2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız
bendede göbek çıktıya zaten balıktım balina olcam kesin ama olsun 2 senedir uğraştım filde olsam umrumda deill:))) canım yavrum için

benimki çok çıktı sankim 5 aylık gibiyim

hamile pantalonu kullanıyorum resmen ve uzun zamandır
kendi pantalonlarımı giydiğimde düğme müğme hepsini açık bırakmak zorunda kaldığımdan

Sabahlari beş, akşamları 9 aylık göbekle ben de sizdenim arkadaşlar, ben de hamile pantolonu ile dolaşıyorum. Benim iç karnım küçükmüş bu nedenle dışarı doğru büyüyor karnimdaki çöreğim :))

ben elevit ve demir hapına başlayınca kabızlığım geçti canım herkezde farklı etki yapıyo herhalde

eneeee benimde karnım çıktı ama 5 aylık 9 alık falan değil bildiğin 3 aylık yeni yeni çıkmaya başlayan hafif sivri bi karın :))

:)) bende aksamlari dokuz aylik diycektim dedim kendimi cok rencide etmiyim ha ha ha aynen oyle ya hamile kalmadan once gobegimi cekiyordum dar seyler giyiyordum kapatiyordum bir sekilde tam kapanmasada vardi esim allah allah sanki gobegin birden buyudu diyor tabi hep icime cektigimi nerden bilsin valla kilolu bir hamileyim dokuzuncu aydaa kendimi hicc dusunemiyorum ama olsun valla hiccc umrumda degil saglikla dogsunda

göbişler çıkıyo oleyyyy
benim de karnımda ağrılar var 2 güündür bilmem kabızlkıktan mı rahim büyümesinden mi :26:
kabızlık için incir yiyorum bazen iyi geliyo bazen tekrarlıyı bilmiyorum napsak

rahim büyümesindendir bendede var o ağrı. benim göbeğimde belli sivri öne doğru:))))

günaydın kızlar...benim göbiş hala yok piyasada,çıplakken hafif belli ama giyinikken hiç belli değil...

bu akşam bebiciğimi görücem inşlh,ense kalınlığına falan bakılacak,2li test yapılacak,ve gösterirse cinsiyet öğrenicem inşlh...çok heycanlıyım,içim içime sığmıyor 15 gündür görmüyrm fındık kurdumu

hadi hayırlısıyla gör canım insanın içi bi tuhaf oluyor:))))) küçücük parmak kadar ama insan kalbi atıyor. organları oluşmuş. Allah'ın büyük mucizesi::)))) ben ilk defa gördüm çok mutlu oldum. başı kolları vücudu ayakları yerim ben onları:)))). ben ikili test yaptırdım ama cinsiyetini söylemedi.

pikolaman bu arada benimde sabah göbeğim az sadece çıkıntı var ama çıplakken belli yani bide yukarı çıktı karnım iyice. yedikten sonra dar şeyler giyince kıyafetimden belli oluyor. normal aslında daha erken 5 aylıkken tam belirgin olur dışardan...

denedim bakalım oldumu. anneannesinin yavruma aldıkları ilk cicişleri:))))))

Hadi bakalim hayirli haberlerle geoirsin..
Minicik birseyler ama mutluluklari katbekat buyuk ..
Benim bicirik kizim iki elini avuc avuca ooymustu ayaklarida bagdasti dr cinsiyet icin bir iki kere durttu karnimi hanim biraz duzeltti kendini zahmet oldu minik hanimada..
Kizlar ya ben kiz oldugunu duydugumdan beri kendimi tuhaf hissediyorum... sanki kizima ihanet olacakmis gibi haksizlik yapiyormusum gibi hissediyorum.. tabiki bide iki kizin sorumlulugu omuzlarimda simdiden hissetmeye basladim ..
Kz yetistirmek egitmek zor bide ikiye katlaninca kara kara dusunmeye basladim saka bi yana.. ikinciye hamis lanlar sizlerde boyle dusunyormusunuz.. erkek olsaydi sanki sorumluluk okadar olmazdi babasina birazda dusecekti diye belki onceden dusunmedim ama kz oldugunu duydugumdan beri bu dusuncelere sahibim...

