2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence kız oldugunu duymandan değil zaman iyice işerledikçe artık 2. Cocuk fikri iyice hayatın gerçeği haline geldikçe bunları hissetmeye başlamışsındır. Ben bebek düşünmeye başladığımdan beri öyleyim zaten hatta yıllarca hep bunu düşümdüm kızıma ihanet edermişim gibi hissettim.. Ama 2-3 çocugu olanlar kesinlikle öyle bişey olmadığını hepsinin yerinin aynı olduğunu söylüyor.. Bende öyle düşünmek istiyorum canım en güzeli öyle düşünelim kardeş ona verebileceğimiz en güzel miras bence bu hayatta bir dayanağı olacak işte.. Kız erkek farketmiyor bu zamanda her ikisinin sorumluluğuda zor ALlah yardımcımız olsun ama yetiştirmekle oluyor herşey düzgün saygılı terbiyeli çocuklar yetiştirdiğimiz sürece endişe edecek durumumuz olmaz inşallah.. İçini ferah tut sen..

Iinsallah canim ya rabbim guzel ahlakli cocuklar nesiller nasip etsin bizlere zaman cok kotu seytan insanlari resmen avcuna almis durumda rabbim yardimcimiz olsun.. insallah bu dusuncelerim bukadarla kalir korkuyorum lohusayken kafama takacagim diye ins. Endiselerim biraz olsun hafifler..

Ben gibi uykusu tutmayan gecenin 2sinde ayakta olan var mı? düne kadar ne çok uyurdum. 20 dklık yolda 19 dk uyurdum şimdi de uykusuzum bu hamilelik çok garip bir şey. deneyimli anneler uykusuzluk devam eder mi ne dersiniz;?

Ben gibi uykusu tutmayan gecenin 2sinde ayakta olan var mı? düne kadar ne çok uyurdum. 20 dklık yolda 19 dk uyurdum şimdi de uykusuzum bu hamilelik çok garip bir şey. deneyimli anneler uykusuzluk devam eder mi ne dersiniz;?

uykusuzluk ben de de var haftaiçi zaten 6da kalkıyorum işe gitmek için haftasonu da aynıyım değişen bişey yok. ama neyseki akşamları erken uyuyorum :)

günaydın güzel eylül anneleri dün biraz şişen boğazım şuan tamamen şişmiş durumda konuşamıyorum bile dudağımdada uçuk çıkmış boğaz sorunu çok yaşarım ve pelesilin vurulmadan geçmezdi iltihabı az olduğunda ada çayı içer olayı hallederdim fakat şimdi elim kolum bağlı ne yapıcam bana bebeğime zarar vermiycek bi yol gösterin:26: bide bugün veli toplantım var nasıl konuşucam velilerle merak ediyorum sesim çıkmıyo

kızlar hepinize günaydın kontrolden sonra hiç bilgisayara oturamadım kontrole gittim şükür şimdilik herşey yolunda bebeğimiz iyi 2 li tarama testini yaptırmadım ben özele gidiyorum devlete giden arkadaşım var ona doktor gerek yok demiş 3 lü yaparız demiş ben de 3 lüyü düşünüyorum doktoruma sorduğumda bana bıraktı böyle yani şimdi birdaha ki ay kısmetse 3 lü yaptırcaz cinsiyet belli değil göbek kordonu geliyor dedi birdahaki ay dedi böyle umarım sizlerde iyisinizdir şimdi geçmişi okumaya gidiyorum neler olmuş

Canim cook gecmis olsun.benim de en cok korktugum sey bogazimin iltihaplanmasi.benim de antibiyotiksiz gecmez cunku.balli ilik sut ic.esim ilac kullanmaz ona yaparim ben cok iyi gelir.hem bebise de faydali.

aynı benim gibi olmuşsun ben ayakta bile neredeyse uyuyordumilk zamanlar şimdi sabah yedide ayaktayım hafta içi iş için altıda haftasonuda kendiliğimden dikiliyorum ayağa

canım bende yarın ikili test yaptırıcam ben hem özele hem devlete gidiyorum devlette ücretsiz testleri yaptırıp özelde rahat rahat kontrollerimi oluyorum iki doktorumda 11 ile 14 hafta arasında 2li testini yaptır dedi bana hiç ama sen bilirsin demediler 3lü testle 2li test aynımıymış acaba kafam karıştı şimdi

Gunaydin kizlar
Ben de yarin ikili test sonucumu alacagim ama iyi cikacak eminim bundan
Bugun benim de bogazim agriyor ve sismis
Havalara aldaniyoruz sanirim
Esim aksam da gecmezse acile gidip rapor alalim yarin okula gitme dedi
Simdi ihlamur iciyorum bogazimi hemen yumusatiyor
Benim bogazim oldum olasi sorunlu igne vurulmadan gecmez
Ihlamur icin bogaziniza iyi geliyor

