2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende pikolomanı merak ediyorum... umarım bi sorun yoktur.

geldimmmmmmmmmmmmmmm...çok şükür herhangi bir sorun yok,cumartesi gittik kntrole bebişimin gelişimi çk güzelmiş,dr. kıza benzettim dedi,şok oldum ben erkek hissediyorum deyince,bebişi dürttü falan oda hopladı zırpladı açtı hemen kapattı sıpa,dr. da güldüerkeğe benzettim fln dedi , bidahaki gelişinde söyliycm dedi ama dr. un gülüşünden kız gibi...çk hareketli çk tatlıydı bebeğim,enseside normalmiş,bu arada polic plus ı bıraktım dr. decavit verdi,bu sabah da 2 li test için kan vermeye gittim,heşirede acami çıktı ben ilk denemesiydim herhalde,5 damarı deldi resmen,kan almak için,ben o sırada bayıldım,çok zor geçti sabah,snra toparlanınca sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 25 nisan aşı günü verdiler,,,şimdide malesefffffffffff işe g

yani çok şükür sorun yok, sonucumu 10 gün snra alcam cinsiyetde ozaman keeldimsinleşecek

cnm meraba seninle aynıyız benimde ikili testim 15 martta banada yapılmadı ikili testte yapılıyor cnm.bu arada bende kusmaya başladım ve ağzımın içinde küçük bir yara var heralde dediğin gibi vitaminsizlikten hiçbirşey yiyemiyorum zorlada yesem çıkarıyorum...ama ben istedim çok dua ettim midem bulansın diye...:)

bu arada hepiniz merak etmişiniz beni,canlarımmmmmmmmmmmm benim ay çok hoşuma gitti çokk şımardım şimdi..

ayrıca dr. dediki sen hiç kendine kilo almıycaksın top gibi karnın olacak çok şirin tatlı bi hamile olcan diyo,,ya ben kilo almak istyrm ama

Kesinlikle vitaminsizlikten ben sabah konuştum doktorumla. Portakal mandalina sık iç dedi. Nerde içim almıyorki içeyim. Dikkat et yara daha fazka sıçramasın. Sen beni görsen baldudak gibiyim o kadar şişti dudağım. İki tane uçuk ilacı verdi kullan diye emin değilim kullanımp kullanmamak konusunda. Aynı durumdayız yemek konusunda. Sürekli açım acıktıkça daha çok bulanıyor midem.

Tünaydın hamişlerrr bugün yeni bir hafta başladı bir arkadaşım kız çocuğunu dünyaya getirdi darısı başımızaa:)))

Canım her ne sıkıntın var ise Rabbim yardımcın olsun üzme kendini bebeğini düşün herşeyden önce o olmalı kendine dikkat et

Cnm ben troidim sinirin az ustundeydi hapa baslatti dr degerim normal su anda ama ihtiyaten kullaniyorum
Troidi ihmal etme
Gec dollenme olmustur

bana 1 ay sonra tekrar gel birdaha tahlil yapalım dedi ilaç vermedi .tahlil yaptık tekrardan bakalım yarın belli olacak.inşallah çıkmaz çıkarsada önlem alcaz artık napalım herşey bebişlerimiz için

ne bulantı ne kusma yaşadım:26: halada oyleyım. korktum şimdi kaç haftalık kaybetmıştın bebeğini

ay cok sevındıımmmbitanem yaa aklım sendeydiii :)))

canım bende 12.haftada gözüküyorum ama bebeğin gelişimi 14. hafta bunda sorun olmuyor bir iki hafta erken veya geç onlar .ok önemli deil sadece doğum zamanı geri düşüyor onlara kavuşacağımız zaman daha erken oluyor :))) Tabiii bu yine değişebilir arada daha çok zaman varr

ne bulantı ne kusma yaşadım:26: halada oyleyım. korktum şimdi kaç haftalık kaybetmıştın bebeğini

