bende pikolomanı merak ediyorum... umarım bi sorun yoktur.
Ben çok kötüyüm. Uçuk çıktı bende doktorumu aradım gıdasızlıktan dedi aman dikkat edin kendinize.
Benim ikili test 15 Mart'ta.
Birşey sorucam bana kan tahlili felan yapılmadı. İkili testle birlikte mi yapılıyor acaba?
cnm meraba seninle aynıyız benimde ikili testim 15 martta banada yapılmadı ikili testte yapılıyor cnm.bu arada bende kusmaya başladım ve ağzımın içinde küçük bir yara var heralde dediğin gibi vitaminsizlikten hiçbirşey yiyemiyorum zorlada yesem çıkarıyorum...ama ben istedim çok dua ettim midem bulansın diye...:)
hepinize günaydın arkadaşlar kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyorum,yazacak hiç keyfim dermanım yok..moralim alt üst olmuş durumda...bebeğim iyidir umarım kontrol günüm gelmedi daha...ama ben kötüyüm,ailesel konu ve beni çok çok kötü yıprattı...duanızı esirgemeyin benden,her şey yoluna girsin...eski huzurum neşem yerine gelsin,dualarımızdasınız..bebeklerinize ve kendinize iyi bakın....
üzücü haberlerde okudum ,sevinçli haberlerde....sevinçli haberleri duyunca mutluluğum katlandı sizler adına ama kendi mutluluğum yok...bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum..Allah'a emanetsiniz
Cnm ben troidim sinirin az ustundeydi hapa baslatti dr degerim normal su anda ama ihtiyaten kullaniyorum
Troidi ihmal etme
Gec dollenme olmustur
tünaydın güzel hamişler benim bulantılarım ve koku hassasiyetim vardı..bu haftalarda geçer dedim ama 3 gündür sabah akşam çıkartıyorum ne yersem...ve kendimi çok kasıyorum eşim bile diyorki kusmayı bile bilmiyorsun diye...ve ben ilk bebeğimde hiç birşey hissetmemiştim.be bulantı ne kusma bebeğimi kaybettim ve birisi bana demiştiki kusan annenin sağlıklı bebeği olur diye...bu benim aklıma takıldı ve dua ettim resmen kusayım diye şimdide çok kötü oldum..birşey yemek istemiyorum...su bile içemiyorum ve bebeğim vitaminsiz kalacak diye korkuyorum...sizler ne durumdasınız
geldimmmmmmmmmmmmmmm...çok şükür herhangi bir sorun yok,cumartesi gittik kntrole bebişimin gelişimi çk güzelmiş,dr. kıza benzettim dedi,şok oldum ben erkek hissediyorum deyince,bebişi dürttü falan oda hopladı zırpladı açtı hemen kapattı sıpa,dr. da güldüerkeğe benzettim fln dedi , bidahaki gelişinde söyliycm dedi ama dr. un gülüşünden kız gibi...çk hareketli çk tatlıydı bebeğim,enseside normalmiş,bu arada polic plus ı bıraktım dr. decavit verdi,bu sabah da 2 li test için kan vermeye gittim,heşirede acami çıktı ben ilk denemesiydim herhalde,5 damarı deldi resmen,kan almak için,ben o sırada bayıldım,çok zor geçti sabah,snra toparlanınca sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 25 nisan aşı günü verdiler,,,şimdide malesefffffffffff işe g
yani çok şükür sorun yok, sonucumu 10 gün snra alcam cinsiyetde ozaman keeldimsinleşecek
güzel anneler herkese selam.rutin tahlillerinizi yaptırdınız sanırım peki şeker ve troid değerleri yüksek yada sınırda çıkan var mı.benim değerlerim sınırda ve çok moralim bozuk
birde ultrasona göre 10.haftamın içindeyim ama tahmini doğum tarihime göre 12.haftadaym bu normal mi
ay cok sevındıımmmbitanem yaa aklım sendeydiii :)))
ne bulantı ne kusma yaşadım:26: halada oyleyım. korktum şimdi kaç haftalık kaybetmıştın bebeğini
geldimmmmmmmmmmmmmmm...çok şükür herhangi bir sorun yok,cumartesi gittik kntrole bebişimin gelişimi çk güzelmiş,dr. kıza benzettim dedi,şok oldum ben erkek hissediyorum deyince,bebişi dürttü falan oda hopladı zırpladı açtı hemen kapattı sıpa,dr. da güldüerkeğe benzettim fln dedi , bidahaki gelişinde söyliycm dedi ama dr. un gülüşünden kız gibi...çk hareketli çk tatlıydı bebeğim,enseside normalmiş,bu arada polic plus ı bıraktım dr. decavit verdi,bu sabah da 2 li test için kan vermeye gittim,heşirede acami çıktı ben ilk denemesiydim herhalde,5 damarı deldi resmen,kan almak için,ben o sırada bayıldım,çok zor geçti sabah,snra toparlanınca sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 25 nisan aşı günü verdiler,,,şimdide malesefffffffffff işe g
