iyi akşamlar guzel annişler ben hala su içemiyorum gunde en fazla 1,5 litre oda zorla inşallah bişey olmaz zorluyrum ama içemiyorum varmı benim durumumda olan bu iştah nezaman açılcak nezaman ağıztadıyla bişeyler yicem bilmiyorum bide ustune mide yanması ki yanma çok daha sinir bozucu 11.haftadayız şuan 12.haftasında ve daha fazla olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız rahatlama oldumu sizlerde((
selam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz
kızlar göbüşler çıktı mı
selam kızlar.ya ben sütten nefret ediyorum benim gibi süt sevmeyenler ne yapıyor paylaşabilir misiniz
Gunaydin kizlar
Ben de yarin ikili test sonucumu alacagim ama iyi cikacak eminim bundan
Bugun benim de bogazim agriyor ve sismis
Havalara aldaniyoruz sanirim
Esim aksam da gecmezse acile gidip rapor alalim yarin okula gitme dedi
Simdi ihlamur iciyorum bogazimi hemen yumusatiyor
Benim bogazim oldum olasi sorunlu igne vurulmadan gecmez
Ihlamur icin bogaziniza iyi geliyor
benim çıktı valla , en son dün eski pantalonlarımdan giymiştim çatladım valla çok rahatsız etti
bu gün hamile pantalonlarına geçiş yaptım artık
Merhaba canım bende sütten nefret ediyorum ama günde 2 bardak meyve ile tüketiyorum. Hiç içmiyorsan 1 bardak süt = 1 kase yoğurt = 2 bardak ayran hepsi birbirine eşit süt açığını digerleri ile giderebilirsin.
ben genelde yarım litre içerim de bazen tiksindiğim oluyo.burda bi arkadaş söylemişti ondan kopya çektim bende
sütü kaynatıp içini küçük bi parça çikolata atıyorum mis gibi içiyorum valla canınız çeksin
dişerimin çürümesinden çok korkuyorum o yuzden bol bol içiyorum
günaydın bayanlar ikili test sonucu normal çıkanlar başka test yaptırdı mı???? doktor normal dedi ve randevü vermedi??
benim doktorum da 3lü veya 4lü test istiyorum 2li istemicem bile dedi
ultrasonda dediğin gibi burnuna el ayaklarına ense kalınlığına baktı normal dedi
bu tarama testleri denildiği gibi %90 sonuç vermiyo canım yaa hata payı çok oluyor internette araştırdığıma göre
eğer bu testlerde sorun çıkarsa amniyosentez ile sıvı alınıp inceleme yapıyorlar ve onun sonucu %90larda doğruluk veriyo benim bildiğim
temiz çıkarsa zaten sorununuz yoktur ama 2li testlerde sorun var gibi gözükse de çok endişelenmeyin sonuç kesin değil çünkü
USG NT yapılarak kan testi değerlendirilirse hata payı %5 oluyomuş bu ikili testlerde..tek başına çok fazla yanılma payı varmış..Bir de mutlaka doktorun tecrübesi ve bilgisi de çok önemlidir..iyi değerlendirme yapamazsa yanlış sonuçlara varıp hamileliğimizi bizlere zehir edebilirler..Allah böyleleriyle karşılaştırmasın bizleri..
benim doktorum da 3lü veya 4lü test istiyorum 2li istemicem bile dedi
ultrasonda dediğin gibi burnuna el ayaklarına ense kalınlığına baktı normal dedi
bu tarama testleri denildiği gibi %90 sonuç vermiyo canım yaa hata payı çok oluyor internette araştırdığıma göre
eğer bu testlerde sorun çıkarsa amniyosentez ile sıvı alınıp inceleme yapıyorlar ve onun sonucu %90larda doğruluk veriyo benim bildiğim
temiz çıkarsa zaten sorununuz yoktur ama 2li testlerde sorun var gibi gözükse de çok endişelenmeyin sonuç kesin değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?