2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm moralini hiç bişey için bozma
çünkü bebişte seninle birlikte üzülür
onu düşünerek kendi moralini iyi tutmaya çalış
biliyorum çevresel etkiler bizi çok üzüyor insanız
duymamazlıktan gelemiyoruz hiç bir şeyi
sen yinede buraya gel ve paylaş en azından içindekileri atmış olursun

Merhaba okurken ne kadar benziyoruz dedim. Bende 12 haftayı bitirmek üzereyim. Hala bulantım devam ediyor malesef. Üstelik senin gibi bakmak zorunda olduğum 2 yaşında kızım da var. Ve cuma günü 2'li teste gidiyorum. Doktorum 13,5 haftada geçecek dedi inşallah geçer artık. Hayattan soğudum çünkü. Kızıma çorba yapamaz oldum. Bana sakız iyi geliyor uyku hariç tüm gün çiğniyorum. Tavsiye ederim

canım öylede, internetten araştırınca önerilmediğini gördüm ondan böyle oldum

her şeyi kafana takma canım, ipler bizim elimizd edeğil, minoset gibi parasetamollerin bile içinde hamilelere önerilmez yazıyor. onu sorumluluk almamak adına yapıyor ilaç firmaları, dr kullan dediyse kullan ilaçlarını, içini ferah tut.

inşalah canım Allah ömür verirse çift yumurta ikizleri.
doktorum baya ugrastı dürtükledi ama yok düzeltmedi pozisyonunu pek terbiyeli :)) annem de kızlar göstermez diyor bakalım, fark etmez kız erkek, eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil.

canım teşekkür ederim, inşallah Allah ömür verirse şanslıyım
inşallah kısmetinde varsa senin de olsun ikizlerin, bakımı çok zor diyorlar ama insan her seye alışır bence.
sanırım ikiz konusu anne tarafına bakıyor, anne tarafında varsa ikiz şansın artıyor ve bir gen atlayarak geçiyor diyorlar anneannende ikiz doğurduysa olasılık büyük :)

ben bu testlere takılmıyorum bende zorunluluktan yapılmıyor ama dr iyi bir ultrason takibinin yeterli olduğunu söyledi, zaten tek bebek de olsaydı ben yaptırmayacaktım, kardeşim de yaptırmadı . insan az çok kendını bilir, ben bir risk tahmini de olsa sıkıntıdan hamileliği kendime ve bebege zehredecek potansıyeldeyım bence hiç gerek yok, ki benım arkadaısımda tum testler normal çıkmıştı ense burun kemıgı vs ama bebegı down sendromlu doğdu , doğumdan sonra anlaşıldı. riskler ne olumlu neticeyi ne olumsuz neticeyi garanti etmiyor, ben hep risk az denınce bir şey cıkmıyor zannederdım öyle olmadığını görmüş oldum.

allah bebeklerimize sağlık versin, büyüdüklerini görmek kısmet olsun

tünaydın güzel hamişler benim bulantılarım ve koku hassasiyetim vardı..bu haftalarda geçer dedim ama 3 gündür sabah akşam çıkartıyorum ne yersem...ve kendimi çok kasıyorum eşim bile diyorki kusmayı bile bilmiyorsun diye...ve ben ilk bebeğimde hiç birşey hissetmemiştim.be bulantı ne kusma bebeğimi kaybettim ve birisi bana demiştiki kusan annenin sağlıklı bebeği olur diye...bu benim aklıma takıldı ve dua ettim resmen kusayım diye şimdide çok kötü oldum..birşey yemek istemiyorum...su bile içemiyorum ve bebeğim vitaminsiz kalacak diye korkuyorum...sizler ne durumdasınız

aynen canım kakaolu süt dışında içemiyorum zaten oda yarıyodur heralde bebişlereşu yemek konusu kafamı çok kurcalıyor canım hiç faydalı bişey istemiyor nerde ıvır zıvır onları istiyor

çok sağol canım ayran severim bol bol içerim artık

İyi haftalar anneler:)
Bende bugün ikili test sonucumu aldım. Çok şükür bir sıkıntı yok. 3lü 4lü testi de yaptırmıcam bunu bile yaptırmıcaktım ama doktorum birşey çıkmaz deyince yaptırdım. Herkesinki de sorunsuz çıkar inş.

