Guzel bir antalya sabahından gunaydın herkese...gecelerı uyuyamayan varmı ararmızda arkadaslar gece3te bır uyanıyorum bır daha uyku tutmuyor sabahta bas agrısı duramıyorum minoset ıcsem mı dıye dusunuyorumbulantılar azaldı sımdıde bu nası gecer zaman bılmem...
kızlar ya dün ben doktora gitmiştim doktor pek bi ilgili değildi ultrason öncesi.. sonra ultrasona baktı hersey normal kemik gelişimi falan haftasına göre hatta 11+3 günlük gözüküyo dedi ben 11+2 günlüktüm.. ama ultrason fotografı verdi fotografta yüzünün gözlerinin olması gereken yerinde sanki bişi var gibi yani yüzü yuvarlak bişi gözükmüyo akşam içime eşim kurt düşürüd belki espri yaptı ama anamm ben korktum falan dedi sonra yüzü neden yuvarlak değil dedibende tırstım.. kolu olabilir mi diyorum kendi kendime ama bilmiyoum yaa cok korktum bu güne özel hastaneden randevu da alamadım
denedim bakalım oldumu. anneannesinin yavruma aldıkları ilk cicişleri:)))))) Eki Görüntüle 645637 Eki Görüntüle 645638
kızlar ya dün ben doktora gitmiştim doktor pek bi ilgili değildi ultrason öncesi.. sonra ultrasona baktı hersey normal kemik gelişimi falan haftasına göre hatta 11+3 günlük gözüküyo dedi ben 11+2 günlüktüm.. ama ultrason fotografı verdi fotografta yüzünün gözlerinin olması gereken yerinde sanki bişi var gibi yani yüzü yuvarlak bişi gözükmüyo akşam içime eşim kurt düşürüd belki espri yaptı ama anamm ben korktum falan dedi sonra yüzü neden yuvarlak değil dedibende tırstım.. kolu olabilir mi diyorum kendi kendime ama bilmiyoum yaa cok korktum bu güne özel hastaneden randevu da alamadım
Günaydın hanımlar, herkese bulantısiz, ağrısiz sizisiz bir hafta sonu diliyorum.
Coooookkk güzeller iyi günlerde kullansin.
Canım zaten kafaları vucutlarına göre daha büyük suan gözleri ayrık tam bir insan görünümüne sahip değiller, için ferah olsun yavaş yavaş büyüyüp normal ölçülere kavuşacaklar.
Eki Görüntüle 645651
kızlar ense kalınlığı ölçülürken,karın ultrasonu mu yapılıyo,vajinal ultrason mu?
cnm merhaba geçmişi çok okuyamadım ne zaman öğrendin cinsiyetini, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Hadi bakalim hayirli haberlerle geoirsin..
Minicik birseyler ama mutluluklari katbekat buyuk ..
Benim bicirik kizim iki elini avuc avuca ooymustu ayaklarida bagdasti dr cinsiyet icin bir iki kere durttu karnimi hanim biraz duzeltti kendinizahmet oldu minik hanimada..
Kizlar ya ben kiz oldugunu duydugumdan beri kendimi tuhaf hissediyorum... sanki kizima ihanet olacakmis gibi haksizlik yapiyormusum gibi hissediyorum.. tabiki bide iki kizin sorumlulugu omuzlarimda simdiden hissetmeye basladim ..
Kz yetistirmek egitmek zor bide ikiye katlaninca kara kara dusunmeye basladim saka bi yana.. ikinciye hamis lanlar sizlerde boyle dusunyormusunuz.. erkek olsaydi sanki sorumluluk okadar olmazdi babasina birazda dusecekti diye belki onceden dusunmedim ama kz oldugunu duydugumdan beri bu dusuncelere sahibim...
burada mı okudum bi yerde mi duydum hatırlamıyorum türk kahvesi baş ağrısına iyi geliyormuş bir dene istersenGuzel bir antalya sabahından gunaydın herkese...gecelerı uyuyamayan varmı ararmızda arkadaslar gece3te bır uyanıyorum bır daha uyku tutmuyor sabahta bas agrısı duramıyorum minoset ıcsem mı dıye dusunuyorumbulantılar azaldı sımdıde bu nası gecer zaman bılmem...
karından bakılıyor cnmkızlar ense kalınlığı ölçülürken,karın ultrasonu mu yapılıyo,vajinal ultrason mu?
Gunaydin kizlaaar.ne guzel cinsiyetler yavas yavas ogreniliyor.gobusler cikiyor.benim cok hafi cikti.onceden karnim dumduz olunca simdi hafif belli ama hamile gibi degil tabii.bi de su istahim acilsa.sizde durum nasil.tecrubeli anneler bu istah ne zaman acilir
Kizlar bebek odasi takimi alacak misiniz yoksa besikle falan mi idare edeceksiniz.guzel modeller bulursaniz paylasir misiniz?
Gunaydin kizlaaar.ne guzel cinsiyetler yavas yavas ogreniliyor.gobusler cikiyor.benim cok hafi cikti.onceden karnim dumduz olunca simdi hafif belli ama hamile gibi degil tabii.bi de su istahim acilsa.sizde durum nasil.tecrubeli anneler bu istah ne zaman acilir
Kizlar bebek odasi takimi alacak misiniz yoksa besikle falan mi idare edeceksiniz.guzel modeller bulursaniz paylasir misiniz?
günaydınnnn
cnm merhaba geçmişi çok okuyamadım ne zaman öğrendin cinsiyetini, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
benim ilk bebeğim o yüzden bahsettiğin duyguları şuan anlayamam sanırım, ama duam her zaman hayırlı birer evlat olmaları,ocuğun karakteri kadar aileden aldığı eğitim yetişme tarzı da çok önemli. umarım hayalimdeki gibi bir evlat yetiştirebilirim ben de
çok zor, daha şimdiden bunları düşünmeye başladık yaa
burada mı okudum bi yerde mi duydum hatırlamıyorum türk kahvesi baş ağrısına iyi geliyormuş bir dene istersen
karından bakılıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?