2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah şimdiden mi başladı

ehe ehe ehe babalık işte
ama şöyle düşünsün sende babacığının biricik kızıydın :) oda seni aldı

Hoşgeldin şekerimmm..
Yaa merak ettik gerçekden..geçmiş olsun sabahki tatsızlıklar birdaha yaşanmaz inşallah.
sen evet hep erkek hissediyordun bak kızmış:)ama en güzel habersağlıklı ve herşeyin yolunda olması..süper....Sonuçlar niye bu kadar geç çıkıyor bu arada yaa bende 13 mart da yaptırıcam 2 li testlerimi offfffff zaten stresliyim 10 günde sonuç beklemek gerçekden zor olur
aman iyi olsunda sonuçlar gerisi önemli değil.
Tekrar gözün aydın canım çok sevindim..kendine ve bebişine iyi bak..

ben hiçbişey hissetmiyorum ama o kadar yoğun kız baskısına tutuldum ki ister istemez kız olarak düşünüyorum. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inş.

ahah eşine koptum şimdiden bunları düşünüyorsa yandın sen.. anne babalık ne garip duygular anı yaşamaktan çıkıyorsun artık 20 yıl sonrasını düşünüyorsun.. onu senden alıp kopartabilecek birinin varlığından korkuyorsun. yine duygusala bağladım..

:))) çok güldürdün beniii benimde ilk hamileliğimde 6 aya kadar erkek dediler sonra kız olduğu öğrenince eşimin şokunu unutaıyorum:))) Ben he kız istiyordum gerçii:))) Ama senin eşin erken başlamış bunları düşünmeye :)) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize inşallahh

bu arada ben çok merak ediyorum ask_ask_ask yok kaç gündür bir haberiniz var mı ?? Ben mi kaçırdım birşeyler yazdı da en son bana Ataköy hastanesinde randevuyu sormuştu canım buralarda isen cevap yaz merak ettim seniii mesaj atmaıyorum daha yetkim yokmuş

Ay inanmiyorum yla sizin yazdiklarinizi okuyunca çok imreniyorum biz baya bi geriden geliyoruz çünkü
cinsiyetimizi öğrenmemize bile daha 3 hafta var
Bebişimi 2hafta önce gördüm ve çok küçük olduğu için doğru düzgün bir şey anlayamadim ondan da
yazıyorsunuz ya elini suratına götürdü, parmağını emiyordu,hopladi zıpladi falan diye içim bir tuhaf oluyor hep onların hayaliyle yaşıyorum
Ekim topigine geçip ben de oradakileri mi imrendirsem ne yapsam

hoşbulduk tatlım,çok şükür herşey yolunda teyzesi,ama dr amca kesin bişi sölemedi,kıza benziyo dedi 10 gün snra kesinleşecek bakalım...hayırlı sağlıklı evlat olsun inlşhhhhhhhhhh.
canım sonuçlar hastaneye göre değişiyor bazıları 4 günde bile veriyor,hayırlısıyla atlatırız inşlh şu 2 liyi

selamm hoşgeldinnn.. Erkek erkek diyodun doktor kız demiş ama kesin dememiş her an erkek olabilir o :))
Sabahki kan alma olayına da üzüldüm canım geçmiş olsun.

hala şoku atamadı,diyorum kızlar babalarına hayran olur,babayı daha çok sever diye,snra düşünüp düşünüp neyse ya erkek adamın erkek damadı olur diyoo..

wala yandım,benim adam pek ince fikirli vala,kız çocuk deyince ödü kopuyo,kız yetiştirmek çok zor diye

hahahah şimdiden mi başladı

ehe ehe ehe babalık işte
ama şöyle düşünsün sende babacığının biricik kızıydın :) oda seni aldı

ewt işte ama elin kızını alıyo,kendini kızına gelince kıymetli oluyo

Merak ettik tabi aşkolsun..
bakma burda ismen de birbirimizi tanıyor olsak bak demekki önemliyiz birbirimiz için:)
kendine hiç kilo almamakda güzel canım bünye meselesi işte bazı kadınlar özellikle sizin gibiler şanslısınız:)
Benim gibi olanlar ise bebekden çok kendine kilo alanlar ama buda bünye meselesi..
Sonuç itibari ile hepimiz çok tatlıyız..Kilo da alırsın merak etme ama ömrü hayatında bidaha da öyle olmazsın işte:)

merhaba kızlar ,çok fazla takip edemesemde ben de katılmıştım hamiş olduğumda aranıza ama görüyorum ki çok gelişmeler var umarım konulara hakim olup muhabbeti yakalarım

selam kızlar bende bugunlerde mide bulantıları artmaya başladı. İkili test için kanımı aldılar, sonuçlar haftaya. İkili test 90TL imiş haberiniz olsun. Sonuçlar iyi gelir inşallah. Üçlü test yapmayı düşünmüyorum. . .

Siz süt içiyor musunuz???

Biz de bugün gittik kontrolümüze. 12 hafta 4 günlük olmuş bebişimiz. İkili tarama için kan verdik. Ense ölçümü yapıldı.
1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz. Heyecanla bekliyoruz. Allah bütün bebişlerimizi korusun.

benim sat:14 aralık önceki muhtemel doğum tarihi 20 eylüldü ama son gittiğim kontrolde ultrason görüntüsünde 11 ekim yazıyor ve ben bunu yeni fark ettim bu bir yanlışlık mıdır yoksa olabilen bir durum mu yanıtlarsanız sevinirim

Sonuçların iyi çıkar inşallah. Benim de bugün yapıldı sonuçlar 3-4 güne çıkarmış. Süt içiyorum. Ama hergün yoğurt ve ayrana devam.

Merhaba
2 li testimi cumartesi yaptırdım
ultrasonda problem çıkmadı
kan sonucu için çarşamba arayacak doktorum

satını yanlışlıkla 4 Ocak yazmış olabilir mi
bide sata göre doğum tarihinimi okudun
gelişime göremi
doktorun daha net yanıtlar tabi

ev tipi ultrason cihazı çıkartsalar ilk ben alıcam herhalde.. hergün hergün doktora gidip, bugün nesi değişmiş diye baktırasım geliyor :)

aynen canım kakaolu süt dışında içemiyorum zaten oda yarıyodur heralde bebişlereşu yemek konusu kafamı çok kurcalıyor canım hiç faydalı bişey istemiyor nerde ıvır zıvır onları istiyor
günde 3 tane ceviz yemeye çalış haşlanmış yumurta yiyebiliyosan ye

benim dr bebeği kesede görür görmez bütün kan tahlillerimi istemişti:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…