vala canım 14 günde öyle bi büyyoki teyzesi gidince şok oldum,fırıl fırıl dönüyor içimde,,çokk güzel duygu yaaaaa
sağol cnm,evt cn çk tatlı oluyorlar ama kız deyince çok şaşırdık eşimle,,,hala erkek hissediyoruz çünkü...
hele eşim adam çok tuhaf oldu,ya kızımızın sevgilisi olursa ,ya istemediğimiz biriyle evlenirse psikolojilerine girdi...
geldimmmmmmmmmmmmmmm...çok şükür herhangi bir sorun yok,cumartesi gittik kntrole bebişimin gelişimi çk güzelmiş,dr. kıza benzettim dedi,şok oldum ben erkek hissediyorum deyince,bebişi dürttü falan oda hopladı zırpladı açtı hemen kapattı sıpa,dr. da güldüerkeğe benzettim fln dedi , bidahaki gelişinde söyliycm dedi ama dr. un gülüşünden kız gibi...çk hareketli çk tatlıydı bebeğim,enseside normalmiş,bu arada polic plus ı bıraktım dr. decavit verdi,bu sabah da 2 li test için kan vermeye gittim,heşirede acami çıktı ben ilk denemesiydim herhalde,5 damarı deldi resmen,kan almak için,ben o sırada bayıldım,çok zor geçti sabah,snra toparlanınca sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 25 nisan aşı günü verdiler,,,şimdide malesefffffffffff işe g
yani çok şükür sorun yok, sonucumu 10 gün snra alcam cinsiyetde ozaman keeldimsinleşecek
vala canım 14 günde öyle bi büyyoki teyzesi gidince şok oldum,fırıl fırıl dönüyor içimde,,çokk güzel duygu yaaaaa
sağol cnm,evt cn çk tatlı oluyorlar ama kız deyince çok şaşırdık eşimle,,,hala erkek hissediyoruz çünkü...
hele eşim adam çok tuhaf oldu,ya kızımızın sevgilisi olursa ,ya istemediğimiz biriyle evlenirse psikolojilerine girdi...
Hoşgeldin şekerimmm..
Yaa merak ettik gerçekden..geçmiş olsun sabahki tatsızlıklar birdaha yaşanmaz inşallah.
sen evet hep erkek hissediyordun bak kızmış:)ama en güzel habersağlıklı ve herşeyin yolunda olması..süper....Sonuçlar niye bu kadar geç çıkıyor bu arada yaa bende 13 mart da yaptırıcam 2 li testlerimi offfffff zaten stresliyim 10 günde sonuç beklemek gerçekden zor olur
aman iyi olsunda sonuçlar gerisi önemli değil.
Tekrar gözün aydın canım çok sevindim..kendine ve bebişine iyi bak..
geldimmmmmmmmmmmmmmm...çok şükür herhangi bir sorun yok,cumartesi gittik kntrole bebişimin gelişimi çk güzelmiş,dr. kıza benzettim dedi,şok oldum ben erkek hissediyorum deyince,bebişi dürttü falan oda hopladı zırpladı açtı hemen kapattı sıpa,dr. da güldüerkeğe benzettim fln dedi , bidahaki gelişinde söyliycm dedi ama dr. un gülüşünden kız gibi...çk hareketli çk tatlıydı bebeğim,enseside normalmiş,bu arada polic plus ı bıraktım dr. decavit verdi,bu sabah da 2 li test için kan vermeye gittim,heşirede acami çıktı ben ilk denemesiydim herhalde,5 damarı deldi resmen,kan almak için,ben o sırada bayıldım,çok zor geçti sabah,snra toparlanınca sağlık ocağına kaydımı yaptırdım 25 nisan aşı günü verdiler,,,şimdide malesefffffffffff işe g
yani çok şükür sorun yok, sonucumu 10 gün snra alcam cinsiyetde ozaman keeldimsinleşecek
:))) çok güldürdün beniii benimde ilk hamileliğimde 6 aya kadar erkek dediler sonra kız olduğu öğrenince eşimin şokunu unutaıyorum:))) Ben he kız istiyordum gerçii:))) Ama senin eşin erken başlamış bunları düşünmeye :)) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize inşallahh
ben hiçbişey hissetmiyorum ama o kadar yoğun kız baskısına tutuldum ki ister istemez kız olarak düşünüyorum. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inş.
hayırlı sağlıklı evlat olsun datlım
ahah eşine koptum şimdiden bunları düşünüyorsa yandın sen.. anne babalık ne garip duygular anı yaşamaktan çıkıyorsun artık 20 yıl sonrasını düşünüyorsun.. onu senden alıp kopartabilecek birinin varlığından korkuyorsun. yine duygusala bağladım..
hahahah şimdiden mi başladı
ehe ehe ehe babalık işte
ama şöyle düşünsün sende babacığının biricik kızıydın :) oda seni aldı
bu arada hepiniz merak etmişiniz beni,canlarımmmmmmmmmmmm benim ay çok hoşuma gitti çokk şımardım şimdi..
ayrıca dr. dediki sen hiç kendine kilo almıycaksın top gibi karnın olacak çok şirin tatlı bi hamile olcan diyo,,ya ben kilo almak istyrm ama
selam kızlar bende bugunlerde mide bulantıları artmaya başladı. İkili test için kanımı aldılar, sonuçlar haftaya. İkili test 90TL imiş haberiniz olsun. Sonuçlar iyi gelir inşallah. Üçlü test yapmayı düşünmüyorum. . .
Siz süt içiyor musunuz???
benim sat:14 aralık önceki muhtemel doğum tarihi 20 eylüldü ama son gittiğim kontrolde ultrason görüntüsünde 11 ekim yazıyor ve ben bunu yeni fark ettim bu bir yanlışlık mıdır yoksa olabilen bir durum mu yanıtlarsanız sevinirim
günde 3 tane ceviz yemeye çalış haşlanmış yumurta yiyebiliyosan yeaynen canım kakaolu süt dışında içemiyorum zaten oda yarıyodur heralde bebişlereşu yemek konusu kafamı çok kurcalıyor canım hiç faydalı bişey istemiyor nerde ıvır zıvır onları istiyor
benim dr bebeği kesede görür görmez bütün kan tahlillerimi istemişti:44:Ben çok kötüyüm. Uçuk çıktı bende doktorumu aradım gıdasızlıktan dedi aman dikkat edin kendinize.
Benim ikili test 15 Mart'ta.
Birşey sorucam bana kan tahlili felan yapılmadı. İkili testle birlikte mi yapılıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?