Kizlar yine siz bilirsiniz ama bence ikiliyi yaptirin
Iyi cikarsa ucluye bile gerek yok
Benim en yakin arkadasim 2 linin tarihini kacirmis
Direkt 3 lu yaptirmis
Onda da gosterdigi doktor senin cocugun kesin sakat ben bu sorumlulugu alamam demis
Tabi bunlar sabaha karsi marasa yola cikmislar orada renkli ultrasona falan girmis doktor demis senin cocuk sapasaglam ayrica 3 lu test 2 liye gore daha az guvenilir demis simdi bir oglu var zehir gibi zeki masAllah
Ben de pazartesi ikiliyi alacagim ama iyi de olsa kotu de bu kesin degil Rabbim bilir nasil olacagini

Belim kalçam çok kötü... kızlar duramıyorum ağrıdan bir saattir ağrıyor ne yapmalıyım sizce? Bu acılar normal mi? ağrı kesici alayım mı?

selam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz

iyi akşamlar guzel annişler ben hala su içemiyorum gunde en fazla 1,5 litre oda zorla inşallah bişey olmaz zorluyrum ama içemiyorum varmı benim durumumda olan bu iştah nezaman açılcak nezaman ağıztadıyla bişeyler yicem bilmiyorum bide ustune mide yanması ki yanma çok daha sinir bozucu 11.haftadayız şuan 12.haftasında ve daha fazla olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız rahatlama oldumu sizlerde((

selam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz
tatlım ben süt delisi biriydim ki peynirsiz asla kahvaltı yapmazdım ayran en favori içeceğimde fakat hey haaaaaaaaaaaaaaat şimdi hangi süt ürününü tüketsem 10dk sonra kesik süt kokusu geliyo ağzıma bende çözümü yatmaya yakın tüketmekte buldum ki oda sade süt değil çocuklar için olan kakaolu çikolatalı sütlerden flan içiyorum yatıyorum uyuyunca anlamıyorum

2 gün öncesine kadar bende öyleydim ki günde 2-3 lt su içen bi insandım ne zaman su içsem midem bulanıyodu çok şükür şu 2 gündür rahat rahat içiyorum sabret tatlım. mide yanması ise hala var reflümde var gaviskon diye bi şurup var hamileleik yanmalarına iyi geliyo dr sor istersen vücuda dağılmadan tamamen mide suyunu emip bağrısaktan atılıyomuş dr bi arkadaş söylemişti

2 gün öncesine kadar bende öyleydim ki günde 2-3 lt su içen bi insandım ne zaman su içsem midem bulanıyodu çok şükür şu 2 gündür rahat rahat içiyorum sabret tatlım. mide yanması ise hala var reflümde var gaviskon diye bi şurup var hamileleik yanmalarına iyi geliyo dr sor istersen vücuda dağılmadan tamamen mide suyunu emip bağrısaktan atılıyomuş dr bi arkadaş söylemişti[/QUOTE]

gavisconu içiyorum tatlım ama 2 gundur fazla işe yaramaz oldu mide yanmasını progestan hormonu yapıyomuş kasları gevşettiğinden mide kapakçığını da gevsetiyomuş bende yeterince progestan hormonu varki midem yanıyo bide ustune doktorun verdiği hapları içiyorum doktorum devam etdedi progestana ama mantıken etmemem gerkmiyomu:))anlayamadım ben

güzel anneler iyi akşamlar hepinize..

ben de dün doktoruma gittim..bebişimin ense kalınlığını ölçtü..uyuyodu bizim fıstık..doktorum 5-10 dak uyandırmaya çalıştı ama banamısın demedi..bi ara uyanır gibi oldu elini kafasına koydu..sanki bırakında bir hafta sonu uykumu rahat rahat uyuyayım der gibi..çok güzeldi ama.
.ikili test için kanda verdim..ense kalınlığı iyi çıktı dedi..kan sonucumda bi kaç güne kadar çıkacak bakalım tekrar göstericem doktora..vitamin,magnezyum ve kan ilacı falan verdi..ilaç içmekten nefret ediyorum..içerken midem daha da kötü oluyor ama bebişlerimiz için dayanacaz napalım..cinsiyetini de sorduk ama sizinki namuslu göstermiyor dedi

Herkese merhabalar,

İkili test duyarlılığı oldukça yüksek bir test, yapılmalı diye düşünüyorum. Ben dün yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuç. AYrıntılı inceleme de yaptı doktorum. Umarım herkesin sonuçları güzel çıkar. Dün miniğim ense ölçümü sırasında uslu uslu durdu, sonra parmağını emmeye başladı, çok tatlıydı . Herkese iyi haftalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…