hepinize günaydın arkadaşlar kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyorum,yazacak hiç keyfim dermanım yok..moralim alt üst olmuş durumda...bebeğim iyidir umarım kontrol günüm gelmedi daha...ama ben kötüyüm,ailesel konu ve beni çok çok kötü yıprattı...duanızı esirgemeyin benden,her şey yoluna girsin...eski huzurum neşem yerine gelsin,dualarımızdasınız..bebeklerinize ve kendinize iyi bakın....
üzücü haberlerde okudum ,sevinçli haberlerde....sevinçli haberleri duyunca mutluluğum katlandı sizler adına ama kendi mutluluğum yok...bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum..Allah'a emanetsiniz
meraba güzel anne adayları inşallah keyifleriniz yerindedir.ben çok kötüyüm 24 saat geçmek bilmeyen miğde bulantıları mahvediyor.ancak uyuduğum zamanlar geciyor ama evde bakmam gereken 2 yaşında bir kızım var onunlada ilgilenmem gerekiyor.napacam bilememdim.12 haftalık olduk ama bu bulantılar gecmek bilmiyor
cuma günü bizimde 2li testimiz var belki dortor cinsiyetini söyler.bende her anne gibi merak içersindeyim.
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
canım öylede, internetten araştırınca önerilmediğini gördüm ondan böyle oldum
canım ikizleirn mi olacak senin ay ne güzel. Tek yumurta mı çift yumurta mı peki? Tek yumurtaysa cinsiyet aynıdır zaten de çiftse farklı olabiliyor biliyosundur zaten. Biri erkek öbürü daha utangaç heralde bakalım hanım mı bey mi olacak :))
İkiz deyince ben de heyecanlanırım hemen.İlk hamileliğimde doktorum birgün çift kalp sesi duyuyorum demişti.İkinci bebeği kendi görememiş olabilir diye beni detaylı ultrason için radyolojiye göndermişti.Dualar etmiştim inşallah ikiz olur ben bu doğum faslını bir çırpıda kapatırım diye....Meğer diğer sesi duyulan kalp benim kalbimmiş
Ama ihtimalim vardı.Anne tarafımda ikiz çok.Eşim de çift yumurta ikizi.Şans işte........skyline bu konuda şanslı bir anne bence.
tatlım ben süt delisi biriydim ki peynirsiz asla kahvaltı yapmazdım ayran en favori içeceğimde fakat hey haaaaaaaaaaaaaaat şimdi hangi süt ürününü tüketsem 10dk sonra kesik süt kokusu geliyo ağzıma bende çözümü yatmaya yakın tüketmekte buldum ki oda sade süt değil çocuklar için olan kakaolu çikolatalı sütlerden flan içiyorum yatıyorum uyuyunca anlamıyorum
2 gün öncesine kadar bende öyleydim ki günde 2-3 lt su içen bi insandım ne zaman su içsem midem bulanıyodu çok şükür şu 2 gündür rahat rahat içiyorum sabret tatlım. mide yanması ise hala var reflümde vargaviskon diye bi şurup var hamileleik yanmalarına iyi geliyo dr sor istersen vücuda dağılmadan tamamen mide suyunu emip bağrısaktan atılıyomuş dr bi arkadaş söylemişti
Merhaba canım bende sütten nefret ediyorum ama günde 2 bardak meyve ile tüketiyorum. Hiç içmiyorsan 1 bardak süt = 1 kase yoğurt = 2 bardak ayran hepsi birbirine eşit süt açığını digerleri ile giderebilirsin.
Günaydın,
Bugün nasılsınız güzel Eylül anneleri?
Benim dudağım uçuklamış gıdasızlıktan. Ayrıca sabah bulantılarım bitti gibi ama bu defa yediklerimi çıkarmaya başladım.
benim de bulantılarım azalmaya başladı diye seviniyordum az önce çıkardım ben dene kadar sürer bilmiyorum sen 2li taramaya ne zaman gidiceksin günlerimiz yakın
benim de bulantılarım azalmaya başladı diye seviniyordum az önce çıkardım ben dene kadar sürer bilmiyorum sen 2li taramaya ne zaman gidiceksin günlerimiz yakın
Merhabaaaa kızlarrrrrrrrrr :)))
Ya kaçtır bakıyorum bakıyorum pikoloman yok ortada yaaaaaaaa merak etmeye basladım heeee
Merhaba okurken ne kadar benziyoruz dedim. Bende 12 haftayı bitirmek üzereyim. Hala bulantım devam ediyor malesef. Üstelik senin gibi bakmak zorunda olduğum 2 yaşında kızım da var. Ve cuma günü 2'li teste gidiyorum. Doktorum 13,5 haftada geçecek dedi inşallah geçer artık. Hayattan soğudum çünkü. Kızıma çorba yapamaz oldum. Bana sakız iyi geliyor uyku hariç tüm gün çiğniyorum. Tavsiye ederim
ne güzel aynıyız.keşke bulantılarımız olmasa daha da iyi olacaz ama ne yapalım anne olmak kolay değil yapacak birşeyimiz yok.bende aynen cnm yemek bile yapamıyorum cocuk haftalardır elinde kırıntıyla idare ediyor.inş hepimizin bebişleri sağlıklı sihhatli doğar.
güzel anneler herkese selam.rutin tahlillerinizi yaptırdınız sanırım peki şeker ve troid değerleri yüksek yada sınırda çıkan var mı.benim değerlerim sınırda ve çok moralim bozuk
birde ultrasona göre 10.haftamın içindeyim ama tahmini doğum tarihime göre 12.haftadaym bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?