23 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı folik asit eksikliği ve vitaminsizlikten bana öyle dediler ama bence öyle değil ne hamileler var mide bulantısı yaşamayıpta sağlıklı bebekleri olanlar ben o zaman o psikolojiyle öyle deyince dua etmiştim çok kusayım diye..o psikolojiyle öyle demiştim Allahım herşeyin hayırlsını versin sağlıklı bir bebeğim olsun ben yeterki her saat kusayım..sakın dert etme kendine bana öyle demişlerdi bende inandım sadece....

hadi hayırlısı bakalım canım çok sevindim adına kızlar çok tatlı oluyorr annessiii

anladım canım sağol yardımcı oldun kafama takılıp duruyordu doktorumada sormayı unuttum.acaba gelişimi mi geri diye düşünüp duruyordum.ben şimdiden sabırsızım yaaaa kız mı erkek mi kime benzicek nasıl bakcam fln birsürü telaş içindeyim

23 haftalıkkkenmı:26: ALLAH kımseye yaşatmasın. bu yavruna sağlıklı uzun omurler versın ınş
ne bıleyım cnm ya benım mıdem hıç bulanmadı kalp atışlarını görene kadar ınanamadım hamıle olduğuma. şimdide 20 martı beklyorum tarama testı ıçın. 1 ay olacak nerdeyse dra gıtmeyelı. korkuyorum:26:

ohhhhh ohhhhhhhhhh ne güzel ne güzellll maşAllah süphanAllah
kızımmm bak böyle diyosunuz merakımdan ölücem 10 gün var daha yaaaaaaa

inşAllah sonuçlarda temiz çıkıcak

hiç korkma cnm...çogu kişi hiçbir belirti yaşamıyor taki tekmeleri duyana kadar...için rahat olsun ben bile hala risk taşıyorum birde hamile olduğumu bilmeden adet söktürücü içmişim neler yaşadım neler ama dua etmekten başka çerem yok..kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama tabiki elimde değil...Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...benim bebeğimin hastalığı 2.li teste 3.lü teste çıkmadı herşey normal gidiyordu tani ayrıntılı ultrasyonda öğrendim renkli dolplerde...organlarını incelerken spina bifida yani omuriliğin kapanmaması...Allahım kimseye yaşatmasın çok zor...o karar aşaması doğum bebeğinin yanında olmayışı...Allahım hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın...

amin canım Rabbim kimseye yaşatmasıın çok büyük bir acı..

çok sağol canım ayran severim bol bol içerim artık

afiyet olsun canım..

geç döllenme olmuştur canım..

ay çok şükür geldin baya merak ettik seni.. maşallah bebişine.. kız erkek ne farkeder annesi, o senin canından can..

amin melekçim rabbim kimseye yasatmasın çok acı şeyler bunlar.bende 6 haftalık bi düşük yapmıştm insan çok çaresiz kalıyo,heleki senin bebegin bayada büyümüş.
rabbimbebeklerimize bağışlasın ömürlerini böyle acıları bidaha vermesin

ohhhhh ohhhhhhhhhh ne güzel ne güzellll maşAllah süphanAllah
kızımmm bak böyle diyosunuz merakımdan ölücem 10 gün var daha yaaaaaaa

inşAllah sonuçlarda temiz çıkıcak
vala canım 14 günde öyle bi büyyoki teyzesi gidince şok oldum,fırıl fırıl dönüyor içimde,,çokk güzel duygu yaaaaa

hadi hayırlısı bakalım canım çok sevindim adına kızlar çok tatlı oluyorr annessiii

sağol cnm,evt cn çk tatlı oluyorlar ama kız deyince çok şaşırdık eşimle,,,hala erkek hissediyoruz çünkü...
hele eşim adam çok tuhaf oldu,ya kızımızın sevgilisi olursa ,ya istemediğimiz biriyle evlenirse psikolojilerine girdi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…