Hadi bakalim hayirli haberlerle geoirsin..
Minicik birseyler ama mutluluklari katbekat buyuk ..
Benim bicirik kizim iki elini avuc avuca ooymustu ayaklarida bagdasti dr cinsiyet icin bir iki kere durttu karnimi hanim biraz duzeltti kendinizahmet oldu minik hanimada..
Kizlar ya ben kiz oldugunu duydugumdan beri kendimi tuhaf hissediyorum... sanki kizima ihanet olacakmis gibi haksizlik yapiyormusum gibi hissediyorum.. tabiki bide iki kizin sorumlulugu omuzlarimda simdiden hissetmeye basladim ..
Kz yetistirmek egitmek zor bide ikiye katlaninca kara kara dusunmeye basladim saka bi yana.. ikinciye hamis lanlar sizlerde boyle dusunyormusunuz.. erkek olsaydi sanki sorumluluk okadar olmazdi babasina birazda dusecekti diye belki onceden dusunmedim ama kz oldugunu duydugumdan beri bu dusuncelere sahibim...
Iinsallah canim ya rabbim guzel ahlakli cocuklar nesiller nasip etsin bizlere zaman cok kotu seytan insanlari resmen avcuna almis durumda rabbim yardimcimiz olsun.. insallah bu dusuncelerim bukadarla kalir korkuyorum lohusayken kafama takacagim diye ins. Endiselerim biraz olsun hafifler..Canım bence kız oldugunu duymandan değil zaman iyice işerledikçe artık 2. Cocuk fikri iyice hayatın gerçeği haline geldikçe bunları hissetmeye başlamışsındır. Ben bebek düşünmeye başladığımdan beri öyleyim zaten hatta yıllarca hep bunu düşümdüm kızıma ihanet edermişim gibi hissettim.. Ama 2-3 çocugu olanlar kesinlikle öyle bişey olmadığını hepsinin yerinin aynı olduğunu söylüyor.. Bende öyle düşünmek istiyorum canım en güzeli öyle düşünelim kardeş ona verebileceğimiz en güzel miras bence bu hayatta bir dayanağı olacak işte.. Kız erkek farketmiyor bu zamanda her ikisinin sorumluluğuda zor ALlah yardımcımız olsun ama yetiştirmekle oluyor herşey düzgün saygılı terbiyeli çocuklar yetiştirdiğimiz sürece endişe edecek durumumuz olmaz inşallah.. İçini ferah tut sen..
Ben gibi uykusu tutmayan gecenin 2sinde ayakta olan var mı? düne kadar ne çok uyurdum. 20 dklık yolda 19 dk uyurdum şimdi de uykusuzum bu hamilelik çok garip bir şey. deneyimli anneler uykusuzluk devam eder mi ne dersiniz;?
günaydın güzel eylül anneleri dün biraz şişen boğazım şuan tamamen şişmiş durumdakonuşamıyorum bile dudağımdada uçuk çıkmış boğaz sorunu çok yaşarım ve pelesilin vurulmadan geçmezdi iltihabı az olduğunda ada çayı içer olayı hallederdim fakat şimdi elim kolum bağlı ne yapıcam bana bebeğime zarar vermiycek bi yol gösterin:26: bide bugün veli toplantım var nasıl konuşucam velilerle merak ediyorum sesim çıkmıyo
aynı benim gibi olmuşsun ben ayakta bile neredeyse uyuyordumilk zamanlar şimdi sabah yedide ayaktayım hafta içi iş için altıda haftasonuda kendiliğimden dikiliyorum ayağaBen gibi uykusu tutmayan gecenin 2sinde ayakta olan var mı? düne kadar ne çok uyurdum. 20 dklık yolda 19 dk uyurdum şimdi de uykusuzum bu hamilelik çok garip bir şey. deneyimli anneler uykusuzluk devam eder mi ne dersiniz;?
kızlar hepinize günaydın kontrolden sonra hiç bilgisayara oturamadım kontrole gittim şükür şimdilik herşey yolunda bebeğimiz iyi 2 li tarama testini yaptırmadım ben özele gidiyorum devlete giden arkadaşım var ona doktor gerek yok demiş 3 lü yaparız demiş ben de 3 lüyü düşünüyorum doktoruma sorduğumda bana bıraktı böyle yani şimdi birdaha ki ay kısmetse 3 lü yaptırcaz cinsiyet belli değil göbek kordonu geliyor dedi birdahaki ay dedi böyle umarım sizlerde iyisinizdir şimdi geçmişi okumaya gidiyorum neler olmuş
aynı benim gibi olmuşsun ben ayakta bile neredeyse uyuyordumilk zamanlar şimdi sabah yedide ayaktayım hafta içi iş için altıda haftasonuda kendiliğimden dikiliyorum ayağa
canım bende yarın ikili test yaptırıcam ben hem özele hem devlete gidiyorum devlette ücretsiz testleri yaptırıp özelde rahat rahat kontrollerimi oluyorum iki doktorumda 11 ile 14 hafta arasında 2li testini yaptır dedi bana hiç ama sen bilirsin demediler 3lü testle 2li test aynımıymış acaba kafam karıştı şimdi
selam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz
slm cnm bnde nefret edıyorum oglumdada oyleydım sut we sut urunlerının hepsı buda boyle
tatlım ben süt delisi biriydim ki peynirsiz asla kahvaltı yapmazdım ayran en favori içeceğimde fakat hey haaaaaaaaaaaaaaat şimdi hangi süt ürününü tüketsem 10dk sonra kesik süt kokusu geliyo ağzıma bende çözümü yatmaya yakın tüketmekte buldum ki oda sade süt değil çocuklar için olan kakaolu çikolatalı sütlerden flan içiyorum yatıyorum uyuyunca anlamıyorumselam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz
iyi akşamlar guzel annişler ben hala su içemiyorum gunde en fazla 1,5 litre oda zorla inşallah bişey olmaz zorluyrum ama içemiyorum varmı benim durumumda olan bu iştah nezaman açılcak nezaman ağıztadıyla bişeyler yicem bilmiyorum bide ustune mide yanması ki yanma çok daha sinir bozucu 11.haftadayız şuan 12.haftasında ve daha fazla olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız rahatlama oldumu sizlerde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?