Günaydın kızlar...
Nolur bana yardım edindün sabaha karşı bacağımda müthiş bir ağrı ile uyandım. kalktım zor zahmet üstüne basamıyorum o derece! telaşlandım tabi,doktora gittik hemen bi bebeğe bakalım dedi. maşallah bebeğim gayet iyiydi... sonra bana ağrı kesici iğne yaptı ismi dikloron... o an aklıma gelmedi ve yaptırdım... akşamdan beride acaba iğnenin bebeğime zararı olmuşmudur diye kafayı yicem :2: bi bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
Günaydın kızlar...
Nolur bana yardım edindün sabaha karşı bacağımda müthiş bir ağrı ile uyandım. kalktım zor zahmet üstüne basamıyorum o derece! telaşlandım tabi,doktora gittik hemen bi bebeğe bakalım dedi. maşallah bebeğim gayet iyiydi... sonra bana ağrı kesici iğne yaptı ismi dikloron... o an aklıma gelmedi ve yaptırdım... akşamdan beride acaba iğnenin bebeğime zararı olmuşmudur diye kafayı yicem :2: bi bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
günaydın güzel anneler inş.haftamız çok güzel geçer
bende cumartesi gittim kontrole en son 7.haftamda gitmiştim şimdi büyümüş miniğimiz.bize ellerini birleştirdi.bence daha erken ama doktorum bakar bakmaz erkek bebege benziyor dedi sonra incelerkende galiba bi ppi gördümdedi:) yinede bidahaki kontrolde emin oluruz dedi.herşey yolunda allaha şükür.10 gündür raporda dinleniyodum sonunda bebişimi kıpır kıpır görmek bana dünyaları verdi.benim gibi 10.hafta bitiminde cinsiyet ögrenen var mı acaba?
Günaydın kızlar...
Canim bebekten haberi olan dr bilerek zararli igne verir mi ?
Icini ferah tut dr guven :)
Kizlar ben de cuma gunu gittim
Cok sukur bebeisler iyi burun kemikleri guzel ense kalinliklari normal gelisimleri iyi dedi
Bana ikili uclu yapilmiycak ikizlerde dogru sonuc vermez ayrintili ultrason degerlendirmesi yapacagiz ilerde dedi ins
Bu arada biri erkekmis :) digeri bacak bacak ustune atmisti gostermedi kismet bakalim
Bizden haberler bu kadar
Sevgiler
İkiz deyince ben de heyecanlanırım hemen.İlk hamileliğimde doktorum birgün çift kalp sesi duyuyorum demişti.İkinci bebeği kendi görememiş olabilir diye beni detaylı ultrason için radyolojiye göndermişti.Dualar etmiştim inşallah ikiz olur ben bu doğum faslını bir çırpıda kapatırım diye....Meğer diğer sesi duyulan kalp benim kalbimmiş
Ama ihtimalim vardı.Anne tarafımda ikiz çok.Eşim de çift yumurta ikizi.Şans işte........skyline bu konuda şanslı bir anne bence.
Ay çok güldürdün beni ikinci bebekte artık ikiz olur seninde :)
Pikolaman canim nerelerdesin cinsiyetini ogrendinmi bebisinin..
sebze yemeklerine ağırlık vereceksin canım o zaman. az ve sık yiyeceksin. her öğünde çorba, ayran, hoşaf gibi sulu birşeyler mutlaka olmalı.
gebelikte bu sıkıntı artıyor ama ileri aylarda özellikle daha çok zorlar. beslenme düzeninde daha çok değişiklik yap.
lifli besinler, bağırsakların en büyük dostudur. sebze meyvelerde bolca lif bulunur. beslenmede buna ağırlık ver. hem vitamin alırsın bol bol.
bence hoşaf yerine, kuru kayısı ve suya ağırlık ver. hoşafta ekstra şeker koyuyorsun ya, gebelikte fazla tatlı da yenmesi iyi değil. şekersiz, ya da az şekerli yap.
prolaktin sıkıntın yoksa, kuru incir de yiyebilirsin.
1 incir, 1 kayısı, 1 kuru erik, akşamdan büyük bir bardak suyun içinde bırak. sabah aç karnına suyunu iç, meyvelerini de ye. şeker ve prolaktin sıkıntın yoksa akşamları yap bunu. başka tatlı şeyler yeme gün içinde. kuru meyvelerin besin değeri yüksektir. kilo almamak için dikkatli ye yine de.
muz gibi meyveler de kabızlığı artırır. yemekleri iyice çiğneyerek ye.
dikkat edince yüksek oranda şikayetin azalır.
idrar yolların için ilaç kullandın mı peki? su içerek mi attın enfeksiyonu canım?
Kızlarrr günaydınnn..
Güneşli bir günde yeni haftaya başlarken hepinize ağrısız sancısız bulantısız günler diliyorum..
Bugün işe geldim vee iyiki çalışıyormuşum dedim yaa inanamadım kendime çünki haftasonu evde resmen o koltukdan bu koltuğa mutfakdan salona ordan banyoya gitmekden başka bir iş yapmadım eşofmanı üstümden çıkarmadım resmen..
bu sabah güzel kalktım giyindim yürüdüm 20 dk.işe gelip kahvaltımı yaptım ohhh 1 litre suyumu bile içtim şimdiye kadar..Yani çalışmak beni dinç tutuyor bunu bir kez daha anladım her nekadar işyerinde yoğunlukdan stresden sinir olsamda en azından hamilelik boyunca çalışmak güzel gibi geldi çünki evde olunca iyice mayışıyor insan..
son zamanlar zor olucak tabiki ilk hamileliğimden biliyorum eziyet oluyor çalışmak ama evde duruncada iyice eller ayaklar şişiyor..Allah güç kuvvet versin çalışalım:)
Bide gelen giden yoğunluk derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum akşamda eve git yemekdi çocukdu derken hoop akşam oluyor..
Bu arada bu hafta kontrolü olan arkadaşlar vardı inşallah herkesden güzel haberler alırız..
Benimde öğlen pedagog ile görüşmem var kızım için bakalım neler diyecek
hepinize günaydın arkadaşlar kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyorum,yazacak hiç keyfim dermanım yok..moralim alt üst olmuş durumda...bebeğim iyidir umarım kontrol günüm gelmedi daha...ama ben kötüyüm,ailesel konu ve beni çok çok kötü yıprattı...duanızı esirgemeyin benden,her şey yoluna girsin...eski huzurum neşem yerine gelsin,dualarımızdasınız..bebeklerinize ve kendinize iyi bakın....
üzücü haberlerde okudum ,sevinçli haberlerde....sevinçli haberleri duyunca mutluluğum katlandı sizler adına ama kendi mutluluğum yok...bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum..Allah'a emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?