Dun ogrendik cinsiyetini canim..
Annemle kayinvalidemde yeni soylediler bana kalcam buyumus megerhobek erkege kalcada kiza delaletya ikkindede kalcam buyumustu bundada buyumus tekne gibi olmazsam iyidir halbuki kiloda almadin gobegim zaten vardi ayni yerinde duruyo dun dr mda dedi kilo almamissin sevindim gerci asil 4aydan sonra aliniyor ama 2kilo bile iki kilodur benim icin
canım valla ben sabahları ılık su içmeye başladım aç karnına
yani zeytin yağı bile içtim yani düşün ne kadar sıkıntı çektiğimi
ama bi iki günlük bişey değil ki süreklilik oluştu artık bu konuda
çok su içmeme rağmen bu haldeyim
valla ben de kalça göbek ne durumda bilemiom ben çok farkedemiom
peki kesin mi dedi doktorun? ilk kızında da bu zamanlar öğrenmiş miydin? o zaman da ihtimal mi vermişti kesin mi demişti?
ya bi türlü inanamıom ben, yanlış çıkmasından korkuom heralde, bana %90 dedi ama ya yanlış baktıysa:26:
çok dertliyim çokk
canım, ılık su ile birlikte 1-2 tane kuru kayısı, kuru erik yiyebilirsin. su en az 2 litre iç. bir de kısa yürüyüşler yap. bunlara dikkat edersen şikayetin ciddi oranda azalır.
sonra lifli gıdalarla beslen. her gün 1-2 adet meyve ve yemeklerde salata ye. beyaz ekmek yerine, tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği ye. kuru fasülye nohut gibi lifli gıdalardan haftada 1-2 öğün tüket.
ekmek-makarna-pilav azalt.
lifli gıdaları artırdıkça sıkıntı azalır.
canımm çok teşekkür ederim önerilerin için
ahh ahh yandığım tek konu bu işte nohut kuru fasulye bunlar gazlı olduğu için bende reflü var bunlar sakıncalı
meyvemi hergün yiyorum hemen hemen aksatmam pek
ama bu kuru kayısı hoşafı iç demişlerdi ondan yapıcam bakalım
2 litre su mecburen içiyorum bazen geçiyorumdur çünkü bende bakteri çıktı idrarda
enfeksiyon ve düşük tehlikesi oluştu
Allah yardımcımız olsun çok zor
kızlar ya sizler cinsiyetleri öğrendikçe bende heyecanlanıyorum ama dha zamanım var benim
ayyy bende akşam öğrenicem acayipppp heycanlıyım ama bence kesin erkek ,ben öyle hissediyorum bebiciğimi
bnde düşünmüyorum kızımdada almadım bundada almıcam sonra atcak yer arıyo alanlar 1 sene sonra park yatak almıştım kızımda katalyıp götürüyodum annemlere tatile giderken falan çok rahat ettim sapa sağlam duruyo onu kullancıam kızımın bazalı yatağı var onda yatıyor okula başlasın ozaman almayı düşünüyorum oda takımı ben gidelim kendi beğensin hevesli hevesli alsın istiyorum :)Günaydınn.. Tecrübeli anne sayılmam ama benim iştahım açıldı.
Bebek odası takımı almayı düşünmüyorum sadece beşik. Çocuklar büyüyünce genç odası takımı alırım. Zaten kiracı ve gezici olduğumuz için gerek yok o eşyaların yıpranmasına ki zaten bebek takımı koyacak yerim de yok evde
deryalcin 14.haftadasın ve hala iştahsızlık var dıyosun ya cok üzülüyorumben de de var dogru duzgun bişey yıyemıorm ama 1 2 haftaya gecer dıyodum demekkı hemen gecmıyormus
ayyy bende akşam öğrenicem acayipppp heycanlıyım ama bence kesin erkek ,ben öyle hissediyorum bebiciğimi
Ne güzel canım geldiğinde paylaş bizimle de cinsiyeti olur mu? bakalım hislerin ne kadar doğru çıkmış :)
denedim bakalım oldumu. anneannesinin yavruma aldıkları ilk cicişleri:)))))) Eki Görüntüle 645637 Eki Görüntüle 645638
bnde düşünmüyorum kızımdada almadım bundada almıcam sonra atcak yer arıyo alanlar 1 sene sonra park yatak almıştım kızımda katalyıp götürüyodum annemlere tatile giderken falan çok rahat ettim sapa sağlam duruyo onu kullancıam kızımın bazalı yatağı var onda yatıyor okula başlasın ozaman almayı düşünüyorum oda takımı ben gidelim kendi beğensin hevesli hevesli alsın istiyorum :)
bakalım cinsiyeti daha belli bu miniğin rümayda kızım olmuş gördüm ama hayırlısı bakalım eğer kız olursa büyüdüğünde 1 tane daha bazalı yatak alır yırtarız ikisi aynı odada yatarlar ama erkek olursa yandık 1 oda takımıda ona lazım
bnde 11 haftalık oldum hala iştahım yok bulantılarım bya geçti gibi 52 kiloya düştüm 4 kilo verdim kızımdada iştahsızdım ben buda öyle olacak sanırım
hamileyken şunu yedim bunu yedim 5 tane lahmacun yedim falan diyenlere hayret ediyorum ben 1 kase çorbayı bitiremiyorum lahmacun bile yarımı zor yiyorum
mseylul amin teşekkür ederim:)))))) sağlıkla doğar büyürler inşaallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?