Skyline çok şanslısın bnada ilk ikiz demişti doktor, hem annem hem de kayınvalidem ikiz diye baya şansı yüksek diyorduk ama olmadı. İnş. Senin diğer bebiş de kız olur da ikisini de tadarsın:) rabbim hepsine sağlık versin bebişlerimizin

güzel anneler herkese selam.rutin tahlillerinizi yaptırdınız sanırım peki şeker ve troid değerleri yüksek yada sınırda çıkan var mı.benim değerlerim sınırda ve çok moralim bozuk
birde ultrasona göre 10.haftamın içindeyim ama tahmini doğum tarihime göre 12.haftadaym bu normal mi

Son düzenleme:
İkili test sonucum iyi çıkmış kontrolden geldim ama henüz cinsiyet tahmininde bulunmadı artık üç hafta sonraki kontrolde öğrenicez bizim doktor garantici biraz beklemelisiniz sizi yanıltmak istemem diyor.

Günaydın,

Bugün nasılsınız güzel Eylül anneleri?

Benim dudağım uçuklamış gıdasızlıktan. Ayrıca sabah bulantılarım bitti gibi ama bu defa yediklerimi çıkarmaya başladım.

benim de bulantılarım azalmaya başladı diye seviniyordum az önce çıkardım ben de ne kadar sürer bilmiyorum sen 2li taramaya ne zaman gidiceksin günlerimiz yakın

benim de bulantılarım azalmaya başladı diye seviniyordum az önce çıkardım ben de ne kadar sürer bilmiyorum sen 2li taramaya ne zaman gidiceksin günlerimiz yakın

benimde bugüne kadar fazla bulantım olmamıştı ama bugün çıkardım bende uyanır uyanmaz

Ben çok kötüyüm. Uçuk çıktı bende doktorumu aradım gıdasızlıktan dedi aman dikkat edin kendinize.

Benim ikili test 15 Mart'ta.

Birşey sorucam bana kan tahlili felan yapılmadı. İkili testle birlikte mi yapılıyor acaba?

ne güzel aynıyız.keşke bulantılarımız olmasa daha da iyi olacaz ama ne yapalım anne olmak kolay değil yapacak birşeyimiz yok.bende aynen cnm yemek bile yapamıyorum cocuk haftalardır elinde kırıntıyla idare ediyor.inş hepimizin bebişleri sağlıklı sihhatli doğar.

bu arada bebişini kaybeden aanneye allahtan sabırlar dileyorum rabbim dayanma gücü versin.

Merhaba kızlar,
Bende cumartesi günü ikili testi yaptırdım ölçümlerimiz gayet güzel cıktı kan da verdim sonuclar persembe günü cıkıcak cts tekrar doktora göstereceğiz.Suan için herseyin yolunda olduğunu söyledi doktorumuz ikilide kötü bir durum cıkmazsa 3lü ve 4lü testi yapmam dedi zaten şüpheli bir durum olursada amniyosentezi yapmak daha mantıklı sonucta 3lü ve 4lü de olasılık veriyor dedi.
Folikasiti artık bıraktım elevite başladım.Bebişim 7 cm olmuş cinsyeti sorduk burda bi cıkıntı görünüyor ama haftaya tekrar bakalım dedi:)Büyük ihtimalle erkek bebiş geliyorr

Cnm ben troidim sinirin az ustundeydi hapa baslatti dr degerim normal su anda ama ihtiyaten kullaniyorum
Troidi ihmal etme
Gec dollenme olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…