tabi hele ki bu zamanda kız yetiştirmek ne kadar zorsa erkekte öyle bence canım. Allah bütün çocukları korusun. inşaallah iyi yetiştiririz hayırlı insan olurlar. annemi babamı şimdi daha iyi anlıyorum, bi yere yollamazlarken kızardık içten içe ne kadar haklılarmış. hani dedin ya erkek olsa birazda babasına düşecekti öyle değil bazen babalar çok ilgisiz oluyor annesi her şeyi öğretip gösteriyor. o yüzden içimiz rahat olsun, erkek veya kız ikiside zor Allah'a sığınıp dua edelim iyi yetiştirelim.

Saglicakla giyer insallah.. benimde ikkinde boyle hevesim vardi simdi cinsiyet ayni olunca ablasinin fazlasiyla herseyi var alisveris canavarligi yapamayacagim bu bebisimde ama cok guzel duygular...

inşaallah canım. annem bunu alırken alma dedim daha erken ama annem alıcam dedi. bende öyleyim çok abartmaya gerek yok bide çabuk büyüyorlar yaaa. benimde kardeşi olsaydı idare ederdikte ilk bebek yaaa o yüzden yeni alacağım.

Evet anneme simdi daha iyi hak veriyorum bi bakima kiz daha iyi enazindan dizini dibinde tutabilirsin erkek kapiyi vurup gider ...
Bi soz var kizlari 15yasina kadar egitmek zor sonrasi rahatmis..
Erkekleride 15ine kadar egitmek kolay sonrasi zormus... aslinda dogru ama yinede sorumlukuk sorumluluk sorumlulukkkkkk....
Rabbim yardimcimz olsun...

Son düzenleme:

bazende kızlar çok beter oluyor engel olamıyorsun, erkek uysal hayırlı oluyor. ne bileyim yaaa zor gerçekten. daha şimdiden böyle düşünüyoruz büyük sorumluluk gerçekten. bazen dua ediyorum Allah'ım benim ve eşim gibi olsun çocuklarımız ne bileyim elbet hatalarımız oldu ama anne babaya büyüklere karşı saygılı iyi evlat olduk inşaallah çocuklarımızda öyle olur burcu...

Oyle kiz erkek farketmiyor ama zamane cocuklari cildirmislar yeni nesile bakiyorum korkuyorum belkide antalyada oldugimdan yads ne bileyim genclikten... daha kucuklukten belli okur cocuklarimizin huylari rabbim sasirtmasin kizim uysal ins. Boyle devam eder.. kucuk daha belki olmaz demeyin kuzenleeide ayni yasitta ama dedigim dedik simdiden zor yani kisacasi..

öyle öyle ilk huyu nasılsa değişmiyor gerçekten anne baba aynı ama kardeşlere bak birbirinden farklı huyda ve karakterde. evet gençlik çok kötü aslında her şey serbest oldu. ben 84 doğumluyum. bizim çocukluğumuz ne güzeldi. erkek kız bütün mahalle oynardık, sevgiler saftı, kötülük yoktu, çok iyi zamanda yetiştik insanlık vardı, dostluklar yalansızdı, bir oyuncağımız bir hikaye kitabımız vardı, elbiselerimiz bi kaç taneydi ama mutluyduk. şimdikiler doyumsuz, çok bilmişler. ama sonuçta yaradılış nasılsa öyle devam ediyor karakteri...

Guzel bir antalya sabahından gunaydın herkese...gecelerı uyuyamayan varmı ararmızda arkadaslar gece3te bır uyanıyorum bır daha uyku tutmuyor sabahta bas agrısı duramıyorum minoset ıcsem mı dıye dusunuyorum bulantılar azaldı sımdıde bu nası gecer zaman bılmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…