yani çok şükür sorun yok, sonucumu 10 gün snra alcam cinsiyetde ozaman keeldimsinleşecek
canım bende 12.haftada gözüküyorum ama bebeğin gelişimi 14. hafta bunda sorun olmuyor bir iki hafta erken veya geç onlar .ok önemli deil sadece doğum zamanı geri düşüyor onlara kavuşacağımız zaman daha erken oluyor :))) Tabiii bu yine değişebilir arada daha çok zaman varr
23 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı folik asit eksikliği ve vitaminsizlikten bana öyle dediler ama bence öyle değil ne hamileler var mide bulantısı yaşamayıpta sağlıklı bebekleri olanlar ben o zaman o psikolojiyle öyle deyince dua etmiştim çok kusayım diye..o psikolojiyle öyle demiştim Allahım herşeyin hayırlsını versin sağlıklı bir bebeğim olsun ben yeterki her saat kusayım..sakın dert etme kendine bana öyle demişlerdi bende inandım sadece....
23 haftalıkkkenmı:26: ALLAH kımseye yaşatmasın. bu yavruna sağlıklı uzun omurler versın ınş
ne bıleyım cnm ya benım mıdem hıç bulanmadı kalp atışlarını görene kadar ınanamadım hamıle olduğuma. şimdide 20 martı beklyorum tarama testı ıçın. 1 ay olacak nerdeyse dra gıtmeyelı. korkuyorum:26:
hiç korkma cnm...çogu kişi hiçbir belirti yaşamıyor taki tekmeleri duyana kadar...için rahat olsun ben bile hala risk taşıyorum birde hamile olduğumu bilmeden adet söktürücü içmişim neler yaşadım neler ama dua etmekten başka çerem yok..kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama tabiki elimde değil...Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...benim bebeğimin hastalığı 2.li teste 3.lü teste çıkmadı herşey normal gidiyordu tani ayrıntılı ultrasyonda öğrendim renkli dolplerde...organlarını incelerken spina bifida yani omuriliğin kapanmaması...Allahım kimseye yaşatmasın çok zor...o karar aşaması doğum bebeğinin yanında olmayışı...Allahım hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın...
çok sağol canım ayran severim bol bol içerim artık
güzel anneler herkese selam.rutin tahlillerinizi yaptırdınız sanırım peki şeker ve troid değerleri yüksek yada sınırda çıkan var mı.benim değerlerim sınırda ve çok moralim bozuk
birde ultrasona göre 10.haftamın içindeyim ama tahmini doğum tarihime göre 12.haftadaym bu normal mi
hiç korkma cnm...çogu kişi hiçbir belirti yaşamıyor taki tekmeleri duyana kadar...için rahat olsun ben bile hala risk taşıyorum birde hamile olduğumu bilmeden adet söktürücü içmişim neler yaşadım neler ama dua etmekten başka çerem yok..kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama tabiki elimde değil...Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...benim bebeğimin hastalığı 2.li teste 3.lü teste çıkmadı herşey normal gidiyordu tani ayrıntılı ultrasyonda öğrendim renkli dolplerde...organlarını incelerken spina bifida yani omuriliğin kapanmaması...Allahım kimseye yaşatmasın çok zor...o karar aşaması doğum bebeğinin yanında olmayışı...Allahım hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın...
vala canım 14 günde öyle bi büyyoki teyzesi gidince şok oldum,fırıl fırıl dönüyor içimde,,çokk güzel duygu yaaaaaohhhhh ohhhhhhhhhh ne güzel ne güzellll maşAllah süphanAllah
kızımmm bak böyle diyosunuz merakımdan ölücem 10 gün var daha yaaaaaaa
inşAllah sonuçlarda temiz çıkıcak
hadi hayırlısı bakalım canım çok sevindim adına kızlar çok tatlı oluyorr annessiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?