ozele gidiyorsan musait olmasa bile yanindaki asistanina sor bence mutlaka danisir soyler sana ben kac kere oyle yaptim yanindaki kiz bazen ilac ismi harf harf yazdirdigini hatirliyorum yalnis bise yazmiyim diye
alafranga yı kullanacaksan da ayaklarının altına yükseltmek için bişey koyman gerekiyormuş tatlım
eğer ileride kullanmak zorunda kalırsan ki sanırım
son aylarda kullanırız gibime geliyor tabure gibi bişey koy ayaklarının altına dizlerin yükselsin :)
canım ben araştırma hastanesine gidiyorum
devlet olduğu için biraz zor gibi ulaşma şansım
henüz özele başlamadım
bu gidişimde doktoruma dicem bişey olduğunda danışabileceğim bi telefon vermesini
kizlar doktorum bana vermedi kan ilaci ya da demir ilaci eski ilaclarini kullan ddi sadece 13 haftama gectimmm dusuk tehlikemde yok...hic kanamam lekelenmem olmadi cok suukur...bu hafta gideyimmm bakalim ne diyecekkk...kardesimmm kadin dogumcuda asistannn ilaclarin degismesi gerektigini soyledi aklim karisti
kim senin kardesin :) yani hangi drda merak etim bak sana vitamin vermedimi vitamine basladin diye hatirliyorum simdilik yeterli zaten ben turkiyedede oyle almistim simdide burda oyle
kizlarr gobisler ciktimi bakalimmmm bende cikti hafif zaten vardi birazz belirginlesti cok heyecan verici yaaa...insallah hayirlisiyla kucagimza aliriz bebislerimizi
benimki çok çıktı sankim 5 aylık gibiyim
hamile pantalonu kullanıyorum resmen ve uzun zamandır
kendi pantalonlarımı giydiğimde düğme müğme hepsini açık bırakmak zorunda kaldığımdan
akademi hastanesinde doktor erdemin yanindaaa canimm...yok vermedi sanirimmm cok vitaminim varr
:)) bendede cok vitamin varda bana yinede verdi cunku hicc tartilmadim he he he :) bana dediki bebegin elleri ayaklari olustu onun icin vitamin vereyim gerekce bu yani benim gobegim buyuk karpuz gibi yani dusun alti aylik hamile gibi sabahlari alti aylik aksamlari yedi aylik kan yapici ilac vermesi lazimdi demekki birdahaki gidisinde verecek
çok sağol canım
doktorumla randevum var 14ünde mecbur o güne kadar beklicem
bende süt içiyorum ama dediğin gibi kişiye göre değişiyor sanırım
canım geçen gün doktorum da bu konu işlendi
kesinlikle alaturka tuvalet kullanın diyo bacakların karına yapışlık olması
gerekiyormuş ve en fazla 10 dk kalın wc de ıkınmayın dedi
şöyle bişey de söyledi aslında o iyi gelmeye başladı
doğru nefes almak tuvaletteyken diyaframdan nefes alıp bekliyosun 2 dk
sonra veriyosun aynı şekilde 10 defa tekrarlıyorsun
o zaman rahatlatıyor sende bi dene ama
buda bi çözüm değil süreklilik oluştu artık bu işte ben kabız olmak istemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?