2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım ordada hava güneşli mi?? ilaç zarar vermez inşaallah. 3. aydan sonra bulantı geçip bu saferde baş ağrıları görünürmüş canım.

kızlar ya dün ben doktora gitmiştim doktor pek bi ilgili değildi ultrason öncesi.. sonra ultrasona baktı hersey normal kemik gelişimi falan haftasına göre hatta 11+3 günlük gözüküyo dedi ben 11+2 günlüktüm.. ama ultrason fotografı verdi fotografta yüzünün gözlerinin olması gereken yerinde sanki bişi var gibi yani yüzü yuvarlak bişi gözükmüyo akşam içime eşim kurt düşürüd belki espri yaptı ama anamm ben korktum falan dedi sonra yüzü neden yuvarlak değil dedi bende tırstım.. kolu olabilir mi diyorum kendi kendime ama bilmiyoum yaa cok korktum bu güne özel hastaneden randevu da alamadım

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnn güzel mi güzelllllll hatta en güzelllllll eylül anneleri :)

hayırlı evlat olsunlar inşAllah hepsi kız yada erkek farketmez :)

kabızlıkla ilgili yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hepsini denicem

yalnız biçok arkadaşım benim gibiymiş neden sesiniz çıkmıyo hiç
paylaşalım ki bilinçlenelim herkesin farklıdır demeyin sorunlar paylaştıkça azalır inşAllah

Son düzenleme:

eğer bişey olsaydı doktor söylerdi gibime geliyo canım ama
sen içini ferah tut inşAllah iyi o içeride :) pazartesi gidip neyin ne olduğunu öğrenirsin bi güzel
ama napıyoruzzzzzzz iyi düşünüyoruz iyi şeyler oluyor dimi :)

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar, herkese bulantısiz, ağrısiz sizisiz bir hafta sonu diliyorum.

denedim bakalım oldumu. anneannesinin yavruma aldıkları ilk cicişleri:)))))) Eki Görüntüle 645637 Eki Görüntüle 645638

Coooookkk güzeller iyi günlerde kullansin.

Canım zaten kafaları vucutlarına göre daha büyük suan gözleri ayrık tam bir insan görünümüne sahip değiller, için ferah olsun yavaş yavaş büyüyüp normal ölçülere kavuşacaklar.

amin canım teşekkür ederiz:)))))

canım ters bişey varsa doktor söylerdi. ama için rahat etmiyorsa başka doktora gidip bak istersen. ben 12 haftalığım ama belli oluyor. belkide iyi yakalayamadı ışık falanda oluıyor yaa hem daha şekli yavaş yavaş oluşuyor içini rahat tut canım.

günaydınnnn

cnm merhaba geçmişi çok okuyamadım ne zaman öğrendin cinsiyetini, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
benim ilk bebeğim o yüzden bahsettiğin duyguları şuan anlayamam sanırım, ama duam her zaman hayırlı birer evlat olmaları,ocuğun karakteri kadar aileden aldığı eğitim yetişme tarzı da çok önemli. umarım hayalimdeki gibi bir evlat yetiştirebilirim ben de
çok zor, daha şimdiden bunları düşünmeye başladık yaa
burada mı okudum bi yerde mi duydum hatırlamıyorum türk kahvesi baş ağrısına iyi geliyormuş bir dene istersen

kızlar ense kalınlığı ölçülürken,karın ultrasonu mu yapılıyo,vajinal ultrason mu?
karından bakılıyor cnm

merhaba arkadaşlar kısmetse ben de eylül annesi olacağım.ne zamandır takip ediyorum sizleri:)
pazartesi benım de kontrolum var, ılk zamanlar bazı sıkıntılarım olmuştu,biraz tedirginim ama inşallah pazartesi doktordan güzel şeyler duyup tekrar yazarım size

Gunaydin kizlaaar.ne guzel cinsiyetler yavas yavas ogreniliyor.gobusler cikiyor.benim cok hafi cikti.onceden karnim dumduz olunca simdi hafif belli ama hamile gibi degil tabii.bi de su istahim acilsa.sizde durum nasil.tecrubeli anneler bu istah ne zaman acilir
Kizlar bebek odasi takimi alacak misiniz yoksa besikle falan mi idare edeceksiniz.guzel modeller bulursaniz paylasir misiniz?

