2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı durumdayım cnm sat tarihlerima ynı seninle
normaldede çok su içen biri değilim şuanda bulantılarım sebeiyle hiç içemez oldum 2 bardak içiyorsam kar yani iştah desen sıfır 4 kilo verdim zaten
ağzımın tadı yok hiç ne yediğimden ne içtiğimden tad alıyorum umarım 1 haftaya kdr geçer 9 ay böyle sürmez

selam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz

ben genelde yarım litre içerim de bazen tiksindiğim oluyo.burda bi arkadaş söylemişti ondan kopya çektim bende
sütü kaynatıp içini küçük bi parça çikolata atıyorum mis gibi içiyorum valla canınız çeksin
dişerimin çürümesinden çok korkuyorum o yuzden bol bol içiyorum

selam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz

Merhaba canım bende sütten nefret ediyorum ama günde 2 bardak meyve ile tüketiyorum. Hiç içmiyorsan 1 bardak süt = 1 kase yoğurt = 2 bardak ayran hepsi birbirine eşit süt açığını digerleri ile giderebilirsin.

Son düzenleme:

Bende yarın ikili test sonucumu alıcam içim rahat çok şükür inş. Hepimizinki sorunsuz çıkar da 3lüyle 4lüyle uğraşmayız. Benim de faranjitim yeni geçti. 2 doktorum Var 2 side augmentin dokunmaz dedi hamilelere veriyorlarmış, boğaz spreyi filan da verdi. Bide ilaçsız pastil de alabilirsin dedi strepsil gibi. Abartmamak şartıyla tabi. Hepimize acil şifalar bebişleriimize de sağlıklar inş:)

Kızlar iyi geceler,
Ya benim dün geceden beri çok sancım var, yerini büyütüyor heralde benim bebiş. Sabah uyandım normalde büyük gelen eşofmanım nasıl da sıkmış. ASlında daha hiç karnım çıkmadı ama hamile pantolonu mu alsam? Bide nerden alsam hiç bilmiyorumm daralıyorum resmen kilo vermeme rağmen giyemiyorum normal kıyafetlerimi

benim çıktı valla , en son dün eski pantalonlarımdan giymiştim çatladım valla çok rahatsız etti
bu gün hamile pantalonlarına geçiş yaptım artık

ben çoktan hamile pantolanlarına geçiş yaptım zaten hamile kalmadan öncede kilo almıştım kotlarım zor oluyordu kalınca hiç zorlamak istemedim :)) İlk önce tayta başvurdum sonra da hamile pantolonumaaa:))

kızlar bende dondurma cococops ve cıcı bebe yıyorum sütle nesfıt ve nesquık de çok şekerli gelıyolar ama içim rahat etsın dıye yemeye çelısıyorum ..pudıng flnda denıcem bakalım ..yogurtlu çorba beşamel sos ,yogurtlu börekde lıstede kendımı ıyı hıssettıkçe yapıcam dönüşümlü inş. tarçınlı süt ,salep de var...

günaydın bayanlar ikili test sonucu normal çıkanlar başka test yaptırdı mı???? doktor normal dedi ve randevü vermedi??

Senin süt içe tekniğin güzelmiş ama benim bebek tatlı (çikolata vs) yiyince de rahatsız oluyor midem hemen rahatsız oluyor .:S

selam canım sütü normalde seven ama artık tiksinen biri olarak süzme yoğurt tüketiyorum ve peynir. Bazen yoğurtlı çorba filan. Bir kaç hafta sonra tekrar süt içmeyi deneyeceğim çünkü artık diş etlerim çok kanamaya başladı. Normalde de diş yapım kuvvetli değil şimdi hepsinin birden harabiyete uğramasını istemiyorum.

günaydınlar..

benimde ikili testin kan sonuçları çarşamba çıkacak..inşallah bir sorun yoktur..ense kalınlığı normal dedi..bir de onlar için önemli olan burunmuş..burun kemiğinin olması yani burnun olmasıymış..o da çok şükür var..kan testide güzel çıktı mı değemeyin benim keyfime
doktoruma sordum bu ikili testin güvenilirliği nedir diye.%90 dedi..zaten yapmak ister misin diye sormadı bile bana..ölçümlerini yaptı..kanını da verebilirsin..sonuçlar çıkınca gel bakalım tekrar dedi.

benim doktorum da 3lü veya 4lü test istiyorum 2li istemicem bile dedi
ultrasonda dediğin gibi burnuna el ayaklarına ense kalınlığına baktı normal dedi
bu tarama testleri denildiği gibi %90 sonuç vermiyo canım yaa hata payı çok oluyor internette araştırdığıma göre
eğer bu testlerde sorun çıkarsa amniyosentez ile sıvı alınıp inceleme yapıyorlar ve onun sonucu %90larda doğruluk veriyo benim bildiğim
temiz çıkarsa zaten sorununuz yoktur ama 2li testlerde sorun var gibi gözükse de çok endişelenmeyin sonuç kesin değil çünkü

USG NT yapılarak kan testi değerlendirilirse hata payı %5 oluyomuş bu ikili testlerde..tek başına çok fazla yanılma payı varmış..Bir de mutlaka doktorun tecrübesi ve bilgisi de çok önemlidir..iyi değerlendirme yapamazsa yanlış sonuçlara varıp hamileliğimizi bizlere zehir edebilirler..Allah böyleleriyle karşılaştırmasın bizleri..

Amin. Ense kalınlığı ile beraber kandaki iki hormonun düzeyi bilgisayar programı aracılığıyla değerlendiriliyormuş, dediğin gibi iki veri birleşince başarı oranı %85-90 arası oluyormuş. Üçlü testin duyarlılığı %60-70 civarındaymış.

evet canım ben de burun kemiğinin oluşmasının çok önemli olduğunu okumuştum Allah korusun down sendromlu çocuklarda burun kemiği geç oluşuyormuş

Herkese günaydınlar, iyi haftalar..

çok şükür benimde dr gitmeme 5 gün kaldı. 1 ay sonra bebeğimi göreceğim. ikili testlerimiz de yapılacak. ikili testim nasıl çıkar ne olur öylemi olur böylemi olur bunları olabildiğince az düşünüyorum, aklıma getirmemeye çalışıyorum maksat kötüyü çağırmamak.

Günaydın kızlar...
Nolur bana yardım edin dün sabaha karşı bacağımda müthiş bir ağrı ile uyandım. kalktım zor zahmet üstüne basamıyorum o derece! telaşlandım tabi,doktora gittik hemen bi bebeğe bakalım dedi. maşallah bebeğim gayet iyiydi... sonra bana ağrı kesici iğne yaptı ismi dikloron... o an aklıma gelmedi ve yaptırdım... akşamdan beride acaba iğnenin bebeğime zararı olmuşmudur diye kafayı yicem :2: bi bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

günaydın güzel anneler inş.haftamız çok güzel geçer
bende cumartesi gittim kontrole en son 7.haftamda gitmiştim şimdi büyümüş miniğimiz.bize ellerini birleştirdi.bence daha erken ama doktorum bakar bakmaz erkek bebege benziyor dedi sonra incelerkende galiba bi ppi gördümdedi:) yinede bidahaki kontrolde emin oluruz dedi.herşey yolunda allaha şükür.10 gündür raporda dinleniyodum sonunda bebişimi kıpır kıpır görmek bana dünyaları verdi.benim gibi 10.hafta bitiminde cinsiyet ögrenen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…