benimki çok çıktı sankim 5 aylık gibiyim
hamile pantalonu kullanıyorum resmen ve uzun zamandır
kendi pantalonlarımı giydiğimde düğme müğme hepsini açık bırakmak zorunda kaldığımdan
:)) bendede cok vitamin varda bana yinede verdi cunku hicc tartilmadim he he he :) bana dediki bebegin elleri ayaklari olustu onun icin vitamin vereyim gerekce bu yani benim gobegim buyuk karpuz gibi yani dusun alti aylik hamile gibi sabahlari alti aylik aksamlari yedi aylik kan yapici ilac vermesi lazimdi demekki birdahaki gidisinde verecek
Kızlar şimcik bişi sorcam
kabızlık çeken var mı?
ben çok kötüyüm eleviti kullanmaya başladığımdan beridir
afedersiniz ama bende hemoroid sorunu vardı ara sıra çıkardı ortaya
wc ye girmek istemiyorum şapır şapır kan akıyo halsiz kalıyorum
Sabahlari beş, akşamları 9 aylık göbekle ben de sizdenim arkadaşlar, ben de hamile pantolonu ile dolaşıyorum. Benim iç karnım küçükmüş bu nedenle dışarı doğru büyüyor karnimdaki çöreğim :))
göbişler çıkıyo oleyyyy
benim de karnımda ağrılar var 2 güündür bilmem kabızlkıktan mı rahim büyümesinden mi :26:
kabızlık için incir yiyorum bazen iyi geliyo bazen tekrarlıyı bilmiyorum napsak
günaydın kızlar...benim göbiş hala yok piyasada,çıplakken hafif belli ama giyinikken hiç belli değil...
bu akşam bebiciğimi görücem inşlh,ense kalınlığına falan bakılacak,2li test yapılacak,ve gösterirse cinsiyet öğrenicem inşlh...çok heycanlıyım,içim içime sığmıyor 15 gündür görmüyrm fındık kurdumu
günaydın kızlar...benim göbiş hala yok piyasada,çıplakken hafif belli ama giyinikken hiç belli değil...
bu akşam bebiciğimi görücem inşlh,ense kalınlığına falan bakılacak,2li test yapılacak,ve gösterirse cinsiyet öğrenicem inşlh...çok heycanlıyım,içim içime sığmıyor 15 gündür görmüyrm fındık kurdumu
denedim bakalım oldumu. anneannesinin yavruma aldıkları ilk cicişleri:)))))) Eki Görüntüle 645637 Eki Görüntüle 645638
Hadi bakalim hayirli haberlerle geoirsin..
Minicik birseyler ama mutluluklari katbekat buyuk ..
Benim bicirik kizim iki elini avuc avuca ooymustu ayaklarida bagdasti dr cinsiyet icin bir iki kere durttu karnimi hanim biraz duzeltti kendinizahmet oldu minik hanimada..
Kizlar ya ben kiz oldugunu duydugumdan beri kendimi tuhaf hissediyorum... sanki kizima ihanet olacakmis gibi haksizlik yapiyormusum gibi hissediyorum.. tabiki bide iki kizin sorumlulugu omuzlarimda simdiden hissetmeye basladim ..
Kz yetistirmek egitmek zor bide ikiye katlaninca kara kara dusunmeye basladim saka bi yana.. ikinciye hamis lanlar sizlerde boyle dusunyormusunuz.. erkek olsaydi sanki sorumluluk okadar olmazdi babasina birazda dusecekti diye belki onceden dusunmedim ama kz oldugunu duydugumdan beri bu dusuncelere sahibim...
Saglicakla giyer insallah.. benimde ikkinde boyle hevesim vardi simdi cinsiyet ayni olunca ablasinin fazlasiyla herseyi var alisveris canavarligi yapamayacagim bu bebisimde ama cok guzel duygular...
Evet anneme simdi daha iyi hak veriyorum bi bakima kiz daha iyi enazindan dizini dibinde tutabilirsin erkek kapiyi vurup gider ...tabi hele ki bu zamanda kız yetiştirmek ne kadar zorsa erkekte öyle bence canım. Allah bütün çocukları korusun. inşaallah iyi yetiştiririz hayırlı insan olurlar. annemi babamı şimdi daha iyi anlıyorum, bi yere yollamazlarken kızardık içten içe ne kadar haklılarmış. hani dedin ya erkek olsa birazda babasına düşecekti öyle değil bazen babalar çok ilgisiz oluyor annesi her şeyi öğretip gösteriyor. o yüzden içimiz rahat olsun, erkek veya kız ikiside zor Allah'a sığınıp dua edelim iyi yetiştirelim.
Evet anneme simdi daha iyi hak veriyorum bi bakima kiz daha iyi enazindan dizini dibinde tutabilirsin erkek kapiyi vurup gider ...
Bi soz var kizlari 15yasina kadar egitmek zor sonrasi rahatmis..
Erkekleride 15ine kadar egitmek kolay sonrasi zormus... aslinda dogru ama yinede sorumlukuk sorumluluk sorumlulukkkkkk....
Rabbim yardimcimz olsun...
Oyle kiz erkek farketmiyor ama zamane cocuklari cildirmislar yeni nesile bakiyorum korkuyorum belkide antalyada oldugimdan yads ne bileyim genclikten... daha kucuklukten belli okur cocuklarimizin huylari rabbim sasirtmasin kizim uysal ins. Boyle devam eder.. kucuk daha belki olmaz demeyin kuzenleeide ayni yasitta ama dedigim dedik simdiden zor yani kisacasi..bazende kızlar çok beter oluyor engel olamıyorsun, erkek uysal hayırlı oluyor. ne bileyim yaaa zor gerçekten. daha şimdiden böyle düşünüyoruz büyük sorumluluk gerçekten. bazen dua ediyorum Allah'ım benim ve eşim gibi olsun çocuklarımız ne bileyim elbet hatalarımız oldu ama anne babaya büyüklere karşı saygılı iyi evlat olduk inşaallah çocuklarımızda öyle olur burcu...
Oyle kiz erkek farketmiyor ama zamane cocuklari cildirmislar yeni nesile bakiyorum korkuyorum belkide antalyada oldugimdan yads ne bileyim genclikten... daha kucuklukten belli okur cocuklarimizin huylari rabbim sasirtmasin kizim uysal ins. Boyle devam eder.. kucuk daha belki olmaz demeyin kuzenleeide ayni yasitta ama dedigim dedik simdiden zor yani kisacasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?