Günaydınn.. Tecrübeli anne sayılmam ama benim iştahım açıldı.
Bebek odası takımı almayı düşünmüyorum sadece beşik. Çocuklar büyüyünce genç odası takımı alırım. Zaten kiracı ve gezici olduğumuz için gerek yok o eşyaların yıpranmasına ki zaten bebek takımı koyacak yerim de yok evde

deryalcin 14.haftadasın ve hala iştahsızlık var dıyosun ya cok üzülüyorum ben de de var dogru duzgun bişey yıyemıorm ama 1 2 haftaya gecer dıyodum demekkı hemen gecmıyormus

benim kusmam falan olmadı ama hazımsızlık ve bel ağrım hala var 12. haftalık benim. ben beşik alıcam. odayı büyüdüğünde düşünürüm hem o beşikler biraz büyüdümü çocuk önden parçası çıkıp yatak oluyor baya kullanışlı yani

benim de karnım çıkmaya başladı. şu kadar aylık gibi görünüom diyemicem ama, bilmiom ki 5aylık 6 aylık insanın karnı nası olur
iştahı bilmem de bulantı ve sabah kusmalarım bitmedi gitti, 13.haftamdayım

ben oda almıcam. yani blemiom aslında eyalarını koymak için bi dolap ve şifonyere ihtiyaç var sanırım sadece onları alıcam.
bi de beşik salonda kullanmak için.geceler için de park yatak die düşünüodum ama, şimdi beğikle park yatağın sallanma şekilleri farklı die biliom birinden birini sever de diğerinde yatmazsa:26:

slm aynı haftada hatta aynı gündeyiz galiba.benim de iştahsızlık devam ediyor, hatta kusmalar baş dönmeleride devam ediyor.cinsiyet kıza benziyor demişti doktor ama bakalım daha kesin bişi söylemedi.göbeğimde bu hafta baya belirginleşti yani baya kilo almışım yada şişkinlik var gibi görünüyor.
ben kız bebek odası takımı almayı düşünüyorum allah izin verirse.model fiyat bakıyorum internetten.tabi daha çok olduğu için çok ciddi olarak bakmıyorum sadece fikir olsun diye.model bulursam eklerim sende bulursan paylaşırsan sevinirim.

hı bu arada ben en son perş.günü doktora gittim. tam 13 haftalıktım o gün. doktora sordum cinsiyeti belli mi die.uyuo şuan biraz dürtükleyelim dedi uğraştı uğraştı en sonunda sıçrayarak uyandıdöndürdü falan baktı baya bi ama göbek kordonu bacaklarının arasında o yüzden tam ne t bişi söleyemiom dedi.ama %90 kız görünüo dedi
çok sevindim yaaa çok istiodum kız olmasını allahım inş. yanılmamıştır, bi daha 2 hafta sonra gidicem o zaman kesinleşir ama ben merakımdan ölcem yaaa

Dun ogrendik cinsiyetini canim..
Annemle kayinvalidemde yeni soylediler bana kalcam buyumus meger hobek erkege kalcada kiza delaletya ikkindede kalcam buyumustu bundada buyumus tekne gibi olmazsam iyidir halbuki kiloda almadin gobegim zaten vardi ayni yerinde duruyo dun dr mda dedi kilo almamissin sevindim gerci asil 4aydan sonra aliniyor ama 2kilo bile iki kilodur benim icin

Pikolomancin ense kalinligi ultrasonla diger testlerde kandan bakiliyor benimkinin ense kalinligi 1mm mis dr ove ove bitiremedi gelisimi cokiyi degerleri iyi vsvs bence ikinci kiz geliyo diye ballandirdi esimde vardiya esime senin kizlar guzel oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…